Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Δεν ξερω ακομα. Με εχουν βαλει να κανω και μια 3η χοριακη τη Δευτερα 1/12 (μετα απο μια εβδομαδα) για να ορισουν τον υπερηχο! Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη γινεται αυτο....

Ναι περιττή φαίνεται η 3η χοριακή... Ίσως για να σου κλείσουν κατευθείαν ραντεβού να δείτε και καρδούλα;

• Απαντήσεις 151
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 26/11/2025 at 7:06 ΜΜ, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου οΟ μονος λογος π δεν κοιταω ακομη ειναο γτ θελω να εξαντλησω καθε προσπαθεια φυσικης συλληψης και με το νεο.πρωτοκολλο που ειπε.ο γιατρος (αν κ πιατευω πως παλι δε θα πιασει αλλα ας εχω μια ελπιδα γτ ειναι το μονο π με κραταει)και αφετερου το οικονομικο κομματι για την ωρα...🙂

Α αν υπάρχει κι άλλο πρωτόκολλα να το δοκιμάσεις φυσικά! Η εξωσωματική είναι ακριβή το ξέρω 😕 Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις σωτηρία. Μακάρι να σε πιάσει το νέο πρωτόκολλο και να μείνεις γρήγορα έγκυος! 🙏🤞💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...