Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Τι έχει γίνει εδώ πέρα; Όλες σχεδόν είμαστε έγκυες; Πάει θα το κλείσουμε το θεματάκι 😅 Η @evaa__ έμεινε, που μέχρι να περάσουν οι γιορτές θα έχει κι αυτή θετικό τεστ 😉 Είναι κάποια άλλη σε αναμονή;

Εγώ κορίτσια σήμερα 35η ακριβώς! Την άλλη εβδομάδα θα μπω και στον μήνα μου 😊 Τσουκου τσουκου πέρασε ο καιρός και ανυπομονώ να δω τον μπέμπη από κοντά 😅 Στον υπέροχο δεν μας κάθεται να δούμε πρόσωπο καλα, οπότε δεν ξέρω και πως είναι 😅 Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει μαλλιά, οπότε λογικά θα είναι ίδιος ο πατέρας του πιστεύω. Για να δούμε...

Έχω βαρύνει τώρα αρκετά και είναι δύσκολη η φάση με την "μεγάλη" μου. Ευτυχώς το πρωί πάει παιδικό και θα την πάω μάλλον μέχρι και τέλος του μήνα. Όσο περισσότερο πάει τόσο καλύτερο για εμένα γιατί δεν μπορώ να την κουμαντάρω με τίποτα 😅 Σήκω σήκω κάτσε κάτσε με έχει! Αναγκαστικά της βάζω και κανένα παιδικό στην τηλεόραση γιατί δεν την παλεύω αλλιώς!

• Απαντήσεις 76
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α κορίτσια, επειδή το συζητούσατε, εγώ σήμερα έκανα και το εμβόλιο του RSV μετά από σύσταση του παιδιάτρου για να μην το κάνει το μωρό και με δεδομένο ότι η μεγάλη πάει παιδικό, οπότε υπάρχει υψηλή επικινδυνότητα. Ο γυναικολόγος μου δεν το πολύ ήθελε βέβαια, αλλά είπα να πάρω το όποιο ρίσκο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...