Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Καλό μήνα!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που ρωτάτε για μένα!!! @Katiana1987 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! 

Έφτασα αισίως 32η εβδομάδα 🩵 μου φαίνεται απίστευτο!!!!

Κοντεύουμε!!! Έχω φουσκώσει αρκετά,όλα καλα Δόξα Τω θεώ 🙏 πάνε όλα καλά!!!

@annie! Να σας ζήσει κοπέλα μου!!να είναι ευλογημένο και υγιές το μωράκι σας!!!

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Καλό μήνα!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που ρωτάτε για μένα!!! @Katiana1987 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! 

Έφτασα αισίως 32η εβδομάδα 🩵 μου φαίνεται απίστευτο!!!!

Κοντεύουμε!!! Έχω φουσκώσει αρκετά,όλα καλα Δόξα Τω θεώ 🙏 πάνε όλα καλά!!!

@annie! Να σας ζήσει κοπέλα μου!!να είναι ευλογημένο και υγιές το μωράκι σας!!!

Πω πω φιληηηη 32η;!;!;;; Σαν χθες μου φαίνεται το θετικό τεστακι σου!!! Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάρα!!! Με το καλό κ το μπουμπούκι σας!!! Εμείς εδώ σπίτι βρίσκουμε ρυθμούς. Βασικά το μωρό είναι στον αυτόματο μαμ κακά κ νάνι… Το καλό είναι ότι κοιμάται το βράδυ κ τον ξυπνάω εγώ στο 3ωρο για να θηλάσει. Τα μεγάλα έχουν ενθουσιαστεί προς το παρόν οπότε όλα καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πω πω φιληηηη 32η;!;!;;; Σαν χθες μου φαίνεται το θετικό τεστακι σου!!! Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάρα!!! Με το καλό κ το μπουμπούκι σας!!! Εμείς εδώ σπίτι βρίσκουμε ρυθμούς. Βασικά το μωρό είναι στον αυτόματο μαμ κακά κ νάνι… Το καλό είναι ότι κοιμάται το βράδυ κ τον ξυπνάω εγώ στο 3ωρο για να θηλάσει. Τα μεγάλα έχουν ενθουσιαστεί προς το παρόν οπότε όλα καλά!! 

Τα μεγάλα τα σταματήσατε από το σχολείο ή συνεχίζουν κανονικά? Ρωτάω γιατί εγώ ακόμα τον στέλνω προνήπια και συνέχεια αλλάζω γνώμη για το τι να κάνω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...