Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογή κλινικής !

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια 

Θα ήθελα την γνώμη όσες είστε από Θεσσαλονίκη ή έχετε γεννήσει Θεσσαλονίκη!!! Είμαι από επαρχία την γνωστή Κατερίνη Πιερίας 😃 ,ο προβληματισμός είναι ότι ακόμα δεν αποφάσισα που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός !!! Ο γιατρός μου είναι στο γενεσις,άλλοι μου λένε μακριά και προτείνουν Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο ! Να διευκρινίσω ότι έχω δίδυμακια !!! Οποία έχει πρόσφατη εμπειρία και μπορεί ας με πει την άποψη της , ευχαριστώ !!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημερα κορίτσια 

Θα ήθελα την γνώμη όσες είστε από Θεσσαλονίκη ή έχετε γεννήσει Θεσσαλονίκη!!! Είμαι από επαρχία την γνωστή Κατερίνη Πιερίας 😃 ,ο προβληματισμός είναι ότι ακόμα δεν αποφάσισα που θα γεννήσω πρώτα ο Θεός !!! Ο γιατρός μου είναι στο γενεσις,άλλοι μου λένε μακριά και προτείνουν Παπαγεωργίου ή Ιπποκράτειο ! Να διευκρινίσω ότι έχω δίδυμακια !!! Οποία έχει πρόσφατη εμπειρία και μπορεί ας με πει την άποψη της , ευχαριστώ !!!

Με το καλό τα μωράκια σου!! Εγώ γέννησα το δεύτερο μωράκι στο Γένεσις τον Δεκέμβριο του 23 και ήταν όλα πολύ καλά!! Ο μικρός μας μάλιστα χρειάστηκε να μπει και ΜΕΘ νεογνών και όλα ήταν όπως πρέπει! Επίσης πολύ καθαρά και καλό φαγητό ( δευτερεύοντα θα μου πεις αλλά γιατί όχι..) γενικά έμεινα ευχαριστημένη πολύ!! Να σημειώσω ότι είχα δικιά μου μαια βέβαια αλλά και οι κοπέλες εκεί ήταν πολύ ευγενικές.. Για τα νοσοκομεία που λες δεν έχω άποψη το μόνο που ξέρω είναι ότι το Ιπποκράτειο στερείτε υποδομών( δωμάτια τουαλέτες και τα σχετικά) και ότι αν δεν έχεις γνωστό γιατρό σε Φ.Τ. δεν κάνουν επισκληριδιο..και πάλι με το καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημερα κορίτσια 

Με το καλό κοριτσάκι μου !!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα το 2021 στο Διαβαλκανικό. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη κ εκεί θα γεννήσω τώρα κ τον μπόμπιρα πρώτα ο Θεός σε λίγες βδομάδες. Αν σκέφτεσαι το δημόσιο καλό είναι να βρεις γιατρό κ να πας στο ιδιωτικό του ιατρείο κ να σε αναλάβει. Οταν πας με γιατρό είναι πολύ καλύτερα!! Από κει κ πέρα η βασική διαφορά για σένα είναι η άνεση καθώς στην ιδιωτική κλινική δεν έχεις το μωρό συνέχεια δίπλα σου αν δε θέλεις, που λογικά θα γεννήσεις με καισαρική οπότε είναι δύσκολο στην αρχή. Οι περισσότερες φίλες μου γέννησαν στο γένεσις κ όλα καλά δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο παράπονο.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Με το καλό τα μωράκια σου!! Εγώ γέννησα το δεύτερο μωράκι στο Γένεσις τον Δεκέμβριο του 23 και ήταν όλα πολύ καλά!! Ο μικρός μας μάλιστα χρειάστηκε να μπει και ΜΕΘ νεογνών και όλα ήταν όπως πρέπει! Επίσης πολύ καθαρά και καλό φαγητό ( δευτερεύοντα θα μου πεις αλλά γιατί όχι..) γενικά έμεινα ευχαριστημένη πολύ!! Να σημειώσω ότι είχα δικιά μου μαια βέβαια αλλά και οι κοπέλες εκεί ήταν πολύ ευγενικές.. Για τα νοσοκομεία που λες δεν έχω άποψη το μόνο που ξέρω είναι ότι το Ιπποκράτειο στερείτε υποδομών( δωμάτια τουαλέτες και τα σχετικά) και ότι αν δεν έχεις γνωστό γιατρό σε Φ.Τ. δεν κάνουν επισκληριδιο..και πάλι με το καλό!!

Έχω πάει στο γενεσις και έχω κάνει και υστεροσκοπηση εκεί γνωρίζω τις υποδομές καθαριότητα κτλ.το μόνο που Μ απασχολεί είναι οι τιμές και το αν χρειαστούν τα μωράκια ΜΕΘ αν μπορουν να ανταπεξέλθουν ή τα στέλνουν σε δημόσιο ,γιατι είναι και δίδυμα !!! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου !!! Εγώ γέννησα τα δίδυμα το 2021 στο Διαβαλκανικό. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη κ εκεί θα γεννήσω τώρα κ τον μπόμπιρα πρώτα ο Θεός σε λίγες βδομάδες. Αν σκέφτεσαι το δημόσιο καλό είναι να βρεις γιατρό κ να πας στο ιδιωτικό του ιατρείο κ να σε αναλάβει. Οταν πας με γιατρό είναι πολύ καλύτερα!! Από κει κ πέρα η βασική διαφορά για σένα είναι η άνεση καθώς στην ιδιωτική κλινική δεν έχεις το μωρό συνέχεια δίπλα σου αν δε θέλεις, που λογικά θα γεννήσεις με καισαρική οπότε είναι δύσκολο στην αρχή. Οι περισσότερες φίλες μου γέννησαν στο γένεσις κ όλα καλά δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο παράπονο.

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάρα για την απάντηση 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημερα κορίτσια 

Καλέ γιατί μακριά από Γένεσις? Λόγω τιμών? 

Εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη! Οκ αν χρειαστούν θερμοκοιτίδα σίγουρα θα είναι έξτρα κόστος.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλέ γιατί μακριά από Γένεσις? Λόγω τιμών? 

Εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη! Οκ αν χρειαστούν θερμοκοιτίδα σίγουρα θα είναι έξτρα κόστος.

Ναι λόγο τιμών και λόγο των έξτρα αν χρειαστούν ΜΕΘ ,που ακόμα δεν γνωρίζω πόσο είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πήρες το επίδομα ή δεν υπήρχε τότε ??? Και αν ναι πόσο περίπου θυμάσαι ?

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Πήρες το επίδομα ή δεν υπήρχε τότε ??? Και αν ναι πόσο περίπου θυμάσαι ?

Ναι το πήρα αν εννοείς αυτό, έκαναν όλα τα χαρτιά από την κλινική. Τότε ήταν 2000 για κάθε παιδι τώρα νομίζω 2000 το πρώτο κ 2400 το δεύτερο;; Επειδή είπες για ΜΕΝΝ κλπ ΑΝ και ξανά λέω ΑΝ χρειαστεί που δε θα χρειαστεί τα στέλνεις κατευθείαν Ιπποκράτειο τα μωρά, δε μιλάω μόνο για το κόστος που είναι σημαντικό αλλά το κυριότερο είναι η εμπειρία των γιατρών!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι το πήρα αν εννοείς αυτό, έκαναν όλα τα χαρτιά από την κλινική. Τότε ήταν 2000 για κάθε παιδι τώρα νομίζω 2000 το πρώτο κ 2400 το δεύτερο;; Επειδή είπες για ΜΕΝΝ κλπ ΑΝ και ξανά λέω ΑΝ χρειαστεί που δε θα χρειαστεί τα στέλνεις κατευθείαν Ιπποκράτειο τα μωρά, δε μιλάω μόνο για το κόστος που είναι σημαντικό αλλά το κυριότερο είναι η εμπειρία των γιατρών!!

Δηλαδή για τα δίδυμα πήρες 4.400? Άρα και στο γενεσις αν γεννήσω και χρειαστεί μεθ πηγαίνουν σε δημόσιο?

Δημοσίευση

Κορίτσι μου με το καλό τα διδυμακια σου! 

Γέννησα στο Γενεσις πέρσι! Με οξύ τοκετό και έκτακτη καισαρική λογω βραδυκαρδιας του μωρού. Με τον τοκετό έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά μετά και το κτιριο γενικα ηταν καθαρο

Οι μαίες όμως δεν μου φάνηκαν τόσο βοηθητικές με τον θηλασμό και όταν τους ζητούσα να έρθουν να το πάρουν γιατί πχ κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου καο εμένα με πονούσε η τομή που τον κρατούσα τόση ώρα δεν ερχόντουσαν ποτέ. Οι νοσηλεύτριες ήταν οκ αν και μια ενώ είδε ότι είναι λερωμένα τα σεντόνια με λοχεια αντί να τα αλλάξει έβαλε από πάνω ένα σαν σελτεδακι μιας χρήσης. Γενικά έχει λίγο προσωπικό και φαίνεται αυτό.  Εγώ δεν έμεινα ιδιαίτερη ικανοποιημένη να είμαι ειλικρινής. 

Πάντως αν κάνεις δυο από τις μεγάλες εξετάσεις (πχ, αυχενικη β επιπέδου καρδιοτοκογραφημα) σου κάνουν αναβαθμιση δωματίου. Δλδ πληρώνεις πχ τρίκλινο και σε βάζουν σε δίκλινο 

Για τον Άγιο Λούκα έχω ακούσει καλά λόγια. 

Για τα νοσοκομεία που λες δεν ξέρω.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημερα κορίτσια 

Καλησπέρα!! Γέννησα στην γενική κλινική τον Απρίλιο του 22 και τον Δεκέμβριο του 23! Πολύ καλή γνώμη κ ως προς την καθαριότητα και ως προς τις μαίες πριν και μετά τον τοκετό! Βέβαια γέννησα και τις 2 μου κόρες με καισαρική! Στον δεύτερο τοκετό μου φαινόταν λίγο ανοστο το φαγητό αλλά οκ 😂😂 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσι μου με το καλό τα διδυμακια σου! 

Γέννησα στο Γενεσις πέρσι! Με οξύ τοκετό και έκτακτη καισαρική λογω βραδυκαρδιας του μωρού. Με τον τοκετό έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά μετά και το κτιριο γενικα ηταν καθαρο

Οι μαίες όμως δεν μου φάνηκαν τόσο βοηθητικές με τον θηλασμό και όταν τους ζητούσα να έρθουν να το πάρουν γιατί πχ κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου καο εμένα με πονούσε η τομή που τον κρατούσα τόση ώρα δεν ερχόντουσαν ποτέ. Οι νοσηλεύτριες ήταν οκ αν και μια ενώ είδε ότι είναι λερωμένα τα σεντόνια με λοχεια αντί να τα αλλάξει έβαλε από πάνω ένα σαν σελτεδακι μιας χρήσης. Γενικά έχει λίγο προσωπικό και φαίνεται αυτό.  Εγώ δεν έμεινα ιδιαίτερη ικανοποιημένη να είμαι ειλικρινής. 

Πάντως αν κάνεις δυο από τις μεγάλες εξετάσεις (πχ, αυχενικη β επιπέδου καρδιοτοκογραφημα) σου κάνουν αναβαθμιση δωματίου. Δλδ πληρώνεις πχ τρίκλινο και σε βάζουν σε δίκλινο 

Για τον Άγιο Λούκα έχω ακούσει καλά λόγια. 

Για τα νοσοκομεία που λες δεν ξέρω.

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου  να σου ζήσει το μπουμπούκι σου 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα!! Γέννησα στην γενική κλινική τον Απρίλιο του 22 και τον Δεκέμβριο του 23! Πολύ καλή γνώμη κ ως προς την καθαριότητα και ως προς τις μαίες πριν και μετά τον τοκετό! Βέβαια γέννησα και τις 2 μου κόρες με καισαρική! Στον δεύτερο τοκετό μου φαινόταν λίγο ανοστο το φαγητό αλλά οκ 😂😂 

Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tonakiv είπε:

Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Δηλαδή για τα δίδυμα πήρες 4.400? Άρα και στο γενεσις αν γεννήσω και χρειαστεί μεθ πηγαίνουν σε δημόσιο?

Τότε ήταν 2000 οπότε πήραμε 4000€ συνολικά. Τώρα θα πάρεις παραπάνω. Αν χρειαστούν ΜΕΝΝ μπορείς να ζητήσεις να πάνε σε δημόσιο κ να μην τα κρατήσουν εκεί. Έρχεται ασθενοφόρο κ τα παίρνει.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Τότε ήταν 2000 οπότε πήραμε 4000€ συνολικά. Τώρα θα πάρεις παραπάνω. Αν χρειαστούν ΜΕΝΝ μπορείς να ζητήσεις να πάνε σε δημόσιο κ να μην τα κρατήσουν εκεί. Έρχεται ασθενοφόρο κ τα παίρνει.

Ναι ναι σήμερα το έμαθα όλα ,όπως λένε ρωτώντας πας στην πόλη !!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές απαντήσεις !!! Εσύ στην αρχή είχες δύο κραββατακια ή σ' ένα τα είχες ? Εγώ σκέφτομαι να τα έχω σε ένα για τους πρώτους μήνες και λόγο χώρου στην κρεββάτι Καμάρα?!! Καρότσι πιο πήρες??? Σ' έχω τρελάνει στις ερωτήσεις 

Δημοσίευση

Με το καλο τα μωρακια σου! Λοιπόν... για αρχή θα αποφασίσεις αν θα γεννησεις με το γιατρό σου η αν θα πας σε δημόσιο οπου θα πρέπει να ανοίξεις καρτέλα κ να βρεις εκει γιατρο να σε παρακολουθεί. Μολις καταλήξεις σε γιατρο αυτομάτως θα καταλήξεις κ στο που θα γεννησεις.

Το ιπποκράτειο εχει εξαιρετική μαιευτική. Νοσηλευτηκα τον Αύγουστο του 2023 που έκανα διακοπη κυησης και πραγματικά δ εχω λογια. Τα δωμάτια πεντακάθαρα. Το δε προσωπικό άψογο. Απο την νοσηλεύτρια μεχρι τ αναισθησιολογο καο το γιατρό της βάρδιας π ερχεται κ σε τσεκάρει. Με φουλ ενσυναισθηση ολοι τους. Επαθα σοκ. Ερχοταν ανα τακτά διαστηματα οι νοσηλευτριες να με τσεκάρουν κ επειδή εκλαιηα συνεχεια ήταν τόσο παρηγορητικες. Ο δε αναισθησίολογος αντρας κ σχετικα νέο παιδί, μου είπε οτι ειναι πολυ δύσκολο αυτό που περνάω, συζητήσαμε για τους κινδύνους (υπήρχε περίπτωση να χάσω κ τη μήτρα μου, τ ηξερα απο τ γυναικολογο μου αλλα ηθελε βα ειναι βέβαιος οτι γνώριζα την πιθανότητα αυτή). Συζητήσαμε για τη νάρκωση, μ εδωσε τις επιλογές μου και τις συζητήσαμε μαζί. Στο τέλος μου είπε οτι ολα θα πανε καλα κ να ξερω οτι ειμαι στα καλύτερα χερια εκει μεσα αν κατι παεο στραβά. Γιατρό ειχα δικο μου ουτως η αλλως που θα μ εκανε την "επεμβαση". Και ο γιατρός της βάρδιας π περασε ομως τ βραδυ γ7α να με δει, εκατσε μου μίλησε, μου έδωσε συμβουλές για την αναρρωση κτλ. Ειλικρινά σου μιλάω επαθα σοκ με το πως μ φέρθηκαν.

Τα παιδιά μου 3 στα 3 τα γεννησα στο γενεσις. Το τελευταίο πριν 4.5 μηνες. Το μονο μειον ειναι τ δωμάτια π ειναι εξαιρετικά μικρα γι αυτά π πληρώνεις. Κατα τ αλλα ειναι πεντακάθαρα, το φαγητό πολυ καλο κ το προσωπικό σκιζεται να σε εξυπηρετήσει. Στο τελευταίο π αν κ με καισαρικη εκανα ρουμινγκ ιν με τ π χτυπούσα τ κουδουνάκι στο λεπτο ερχοταν εκει. Εννοείται το μωρο οταν ηθελε αλαγμα τ έπαιρναν το επλεναν κ τ έφερναν αλλαγμένο κ αν ήθελα να ξεκουραστω τ έπαιρναν μεσα αλλα να σ πω την αλήθεια δ τ αποχωρίστηκα παρα για τα βασικά. Όσον αφορα τη μενν ειναι εξαιρετική απο ότι έμαθα, επιχείρησα vbac μετα απο 2 καισαρικες οπότε τ έψαξα λίγο παραπάνω σε περίπτωση π κατι πάει στραβά, άλλωστε αν χρειαστεί να μπουν μενν για μερες θα μπουν αμεσα εκει κ μετα απο μια δυο μέρες κανεις μεταφορά σε δημόσιο λογο οικονομικού, αν ειναι τοσο μεγαλο το ποσό. Επισξς ειναι η μονη ιδιωτική κλινική π εχει μεθ κ για τη μαμά. Ανοιξε πρόσφατα κ εινσι κ ο λόγος π ο γιατρος μου μονο εκει αναλαμβάνει vbac. Κορίτσι μου αναλογα τ οικονομικά σ επιλέγεις ιδιωτικό η δημόσιο. Απο κει κ περα 3 4 μερες ειναι. Δ θα τ αγοράσουμε κιολας. Να πανε ολα καλα, να κρατήσεις τα μωρακια σου!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Με το καλο τα μωρακια σου! Λοιπόν... για αρχή θα αποφασίσεις αν θα γεννησεις με το γιατρό σου η αν θα πας σε δημόσιο οπου θα πρέπει να ανοίξεις καρτέλα κ να βρεις εκει γιατρο να σε παρακολουθεί. Μολις καταλήξεις σε γιατρο αυτομάτως θα καταλήξεις κ στο που θα γεννησεις.

Το ιπποκράτειο εχει εξαιρετική μαιευτική. Νοσηλευτηκα τον Αύγουστο του 2023 που έκανα διακοπη κυησης και πραγματικά δ εχω λογια. Τα δωμάτια πεντακάθαρα. Το δε προσωπικό άψογο. Απο την νοσηλεύτρια μεχρι τ αναισθησιολογο καο το γιατρό της βάρδιας π ερχεται κ σε τσεκάρει. Με φουλ ενσυναισθηση ολοι τους. Επαθα σοκ. Ερχοταν ανα τακτά διαστηματα οι νοσηλευτριες να με τσεκάρουν κ επειδή εκλαιηα συνεχεια ήταν τόσο παρηγορητικες. Ο δε αναισθησίολογος αντρας κ σχετικα νέο παιδί, μου είπε οτι ειναι πολυ δύσκολο αυτό που περνάω, συζητήσαμε για τους κινδύνους (υπήρχε περίπτωση να χάσω κ τη μήτρα μου, τ ηξερα απο τ γυναικολογο μου αλλα ηθελε βα ειναι βέβαιος οτι γνώριζα την πιθανότητα αυτή). Συζητήσαμε για τη νάρκωση, μ εδωσε τις επιλογές μου και τις συζητήσαμε μαζί. Στο τέλος μου είπε οτι ολα θα πανε καλα κ να ξερω οτι ειμαι στα καλύτερα χερια εκει μεσα αν κατι παεο στραβά. Γιατρό ειχα δικο μου ουτως η αλλως που θα μ εκανε την "επεμβαση". Και ο γιατρός της βάρδιας π περασε ομως τ βραδυ γ7α να με δει, εκατσε μου μίλησε, μου έδωσε συμβουλές για την αναρρωση κτλ. Ειλικρινά σου μιλάω επαθα σοκ με το πως μ φέρθηκαν.

Τα παιδιά μου 3 στα 3 τα γεννησα στο γενεσις. Το τελευταίο πριν 4.5 μηνες. Το μονο μειον ειναι τ δωμάτια π ειναι εξαιρετικά μικρα γι αυτά π πληρώνεις. Κατα τ αλλα ειναι πεντακάθαρα, το φαγητό πολυ καλο κ το προσωπικό σκιζεται να σε εξυπηρετήσει. Στο τελευταίο π αν κ με καισαρικη εκανα ρουμινγκ ιν με τ π χτυπούσα τ κουδουνάκι στο λεπτο ερχοταν εκει. Εννοείται το μωρο οταν ηθελε αλαγμα τ έπαιρναν το επλεναν κ τ έφερναν αλλαγμένο κ αν ήθελα να ξεκουραστω τ έπαιρναν μεσα αλλα να σ πω την αλήθεια δ τ αποχωρίστηκα παρα για τα βασικά. Όσον αφορα τη μενν ειναι εξαιρετική απο ότι έμαθα, επιχείρησα vbac μετα απο 2 καισαρικες οπότε τ έψαξα λίγο παραπάνω σε περίπτωση π κατι πάει στραβά, άλλωστε αν χρειαστεί να μπουν μενν για μερες θα μπουν αμεσα εκει κ μετα απο μια δυο μέρες κανεις μεταφορά σε δημόσιο λογο οικονομικού, αν ειναι τοσο μεγαλο το ποσό. Επισξς ειναι η μονη ιδιωτική κλινική π εχει μεθ κ για τη μαμά. Ανοιξε πρόσφατα κ εινσι κ ο λόγος π ο γιατρος μου μονο εκει αναλαμβάνει vbac. Κορίτσι μου αναλογα τ οικονομικά σ επιλέγεις ιδιωτικό η δημόσιο. Απο κει κ περα 3 4 μερες ειναι. Δ θα τ αγοράσουμε κιολας. Να πανε ολα καλα, να κρατήσεις τα μωρακια σου!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολυυυυυ ,μόλις πήρα στα χέρια μου τον τιμοκατάλογο από το γενεσις κάπως τα βλέπω λογικά με βάση αυτά που μου έχουν πει δηλαδή το Τρίκλινο 1350 μείον 10% το θεωρώ οκ !!! Στο Ιπποκράτειο με είπαν ότι το φακελάκι ανάλογα με τον γιατρό είναι το λιγότερο 1000 ευρώ και αν βάλω και τα πήγαινε έλα και τα απογευματινά ραντεβού φτάνουμε τα 2500 σίγουρα !!! Αύριο θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου που τα γνωρίζει καλύτερα γιατί συνεργάζεται με το γενεσις και θα αποφασίσουμε !!!

Δημοσίευση
στις On 20/9/2025 at 1:29 ΜΜ, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι ναι σήμερα το έμαθα όλα ,όπως λένε ρωτώντας πας στην πόλη !!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές απαντήσεις !!! Εσύ στην αρχή είχες δύο κραββατακια ή σ' ένα τα είχες ? Εγώ σκέφτομαι να τα έχω σε ένα για τους πρώτους μήνες και λόγο χώρου στην κρεββάτι Καμάρα?!! Καρότσι πιο πήρες??? Σ' έχω τρελάνει στις ερωτήσεις 

Τα είχα σ ένα παρκοκρέβατο που γίνεται λίκνο δίπλα μου κ όταν πλέον δε χωρούσαν σε μια κούνια. 5.5 μηνών τα πήγα στο δωμάτιο τους καθώς δε χωρούσαν ούτε στην κούνια πλέον.. Καροτσάκι το peg perego book for two. Εξαιρετικό!!! Για μένα το κορυφαίο είναι το bugaboo donkey αλλά πολλά τα λεφτά… Εμείς δεν μπορούσαμε να διαθέσουμε τόσα. Έμεινα πάντως απόλυτα ικανοποιημένη από το book. Εννοείται πως ξεχνάς το πορτ παγκαζ… Βγάζεις εταζέρα κ βάζεις το καρότσι.. Δε χωράει τίποτα άλλο μετά… Μπαγαζιερα οπωσδήποτε.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Τα είχα σ ένα παρκοκρέβατο που γίνεται λίκνο δίπλα μου κ όταν πλέον δε χωρούσαν σε μια κούνια. 5.5 μηνών τα πήγα στο δωμάτιο τους καθώς δε χωρούσαν ούτε στην κούνια πλέον.. Καροτσάκι το peg perego book for two. Εξαιρετικό!!! Για μένα το κορυφαίο είναι το bugaboo donkey αλλά πολλά τα λεφτά… Εμείς δεν μπορούσαμε να διαθέσουμε τόσα. Έμεινα πάντως απόλυτα ικανοποιημένη από το book. Εννοείται πως ξεχνάς το πορτ παγκαζ… Βγάζεις εταζέρα κ βάζεις το καρότσι.. Δε χωράει τίποτα άλλο μετά… Μπαγαζιερα οπωσδήποτε.

Θα το ψάξω και αυτό το καρότσι ,είναι πολύ καρότσι??? Εμείς με το αμάξι σίγουρα θα έχουμε θέμα γιατί είναι μικρούλη αλλά τίνα κάνουμε αυτό έχουμε Μ αυτό θα πορευτούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Θα το ψάξω και αυτό το καρότσι ,είναι πολύ καρότσι??? Εμείς με το αμάξι σίγουρα θα έχουμε θέμα γιατί είναι μικρούλη αλλά τίνα κάνουμε αυτό έχουμε Μ αυτό θα πορευτούμε 

Συγνώμη δηλαδή τα 700 ήταν λίγα αχχαχαχαχ μόλις μπήκα είδα το καρότσι που είπες ,700 ευρώ και χωρίς καθίσματα αυτοκινήτου ακριβό πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Το άλλο έχει 1800€…. Οπότε συγκριτικά είναι φθηνό…😜 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Χαχαχα ναι όντως έτσι όπως το θέτεις είναι πιο οικονομικό !!! 

Καλημερα! Δεν μπορω να σε βοηθησω με τιμες για νοσοκομεια Θεσσαλονικης μιας και γεννησα στο Ια… Αθηνας. Αλλα οσον αφορα τα καροτσια, αν θελεις αυτα που ειναι πλαι πλαι τα παιδια, οπως το book for two, πριν κανεις την αγορα να βεβαιωθεις οτι χωραει στο πλατος στο ασανσερ της πολυκατοικιας και στην εισοδο της πολυκατοικιας και του διαμερισματος σου. Την πατησαν ετσι φιλοι μας, που δεν τους χωρουσε ουτε στο ασανσερ ουτε στις πορτες και το πουλησαν πριν καλα καλα το αγορασουν. Εγω ακομα δεν εχω καταληξει ποιο να παρω, εξαλλου τα μικρακια δεν τα χουμε βγαλει εξω ακομα. Κι επειδη ημουν σε ακινησια στην εγκυμοσυνη δεν πηγα για αγορες. Σχετικα με τις κουνιες/λικνα κλπ σου προτεινω να κινηθεις πολυ μαζεμενα και φειδωλα με οτι πιο οικονομικο μπορεις, γιατι δυστυχως δεν ξερεις τι και αν θα βολεψει. Στο πρωτο μου παιδι πηρα κουνια κανονικη και τελικα δεν την χρησιμοποιησαμε ποτε των ποτων. Αρχικα το εβαζα σε καλαθουνα και μετα απο κανα μηνα μοναχα συγκοιμιση (θηλασε αποκλειστικα 2μιση χρονια). Τωρα στα διδυμα εβαλα πλαι μου ενα παρκοκρεβατο που μου χαρισαν, αλλα τελικα κανουμε απ την πρωτη βδομαδα οι τρεις μας συγκοιμιση, γιατι επισης θηλαζουν αποκλειστικα τα μικρακια και πιστεψε με δεν βγαινει πρακτικα αλλιως (να χεις δηλαδη να σηκωνεσαι να παιρνεις το ενα να αφηνεις το αλλο κλπ κλπ). Ετσι τα βαζω δεξια αριστερα μου και γυρναω και δινω στηθος σε οποιο ξυπναει και κλαιει. Αν θελουν ταυτοχρονα, καθομαι ημιανακλιση με το μαξιλαρι μου και τα βαζω μαζι σε καθε μαστο σε θεση ραγκμπι. Θελω να πω οτι τελικα και το παρκοκρεβατο ακλαφτο θα παει. Οποτε μην ανοιγεσαι και ξοδευεσαι πολυ, γιατι στην πραξη μονο θα δεις τι και κατα ποσο θα σε βολεψει. Ειδικα αν θελησεις και καταφερεις να θηλασεις μονο, το σεναριο αφηνω τα μωρα στην κουνια τρεις και τεσσερις ωρες και κοιμουνται παραλληλα κι αυτα κι εγω ανενοχλητη, ειναι καπως ονειρο απατηλο. Οποτε παρε μια οικονομικη και πρακτικη λυση και στην πορεια θα δεις αν θα σε βολεψει η θα πρεπει να κανεις αλλαγη. Μην τρελαινεις απο τωρα το μυαλο σου να τα χεις ολα ετοιμα και στην εντελεια γιατι στην πραξη ολα ειναι τελειως αλλιως. Σιγα σιγα θα βρεις βολικες λυσεις που θα ταιριαζουν σε εσας αφου γεννησεις πρωτα ο Θεος.  Μακαρι να μου το ειχε πει καποιος κι εμενα αυτο οταν εκανα το πρωτο μου παιδι κιολας, θα με ειχε γλιτωσει απο πολλα περιττα εξοδα που κανουμε στην προσπαθεια να ειμαστε προετοιμασμενες για ολα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...