Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Μα τρελαίνεσαι που δεν τρελαίνεσαι..!!

Αυτά τα salospir εμένα εδώ μου κάθονται.. πφ! Όλα να πάνε καλά, να της καπουλάρουμε κορίτσια, τπτ άλλο δεν θέλω.!!!

Εμένα να δεις.. .. 

Κάπου έγραψα και οι αντιπηκτικες φέρνουν αίμα. Στην Ελλάδα τα δίνουν λιγάκι σαν καραμέλες εάν είσαι από εξωσωματική.ναιβςχουμ σώσει εγκυμοσύνες αλλά δεν είναι πάντα αναγκαία. Τεσπά μη φοβάσαι αφού βρήκατε από αποκόλληση θέλει ξάπλα ,ξεκούραση. Απλά το τελείως δεν είναι το καλύτερο ξέρω , ίσως 1-2 μέρες αλλά γενικά θέλει να τρέχει αλλιώς θα λυμνασει . 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου περαστικά να είναι και όλα καλά με το μπεμπακι.. Ξεκουρασου τώρα εκεί να σταματήσει το αίμα. Αντε ρε συ τα σαλοσπιρ δημιουργούν αποκόλληση;;

Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ περαστικά κοριτσάρα σίγουρα θα σταματήσει το αίμα ,αλλά τα σαλοσπιρ δεν δημιουργούν αποκόλληση, αιμορραγία ναι μπορεί να δημιουργήσουν αλλά όχι αποκολλήσεις το είχα ρωτησει στον εμβρυομητρικο ,κουράστηκες παραπάνω και έγινε αυτό ,αλλά θα περάσει ,χαλάρωσε τώρα και όλα θα πάνε καλά ο Θεούλης είναι μαζί σου 🙏🙏🙏

Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Το Σαλοσπίρ το χρειάζεσαι; Ή το παίρνεις προληπτικά ; 
περαστικά εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου να σταματήσει το αίμα να μπορέσεις να πας σπίτι σου 

Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Καλά έκανες κ πήγες κοπέλα μου!! Τώρα σε φροντίζουν κ όλα θα πάνε καλά!!! Το σαλοσπιρ αν επιτρέπεται γιατί το παίρνεις ; 

Για την προδιάθεση για προεκλαψία. 

Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του.

Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία..

Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα. 

Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!

Πως είσαι; Σταμάτησε το αιμα ; Εντάξει αν το χρειάζεσαι το Σαλοσπιρ οκ γιατί πολύ το δίνουν έτσι χωρίς να προηγηθούν εξετάσεις..

εγώ θυμάμαι όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό για το Σαλοσπίρ μου είπε πως αν δεν κάνουμε εξετάσεις δεν μπορείς να πάρεις γιατί αν δεν το χρειάζεσαι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αιμορραγία και επειδή δεν μένω και κοντά σε νοσοκομείο θα είναι πρόβλημα 

Δημοσίευση

Να στο εξηγήσω λιγάκι; 

Αποκόλληση είχα και εγώ πριν πάμε διακοπές. Η διαφορά είναι είχα λιγότερο αίμα. Αν έπαιρνα σαλοσπιρ η ανγιπτοκρικες θα ήταν μεγαλύτερη ποσότητα στην ουσία δεν αφήνει να πήξη του αίμα. 

Έχεις επικοινωνία με αιματολογο; Αν έχει προδιάθεση ίσως θα πρέπει να δεις και την διατροφή σου ώστε να μην παίρνεις τόσο μεγάλη δόση.

Πώς είσαι σήμερα;

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερίνακι μου. Σιγά την καθυστέρηση στο χωριό μου λένε 40 μέρες γιορτάζουμε 

Χρονια σου πολλά Ελπίδα μας ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@Pinacoladaσημασία έχουν τα τελικά κιλά νομίζω. Σκέψου εγώ τους 6 μήνες έβαλα 6 και σε 3 μήνες αλλά 8. Σύνολο 14. Αλλά όλα καλά! Εσύ πόσα έβαλες στον μικρό;

20 κιλά!! Αλλά ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 6-7 κιλά κάτω από το κανονικό μου! 

Δημοσίευση

Κορίτσια στο νοσοκομείο ακόμη! Δεν έχει σταματήσει το αίμα, δυστυχώς! Αλλά το μπομποράκι είναι καλά για την ώρα, μόνο η μανούλα του ταλαιπωρήται λίγο αλλά δεν πειράζει... Δεν ξέρω πότε θα μας δώσουν εξιτήριο, όπως και να 'χει τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα! Οπότε με υπομονή και πίστη θα τα καταφέρουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια στο νοσοκομείο ακόμη! Δεν έχει σταματήσει το αίμα, δυστυχώς! Αλλά το μπομποράκι είναι καλά για την ώρα, μόνο η μανούλα του ταλαιπωρήται λίγο αλλά δεν πειράζει... Δεν ξέρω πότε θα μας δώσουν εξιτήριο, όπως και να 'χει τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα! Οπότε με υπομονή και πίστη θα τα καταφέρουμε!!!

Μπράβο κορίτσι μου ευχομαι να βγείτε σύντομα από το νοσοκομείο να πας σπίτι σου να ηρεμήσεις 

το μωράκι σου είναι μια χαρά αυτό να σκέφτεσαι είναι μια περιπέτεια που θα περάσει και αυτήν..

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 3:36 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

@Yrwμου με το  καλό το μωράκι σου! Θετική σκέψη πάντα καλή μου και όλα θα πάνε καλά! Μια τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να κρατήσεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου! 

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου , να είσαι καλα!! Και εσύ πραγματικα ότι ποθεις!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 6:53 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια είμαι νοσοκομείο!

Ήρθα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.. Το αίμα είναι από αποκόλληση. Την οποία η γιατρός είπε ότι την έπαθα από τα salospir που παίρνω, γιατί παίρνω και μεγάλη δόση. Θα μείνω μέσα σήμερα ξάπλα τελείως, δεν με αφήνει ούτε για κατούριμα! Σε πάπια.. 😵😵😵 Το μπεμπάκι για την ώρα είναι καλά! Δόξα τω Θεώ! Απλά ρε γαμώτο δεν σταματάει το αίμα! Αν σταματήσει μέχρι αύριο αυτή η γιατρός είπε θα με βγάλει. 

Καλημέρα κορίτσι μοτυ μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε.. Απλά υπομονή να περάσουν οι μέρες.. Αν παίρνεις μεγάλη δόση σαλοσπίρ ίσως απλά να μην βοηθάει στο να πήξει γρήγορα το αίμα .. Εγώ κάνω αντιπηκτικές λόγω θρομβοφιλίας .. Κάνε ότι σου λέει  ο γιατρός και όλα θα πάνε τέλεια!!

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 2:57 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Επαρχία είμαι στην Πελοπόννησο πάω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο 

την πρώτη μου κόρη πήγα σε ιδιώτη γιατρό και γέννησα στην Αθήνα στο Ιασώ αλλά πολλά λεφτά για να μπορέσω να τα πληρώσω και στις επόμενες γέννες  .. έτσι στην δεύτερη γέννα πήγα δημόσιο και τώρα θα ξανά πάω πάλι στον ίδιο .. είναι καλός γιατρός μωρέ αλλά έχουμε ένα θέμα με την επικοινωνία δεν δίνει τηλέφωνο δικό του ότι θες παίρνεις τηλ στο νοσοκομείο μιλάς με τον  εφημερεύοντα γιατρό και αν εκείνος κρίνει τότε θα ιδιοποίηση τον γιατρό που με έχει αναλάβει 🤷‍♀️ τουλάχιστον η μαία είναι φίλη και μιλάω αρκετά συχνά μαζί της μένουμε και στο ίδιο χωριό οπότε με βοηθάει αρκετά.. 

Τώρα μόνο υπομονή κάνω να περάσουν οι μέρες να δούμε τι γίνεται

ωραία που είμαστε παρέα θα τα λεμε 😊

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ άμα ήμουν στο τόπο μου θα πήγαινα στο νοσοκομείο αλλά μένω Αθήνα και ε΄δω δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα νοσοκομεία..

Προτιμώ το γιατρό μου .. Αν όλα πάνε καλά πρώτα ο Θεός ο γιατρός μου εμε΄να είναι στο Ρεα νομίζω.. ❤️ Πως είσαι σήμερα..?

Εγω υπομονή προσπαθώ να μην κουράζομαι καθόλου χαλαρώνω και αναμένω να περάσει αυτή η εβδομάδα και ε΄γω ... Αργά κυλάει ο χρόνος..

Δημοσίευση
στις On 19/9/2025 at 5:49 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Οι αντιπηκτικες να ξέρεις δίνουν καφέ κτλ

Καλημέρα , Αυτό δεν το γνωρίζω σε ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως ο γιατρός από ον υπέρηχο είπε ότι ήταν μια μικρή αποκόλληση αλλά όλα καλά, και βαίνουν καλώς..

Εύχομαι όλα να πάνε καλα!!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ άμα ήμουν στο τόπο μου θα πήγαινα στο νοσοκομείο αλλά μένω Αθήνα και ε΄δω δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα νοσοκομεία..

Προτιμώ το γιατρό μου .. Αν όλα πάνε καλά πρώτα ο Θεός ο γιατρός μου εμε΄να είναι στο Ρεα νομίζω.. ❤️ Πως είσαι σήμερα..?

Εγω υπομονή προσπαθώ να μην κουράζομαι καθόλου χαλαρώνω και αναμένω να περάσει αυτή η εβδομάδα και ε΄γω ... Αργά κυλάει ο χρόνος..

Ναι όπως νιώθεις εσύ καλύτερα να κάνεις αν εισαι και ευχαριστημένη με τον γιατρό σου δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξεις ☺️

εγώ κάπως άρχισα να έχω μια τάση για εμετό και το βράδυ πρήζομαι αρκετά στην κοιλιά μου εσύ πως είσαι ; Έχεις κανένα σύμπτωμα;

Υπομονή κάνω και εγώ αύριο θα πάρω τηλ στο νοσοκομείο να κλείσω ραντεβού για την Δευτέρα έχω λίγη αγωνία να δω τι γίνεται 

εγώ δεν μπορώ να πω πως ξεκουράζομαι  με δύο μικρά παιδεία στο σπίτι δεν έχω και βοήθεια μόνο ο αντρας μου βοηθάει όταν δεν δουλεύει δεν έχω πει και σε κανένα δικό μας τίποτα για την εγκυμοσύνη αστα.. 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι όπως νιώθεις εσύ καλύτερα να κάνεις αν εισαι και ευχαριστημένη με τον γιατρό σου δεν υπάρχει λόγος να τον αλλάξεις ☺️

εγώ κάπως άρχισα να έχω μια τάση για εμετό και το βράδυ πρήζομαι αρκετά στην κοιλιά μου εσύ πως είσαι ; Έχεις κανένα σύμπτωμα;

Υπομονή κάνω και εγώ αύριο θα πάρω τηλ στο νοσοκομείο να κλείσω ραντεβού για την Δευτέρα έχω λίγη αγωνία να δω τι γίνεται 

εγώ δεν μπορώ να πω πως ξεκουράζομαι  με δύο μικρά παιδεία στο σπίτι δεν έχω και βοήθεια μόνο ο αντρας μου βοηθάει όταν δεν δουλεύει δεν έχω πει και σε κανένα δικό μας τίποτα για την εγκυμοσύνη αστα.. 😅 

Κατάλαβα... Και εμείς μόνο στους δικούς μας το έχουμε πει που είναι όλοι μακριά . Εμείς εδώ οι δυο μας είμαστε οπότε και εμένα ο άντρας μου ΄όσο μπορεί.. Εντάξει και εγώ ξεκουράζομαι αλλά ΄κάνω καμιά δουλειά μην φανταστείς τίποτα έντονο και καθιστή χωρίς πολλά πολλά  βάρη..Εγω κοίτα δεν έχω κάτι πολύ έντονο ακόμα αλλά νιώθω πόνο στα χέρια και στα πόδια και στη μέση μου και με πιάνουν κάτι ατονίες και ζαλάδες που κρατάνε κανά πεντάλεπτο με δεκάλεπτο και ΄όχι το πρωί έχω παρατηρήσει ότι συνήθως από το μεσημέρι και μετά..Που και που νιώθω κάτι τραβηγματάκια χαμηλά με ενοχλεί και το έντερο με τα χάπια και τις ενέσεις αλλα ευτυχώς προς το παρόν όχι πολύ έντονα.. Τώρα από αυριο που θα πάω στη δουλειά αν και δεν θέλω , δεν έχω πει κάτι ακόμα είναι δουλειά γραφείου ευτυχώς αλλά δεν ξέρω .. Περιμένω να πάμε στις 29 για τον υπέρηχο να δούμε ότι όλα καλά και μετά θα το πω στους ανωτέρους για να μην με πιέζουν κυρίως μήπως χρειαστεί να κάτσω και σπίτι ανάλογα τι θα μου πει ο γιατρός..Ευτυχώς αίμα δεν ξανά ειδα και το στήθος έχει πριστεί και πονάει που και που οπότε όλα καλά προς το παρόν..

Δημοσίευση

Πως είσαι κορίτσι μου ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Κατάλαβα... Και εμείς μόνο στους δικούς μας το έχουμε πει που είναι όλοι μακριά . Εμείς εδώ οι δυο μας είμαστε οπότε και εμένα ο άντρας μου ΄όσο μπορεί.. Εντάξει και εγώ ξεκουράζομαι αλλά ΄κάνω καμιά δουλειά μην φανταστείς τίποτα έντονο και καθιστή χωρίς πολλά πολλά  βάρη..Εγω κοίτα δεν έχω κάτι πολύ έντονο ακόμα αλλά νιώθω πόνο στα χέρια και στα πόδια και στη μέση μου και με πιάνουν κάτι ατονίες και ζαλάδες που κρατάνε κανά πεντάλεπτο με δεκάλεπτο και ΄όχι το πρωί έχω παρατηρήσει ότι συνήθως από το μεσημέρι και μετά..Που και που νιώθω κάτι τραβηγματάκια χαμηλά με ενοχλεί και το έντερο με τα χάπια και τις ενέσεις αλλα ευτυχώς προς το παρόν όχι πολύ έντονα.. Τώρα από αυριο που θα πάω στη δουλειά αν και δεν θέλω , δεν έχω πει κάτι ακόμα είναι δουλειά γραφείου ευτυχώς αλλά δεν ξέρω .. Περιμένω να πάμε στις 29 για τον υπέρηχο να δούμε ότι όλα καλά και μετά θα το πω στους ανωτέρους για να μην με πιέζουν κυρίως μήπως χρειαστεί να κάτσω και σπίτι ανάλογα τι θα μου πει ο γιατρός..Ευτυχώς αίμα δεν ξανά ειδα και το στήθος έχει πριστεί και πονάει που και που οπότε όλα καλά προς το παρόν..

Εγώ έχω τους γονείς μου μακριά αλλά είναι η πεθερά μου εδώ και η αδερφή του άντρα μου οι οποίες δουλεύουν και οι δύο, εμείς δεν το έχουμε πει σε κανένα  για την εγκυμοσύνη νομίζω θα πάθουν λίγο ένα σοκ όταν το μάθουν για αυτό κάπως το καθυστερώ 

Εντάξει αφού είναι όλα καλά και να είσαι ξαπλωμένη σε έναν καναπέ σαν άρρωστη δεν Βοηθάει δεν περνάν και οι μέρες έτσι.. το καλό είναι ότι έχεις δουλειά γραφείου και θα μπορέσεις να πηγαίνεις γιατί δεν βγαίνει και αλλιώς όλοι αυτοί οι μήνες.. εγώ δεν δουλεύω που χρόνος για τέτοια από δουλειές κάνω ότι προλαβαίνω πλέον.. εγώ βαρύ δεν σηκώνω αλλά την μικρή μου κόρη συνεχίζω και την παίρνω αγκαλιά κανονικά..

Εγώ επειδή τωρα σταμάτησα να θηλάζω την μικρή έχω σχεδόν 10 μέρες δεν μπορώ να καταλάβω αν κάτι ενοχλήσεις που έχω στο στήθος είναι από την διακοπή του θηλασμού ή της εγκυμοσύνης 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;; Χαίρομαι πολύ για όλες τις νέες εγκυμοσύνες, συγχαρητήρια στα κορίτσια!!! 

Χάθηκα λίγο είχα κάνει μια παύση για να δω πως θα συνεχίσω. 

Έχοντας κάνει πλέον όλες τις εξετάσεις σαλπιγγογραφια κλπ όλα είναι καλά και φυσιολογικά. Τωρα αποφασίσαμε να πάμε για πρόκληση με φεμαρα.

Για όσα κορίτσια έχουν κάνει με φεμαρα είχατε καλά αποτελέσματα και πόσο καιρό σας πηρε; Η γιατρός θεωρεί ότι από τη στιγμή που όλα είναι φυσιολογικά μας έχει δώσει ένα περιθώριο μέχρι 6 μήνες .... Καθόμουν και διάβαζα πριν λιγο πόσες βιταμίνες και χάπια πρέπει να πάρω και αισθάνομαι μια απογοήτευση. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Elk γιατί θα πας νοσοκομείο;τι σε ανησυχεί; Η τάση για εμετό είναι φυσιολογικη ... εκτός αν έγραψες κάτι που δεν το διάβασα

Καλή εβδομάδα να έχουμε 🙏 

Για να κάνω τον πρώτο υπέρηχο θα πάω την άλλη βδομάδα νοσοκομείο 

Δημοσίευση

Σε άλλα Νέα το παιδί μου έβγαλε δόντι οπότε τα βάσανα με τον ύπνο κάπως δικαιολογούνται. Χθες ήταν ένα πολύ καλό βράδυ με μόνο 1 ξύπνημα για γάλα στις 5. Ελπίζω να μας πάει έτσι και να μην ήταν τυχαίο γεγονός!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...