Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου με υγεία και ευτυχία!Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι τυχερος για εμάς που περιμένουμε ακόμη αυτό το θαύμα!  Στις εγκυουλες μας να δώσει ομορφα αποτελέσματα στις εξετάσεις και τελειομηνες εγκυμοσυνες ❤️❤️🤰🤰

Για γυρνάτε σιγά σιγά να ανεβαίνει το θεματάκι μας και πάλιιιιι🥰

Υγ ταγκαρετε οποια έχω ξεχάσει!!

@Παρασκευαιδου @Katiana1987 @melitiniღ @Rena92 @Elk @flowerv @Mantarini @Naty_ @pennaki @annie!  @marinamanoulitsa@Elli13 @Tonakiv @Kateriniw @almira@evaa__

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου με υγεία και ευτυχία!Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι τυχερος για εμάς που περιμένουμε ακόμη αυτό το θαύμα!  Στις εγκυουλες μας να δώσει ομορφα αποτελέσματα στις εξετάσεις και τελειομηνες εγκυμοσυνες ❤️❤️🤰🤰

@Παρασκευαιδου @Katiana1987 @melitiniღ @Rena92 @Elk @flowerv @Mantarini @Naty_ @pennaki @annie!  @marinamanoulitsa@Elli13 @Tonakiv @Kateriniw @almira@evaa__

Καλό μήνα κορίτσια μου!!! Εύχομαι να έρθουν με το φθινόπωρο και τα μωράκια που θα φωλιάσουν στις κοιλίτσες!! Στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!! εύχομαι όλες να μείνετε εγκυουλες σύντομα ❣️❣️❣️🙏🙏🙏🙏 και με το καλό σε όλες όσες περιμένουμε τα θαύματα μας❣️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια,  εύχομαι γρήγορα να γεμίσουν οι κοιλίτσες σας και οι αγκαλιές !!! Μια γλυκιά αναμονή και επιμονή σε όσες είστε στη προσπάθεια,  μη τα παρατάτε και τα θαυματακια θα έρθουν. Πιστέψτε με θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή,  ξέρουν εκείνα 🫶

Δημοσίευση

Καλό μήνα κοριτσαρες !!!! Εύχομαι στα κορίτσια που ξεκινάνε δύναμη χαμόγελα και να θυμάστε ,τα πιο ωραία θαύματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις !!!! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά για όλες μας !!!! Έλα πάμε γερά 🥰🥰🥰🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Καλό μήνα κοριτσάκια μου γλυκά!!! Εύχομαι αυτός ο μήνας να μας γεμίσει με θετικά τεστακια!! Με το καλό στις εγκυούλες μας!! Επιτέλους δροσίζει λίγο σιγά σιγά (μην πέσετε να με φάτε…) Δύσκολο το καλοκαίρι για τις εγκυούλες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...