Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@maria_nt καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι μου! Και εγώ με αυχενική 28/08 έχω ΠΗΤ 07/03.. Εσύ πότε έκανες την ετ; Εγώ 19/06.. Μαζί θα γεννήσουμε μου φαίνεται.. 🙃😉 Όσο για τα κιλά και σε αυτά μαζί είμαστε.. Εγώ πλέον μετά από διατροφή και προγράμμα διατροφολόγου είμαι στα 93,5 από 99 που ξεκίνησα αυτήν την εγκυμοσύνη. Αντιπικτικές έκανα κι εγώ προληπτικά λόγο κιλών μέχρι την αυχενική αλλά πλέον τις έχω σταματήσει. Η αυχενική μου δόξα το Θεό βγήκε πολύ καλή όπως και η papp-a..! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Κοριτσια απο συμπτωματα πως ειστε; 

Δεν έχω κάτι φοβερό: στήθος ευερέθιστο, μπούκωμα και υπνηλία (βασικά δεν αντέχω το βράδυ, κοιμάμαι πολύ νωρίς). Που και που έχω και πονάκια χαμηλά. Εχω μπει επίσημα πια στο 2ο τρίμηνο.

Εσύ πώς είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Δεν έχω κάτι φοβερό: στήθος ευερέθιστο, μπούκωμα και υπνηλία (βασικά δεν αντέχω το βράδυ, κοιμάμαι πολύ νωρίς). Που και που έχω και πονάκια χαμηλά. Εχω μπει επίσημα πια στο 2ο τρίμηνο.

Εσύ πώς είσαι;

Εχω καουρες, ναυτια, αναγουλες, με ποναει το στηθος και ειναι πρησμενο. Σημερα με επιασε λιποθυμία. Ξαπλωσα και εκπιζω να αισθανθω καλυτερα. Αν και το στηθος δεν με ενοχλει πολυ σημερα. Σε λιγες μερες μπαινω στο 2ο τριμηνο.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Εγω παίρνω ακόμα το nuperol οπότε είμαι καλά. Έχω κάτι καούρες στο στομάχι και τάση για εμετο αλλά ευτυχώς δεν κάνω. Ξέρεις τώρα υπνηλία κούραση πρώτη μέρα που γύρισα στη δουλειά σήμερα και ήταν καλά. Με περίμενα σε χειρότερη θέση. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Εγω παίρνω ακόμα το nuperol οπότε είμαι καλά. Έχω κάτι καούρες στο στομάχι και τάση για εμετο αλλά ευτυχώς δεν κάνω. Ξέρεις τώρα υπνηλία κούραση πρώτη μέρα που γύρισα στη δουλειά σήμερα και ήταν καλά. Με περίμενα σε χειρότερη θέση. 

Λενε οτι μολις μπεις στο 2ο τριμηνο ολα περνανε υπομονη. Το στηθος σε ενοχλει;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Χάλια μαύρα είμαι.... Έχω συνέχεια αναγουλες... Κάνω εμετό που και που και έχω και σιελόρροια έντονη..  υποφέρω από αϋπνία ... Δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε τη νύχτα ούτε το μεσημέρι.. Στην κόρη μου δεν τα είχα τόσο έντονα..

Δημοσίευση

Α κορίτσια πόσο χαίρομαι που τα περνάμε μαζί. 

Σήμερα κάναμε υπέρηχο κ είπε θα με ξαναδεί στη Β επιπέδου, δεν χρειάζεται νωρίτερα, είναι όλα τέλεια. 

Πήγα κ έκανα κ τη ΝΙΠΤ, περιμένουμε 15 μέρες τώρα..

Από συμπτώματα δεν έχω τίποτα, λίγες καουρες είχα μερικά βραδια προς τον τρίτο μήνα αλλά δεν κράτησαν πολύ. Στηθος ήταν ευερεθιστοναλλα τώρα μια χαρά. Ευχομαι να σας φύγουν γρήγορα τα συμπτώματα!!! 

@melitiniღκάναμε ωοληψια 13/6 και 16/6 την εμβρυομεταφορα 3 εμβρύων 3 ημερών. Τι ωραία που είμαστε κοντά κοντά!!! Βρε θηρίο έχασες τόσο; φτου φτου φτου.. ντροπή μου!! Εγώ σε διατροφολόγο κ τρώω λιγότερο από ότι μου βάζει, δεν μπορώ, ειδικά το βράδυ.. Κ έχασα 2 κιλά προ διατροφολόγου.. Τα οποία ξαναπήρα.. Είμαι κ γλυκατζου κ τα έκοψα κ πάλι. Δεν ξέρω γιατί. Σήμερα δε με μάλωσε πάντως. Ίσως το πήρε απόφαση κ απλά χάρηκε που δεν ξέφυγα τουλάχιστον από όσα ξεκίνησα; 🤔🤔🤔

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Λενε οτι μολις μπεις στο 2ο τριμηνο ολα περνανε υπομονη. Το στηθος σε ενοχλει;

Δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα, αλλά γενικά όχι. Νιώθω μόνο κάτι σαν τσιμπήματακια στη θυλη τίποτα το τρομερό. Εγώ είμαι 15+1 προσπάθησα να κόψω το nuperol και μετά από 2 μέρες που έκοψα το πρωινό μου χάπι έκανα μετά από 2 μέρες πάλι τα ίδια. Μακάρι να μην έχω τίποτα να το κόψω τελείως. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου οι κοιλίτσες σας σε τι φάση είναι; Εγώ φούσκωσα λίγο απότομα εκτός αν είναι πρήξιμο από τις ορμόνες. Μην φανταστείτε πολύ αλλά έκανα κοιλιτσα. 15+1 σήμερα . 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Δεν μπορώ να κοιμηθώ μπρούμυτα, αλλά γενικά όχι. Νιώθω μόνο κάτι σαν τσιμπήματακια στη θυλη τίποτα το τρομερό. Εγώ είμαι 15+1 προσπάθησα να κόψω το nuperol και μετά από 2 μέρες που έκοψα το πρωινό μου χάπι έκανα μετά από 2 μέρες πάλι τα ίδια. Μακάρι να μην έχω τίποτα να το κόψω τελείως. 

Καταλαβαινω. Με της μυρωδιες δεν αντεχω καθολου και το στηθος με ποναει ακομα και ειναι πρησμενο. Σημερα ειμαι 12+4 και αυριο το πρωι εχω την αυχενικη διαφανεια. Εχω δυο εβδομαδες να δω το μωρακι και ανυπομονω.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσια μου οι κοιλίτσες σας σε τι φάση είναι; Εγώ φούσκωσα λίγο απότομα εκτός αν είναι πρήξιμο από τις ορμόνες. Μην φανταστείτε πολύ αλλά έκανα κοιλιτσα. 15+1 σήμερα . 

κι εγώ έκανα κοιλίτσα αν και είχα λίγο... αλλά νομίζω πως έχει φουσκώσει.. 15+3 είμαι εγώ σήμερα.. μαζί είμαστε! 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

κι εγώ έκανα κοιλίτσα αν και είχα λίγο... αλλά νομίζω πως έχει φουσκώσει.. 15+3 είμαι εγώ σήμερα.. μαζί είμαστε! 🙃😉

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο της ορμονες η αν οντως ξεκινησε να μεγαλωνει η κοιλιτσα. Παντως κοριτσια οτι παντελόνι ειχα δεν μου κανει ουτε για πλακα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Και μένα φαίνεται η κοιλίτσα, άρχισε να φαίνεται από νωρίς μπορώ να πω. Στον μικρό μας ούτε καν! Και ήμουν περίπου στα ίδια κιλά. 

Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και σε αυτή την έβγαζα με φορεματάκια το καλοκαίρι (ευτυχώς που κρατά και πολύ). Μετά τη βρήκα με κολάν κλπ. Στην αρχή φορούσα τα παντελόνια μου, δεν είχα και κοιλιά, οπότε δεν είχα θέμα. Απλά ήθελα να είμαι και πιο άνετη.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο της ορμονες η αν οντως ξεκινησε να μεγαλωνει η κοιλιτσα. Παντως κοριτσια οτι παντελόνι ειχα δεν μου κανει ουτε για πλακα.

Ουτε εμένα δεν μου κάνουν🤣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Πραγματικά!!! Εγώ έχω πάρει και 3 κιλά εσύ πως τα κατάφερες και έχασες;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Αυριο που θα παμε για την αυχενικη θα παω να ψωνισω ρουχα γιατι δεν γινεται.

Με το καλό η αυχενική, όλα να είναι τέλεια! Θα περιμένουμε νέα σου!

Και, εννοείται, καλά ψώνια! 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Και γω πρέπει να χω χάσει κανα κιλό. Εχω συμμαζευτεί λίγο επειδή προσέχω λόγω του διαβήτη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Εγώ βρε κορίτσι είμαι 30 κιλά πάνω από τα κανονικά μου, επόμενο και λογικό είναι να μπορώ να χάσω. Δεν μου λείπουν κιλά, ίσα ίσα μου περισσεύουν.. 🤣

Δημοσίευση

Κ εμένα έχει φουσκώσει η κοιλίτσα, χαμηλά. Ψηλά είναι φουσκωμενη όπως κ πριν την εγκυμοσύνη.  Σήμερα μπαίνω στην 16η βδομάδα. 

@melitiniღΚ εγώ έχω πολλά επιπλέον κιλά, γι αυτό κ είπα ντροπή μου.. Πάνω κάτω στα ίδια είμαστε παντου.. Πλάκα θα έχει να τα πούμε κ στο μαιευτήριο.. 🤣😂

Να ρωτήσω; έχετε κάνει υπέρηχο 3D 4D ; Αξιζει; εμένα ο γιατρός δεν έχει τέτοιο υπέρηχο ούτε αυτός που με έστειλε για την Αυχενική. Κ στον ίδιο θα πάω για την β επιπέδου. Σκέφτομαι να πάω να κάνω έναν τέτοιο υπέρηχο κάπου, να μου φύγει η λοξα.. Χαχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ βρε κορίτσι είμαι 30 κιλά πάνω από τα κανονικά μου, επόμενο και λογικό είναι να μπορώ να χάσω. Δεν μου λείπουν κιλά, ίσα ίσα μου περισσεύουν.. 🤣

😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Με το καλό η αυχενική, όλα να είναι τέλεια! Θα περιμένουμε νέα σου!

Και, εννοείται, καλά ψώνια! 

Και γω πρέπει να χω χάσει κανα κιλό. Εχω συμμαζευτεί λίγο επειδή προσέχω λόγω του διαβήτη.

Μπράβο αυτό θέλει αυτοσυγκράτηση. Εγώ στην αρχή με τους εμετούς κτλ είχα χάσει 2 κιλά. Μετά τα χάπια άρχισα να τρώω πήρα αυτά τα 2 και άλλα 3!!!!!!!!!!! Το τερμάτισα εγώ! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Μπράβο αυτό θέλει αυτοσυγκράτηση. Εγώ στην αρχή με τους εμετούς κτλ είχα χάσει 2 κιλά. Μετά τα χάπια άρχισα να τρώω πήρα αυτά τα 2 και άλλα 3!!!!!!!!!!! Το τερμάτισα εγώ! 

Μη νομίζεις, και μένα παίζει η ζυγαριά. Τουλάχιστον δεν έχω πάρει. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα άσκηση που έλεγα πως θα ξεκινήσω. Παίζει και αυτό ρόλο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...