Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Maria Tsal είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? Καιρό έχουμε να τα πούμε 

Καλημέρα ...! Πως είσαι κορίτσι μου ? Πως πας με την περίδεση? 

Εγώ είμαι καλα μπήκα στην 27η εβδομάδα ακόμα δεν το πιστεύω,ο τράχηλος μου μέχρι και πριν μια εβδομάδα ήταν σταθερός δοξα τον Θεό ,σε 3 μέρες θα δούμε πάλι ! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλημέρα ...! Πως είσαι κορίτσι μου ? Πως πας με την περίδεση? 

Εγώ είμαι καλα μπήκα στην 27η εβδομάδα ακόμα δεν το πιστεύω,ο τράχηλος μου μέχρι και πριν μια εβδομάδα ήταν σταθερός δοξα τον Θεό ,σε 3 μέρες θα δούμε πάλι ! 

Πολύ ωραία νέα!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Και εγώ σταθερα δόξα τον Θεό, τώρα έχω ξεθαρεψει, λίγο θα βγω, λίγο θα περπατήσω, αλλά το παρακολουθώ τακτικά και προσέχω όσο μπορώ! Σε 2 μέρες μπαίνω στην 29, με το καλό να πατήσουμε τις 37 🤞😇

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε ;; Μπηκα να σας δωσω κουραγιο ! Αντεξα κι εγω κι ο τραχηλος και τα διδυμακια μου, χωρις περιδεση και τελικα γεννησα 36κ1!! Ειχα πλεον δυνατες κι επωδυνες συσπασεις 4 μερες και τα μικρακια δεν φαινοτανε να παιρνουν βαρος την τελευταια βδομαδα οποτε δεν το αφησαμε περαιτερω και μπηκαμε προγραμματισμενα. Ολα καλα πηγαν , τα μωρα ειναι θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση της αναπνοης τους γιατι ειναι μικρουλια 2.420 και 2.550! Αλλα σε λιγες μερουλες, μας ειπαν πως θα τα εχουμε κοντα μας!!! Και στα δικα σας κοριτσια μου! Υπομονη κι ολα καλα θα πανε!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria_mtx είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε ;; Μπηκα να σας δωσω κουραγιο ! Αντεξα κι εγω κι ο τραχηλος και τα διδυμακια μου, χωρις περιδεση και τελικα γεννησα 36κ1!! Ειχα πλεον δυνατες κι επωδυνες συσπασεις 4 μερες και τα μικρακια δεν φαινοτανε να παιρνουν βαρος την τελευταια βδομαδα οποτε δεν το αφησαμε περαιτερω και μπηκαμε προγραμματισμενα. Ολα καλα πηγαν , τα μωρα ειναι θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση της αναπνοης τους γιατι ειναι μικρουλια 2.420 και 2.550! Αλλα σε λιγες μερουλες, μας ειπαν πως θα τα εχουμε κοντα μας!!! Και στα δικα σας κοριτσια μου! Υπομονη κι ολα καλα θα πανε!!

Να σου ζήσουν,  να είσαι γερά και καλότυχα!!❣️❣️❣️ με τα καλό να τα πάρεις και στην αγκαλίτσα σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...