Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγχαρητήρια 

Τελικά οι κεραμιδες έρχονται έτσι. Εκεί που δεν το περιμένουμε 

έτσι έτσι, όταν δεν το περιμένουμε γίνονται τα καλύτερααα.. 😘 Πως είσαι εσύ κορίτσι μου; πως πας από συμπτώματα;

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αν το ςβρεξες με ουρά μπορεί να σου βγάλει αυτό. Θυμάμαι απ' το @Lisaki 80 το 2017 το τεστ της ήταν αρκετά έντονο. Αυτά τα τεστ που είναι ταινία είναι πιο εύκολα να βράχουν εκεί πάνω .  

Το τσεκαρα κοριτσι μου και οντως ετσι ειναι έκανα τωρα ενα τεστ και ουρησα πανω και βγηκε δευτερη γραμμη και εκανα κι αλλο ενα το βουτηξα σε κυπελακι και βγηκε αρνητικο.!

Απο δω και στο εξης θα ξερουμε πως λειτουργουν..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Το τσεκαρα κοριτσι μου και οντως ετσι ειναι έκανα τωρα ενα τεστ και ουρησα πανω και βγηκε δευτερη γραμμη και εκανα κι αλλο ενα το βουτηξα σε κυπελακι και βγηκε αρνητικο.!

Κορίτσι μου αυτό ήθελα να σου πω, τα τεστ αυτά που είναι σε ταινία δεν τα ουρείς κατευθείαν. Για να σου βγάλει αποτέλεσμα και μάλιστα σωστό τα βουτάς αποκλειστικά σε κυπελάκι. Αν δεν κάνω λάθος το γράφουν μάλιστα και οι οδηγίες τους από πίσω. Γι' αυτό δεν είχες σωστό αποτέλεσμα. Σπάνια ταινία να κάνει λάθος, έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ένα σωρό και πάντα ήταν αρνητικές. Δύο φορές έμεινα έγκυος και τις δύο φορές μου έβγαλαν σωστό αποτέλεσμα. Εγώ τις εμπιστεύομαι απόλυτα. Απλά δεν τις έκανες σωστά, αυτό είναι όλο.. Για τις ταινίες πάντα χρησιμοποιούμε κυπελάκι, νόμος!!!

17545630781179108261869304801159.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσια ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε.. Τι κεραμίδα ήταν αυτή, τον μήνα που δεν το περιμέναμε τελικά ήρθε ΞΑΝΑ..

Γενικά χτες-σήμερα υπολόγιζα την περίοδο μου και ενώ είχα απαλά πονάκια περιόδου..τελικά είμαι έγκυος..

Το πρωί έκανα ένα της predictor που ή το κατούρησα πολύ γιατί γέμισε νερό😄ή ήταν ελλατωματικό..και δεν έβγαλε καν γραμμή εξέτασης και λέω δεν ξανακάνω ένα να δω και... τσουπ βγήκε αμέσως θετικό..

Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά και συγκρατημένη μετά από 2 αποβολές..ελπίζω και φοβάμαι παράλληλα..

Ο γιατρός μου πάει γραφείο απόγευμα, αν και δεν ξέρω αν θα λείπει σε διακοπές ή θα είναι εδώ αλλά έχει και συνεργαζόμενο γατρό και μαία να μου γράψουν χοριακή επειγόντως αύριο- μεθαύριο γιατί Κυριακή φεύγουμε διακοπές..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ❤️❤️ ΜΑΚΆΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..Στείλτε μου τη θετική σας ενέργειααα...🌈🎉

Υ.Σ ακόμα πονάω σαν να περιμένω περίοδο..

IMG_1095.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Όμορφη έκπληξη για τις διακοπές σου!!! Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσι όλες για τις ευχές σας! Ήσασταν μεγάλο κουράγιο τόσο καιρό και θα είστε και στο ταξίδι αυτό που ξεκινά..Μακάρι όλα αυτή τη φορά να πάνε κατ'ευχήν! Σας ευχαριστώ μία μία ξεχωριστά 😍🎉🌈

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μιλήσαμε εχτές και κλείσαμε ραντεβού για τις 22/8 που θα έρθει.. ένα μήνα μετά το τελευταίο μου ραντεβού.. Σήμερα βάση τελευταίας περιόδου είμαι 8 εβδομάδων... Απλά μετά από μια παλλίνδρομη κύηση θέλεις να ξέρεις ότι όλα πάνε καλά.. Εμείς ούτε καρδούλα δεν έχουμε ακούσει.. Άργησε αρκετά να έρθει αυτή τη φορά ο γιατρός στο νησί.  Μίλησα και με την εμβρυολόγο και αυτή θέλει να με δεί στις 5/9.. 

Ναι καταλαβαίνω κορίτσι μου, έχεις δίκιο αλλα θα δεις που όλα καλά θα πανε αυτή τη φορά!!! Εμβρυολογος γιατί σε παρακολουθεί?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσια ήρθε εκεί που δεν το περιμέναμε.. Τι κεραμίδα ήταν αυτή, τον μήνα που δεν το περιμέναμε τελικά ήρθε ΞΑΝΑ..

Γενικά χτες-σήμερα υπολόγιζα την περίοδο μου και ενώ είχα απαλά πονάκια περιόδου..τελικά είμαι έγκυος..

Το πρωί έκανα ένα της predictor που ή το κατούρησα πολύ γιατί γέμισε νερό😄ή ήταν ελλατωματικό..και δεν έβγαλε καν γραμμή εξέτασης και λέω δεν ξανακάνω ένα να δω και... τσουπ βγήκε αμέσως θετικό..

Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά και συγκρατημένη μετά από 2 αποβολές..ελπίζω και φοβάμαι παράλληλα..

Ο γιατρός μου πάει γραφείο απόγευμα, αν και δεν ξέρω αν θα λείπει σε διακοπές ή θα είναι εδώ αλλά έχει και συνεργαζόμενο γατρό και μαία να μου γράψουν χοριακή επειγόντως αύριο- μεθαύριο γιατί Κυριακή φεύγουμε διακοπές..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ❤️❤️ ΜΑΚΆΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..Στείλτε μου τη θετική σας ενέργειααα...🌈🎉

IMG_1095.jpeg

Κορίτσι μου συγχαρητήρια,  εύχομαι όλα να πανε καλά!!! Κι εγω σημερα περίμενα περίοδο και ειχα κανει τεστακι επειδή ειχα πονακια απο σχετικά νωρίς.. είμαστε ακριβώς μαζί 😜 μακαρι να μας πανε ολα καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια,  εύχομαι όλα να πανε καλά!!! Κι εγω σημερα περίμενα περίοδο και ειχα κανει τεστακι επειδή ειχα πονακια απο σχετικά νωρίς.. είμαστε ακριβώς μαζί 😜 μακαρι να μας πανε ολα καλά!!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου..καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες να έχουμε! Ναι είμαστε ακριβώς μαζί!!🤗 Με το καλό όλα να μας πάνε καλά.. :) Έχεις κάνει χοριακή συγνώμμη αν το είπες και δεν το διάβασα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

IMG_1095.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό η χοριακη! Εύχομαι το ουράνιο τόξο να ήρθε για να μείνει ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Είναι πολύ βασικό το τεστ να γίνεται όπως το γράφουν οι οδηγίες κορίτσι μου και ο χρόνος που τα κρατάμε μέσα στα ούρα δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά την επόμενη φορά θα ξέρεις αυτές οι ταινίες θέλουν πάντα κυπελάκι 😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

αχ κοπελα μου κι εγω αυτο αναρωτιεμαι γιατι το κανουν αυτο και δημιουργουν ελπιδες..

Επικοινώνησα ήδη και αν ειναι δυνατον μου ειπαν οτι η υπευθυνη λειπει διαμοπες και δεν μπορουν να μου απαντησουν.

Να στείλω email και να περιμενω να απαντησει… ενα συστημα κατεστραμενο ολο αυτη η χωρα τι να πω..

ποσο πισω ειμαστε…

@Lisaki 80 ούρησα πάνω δεν το εβαλα σε κυπελακι.

Για αυτό βγήκε θετικό να ξέρεις.. το εβρεξες και από πάνω και έτσι βγαίνει κατευθείαν θετικό να ξέρεις.. αυτες τις ταινίες πρέπει να τις βουτας σε κυπελάκι.. όχι να ουρείς επάνω. Είναι μικρές και βρέχονται ολόκληρες και έτσι βγαίνουν ψευδώς θετικές… δεν είναι ότι είναι ελαττωματικές. Έγινε λανθασμένη χρήση! Την έχω πατήσει και εγώ να ξέρεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

Για αυτό βγήκε θετικό να ξέρεις.. το εβρεξες και από πάνω και έτσι βγαίνει κατευθείαν θετικό να ξέρεις.. αυτες τις ταινίες πρέπει να τις βουτας σε κυπελάκι.. όχι να ουρείς επάνω. Είναι μικρές και βρέχονται ολόκληρες και έτσι βγαίνουν ψευδώς θετικές… δεν είναι ότι είναι ελαττωματικές. Έγινε λανθασμένη χρήση! Την έχω πατήσει και εγώ να ξέρεις.. 

παλι καλά που μου το ειπες γιατι ειναι δευτερη φορα που τα χρησιμοποιω και δεν εδωσα τοσο βαση.. ευχαριστω παντωα να ξερω απο δω και στο εξης

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό Δόξα τον Θεό όλα πήγαν τέλεια ,τον ταλαιπωρησαμε πολύ τον γιατρουλη γιατί εμπενε το εντερακι μου μπροστά και τα μπεμπακια κοιμόταν αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις βγήκαν απροσδόκητα καλές 😄😄😄🙏🙏 και των μικρών και οι δικές μου δηλαδή μετρήσεις τραχήλου μήτρας καρδιάς ροή αίματος !! Το σαλοσπιρ μου το αύξησε σε 160 για να αποφύγουμε προεκλαμψία αν και είπε δύσκολο να συμβεί γιατί είμαι αδύνατη !!! 9 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχουμε β επιπέδου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

παλι καλά που μου το ειπες γιατι ειναι δευτερη φορα που τα χρησιμοποιω και δεν εδωσα τοσο βαση.. ευχαριστω παντωα να ξερω απο δω και στο εξης

Και τα ωορρηξίας θέλουν κύπελλο να μαζεύεις ουρα αλλιώς δεν δείχνουν ούτε αυτά σωστά να ξέρεις για την επόμενη φορά ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μονο με πρωινά ούρα, πάντα σε καπελάκι βυθίζεις μέχρι το σημείο που γράφουν οι οδηγίες. Διάβαζε τις οδηγίες βρε 😛

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό Δόξα τον Θεό όλα πήγαν τέλεια ,τον ταλαιπωρησαμε πολύ τον γιατρουλη γιατί εμπενε το εντερακι μου μπροστά και τα μπεμπακια κοιμόταν αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις βγήκαν απροσδόκητα καλές 😄😄😄🙏🙏 και των μικρών και οι δικές μου δηλαδή μετρήσεις τραχήλου μήτρας καρδιάς ροή αίματος !! Το σαλοσπιρ μου το αύξησε σε 160 για να αποφύγουμε προεκλαμψία αν και είπε δύσκολο να συμβεί γιατί είμαι αδύνατη !!! 9 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχουμε β επιπέδου!!!

Τέλεια κορίτσι μου!!!! Μπράβο μεγαλώνουν όμορφα τα μπεμπακια σου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό η χοριακη! Εύχομαι το ουράνιο τόξο να ήρθε για να μείνει ❤️❤️❤️

Μακάρι κορίτσι μου!🙏κ σε σένα εύχομαι τα καλύτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Η εμβρυολόγος γιατί να σε δει; 

Σόρρυ που ρωτώ, απλά αναρώτηση είναι. Εγώ ας πούμε δεν είχα ποτέ επικοινωνία με την εμβρυολόγο στο κέντρο, παρά μόνο όταν με έπαιρνε να με ενημερώσει για την πορεία των βλαστοκύστεων και για το πόσα εμβρυάκια φτιάξαμε τελικά. Γι' αυτό αναρωτήθηκα, μην με παρεξηγήσεις! ❤️

Για την αυχενική διαφάνεια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η afr είπε:

Ναι καταλαβαίνω κορίτσι μου, έχεις δίκιο αλλα θα δεις που όλα καλά θα πανε αυτή τη φορά!!! Εμβρυολογος γιατί σε παρακολουθεί?

Δεν με παρακολουθεί εμβρυολογος... Για την αυχενική διαφάνεια μίλησα μαζί της για να κλείσουμε ραντεβού 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, τελικά έκλεισα ραντεβού με άλλον γιατρό ιδιώτη που έρχεται στο νησί αύριο. Δεν τον έχω σε εκτίμηση τον συγκεκριμένο αλλά έπεσα στην ανάγκη του τώρα γιατί μέχρι τις 22 του μήνα δεν μπορώ να περιμένω, θα σκάσω! Αύριο το απόγευμα έχω υπέρηχο επιτέλους!! Όσες πιστεύετε βάλτε με στις προσευχές σας γιατί είμαι αρκετά αγχωμένη! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τελικά έκλεισα ραντεβού με άλλον γιατρό ιδιώτη που έρχεται στο νησί αύριο. Δεν τον έχω σε εκτίμηση τον συγκεκριμένο αλλά έπεσα στην ανάγκη του τώρα γιατί μέχρι τις 22 του μήνα δεν μπορώ να περιμένω, θα σκάσω! Αύριο το απόγευμα έχω υπέρηχο επιτέλους!! Όσες πιστεύετε βάλτε με στις προσευχές σας γιατί είμαι αρκετά αγχωμένη! 

Όλα θα είναι καλά ,θα ακούσεις και καρδούλα αύριο και θα ηρεμήσεις !!!! Περιμένουμε νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Για την αυχενική διαφάνεια.. 

Α, οκ! Την έχω συνδέσει την ειδικότητα καθαρά με την εξωσωματική, εξού και η απορία μου! 

Και μεις λογικά σε μια βδομάδα που θα πάμε για υπέρηχο, και εφόσον όλα πάνε καλά, θα κανονίσουμε την αυχενική. Τρέμω από τώρα... Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα στρεσαριστεί πολύ. 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Όλα καλά θα είναι, καλά έκανες που έκλεισες ραντεβού γιατί δεν αξίζει να είσαι μέσα στην αγωνία τόσες μέρες. Δεν κάνει καλό!! Με το καλό όλα αύριο!! ❤️🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! 9+6 σήμερα και από χθες να πω την αλήθεια είμαι λίγο ανήσυχη. Έχει φύγει ο πόνος από το στήθος που είχα και υπάρχει μια πολύ αμυδρή ευαισθησία στις θηλές, τπτ άλλο, συν του ότι εχθές το πρωί είχα και κάποια τραβηγματάκια και τσιμπήματα χαμηλά. Κάτι άλλο ανησυχητικό δόξα τω Θεώ δεν έχω, απλά λόγο της προηγούμενης φοράς με έχει πιάσει φόβος μην μας βρουν πάλι τπτ δυσάρεστα, δεν θα το αντέξω νομίζω αυτή τη φορά. Γιατρό τώρα έχω ξανά 28/08 οπότε είναι αρκετός ο καιρός της αναμονής.. 🤔 το βρίσκεται φυσιολογικό εσείς να συμβαίνει αυτό;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 9+6 σήμερα και από χθες να πω την αλήθεια είμαι λίγο ανήσυχη. Έχει φύγει ο πόνος από το στήθος που είχα και υπάρχει μια πολύ αμυδρή ευαισθησία στις θηλές, τπτ άλλο, συν του ότι εχθές το πρωί είχα και κάποια τραβηγματάκια και τσιμπήματα χαμηλά. Κάτι άλλο ανησυχητικό δόξα τω Θεώ δεν έχω, απλά λόγο της προηγούμενης φοράς με έχει πιάσει φόβος μην μας βρουν πάλι τπτ δυσάρεστα, δεν θα το αντέξω νομίζω αυτή τη φορά. Γιατρό τώρα έχω ξανά 28/08 οπότε είναι αρκετός ο καιρός της αναμονής.. 🤔 το βρίσκεται φυσιολογικό εσείς να συμβαίνει αυτό;

Καλημέρα σου!! 9+1 σήμερα και αυτό που αναφέρεις για τα τραβηγματάκια χαμηλά (εγώ τα νιώθω στην τομή της καισαρικής) τα έχω και εγώ. Κάποια στιγμή δηλαδή μέσα στην ημέρα, κυρίως το βράδυ, θα νιώσω μια ενοχλησούλα, που δεν τη λες πόνο. Όπως το περιγράφεις περίπου. Το είχα αναφέρει στον γιατρό μου την τελευταία φορά που πήγαμε για υπέρηχο και μου είπε να μην ανησυχώ. Το θυμάμαι να το έχω αυτό και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Νομίζω πως οφείλεται στο ότι μεγαλώνει η μήτρα.  Αν νιώθεις πάντως ανησυχία πολλή, μήπως να πάρεις ένα τηλ. τη μαία σου ή τον γιατρό; Ή να του στείλεις ένα μήνυμα, σε περίπτωση που είναι διακοπές;

Για το στήθος μάλλον θα 'ρχεται και θα φεύγει αυτό. Και γω άλλες φορές δεν μπορώ να το ακουμπήσω και άλλες φορές είναι οκ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...