Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι υπέροχες στιγμές. Καταρχήν θα πω ΛΑΘΟΣ να χάσεις κιλά ! Αλλά να προσέξεις διατροφή. Το άγχος δεν βοηθάει. Έχασα κιλά στον Μάριο γτ είχα διαβήτη κύησης οπότε έκανα διατροφή στην ουσία ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ αλλά έτρωγα και τους υδατάνθρακες μου όμως ήταν πιο λίγοι. Θέλω όταν θα δλπας σε διατροφολόγο να το προσέξεις αυτό . Είσαι έγκυος και αυτό θα πρέπει να έχει γνώσεις στην διατροφή εγκύου. 

Ευχαριστώ πολύ 🙂 μασάω φίλα και λέω Οκτωβρίου+-3 μήνες 

Ευακι μου γλυκό Νοεμβρίο +-3 μήνες .. 

Επίσης κορίτσια δείτε ψάξτε αυτό λιγάκι 

Πάρτε ένα μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκόψτε το χοντροκομμένο και βράστε το σε περίπου 400 ml νερό για 5-10 λεπτά.

Στη συνέχεια, σουρώστε το, αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς και πιείτε το δύο φορές την ημέρα: πρωί και βράδυ.

Αμέσως μετά την περίοδό σας, για 3 έως 5 ημέρες.

Λέγεται ότι καθαρίζει τη μήτρα, ρυθμίζει τον κύκλο σας και υποστηρίζει τη γονιμότητα.

Γιατροί δεν είμαστε αλλά όταν είμαστε υπέρβαροι και ακολουθήσουμε σωστή διατροφή χωρίς να παραλείπουμε κάτι, ούτως ή άλλως πέφτει η ζυγαριά. Εννοείται η ζάχαρη το χειρότερο.. τέλος πάντων η καθεμία ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών της.

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Αχ, αυτά τα κιλά... Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα ούσα 79,5 κιλά (με ύψος 1.56...) Ο γιατρός και η μαία μου δεν μου το σχολίασαν ποτέ το ζήτημα αυτό. Ωστόσο, από νωρίς είδαμε ότι ο διαβήτης κύησης ήταν σίγουρος οπότε μπήκα σε μια διατροφή, άλλαξα δηλ. αρκετές συνήθειές μου όπως επίσης ξεκίνησα ειδική γυμναστική για εγκύους (πιλάτες). Μπήκα να γεννήσω και ήμουν 82 κιλά. Βγήκα από το μαιευτήριο 76 κιλά! Τα οποία τα κράτησα μέχρι πέρσι τον Σεπτέμβρη που σταμάτησε ο θηλασμός και μετά αφέθηκα ολίγον. Και έφτασα πάλι στα 82 στην παρούσα εγκυμοσ΄υνη... Τα οποία 82 φαίνονται ρε γαμώτο... Το στομάχι κάνει εμφανή την παρουσία του! Και πρώτη φορά η μαία μου είπε να προσέξω τα κιλά μου, και ο γιατρός (όχι όμως τόσο αυστηρά όσο η μαία). Ε, είναι, ρε κορίτσια, σα να μου λες "Σαβούρωσε λίγο, μπορείς!" Ενώ ξέρω τι πρέπει να φάω, χωρίς να πιεστώ, ξέρω το διατροφολόγιο που μου ταιριάζει και έχω δει πώς δουλεύει πάνω μου... τρώω ό,τι να 'ναι. Και κάθε μέρα λέω πως θα γίνω πιο προσεκτική! Ματαίως!

Είναι δύσκολο πολύ... εγώ πήρα εικοσι κιλά,τα περισσότερα στο τέλος,και μαρτύρησα με πόνους στην πλάτη. Ο γιατρός ο γλυκούλης ούτε με ρωτούσε κιλά μετά τον έκτο (με έβλεπε προφανώς😂). Τουλάχιστον προσπάθησε να τρως πιο μικρή ποσότητα από τα" απογορευμενα"

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Είναι δύσκολο πολύ... εγώ πήρα εικοσι κιλά,τα περισσότερα στο τέλος,και μαρτύρησα με πόνους στην πλάτη. Ο γιατρός ο γλυκούλης ούτε με ρωτούσε κιλά μετά τον έκτο (με έβλεπε προφανώς😂). Τουλάχιστον προσπάθησε να τρως πιο μικρή ποσότητα από τα" απογορευμενα"

Στο μυαλό μας κολλάνε όλα, γιατί κατά τα άλλα όλα είναι εφικτά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα σας κοριτσια έκανα σήμερα το πρωι και η γραμμη βγηκε παλι αλλα ακομα πιο αχνη απο χθες δεν ξερω καν αν θα μπορεσετε να την δειτε στην φωτο.!

δεν ξερω τι να σκεφτω.; 

να ανησυχησω, να χαρω.; Δεν ξερω..

πρεπει να παω δουλεια και δεν προλαβαίνω να πάω στο μικροβιολογικό.

εσεις τι λετε δεν θα επρεπε να ειναι πιο σκουρη απο χθες.;  

IMG_7859.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου, νομίζω μόνο μια χοριακη θα σου λύσει το μυστήριο. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, νομίζω μόνο μια χοριακη θα σου λύσει το μυστήριο. 

Καλημέρα κοριτσι μου, έκανα το πρωι τελικα θα εχω τα αποτελεσματα το απόγευμα.

Εσυ πως εισαι.; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εσυ πως εισαι.; 

Ωραία θα περιμένουμε νέα σου το απόγευμα! 

Εγώ καλά είμαι γενικά… Απλά το τοπίο είναι ακόμα θολό, γιατί δεν έχω πάει για τον δεύτερο υπέρηχο. Έτυχα πάλι σε αυτές τις “δύσκολες” μέρες του Δεκαπενταύγουστου και ο γιατρός δεν με έχει ενημερώσει πότε θα επιστρέψει. Η αγωνία με τρώει… Σκέφτομαι συνέχεια: “Είναι καλά άραγε; Αναπτύσσεται; Μεγαλώνει;”
Θέλω να χαρώ να κάνω σχέδια αλλά κάθε φορά μου κόβω τη φορά και λέω περίμενε.. μην απογοητεύτεις πάλι..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ καλά είμαι γενικά… Απλά το τοπίο είναι ακόμα θολό, γιατί δεν έχω πάει για τον δεύτερο υπέρηχο. Έτυχα πάλι σε αυτές τις “δύσκολες” μέρες του Δεκαπενταύγουστου και ο γιατρός δεν με έχει ενημερώσει πότε θα επιστρέψει. Η αγωνία με τρώει… Σκέφτομαι συνέχεια: “Είναι καλά άραγε; Αναπτύσσεται; Μεγαλώνει;”
Θέλω να χαρώ να κάνω σχέδια αλλά κάθε φορά μου κόβω τη φορά και λέω περίμενε.. μην απογοητεύτεις πάλι..

Σε καταλαβαίνω κοριτσι μου αυτο το διαστημα ειναι που λειπουν ολοι και η αγωνια κορυφωνεται..

σκεφτεσαι να κανεις υπερηχο νωριτερα σε κανενα νοσοκομειο.; Αν κ θα σου προτεινα να το αποφυγεις μην κολλησεις τιποτα κι εχεις κι αλλα..

καλα θα ειναι το μπεμπακι σου και θα μεγαλωνει.. θα περασει ο καιρος νερακι και θα ειναι ολα τελεια.. ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι υπέροχες στιγμές. Καταρχήν θα πω ΛΑΘΟΣ να χάσεις κιλά ! Αλλά να προσέξεις διατροφή. Το άγχος δεν βοηθάει. Έχασα κιλά στον Μάριο γτ είχα διαβήτη κύησης οπότε έκανα διατροφή στην ουσία ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ αλλά έτρωγα και τους υδατάνθρακες μου όμως ήταν πιο λίγοι. Θέλω όταν θα δλπας σε διατροφολόγο να το προσέξεις αυτό . Είσαι έγκυος και αυτό θα πρέπει να έχει γνώσεις στην διατροφή εγκύου. 

Ευχαριστώ πολύ 🙂 μασάω φίλα και λέω Οκτωβρίου+-3 μήνες 

Ευακι μου γλυκό Νοεμβρίο +-3 μήνες .. 

Επίσης κορίτσια δείτε ψάξτε αυτό λιγάκι 

Πάρτε ένα μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκόψτε το χοντροκομμένο και βράστε το σε περίπου 400 ml νερό για 5-10 λεπτά.

Στη συνέχεια, σουρώστε το, αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς και πιείτε το δύο φορές την ημέρα: πρωί και βράδυ.

Αμέσως μετά την περίοδό σας, για 3 έως 5 ημέρες.

Λέγεται ότι καθαρίζει τη μήτρα, ρυθμίζει τον κύκλο σας και υποστηρίζει τη γονιμότητα.

Ευχαριστώ πολύ Ζαιρα μας για την πρόβλεψη!!!! Εύχομαι να είσαι μέσα..

@Σοφία21 περιμένουμε την χοριακη σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εσυ πως εισαι.; 

Καλά αποτελέσματα να εχεις κορίτσι μου μόνο αυτήν θα δείξει τι γίνεται 

Αφού είχες θετικό ωορρηξία 24 ημέρα του κύκλου σου κάνεις αργά ωορρηξία λογικό 15 ημέρα ο γιατρός να μην δει κάτι στον υπέρηχο 

εισαι 13 μερες με την ωορρηξία αν κατάλαβα καλά εύχομαι η χοριακη να δείξει θετικό αποτέλεσμα 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Σε καταλαβαίνω κοριτσι μου αυτο το διαστημα ειναι που λειπουν ολοι και η αγωνια κορυφωνεται..

σκεφτεσαι να κανεις υπερηχο νωριτερα σε κανενα νοσοκομειο.; Αν κ θα σου προτεινα να το αποφυγεις μην κολλησεις τιποτα κι εχεις κι αλλα..

καλα θα ειναι το μπεμπακι σου και θα μεγαλωνει.. θα περασει ο καιρος νερακι και θα ειναι ολα τελεια.. ♥️

Όχι δεν πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν θέλω να μάθει ο γιατρός του νοσοκομείου ότι είμαι έγκυος, άσε που αν πας στο νοσοκομείο θα μαθευτεί η εγκυμοσύνη (διατήρηση απορρήτου καμία) και θέλω όσο γίνεται να την κρατήσω κρυφή. Μικρή κοινωνία και δυστυχώς όλα μαθαίνονται και όλα συζητιούνται 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλά αποτελέσματα να εχεις κορίτσι μου μόνο αυτήν θα δείξει τι γίνεται 

Αφού είχες θετικό ωορρηξία 24 ημέρα του κύκλου σου κάνεις αργά ωορρηξία λογικό 15 ημέρα ο γιατρός να μην δει κάτι στον υπέρηχο 

εισαι 13 μερες με την ωορρηξία αν κατάλαβα καλά εύχομαι η χοριακη να δείξει θετικό αποτέλεσμα 

Είμαι 15 μερες σήμερα μετά την πιθανή ωορηξία συμφωνα με το θετικο τεστ ωορηξιας που ειχα.

με μπερδευει το οτι είναι αρκετα αχνα.

ειναι

δευτερη φορα που χρησιμοποιω τα συγκεκτιμενα τεστ και δεν εχω αποψη απλα την προηγουμε φορα που ειχα χρησιμοποιησει σε 2 κυκλους ηταν αρνητικα δεν ειχα ποτε αχνη γραμμη δηλαδη..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Όχι δεν πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν θέλω να μάθει ο γιατρός του νοσοκομείου ότι είμαι έγκυος, άσε που αν πας στο νοσοκομείο θα μαθευτεί η εγκυμοσύνη (διατήρηση απορρήτου καμία) και θέλω όσο γίνεται να την κρατήσω κρυφή. Μικρή κοινωνία και δυστυχώς όλα μαθαίνονται και όλα συζητιούνται 

Καλα κάνεις τοτε ολα καλα θα πανε. 
πότε ειναι να σε δει ο γιατρος σου.;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλα κάνεις τοτε ολα καλα θα πανε. 
πότε ειναι να σε δει ο γιατρος σου.;

Κορίτσια μου καλημέρα ,μόλις πήρα στα χέρια μου τ αποτελέσματα των αιματολογικων της papp-a ,αύριο πρώτα ο Θεός έχουμε και τον υπερυχο ,δεν τελειώνει ποτέ αυτό το άγχος λεμεεεεεε

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα ,μόλις πήρα στα χέρια μου τ αποτελέσματα των αιματολογικων της papp-a ,αύριο πρώτα ο Θεός έχουμε και τον υπερυχο ,δεν τελειώνει ποτέ αυτό το άγχος λεμεεεεεε

Νομίζω πως το άγχος που πέρασα με τα αποτελέσματα της Αυχενικής στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν το πέρασα σε όλη την προσπάθεια της εξωσωματικής και ολόκληρη την εγκυμοσύνη και τη γ΄έννα...

Καλά αποτελέσματα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Νομίζω πως το άγχος που πέρασα με τα αποτελέσματα της Αυχενικής στην πρώτη εγκυμοσύνη, δεν το πέρασα σε όλη την προσπάθεια της εξωσωματικής και ολόκληρη την εγκυμοσύνη και τη γ΄έννα...

Καλά αποτελέσματα!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου εύχομαι αύριο να Μ ηρεμήσει ο γιατρός και να μην χρειαστεί κάτι άλλο γιατί και τα οικονομικά μετά από 7 χρόνια εξωσωματικές έχουν φτάσει στο μηδέν 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου εύχομαι αύριο να Μ ηρεμήσει ο γιατρός και να μην χρειαστεί κάτι άλλο γιατί και τα οικονομικά μετά από 7 χρόνια εξωσωματικές έχουν φτάσει στο μηδέν 

Σε νιώθω απόλυτα! Όλα καλά θα είναι, με το καλό τα χαμόγελα ανακούφισης!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Εσυ πως εισαι.; 

Εγώ πιστεύω πως είσαι έγκυος γιατί φαίνεται καθαρά η γραμμή και δύο στα δύο τεστ θετικά δύσκολα να είναι λάθος!!! Περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής να χαρούμε επίσημα 😍 καλά όλο το γκρουπακι μένουμε όλες έγκυες σιγά σιγά... πόσο χαίρομαι 🙏🩷

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Από συμπτώματα πως τα πας κορίτσι μου;εκεί καταλαβαίνεις συνήθως αν όντως προχωράει...αν και δεν είναι απόλυτο αυτό..αρκεί να βλέπεις τα σημάδια της εγκυμοσύνης...την μια μέρα μπορεί να είναι πιο ήπια..την άλλη πιο έντονα... Καλά άσε ο δεκαπένταυγουστος δεν κινείται τίποτα..... Σε καταλαβαίνω!όλα να πάνε κατ ευχήν 🙏🩷

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Είμαι 15 μερες σήμερα μετά την πιθανή ωορηξία συμφωνα με το θετικο τεστ ωορηξιας που ειχα.

με μπερδευει το οτι είναι αρκετα αχνα.

ειναι

δευτερη φορα που χρησιμοποιω τα συγκεκτιμενα τεστ και δεν εχω αποψη απλα την προηγουμε φορα που ειχα χρησιμοποιησει σε 2 κυκλους ηταν αρνητικα δεν ειχα ποτε αχνη γραμμη δηλαδη..

Ίσως είναι αχνά ακόμα γιατί μπορεί να έχεις καθυστέρηση στην σύλληψη εγώ με τα home test όποτε είχα άχνη γραμμή υπήρχε και εγκυμοσύνη αυτά δεν τα έχω πάρει δεν ξερω 

οπότε δεν ξανά είχες άχνη γραμμη με αυτά άρα καλό σημάδι αυτό ! Ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Σήμερα ήταν η μέρα του υπερήχου μας το πρωί και από την ώρα που πήγα και είδα το μπεμπάκι πόσο έχει μεγαλώσει δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω.!!! Είχα τόση αγωνία να δούμε ότι όλα είναι καλά που μου μετρούσε η βοηθός της την πίεση και μου την έβρισκε ανεβασμένη..  🤣

Πρώτη φορά ακούσαμε καρδούλα.. μου έβαλε ήχο.. εντάξει τρελάθηκα.. και είδαμε χεράκια, ποδαράκια.. στην αρχή κοιμόταν.. και το ξυπνήσαμε... 😆 εεε και σαν άρχισε να κουνιέται τρελάθηκα κορίτσια.. τρελάθηκα... Κλείσαμε για αυχενική διαφάνεια τώρα 28.08 αλλά με σκάτωσε για τα κιλά. Είσαι  μου λέει 30 κιλά πάνω και θα πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις.. μέχρι την εγκυμοσύνη μου λέει πρέπει να έχεις κατέβει τουλάχιστον 20 κιλά.. πως να τα χάσω ρε κορίτσια τα έρμα τα κιλά, που στην ουσία μέσα στη μέρα δεν τρώω και τπτ και δεν κινούμαι κι όλας..! 🥴 χώρια τα φάρμακα που παίρνω και θα τα παίρνω μέχρι την αυχενική. Με έστειλε σε διατροφολόγο, άιντε να δούμε τη θα δούμε κι εκεί..

Με σωστη διατροφη ολα θα γινουν. Και εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου στα 88 κιλα και με διαβητη τυπου 2. Ουτε ο ενδοκρινολόγος ουτε ο γυναικολογος μου ειπαν κατι περα απο να προσεχω την διατροφη μου ωστε να εχω καλο ζαχαρο. Υπομονη και ολα θα γινουν.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ πιστεύω πως είσαι έγκυος γιατί φαίνεται καθαρά η γραμμή και δύο στα δύο τεστ θετικά δύσκολα να είναι λάθος!!! Περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής να χαρούμε επίσημα 😍 καλά όλο το γκρουπακι μένουμε όλες έγκυες σιγά σιγά... πόσο χαίρομαι 🙏🩷

Από συμπτώματα πως τα πας κορίτσι μου;εκεί καταλαβαίνεις συνήθως αν όντως προχωράει...αν και δεν είναι απόλυτο αυτό..αρκεί να βλέπεις τα σημάδια της εγκυμοσύνης...την μια μέρα μπορεί να είναι πιο ήπια..την άλλη πιο έντονα... Καλά άσε ο δεκαπένταυγουστος δεν κινείται τίποτα..... Σε καταλαβαίνω!όλα να πάνε κατ ευχήν 🙏🩷

Συμπτώματα πέρα από κούραση και λίγη υπνηλία κάτι άλλο έντονο δεν νιώθω.. αλλά και στη μικρή μου έτσι ήμουν... Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα συμπτώματα.. μπορεί να έχεις μια εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Συμπτώματα πέρα από κούραση και λίγη υπνηλία κάτι άλλο έντονο δεν νιώθω.. αλλά και στη μικρή μου έτσι ήμουν... Δεν είναι απόλυτο αυτό με τα συμπτώματα.. μπορεί να έχεις μια εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα 

ναι είναι και στον οργανισμό!! Έτσι και η κολλητή μου απολύτως τίποτα από συμπτώματα στις εγκυμοσύνες της!!πολύ τυχερές όσες δεν έχετε συμπτώματα..❣️εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες μου όπως και σε αυτή το πρώτο τρίμηνο με πέθαινε στην αναγουλες και στις ζαλάδες!!! Περιμένουμε νέα σου 🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!!

Σήμερα μπορώ να πω ότι ξύπνησα σχετικά καλά μιας και δεν είχε τόση ζέστη όσο τις προηγούμενες ημέρες οπότε ένα φαγητό το έκανα.. 🤣 λίγο σκούπα (του χεριού) και λίγο το μπάνιο σκούπισμα σφουγγάρισμα και τη λεκάνη εννοείται... και πολλά έκανα.. 🥴

Λοιπόν όσο για τα κιλά είπα να ζυγιστώ εγώ στο σπίτι το πρωί αφού είχα πάει τουαλέτα και δεν είχα φάει ακόμη για να δω τα αντικειμενικά κιλά μου γιατί όταν πάω στη γιατρό είμαι πάντα φαγωμένη και μπορεί να μην έχω πάει και τουαλέτα. Οπότε χοντρικά είμαι 96 κιλά. Αύριο με το καλό έχω ραντεβού στη διατροφολόγο για να δούμε λίγο σε τι πρόγραμμα μπορεί να με βάλει. Ξέρει από διατροφή εγκυμοσύνης γιατί οι περισσότερες φίλες μου στην εγκυμοσύνη τους σε αυτήν πήγαιναν. Εντωμεταξύ οι αιματολογικές μου εξετάσεις είναι μια χαρά..  Δεν έχω ζάχαρο, ο σίδηρος μου είναι καλός, ο αιματοκρίτης επίσης.. απλά ξέρω ότι η γυναικολόγος μου είναι υπερβολική με τα κιλά.. εντάξει δεν το κάνει για κακό, αλλά όντως μπορεί με τον υπέρηχο αργότερα να μην μπορεί να δει πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά. Τεσπα! ας είναι καλά το μπεμπάκι και η μαμά του κάτι θα κάνει. Εξάλλου δεν τρώω ποσότητα φαγητού, ούτε βλακείες.. στη χάση και στη φέξη αν θελήσω κανένα γλυκάκι ή τπτ αλμυρό.. Γενικά ζάχαρη δεν καταναλώνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου..!!!

Σήμερα μπορώ να πω ότι ξύπνησα σχετικά καλά μιας και δεν είχε τόση ζέστη όσο τις προηγούμενες ημέρες οπότε ένα φαγητό το έκανα.. 🤣 λίγο σκούπα (του χεριού) και λίγο το μπάνιο σκούπισμα σφουγγάρισμα και τη λεκάνη εννοείται... και πολλά έκανα.. 🥴

Λοιπόν όσο για τα κιλά είπα να ζυγιστώ εγώ στο σπίτι το πρωί αφού είχα πάει τουαλέτα και δεν είχα φάει ακόμη για να δω τα αντικειμενικά κιλά μου γιατί όταν πάω στη γιατρό είμαι πάντα φαγωμένη και μπορεί να μην έχω πάει και τουαλέτα. Οπότε χοντρικά είμαι 96 κιλά. Αύριο με το καλό έχω ραντεβού στη διατροφολόγο για να δούμε λίγο σε τι πρόγραμμα μπορεί να με βάλει. Ξέρει από διατροφή εγκυμοσύνης γιατί οι περισσότερες φίλες μου στην εγκυμοσύνη τους σε αυτήν πήγαιναν. Εντωμεταξύ οι αιματολογικές μου εξετάσεις είναι μια χαρά..  Δεν έχω ζάχαρο, ο σίδηρος μου είναι καλός, ο αιματοκρίτης επίσης.. απλά ξέρω ότι η γυναικολόγος μου είναι υπερβολική με τα κιλά.. εντάξει δεν το κάνει για κακό, αλλά όντως μπορεί με τον υπέρηχο αργότερα να μην μπορεί να δει πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά. Τεσπα! ας είναι καλά το μπεμπάκι και η μαμά του κάτι θα κάνει. Εξάλλου δεν τρώω ποσότητα φαγητού, ούτε βλακείες.. στη χάση και στη φέξη αν θελήσω κανένα γλυκάκι ή τπτ αλμυρό.. Γενικά ζάχαρη δεν καταναλώνω. 

Ίδια κιλά είμαστε.. (μέχρι στιγμής είναι στο +1 κιλο) εγω είμαι 18+2  εβδομάδων σήμερα και αυτό που με είπε είναι να μην ξεφύγουμε όσο μπορείς πάνω από τα 100 μέχρι να γεννήσεις! Δεν μου είπε να χάσω κιλά...γιατί είναι και εμένα όλα καλά στις εξετάσεις μου! Αλλά ο κάθε γιατρός έχει την δική του τακτική! Προσπαθω και εγώ να μην τρώω χαζα αλλά τα παγωτακια μου τα τρώω 😋😛  

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Γιατροί δεν είμαστε αλλά όταν είμαστε υπέρβαροι και ακολουθήσουμε σωστή διατροφή χωρίς να παραλείπουμε κάτι, ούτως ή άλλως πέφτει η ζυγαριά. Εννοείται η ζάχαρη το χειρότερο.. τέλος πάντων η καθεμία ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών της.

Θα σου πω Γιάννα μου ότι έχω δει διαβητολογους να δίνουν κάτι διατροφές σε εγκύους με διαβήτη κύησης που είναι να απορςι κάποιος πως σε τόση ευαίσθητη κατάσταση δεν λες ο εκάστοτε γιατρός δεν αναλαμβάνω έγκυο ή απλά να ενημερωθεί να κάνει κάποια σεμινάρια κτλ 

Για αυτό και τόνισα να ξέρει από εγκυμοσύνη και χαίρομαι που η @melitiniღ είπε ότι γνωρίζει . Πάντως και εγώ στα 89 κιλά είμαι με 1.70 ύψος και όλες τις εγκυμοσύνης έτσι τις ξεκίνησα πάνω κάτω και δεν είπαν κάτι ποτέ κανένας . Από; Στον Μάριο είχα φτάσει 80 κιλά όταν γέννησα 😶 μετά θηλασμός γρήγορο φαγητό να σου πάλι με το που είπα να ξεκινήσω διατροφή 🤫

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...