Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Γεια σας κορίτσια..ίσως δεν το διευκρίνησα καλά..είχα κάνει χοριακή Πέμπτη και πήγα σήμερα, πέρασαν σχεδόν 2  24ωρα..όμως καλά που πήγα εν τέλει κορίτσια...

Σήμερα το πρωί πάω τουαλέτα και βλέπω απαλά ροζ υγρά στο χαρτί σαν κηλίδα και στο εσώρουχο..άρχισα να τρέμω..πάω ξανακάνω χοριακή και ευτυχώς όχι μόνο διπλασιάστηκε αλλά πήγε και 282!! Ανακουφίστηκα τόσο πολύ..βέβαια ετοιμάζομαι για διακοπές και φοβάμαι λίγο μη ταλαιπωρηθώ..μου έγραψε και utrogestan...μου είπε να μη ακυρώσω τις διακοπές απλά να μη κουραστώ πολύ..το έχει περάσει καμμιά τόσο νωρίς..ξέρει από τι είναι;; 

Ωχ συγνώμη εγώ νόμιζα ότι έκανες χθες χωριακη !!!! Τέλεια η χωριακη σου ,τώρα όσο για το ροζουλι δεν είναι κάτι ,να προσέχεις και να μην κουραστείς στις διακοπουλες σου !!!! Να περάσετε ομορφααααααααα 

• Απαντήσεις 283
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Γεια σας κορίτσια..ίσως δεν το διευκρίνησα καλά..είχα κάνει χοριακή Πέμπτη και πήγα σήμερα, πέρασαν σχεδόν 2  24ωρα..όμως καλά που πήγα εν τέλει κορίτσια...

Σήμερα το πρωί πάω τουαλέτα και βλέπω απαλά ροζ υγρά στο χαρτί σαν κηλίδα και στο εσώρουχο..άρχισα να τρέμω..πάω ξανακάνω χοριακή και ευτυχώς όχι μόνο διπλασιάστηκε αλλά πήγε και 282!! Ανακουφίστηκα τόσο πολύ..βέβαια ετοιμάζομαι για διακοπές και φοβάμαι λίγο μη ταλαιπωρηθώ..μου έγραψε και utrogestan...μου είπε να μη ακυρώσω τις διακοπές απλά να μη κουραστώ πολύ..το έχει περάσει καμμιά τόσο νωρίς..ξέρει από τι είναι;; 

Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα ροζ, καφέ και πολύ λίγο κόκκινο αίμα, μέχρι την 11η εβδομάδα περίπου. Ωστόσο, στον υπέρηχο δε φαινόταν κάτι ανησυχητικό και με προγεστερόνη και ξεκούραση όλα πήγαν καλά. Η ξεκούραση σχετική, γιατί έχω ένα μωρό 20 μηνών οπότε καταλαβαίνεις… Όλα θα πάνε καλά με καλή ενυδάτωση ξεκούραση όσο μπορείς και όχι πολλές ώρες στον ήλιο. Να περάσετε τέλεια!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα ροζ, καφέ και πολύ λίγο κόκκινο αίμα, μέχρι την 11η εβδομάδα περίπου. Ωστόσο, στον υπέρηχο δε φαινόταν κάτι ανησυχητικό και με προγεστερόνη και ξεκούραση όλα πήγαν καλά. Η ξεκούραση σχετική, γιατί έχω ένα μωρό 20 μηνών οπότε καταλαβαίνεις… Όλα θα πάνε καλά με καλή ενυδάτωση ξεκούραση όσο μπορείς και όχι πολλές ώρες στον ήλιο. Να περάσετε τέλεια!

Αλήθεια κοπέλα μου είχες συνεχόμενα έως την 11η..ίσως έχει να κάνει με την αιμάτωση και τις ορμόνες εκεί κάτω.. πήγε αμέσωσ ο νους μου στο κακό..δεν μου έχει ξανατύχει..μου έγραψε 3 χάπια τη μέρα και προς το παρόν έφυγαν..το μόνο που έχω στα χέρια μου είναι η χοριακή..για υπέρηχο θα αργήσω να πάω.. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση

Γυρισαμε και εμεις απο τον γιατρο ειναι ολα καλα, το μωρακι μεγαλωνει καλα, μου εγραψε εξετασεις να της κανω μεσα στην εβδομαδα και θα με ξανα δει σε δυο εβδομαδες ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου, να ηρεμήσεις και να ευχαριστηθείς τις διακοπές σας! Καλά να περάσετε!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

Είναι η ολοκλήρωση της εμφύτευσης. Στομ δεύτερο είχα λίγο αιματακι αλλά είναι πολύ πολύ φυσιολογικό 🥰 ούτε προγεστερόνη δεν χρειάζεται κανονικά αλλά δίνουν προληπτικά. Καλές διακοπές και ηρεμία 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Γυρισαμε και εμεις απο τον γιατρο ειναι ολα καλα, το μωρακι μεγαλωνει καλα, μου εγραψε εξετασεις να της κανω μεσα στην εβδομαδα και θα με ξανα δει σε δυο εβδομαδες ❤️❤️❤️

🥰🥰🥰🥰Τι υπέροχα τα νέα σου. Μπράβο στα μωράκια μας μεγαλώνουν έτσι όπως τα θέλουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ καλώς, κακώς, δεν ξέρω να σου πω.. δεν έχω τπτ.. είμαι μια χαρά.. κάποιοι λένε είναι πολύ καλό να έχεις τέτοια συμπτώματα, άλλοι πάλι ότι δεν παίζει κανένα ρόλο.. μακάρι για μας που δεν έχουμε τέτοια συμπτώματα να πηγαίνουνε όλα καλά χωρίς απρόοπτα. 

@Παρασκευαιδου εγώ αυτόν τον υπέρηχο τον έχω ζηλέψει εε;;; Θα μας πεις τελικά ποιον έχεις μπας και πάρουμε κι εμείς; 🤗

Θυμάμαι έλεγα στον πρώτο γυ δεν έχω κάτι και η γυναικολόγος να γελάει και να λέει γτ θέλεις να έχεις;;; Τι πιο υπέροχο να είσαι έγκυος και να μπορείς να ζεις όμορφα αυτή την περίοδο. Δίκιο είχε... 

Τώρα έπιασα καρδούλα και γτ είμαι έμπειρη 🤫 γράψε Doppler Feta και θα βρεις βίντεο αν και λένε σε 8-9 εβδ πρώτων είμαστε γυναίκες με πιασίματα, δεύτερον η κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική . Για αυτό λέω 11+2 έπιασα καθαρά την καρδούλα και κατάφερα να κάνω βίντεο. 11+3 έπιασα 1 δεύτερο καθαρά μου έφτασε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...