Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με ζέστη, κοιλίτσα και μωρού κλωτσιές, ζούμε Αυγουστιάτικες στιγμές! ⛱️☀️🧸

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Σήμερα ήταν η μέρα του υπερήχου μας το πρωί και από την ώρα που πήγα και είδα το μπεμπάκι πόσο έχει μεγαλώσει δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω.!!! Είχα τόση αγωνία να δούμε ότι όλα είναι καλά που μου μετρούσε η βοηθός της την πίεση και μου την έβρισκε ανεβασμένη..  🤣

Πρώτη φορά ακούσαμε καρδούλα.. μου έβαλε ήχο.. εντάξει τρελάθηκα.. και είδαμε χεράκια, ποδαράκια.. στην αρχή κοιμόταν.. και το ξυπνήσαμε... 😆 εεε και σαν άρχισε να κουνιέται τρελάθηκα κορίτσια.. τρελάθηκα... Κλείσαμε για αυχενική διαφάνεια τώρα 28.08 αλλά με σκάτωσε για τα κιλά. Είσαι  μου λέει 30 κιλά πάνω και θα πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις.. μέχρι την εγκυμοσύνη μου λέει πρέπει να έχεις κατέβει τουλάχιστον 20 κιλά.. πως να τα χάσω ρε κορίτσια τα έρμα τα κιλά, που στην ουσία μέσα στη μέρα δεν τρώω και τπτ και δεν κινούμαι κι όλας..! 🥴 χώρια τα φάρμακα που παίρνω και θα τα παίρνω μέχρι την αυχενική. Με έστειλε σε διατροφολόγο, άιντε να δούμε τη θα δούμε κι εκεί..

Τι ωραία νέα!! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα;; Με τα κιλά μην αγχώνεσαι... Ναι να προσέχεις όσο μπορείς αλλά γενικά μην αγχώνεσαι... Εγώ έχω αρκετά κιλά και δεν ήταν ποτέ θέμα για τον γιατρό μου. Δεν λέω ότι είναι καλό να έχεις κιλά.. μην παρεξηγηθω... Αλλά γενικά κάποια γιατροί τρώνε κόλλημα και αγχωνουν τις εγκυουλες χωρίς σοβαρό λόγο..

Σε άλλα νέα κορίτσια εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή.. περιμένω πότε θα έρθει ο ιδιώτης γιατρός για να πάω για υπέρηχο να δούμε τι γίνεται.. έχω μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία.. μετράω τις μέρες σαν τους φαντάρους...

• Απαντήσεις 316
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Kateriniw Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!! Ναι! με το καλόνα πάνε όλα και να ρθει και η αυχενική μας.. εκεί πιστεύω μια μεγάλη ανάσα θα την πάρω αν και η γιατρός λέει ότι θα μου βγάλει επικυνδικότητα κύησης λόγο των κιλών καθαρά.. η ηλικία λέει είναι σούπερ.. τεσπα! θα το δούμε αυτό με τα κιλά πως θα πάει. Είμαι 96 κιλά ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με το ύψος μου να έχω 70. Δεν έχω βάλει κιλά από την ώρα που έμεινα έγκυος, αλλά δεν έχω χάσει κι όλας.. αυτή θέλει κάθε εβδομάδα να χάνω 1-2 κιλά..  αυτό δεν ξέρω πως μπορεί να επιτευχθεί.. αλήθεια..

@pennaki αυτή η γιατρός ξέρω εγώ και από φίλες μου ότι έχει κόλλημα χοντρό με τα κιλά, μου λέει πως αν δεν χάσω δεν θα μπορεί να έχει καλή εικόνα στον υπέρηχο. Γιατί ο υπέρηχος λέει έχει περιορισμένες δυνατότητες και όριο κιλών.. οπότε όσο πιο λίγα κιλά τόσο καλύτερη εικόνα.. τεσπα τι να πεις! θα δούμε πως θα πάει, τουλάχιστον εξακολουθώ και είμαι κάτω από τα 100 κιλά.. 

@Naty_ σήμερα είμαι 9+3.. μέχρι την αυχενική όμως θα πρέπει να παίρνω τα φάρμακα τις εξωσωματικής όλα κανονικά πλην το cycyclacur που θα το κόψω στην 10 εβδομάδα. Εντάξει με τα κιλά ότι μπορώ θα κάνω, τουλάχιστον να μη βάλω κιλά και να κοιτάξω να είμαι κάτω απο τα 100 όσο μπορώ. Πιστεύω πως και αυτό είναι κάτι απο τη στιγμή που εξακολουθώ να παίρνω φάρμακα τα οποία κάνουν σίγουρα παρακράτηση υγρών και δεν πρέπεινα περπατάω για να μην κουράζομαι. 

@Elli13 ότι είναι υπερβολική η γιατρός είναι, δεν το συζητώ αυτό. Απλά όταν το κάνει αυτό τόσο έντονο σου περνάει φόβο.. κατάλαβες.. το ξέρω και από άλλες κοπέλες που πάνε σε αυτήν, τα ίδια τους έκανε και μια χαρά υγιή μωράκια γεννήσανε.. αλλά εντάξει εγώ ότι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω, από κει και πέρα αν δεν μπορώ να χάσω δεν θα φταίω εγώ.. 

@anna_30 άσε κορίτσι μου δεν το συζητώ, σήμερα τρελάθηκα σου λέω, δεν το περίμενα ότι θα ανοίξει τον ήχο για να ακούσουμε τον χτύπο της καρδιάς του.. γιατί στους προηγούμενους υπερήχους βλέπαμε καρδούλα αλλά μου έλεγε είναι πολύ νωρίς για να την ακούσουμε.. και σήμερα τσουπ, μου την έβαλε ξαφνικά.. 😍

@Elk ας ελπίσουμε ότι με τη διατροφολόγο θα γίνει δουλίτσα.. τι να πω.. μέχρι την αυχενική έχω εξάλλου και άδεια επαπειλούμενη. Οπότε αν όλα είναι οκ και είμαι οκ και εγώ μπορεί να επιστρέψω και στη δουλειά.. θα δω όμως πως θα πάνε όλα, βήμα βήμα τη φορά.. 

Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η γιατρός ,οκ είπαμε να είμαστε μινιατούρες αλλά ρε φίλε έτσι έμεινα έγκυος ,οκ να προσπαθήσεις να μην βάλεις το δέχομαι με σωστή διατροφή αλλά να χάσεις ???? Μια φίλη μου είχε κάνει το λεγόμενο δαχτυλίδι στομάχου μετά από 6 μήνες έμεινε έγκυος ,οκ έκανε διατροφή ,βγήκε και αυτήν σ' επικυνδηνη κύησης γιατί ήταν 36 και 97 κιλά ,αλλά όλα πήγαν καλά και έβαλε μόνο 5 κιλά στην εγκυμοσύνη,πάρε και μια δεύτερη άποψη αν μπορεις

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Νομίζω είναι λίγο υπερβολική η γιατρός ,οκ είπαμε να είμαστε μινιατούρες αλλά ρε φίλε έτσι έμεινα έγκυος ,οκ να προσπαθήσεις να μην βάλεις το δέχομαι με σωστή διατροφή αλλά να χάσεις ???? Μια φίλη μου είχε κάνει το λεγόμενο δαχτυλίδι στομάχου μετά από 6 μήνες έμεινε έγκυος ,οκ έκανε διατροφή ,βγήκε και αυτήν σ' επικυνδηνη κύησης γιατί ήταν 36 και 97 κιλά ,αλλά όλα πήγαν καλά και έβαλε μόνο 5 κιλά στην εγκυμοσύνη,πάρε και μια δεύτερη άποψη αν μπορεις

@melitiniღ ισχύει αύριο με τον υπέρηχο και τα κιλά , εμένα στο τέλος δεν είχε καλή απεικόνιση ούτε υπολόγιζε καλά τόν μικρό. Θα σε βοηθήσει η διατροφή, γιατί αν πάρεις κιλά θα δυσκολευτεις κι εσύ πολύ, η μέση σου κτλ

Πολλές φίλες μου πάντως γέννησαν με λιγότερα κιλά από όσα ξεκίνησαν,είναι εφικτό.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι ρε συ, όλα είναι καλά δόξα το Θεό! Απλά με τρομοκράτει γιατί είμαι 30 κιλά πάνω από τα κανονικά μου, στα 96 είμαι τώρα ενώ θα έπρεπε να είμαι στα 70. Και μου λέει ότι αν δεν χάσω κιλά δεν θα έχει καλή απεικόνιση στον υπέρηχο αργότερα.. από την αυχενική και μετά δηλαδή. Και ότι τα κιλά αργότερα μπορεί να επηρεάσουν και το μωρό. Εντωμεταξύ όλες οι εξετάσεις μου μέχρι στιγμής είναι άψογες και δεν έχω ούτε ζάχαρο, ούτε ανεμία, ούτε τπτ.!!! Αλλά έχει κόλλημα γενικότερα με τα κιλά αυτή η γυναικολόγος. 

Πολύ όμορφα τα νέα σου!!! Με το καλό μια τέλεια αυχενική!! Το πρώτο μου παιδί είναι από εξωσωματική! Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 114 κιλά! (80 ήταν πάντα τα κιλά μου). Την 2η εγκυμοσύνη την ξεκίνησα 122 περίπου κιλά. Το μόνο που μου έλεγε ο γυναικολόγος ήταν να προσπαθήσω να μην πάρω άλλα κιλά. Το πολύ 6 στο σύνολο. Ποτέ δεν μου είπε για διατροφές κτλ από τη στιγμή που οι εξετάσεις μου ήταν φυσιολογικές. Γιατρός δεν είμαι προφανώς, απλά απ' ότι έχω καταλάβει κάποιοι γίνονται λίγο υπερβολικοί για το καλό μας! Μην αγχώνεσαι, προσπάθησε μόνο το καλύτερο για το μωρό σου κ τον εαυτό σου!!! Και όλα θα πάνε καλά!!!

Υ. Γ. Και στις 2 εγκυμοσύνες πήρα 16 κιλά στην κάθε μία. Δεν είμαι προφανώς περήφανη για αυτό και ούτε λέω να μου "μοιάσεις". Απλά σου αναφέρω τη δική μου περίπτωση. Οι απεικονίσεις των μωρών ήταν πολύ καλές και στους μηνιαίους υπερήχους και στις 3 μεγάλες εξετάσεις!!

Δημοσίευση

Αχ, αυτά τα κιλά... Στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησα ούσα 79,5 κιλά (με ύψος 1.56...) Ο γιατρός και η μαία μου δεν μου το σχολίασαν ποτέ το ζήτημα αυτό. Ωστόσο, από νωρίς είδαμε ότι ο διαβήτης κύησης ήταν σίγουρος οπότε μπήκα σε μια διατροφή, άλλαξα δηλ. αρκετές συνήθειές μου όπως επίσης ξεκίνησα ειδική γυμναστική για εγκύους (πιλάτες). Μπήκα να γεννήσω και ήμουν 82 κιλά. Βγήκα από το μαιευτήριο 76 κιλά! Τα οποία τα κράτησα μέχρι πέρσι τον Σεπτέμβρη που σταμάτησε ο θηλασμός και μετά αφέθηκα ολίγον. Και έφτασα πάλι στα 82 στην παρούσα εγκυμοσ΄υνη... Τα οποία 82 φαίνονται ρε γαμώτο... Το στομάχι κάνει εμφανή την παρουσία του! Και πρώτη φορά η μαία μου είπε να προσέξω τα κιλά μου, και ο γιατρός (όχι όμως τόσο αυστηρά όσο η μαία). Ε, είναι, ρε κορίτσια, σα να μου λες "Σαβούρωσε λίγο, μπορείς!" Ενώ ξέρω τι πρέπει να φάω, χωρίς να πιεστώ, ξέρω το διατροφολόγιο που μου ταιριάζει και έχω δει πώς δουλεύει πάνω μου... τρώω ό,τι να 'ναι. Και κάθε μέρα λέω πως θα γίνω πιο προσεκτική! Ματαίως!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια θέλω τα φωτα σας..

ειμαι 40η μερα του κύκλου εκανα ενα τεστ απο τις ταινιες πριν μια ωρα και η γραμμη βγηκε αμεσως πριν καν βγει η γραμμη ελεγχου..

πήρα τον γιατρό μου είπε να κάνω χοριακη σε 3 ημέρες..

υπάρχει περιπτωση να είναι λαθος.;

IMG_7857.jpeg

Δημοσίευση
στις On 4/8/2025 at 6:11 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ααα ενταξει αφού σταματούσε στην αγκαλιά σου πάλι καλά να λες .. Εμένα η μεγάλη ούτε στην αγκαλιά μου δεν ηρεμούσε οταν βγήκαμε από την εκκλησία σταμάτησε να κλαίει νομίζω πιο γρήγορη βάφτιση δεν έχει ξανά γίνει 😂

Το 90% του στολισμού το έχω παραγγείλει τα τραπεζομάντιλα και κάνα δυο βάζα με αποξηραμένα λουλούδια είναι της νονάς μας, η νονά μας είναι του επαγγέλματος αλλά λόγο απόστασης δεν μπορούσε να φέρει πράγματα οπότε πηρα εγω ότι ήθελα και μετα τα στήσαμε παρέα το πρωί της βάφτισης και πήγαμε ετοιμαστήκαμε για να πάμε εκκλησία 

Μπράβο στο κουράγιο σας! Άξιες!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

ειμαι 40η μερα του κύκλου εκανα ενα τεστ απο τις ταινιες πριν μια ωρα και η γραμμη βγηκε αμεσως πριν καν βγει η γραμμη ελεγχου..

IMG_7857.jpeg

Διάβασα κριτικές για τα συγκεκριμένα τεστ και αρκετές ηταν πως τα τεστ βγαζουν ψευδως θετικο αποτελεσμα.. ισως ετυχε και σε μενα γιατι έκανα αλλο ενα με λιγες σταγονες γιατι δεν ηθελα να ουρησω και βγηκε εντελως αρνητικο

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Διάβασα κριτικές για τα συγκεκριμένα τεστ και αρκετές ηταν πως τα τεστ βγαζουν ψευδως θετικο αποτελεσμα.. ισως ετυχε και σε μενα γιατι έκανα αλλο ενα με λιγες σταγονες γιατι δεν ηθελα να ουρησω και βγηκε εντελως αρνητικο

Αν δεν σου έρθει περίοδος κάνε και μια χοριακή όπως σου είπε ο γιατρός σου για να είσαι σίγουρη. Στη  φωτο πάντως φαινεται η αχνη γραμμή.. Μακάρι να είναι θετικό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ θετικό το βλέπω πάντως. Με λίγες σταγόνες λογικό να μη δείξει. Αν έχεις άλλο κάνε αύριο πρωί κι αν βγει πάλι άχνη τότε πιστεύω ότι είσαι! Και μετά χοριακη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7857.jpeg

Θετικό το βλέπω κι εγω! Εχει και χρώμα η γραμμή! Μια χοριακη θα σου δωσει την απάντηση :) 

Δημοσίευση

IMG_7857.jpeg

Εγώ θετικό το βλέπω κοριτσι μου κανε και το πρωί ένα με πρωινά να δεις πως θα δείξει

Έκανες και ωορρηξιας; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ θετικό το βλέπω κοριτσι μου κανε και το πρωί ένα με πρωινά να δεις πως θα δείξει

Έκανες και ωορρηξιας; 

Ειχα ενδοκολπικο υπερηχο 15η μερα κυκλου και το ενδομητριο ηταν 4.5 χιλιοστα και δεν ειχα κυριαρχο ωοθυλακειο οπότε δεν είχα βλεψεις για τον μήνα αυτο.

παραδοξως ειχαμε πολλες επαφες και ειχα ενα θετικο τεστ ωορηξιας 24η μερα κυκλου.

τελευταία επαφη είχα 28η μερα κυκλου.

Δεν εκανα ωορηξιας ειχα κανει χθες ενα first step και ηταν παρα μα παρα πολυ αχνη γραμμη δεν μπορουσα να διακεινω αν ηταν χρωματιστη..

σήμερα το απογευμα εκανα αυτη την ταινια. Απλα μια ωρα μετα χωρις να θελω να ουρησω ξανα εκανα ενα με ελαχιστες σταγονες στο κυπελακι και βγηκε αρνητικο.

ωστοσο μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε να κανω χοριακη σε 3 ημερες..

τοσες μερες μετα

την τελευταια επαφη δεν θα επρεπε να ειναι σκιυρη η γραμμη.; Διαβασα ξαποθεα κριτικες οτι βγαζει ψευδη θετικα οποτε η χαρα μου ηταν στιγμιαια λιγο μου κοπηκαν τα φτερα

Δημοσίευση

IMG_7857.jpeg

Κορίτσι μου εγώ θετικό το βλέπω το τεστακι σου. Επανέλαβε αύριο το πρωί και ανέβασε το να το δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Σήμερα ήταν η μέρα του υπερήχου μας το πρωί και από την ώρα που πήγα και είδα το μπεμπάκι πόσο έχει μεγαλώσει δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω.!!! Είχα τόση αγωνία να δούμε ότι όλα είναι καλά που μου μετρούσε η βοηθός της την πίεση και μου την έβρισκε ανεβασμένη..  🤣

Πρώτη φορά ακούσαμε καρδούλα.. μου έβαλε ήχο.. εντάξει τρελάθηκα.. και είδαμε χεράκια, ποδαράκια.. στην αρχή κοιμόταν.. και το ξυπνήσαμε... 😆 εεε και σαν άρχισε να κουνιέται τρελάθηκα κορίτσια.. τρελάθηκα... Κλείσαμε για αυχενική διαφάνεια τώρα 28.08 αλλά με σκάτωσε για τα κιλά. Είσαι  μου λέει 30 κιλά πάνω και θα πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις.. μέχρι την εγκυμοσύνη μου λέει πρέπει να έχεις κατέβει τουλάχιστον 20 κιλά.. πως να τα χάσω ρε κορίτσια τα έρμα τα κιλά, που στην ουσία μέσα στη μέρα δεν τρώω και τπτ και δεν κινούμαι κι όλας..! 🥴 χώρια τα φάρμακα που παίρνω και θα τα παίρνω μέχρι την αυχενική. Με έστειλε σε διατροφολόγο, άιντε να δούμε τη θα δούμε κι εκεί..

Τέλεια νεααααα❣️❣️❣️❣️ μπραβοοοο!!!!με το καλό και η αυχενική κορίτσι μου!!! Η Παναγίτσα να φυλάει εμάς και τα νινακια μας🙏🙏🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσια σήμερα το πρωί ειχα αυτο το τεστ. Περιοδο περιμένω τη Πέμπτη. Πιστεύετε ειναι οκ που ειναι τοσο αχνο?

Και κάτι αλλο που θέλω τη βοήθεια σας αν ξέρετε γιατί εχω αγχωθεί πολύ. Εδω κ 1 βδομάδα περίπου με πονάει η μέση μου χαμηλά κυρίως οταν κάθομαι,  σημερα ακόμα περισσότερο, δεν μπορώ να κάτσω καθόλου στη δουλειά,  σηκώνομαι συνέχεια. Ξέρετε αν μπορει να εχει σχέση αυτο με την εγκυμοσύνη τοσο νωρίς ή μαλλον ειναι τυχαίο οτι συνέπεσαν? Αγχώνομαι μηπως δε μου περάσει κ χρειαστεί να κανω ακτινογραφία ή μαγνητική/αξονική.

20250805_062919.jpg

Με το καλό 🙏 θετικότατο!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Αν κ πλέον δ γραφω συχνα εδω σας παρακολουθώ τακτικά.

@Σοφία21 το τεστακι σ ειναι ξεκαθαρα θετικο. Πήγαινε αυριο για χοριακη, ποιες 3 μερες? Με θετικο τεστ ωορηξιας 24η μερα κ σήμερα 40η θα δειξει ξεκάθαρο νούμερο κ η χοριακη. Συγχαρητήρια!

@afr συγχαρητήρια κ σε σενα κορίτσι μου. Ειναι θετικο! 

@marinamanoulitsa πολυ σε εχω στο μυαλο μου! Πολυ χαιρομαι π ολα πανε καλα!

@Elk να σας ζήσει κ με τ ονομα λοιπόν! Γερη κ καλότυχη! Όλα φαίνονται πολύ όμορφα στις φωτο!

@Elli13 να σας ζήσει κορίτσι η μπεμπούλα σας! Πόσα συναισθηματα ε? Τόσο για τ μωρο οσο κ για τ αλλο σ παιδακι. Ακριβώς τοση διαφορα έχουν κ τ δικα μου. 21 μηνων την αφησα πρώτη φορα για να παω να γεννησω. Εμενα μ την εφεραν κ στην κλινική κ με ειδε ταλαιπωρημενη κ δ με πλησιαζε. Κλαμα εγω αστα. 3 μερες εμεινα μεσα κ εκλαιγα για τ μεγαλο μ μωρο. Θα ειναι ζορι χωρις τ σύζυγο αλλα θα περάσουν οι μερες. Εύχομαι το μωράκι να τρώει κ να κοιμαται εστω τις 20 πρώτες μερες για να εχεις χρονο κ με.τη Λυδία σου. Οσο για τη ζηλεια εμενα η μεγαλη μ π ειναι 8 χρονων βγαζει ζηλεια προς τ μωρο. Κ γω οταβ ηρθα σπιτι ειχα φροντίσει να ειναι Ταισμενο κοιμισμένο π τ κορίτσια ειναι 8 κ 6 να μη με δουν με τ μωρο αγκαλια. Μια ψιλο ζηλεια τη βγαζουν. Οχι να κάνουν κάτι στο μωρο. Τυπου τ μωρο τ αγαπας πιο πολύ κ κατι τετοια. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Χαίρομαι που ψυχολογικα εισαο καλα. Ξέρεις ότι όλα περνανε αλλωστε.

@melitiniღ πολυ χαιρομαι κ για σένα κοπέλα μου! Όσο για τ κιλα ν ακούσεις τη γιατρό σου. Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που εχουν αρκετα παραπανω κιλα κ εφεραν στον κόσμο υγιή μωρα αλλα οι πιθανότητες για κάποια επιπλοκη ειναι αυξημένες. Δ ειπαμε να πεθάνεις απο τ αγχος κ τ ζορι να κατεβει τ νούμερο στη ζυγαριά αλλά με σωστό διατροφολογο αξίζει μια προσπάθεια. Τοσα έκανες γι αυτό το μωρό. Είσαι δυνατή, θα τα καταφέρεις. Οκ ας μην ειναι 20 αλλα εστω κ 1 παρακάτω οφελος ειναι. Θα κάνεις καλό κ στην όλη ψυχολογία σου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7857.jpeg

Εγώ το βλέπω θετικότατο!!! Δεν νομίζω ότι είναι λάθος!! Μπράβο κορίτσι μου 🩷 με το καλό 🙏 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Αν κ πλέον δ γραφω συχνα εδω σας παρακολουθώ τακτικά.

@Σοφία21 το τεστακι σ ειναι ξεκαθαρα θετικο. Πήγαινε αυριο για χοριακη, ποιες 3 μερες? Με θετικο τεστ ωορηξιας 24η μερα κ σήμερα 40η θα δειξει ξεκάθαρο νούμερο κ η χοριακη. Συγχαρητήρια!

@afr συγχαρητήρια κ σε σενα κορίτσι μου. Ειναι θετικο! 

@marinamanoulitsa πολυ σε εχω στο μυαλο μου! Πολυ χαιρομαι π ολα πανε καλα!

@Elk να σας ζήσει κ με τ ονομα λοιπόν! Γερη κ καλότυχη! Όλα φαίνονται πολύ όμορφα στις φωτο!

@Elli13 να σας ζήσει κορίτσι η μπεμπούλα σας! Πόσα συναισθηματα ε? Τόσο για τ μωρο οσο κ για τ αλλο σ παιδακι. Ακριβώς τοση διαφορα έχουν κ τ δικα μου. 21 μηνων την αφησα πρώτη φορα για να παω να γεννησω. Εμενα μ την εφεραν κ στην κλινική κ με ειδε ταλαιπωρημενη κ δ με πλησιαζε. Κλαμα εγω αστα. 3 μερες εμεινα μεσα κ εκλαιγα για τ μεγαλο μ μωρο. Θα ειναι ζορι χωρις τ σύζυγο αλλα θα περάσουν οι μερες. Εύχομαι το μωράκι να τρώει κ να κοιμαται εστω τις 20 πρώτες μερες για να εχεις χρονο κ με.τη Λυδία σου. Οσο για τη ζηλεια εμενα η μεγαλη μ π ειναι 8 χρονων βγαζει ζηλεια προς τ μωρο. Κ γω οταβ ηρθα σπιτι ειχα φροντίσει να ειναι Ταισμενο κοιμισμένο π τ κορίτσια ειναι 8 κ 6 να μη με δουν με τ μωρο αγκαλια. Μια ψιλο ζηλεια τη βγαζουν. Οχι να κάνουν κάτι στο μωρο. Τυπου τ μωρο τ αγαπας πιο πολύ κ κατι τετοια. Θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Χαίρομαι που ψυχολογικα εισαο καλα. Ξέρεις ότι όλα περνανε αλλωστε.

@melitiniღ πολυ χαιρομαι κ για σένα κοπέλα μου! Όσο για τ κιλα ν ακούσεις τη γιατρό σου. Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που εχουν αρκετα παραπανω κιλα κ εφεραν στον κόσμο υγιή μωρα αλλα οι πιθανότητες για κάποια επιπλοκη ειναι αυξημένες. Δ ειπαμε να πεθάνεις απο τ αγχος κ τ ζορι να κατεβει τ νούμερο στη ζυγαριά αλλά με σωστό διατροφολογο αξίζει μια προσπάθεια. Τοσα έκανες γι αυτό το μωρό. Είσαι δυνατή, θα τα καταφέρεις. Οκ ας μην ειναι 20 αλλα εστω κ 1 παρακάτω οφελος ειναι. Θα κάνεις καλό κ στην όλη ψυχολογία σου.

Αγάπη μου, τι κάνεις;;σε ευχαριστώ γλυκιά μου ,που με σκέφτεσαι!!όλα καλά πάνε Δόξα Τω θεώ 🙏 πλέον τον νιώθω κιόλας τον μπεμπούλη μου🩵 🥳 και το απολαμβάνω άπειρα!!! Εσύ;;πως τα πας με τα τρία; Για πες και εμας που σε λίγο θα είμαστε τριτεκνοι?🩵🙏

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa πολυ καλα τα πάμε. Τα κορίτσια ειναι μεγαλα οπότε κανουν πολλά απο μονες τους κ η μπεμπαρα μου ειναι καλουλα. Τα απογεύματα ειχε μια ανησυχια αλλα εχει μερικές μέρες π έχει στρώσει αρκετα. 14 τ μηνος γινεται 3 μηνων. Μεγαλωσε αρκετα, επικοινωνεί, γελάει κτλ. Το χαίρομαι κ γω αλλιώς αυτο τ μωρο. Θα τ δεις κ συ μετά από τόσα χρόνια ολα θα ειναι διαφορετικα σαν συναισθημα.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa πολυ καλα τα πάμε. Τα κορίτσια ειναι μεγαλα οπότε κανουν πολλά απο μονες τους κ η μπεμπαρα μου ειναι καλουλα. Τα απογεύματα ειχε μια ανησυχια αλλα εχει μερικές μέρες π έχει στρώσει αρκετα. 14 τ μηνος γινεται 3 μηνων. Μεγαλωσε αρκετα, επικοινωνεί, γελάει κτλ. Το χαίρομαι κ γω αλλιώς αυτο τ μωρο. Θα τ δεις κ συ μετά από τόσα χρόνια ολα θα ειναι διαφορετικα σαν συναισθημα.

Αχ ανυπομονω να το ζήσω και εγώ ξανά αυτό το αίσθημα της μωρουδιλας!!!! Και εμένα εύχομαι να βοηθάνε όταν έρθει το μωρό!μπράβο στα κορίτσια σου που σε βοηθάνε ❣️ μπράβο ρε συ 3 μηνών και γελάει ήδη;τα έχω ξεχάσει μου φαίνεται 😁😍

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Τι υπέροχες στιγμές. Καταρχήν θα πω ΛΑΘΟΣ να χάσεις κιλά ! Αλλά να προσέξεις διατροφή. Το άγχος δεν βοηθάει. Έχασα κιλά στον Μάριο γτ είχα διαβήτη κύησης οπότε έκανα διατροφή στην ουσία ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΗ αλλά έτρωγα και τους υδατάνθρακες μου όμως ήταν πιο λίγοι. Θέλω όταν θα δλπας σε διατροφολόγο να το προσέξεις αυτό . Είσαι έγκυος και αυτό θα πρέπει να έχει γνώσεις στην διατροφή εγκύου. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Ωραία με το καλό ο υπέρηχος και η αυχενική να μεγαλώνει όμορφα το σπορακι σου!!! 

Αχ αυτή η γυάλα με βλέπει εμένα πουθενά;; κάνουμε τώρα ένα χρόνο προσπαθειών και αναμένω ηδη την 2η διέγερση να δουμε αν πάει καλύτερα...

Πριν  ένα χρόνο που παντρεύτηκα θεωρούσα πως ένα χρόνο μετά ε δεν μπορει να μην είμαι έγκυος...αμ δε... 

Ευχαριστώ πολύ 🙂 μασάω φίλα και λέω Οκτωβρίου+-3 μήνες 

στις πριν 12 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω χαθεί και εγω απο την ομαδική μας θελησα να χαλαρώσω λιγο παραπάνω και να πάρω απόσταση απο το θέμα. Συγχαρητήρια στα νέα θετικά τεστακια καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες κορίτσια!!Καλή δύναμη σε οσες συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας. @Παρασκευαιδουθέλω μια πρόβλεψη Ελπίδα μου🙏❤️

Ευακι μου γλυκό Νοεμβρίο +-3 μήνες .. 

Επίσης κορίτσια δείτε ψάξτε αυτό λιγάκι 

Πάρτε ένα μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκόψτε το χοντροκομμένο και βράστε το σε περίπου 400 ml νερό για 5-10 λεπτά.

Στη συνέχεια, σουρώστε το, αφήστε το να κρυώσει ελαφρώς και πιείτε το δύο φορές την ημέρα: πρωί και βράδυ.

Αμέσως μετά την περίοδό σας, για 3 έως 5 ημέρες.

Λέγεται ότι καθαρίζει τη μήτρα, ρυθμίζει τον κύκλο σας και υποστηρίζει τη γονιμότητα.

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κοριτσια έκανα σήμερα το πρωι και η γραμμη βγηκε παλι αλλα ακομα πιο αχνη απο χθες δεν ξερω καν αν θα μπορεσετε να την δειτε στην φωτο.!

δεν ξερω τι να σκεφτω.; 

να ανησυχησω, να χαρω.; Δεν ξερω..

πρεπει να παω δουλεια και δεν προλαβαίνω να πάω στο μικροβιολογικό.

εσεις τι λετε δεν θα επρεπε να ειναι πιο σκουρη απο χθες.;  

IMG_7859.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Cyclacur να παίρνεις κάθε φορά που θα πηγαίνεις στο φαρμακείο ιδίως αν είσαι Αθήνα γιατί πρέπει να έχουν έλλειψη,προμηθεύσουν όσα μπορείς για να μην ξεμείνεις! Όσο αφορά τους γάμους καλύτερα να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και μετά να προχωρήσεις στην ετ γνώμη μου να μην παρεξηγηθω,να είσαι ήρεμη και χαλαρή ,ο Οκτώβριος δεν είναι μακριά 
    • @Kn1 μου και γω ακριβως το ιδιο οταν σηκωνομαι το εχω. Εσυ ποσο καιρο το ειχες; Ποιες βιταμινες πηρες; Σαν κατι παρομοιο με το δικο μου θεμα μου ακουγεται. Αχ ρε κοριτσια ιδια κιλα με πριν ειμαι αλλα καμια σχεση η εικονα. Ειχα μια μεση δαχτυλιδι και τωρα ειμαι συγκορμη🤣🤣. Σαν να εχει ανοιξει ο κορμος δηλαδη καποια ρουχα δεν μου κλεινουν στην πλατη. 
    • Αρχικά μπράβο για τα κιλά !!!Οχι ότι παίζει κ κανέναν ρόλο αν και πόσα θα χάσουμε αλλά σίγουρα νιώθουμε όλες καλύτερα έστω κ με ένα κιλό μείον .Σε ρωτάω γιατί και μένα με πονούσαν τα γόνατα μου όχι ακριβώς πόνο ενόχληση θα έλεγα  έκανα γυμναστική και σήκωνα κ τον μικρό κ έλεγα μήπως είναι αυτό .Ξεκινησα να παίρνω κάτι βιταμίνες και είμαι καλύτερα ήδη .Επισης εγώ το θρμα που  είχα ήταν αυτή η ενόχληση στα  γόνατα μου όταν ήθελα να σηκωθώ μόνο από το κρεβάτι πχ από την καρέκλα ή να βγω από το αμάξι .Στη βάδιση μια χαρά .
    • Καλημέρα!!!  Χαχαχχαα....αν σου πω ότι πριν λίγο έλεγα στον μικρό "γιατί μεγάλωσες τόσο γρήγορα;;;" Χθες έγινε 11 μηνών κ δεν μοιάζει καν για μωρό...έφτασε τα 84 εκατοστά σε ύψος και φαίνεται για παιδάκι κανονικό. Αν σκεφτείς πέρυσι τα είχαμε στην κοιλιά μας και τώρα κοντεύουν να περπατήσουν μόνα τους. Τον λέω κάνε με αγκαλιά και με σπρώχνει για να αρπάξει αυτό που θέλει.🥴🥴
    • Καλημέρα!! Να ανταλλάξουμε σοσιαλ🤣 γιατί κι εγώ χτυπάω, όχι κάθε βράδυ, αλλά παρά πολύ συχνα αϋπνίες μεταξύ 4-5 ή 5-6 για καμιά ώρα και, μετά με παίρνει ο ύπνος και άντε να ξυπνήσω για δουλειά...δεν παλεύεται αυτή η αϋπνία...έχω να κοιμηθώ νορμάλ μήνες...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...