Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Διανύω τον 8ο μήνα και πρώτη φορά μαμά, οπότε οι απορίες είναι άπειρες! Είμαι σε αναζήτηση για μπιμπερό και θα με βοηθούσε αν οι έμπειρες είχατε να προτείνετε! Λέω να πάρω 2-3 για αρχή καθώς δε ξέρω ακόμη αν θα θηλάσω. Κάποια γνώμη για εταιρείες;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η chryssanthi είπε:

Καλημέρα! Διανύω τον 8ο μήνα και πρώτη φορά μαμά, οπότε οι απορίες είναι άπειρες! Είμαι σε αναζήτηση για μπιμπερό και θα με βοηθούσε αν οι έμπειρες είχατε να προτείνετε! Λέω να πάρω 2-3 για αρχή καθώς δε ξέρω ακόμη αν θα θηλάσω. Κάποια γνώμη για εταιρείες;

Καλησπέρα κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου. Εγω χρησιμοποιουσα στην αρχή της mam, μου άρεσαν πολύ, φαινόταν οτι βόλευαν το μωρό αλλα όταν άρχισαν οι κολικοι άλλαξα σε dr brown's και είδαμε καποια διαφορά. Θεωρώ οτι έπαιξαν κάποιο (έστω μικρό) ρόλο στη βελτίωση της κατάστασης. Να πω εδω οτι και της mam ήταν για κολικούς αυτά που είχα αλλα δε φαινόταν να μας βοηθάνε ιδιαίτερα.

Επίσης ειχα δοκιμάσει και κάνα δυο αλλες μάρκες ακόμα αλλα δε μας άρεσαν ιδιαίτερα οπότε δεν τις αναφέρω καν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...