Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου να μαι,αν και από χωριό νομίζω ότι τα κατάφερα !!!! Ιούλιος πάμε δυνατά για να συνεχίσουμε το σερί των θετικών τεστ ,φυσάω μπεμπεδεσκονη επί δύο κλείστε κλιματιστικά βρε και ανοίξτε παράθυρα 😁😁😁 @Sia A @Παρασκευαιδου @almira @pennaki @SunnyBunny προσθέστε άτομα κολησε το μυαλό 

Δημοσίευση

Kαλό Μήνα κορίτσια!!!!!🩷🩷🩷

Να έχουμε έναν όμορφο Ιούλιο με υγεια θετικά τεστάκια και όμορφες εγκυμοσύνες στις εγκυουλες μας!!! Οι υπόλοιπες εύχομαι να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμία μας!!!

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!!!!! Συγχαρητήρια σε όλες !!!! Με το καλό και οι υπόλοιπες!!!! 

Μπορώ να πω ότι "ζήλεψα" και θέλω κι εγώ!!! 😂😂😂 

Υγιείς και τελειομηνες εγκυμοσύνες με γερά μωρά!!!! Μεγάλη αγκαλιά σε όλες από τις παλαίμαχους 😂😂!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@Rena92 @marinamanoulitsa @Ngsofia @annie! @anna_30 @flowerv @melitiniღ @Naty_ @Katiana1987 @Elk @Elli13 @evaa__ @Mantarini @Pinacolada @Tonakiv αυτες θυμαμαιιιι... @Kateriniw σε βοηθησα στο tag! 

Σ ευχαριστώ εγκυουλα μας ,συγνώμη στα κορίτσια αλλά έπαθα τιλτ ,κόλλησα εντελώς εδώ ξέχασα την @melitiniღ γαιδουρα εντελώς 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Σ ευχαριστώ εγκυουλα μας ,συγνώμη στα κορίτσια αλλά έπαθα τιλτ ,κόλλησα εντελώς εδώ ξέχασα την @melitiniღ γαιδουρα εντελώς 

Σε συγχωρώ.. 😝😝😝

Καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε κορίτσια!!! Τελικά τα κατάφερα.. η επιχείρηση πεθερά ανέλαβε δράση και μου βρήκε 32 κουτιά cyclacur.!!! 🤣

Έχω καλύψει όλη την εγκυμοσύνη μου, να πάνε όλα καλά! Πρώτα ο Θεός..!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...