Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κ εγώ κορίτσια σήμερα είχα μαία, για να δούμε την θέση της μικρής κ να μου δώσει ασκήσεις. Είναι με το κεφάλι κάτω, αλλά μας κοιτάει. Δεν την ανησυχεί καθόλου λέει και πιστεύει πως θα γυρίσει, αλλά και να μην, δεν υπάρχει θέμα. Θα κάνω αυτά που μου είπε και βλέπουμε την άλλη βδομάδα. Χθες βέβαια είχα πολύ τακτικές κ έντονες συσπάσεις για ώρα, αλλά κοιμήθηκα κ μου πέρασαν. Και πριν από αυτό είχα τρομερή πίεση χαμηλά, νόμιζα θα ξεπροβάλει το κεφάλι 😅 όλα καλά όμως! 
@elena_1990 υπομονή, ελπίζω να μην αργήσετε! 

• Απαντήσεις 547
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τωωωρα καταφέραμε κ γυρισαμε σπιτι🥱 3050 ο μπεμπης μια χαρά μας βρήκε,ο τράχηλος κλειστός βέβαια κ ο μπεμπης ψηλά δεν τον βλέπει να πολυ θέλει να βγει😅

Μια χαρά Ρένα κ τα δικά σου τα νέα,πολυ χαιρομαι😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Δεν πειράζει, ας κάτσει μέσα για τις γιορτές! Και το 26 μια χαρά χρονια είναι! 

Καλύτερα, την παλεύω σωματικά,θα κανουμε κ γιορτες σπιτι όλοι μαζί οποτε το προτιμώ 😊🥰 

Καλημερααα

Δημοσίευση

Κορίτσια εσείς τι κάνετε με συναναστροφές; Προσέχετε λόγω ιώσεων κλπ ή είστε χαλαρά; Εμείς έχει καμία βδομάδα που υπέρ προσέχουμε (γιατί ήδη προσέχαμε και πριν) και δεν το μπορώ καθόλου. Είχαμε επαφές μόνο με την οικογένεια μου, γιατί με βοηθάει η μαμά μου με την μικρή, αλλά τώρα αρρώστησαν στο σπίτι και αγχώθηκα πάλι. 

Δημοσίευση

Κοίταξε γενικα κ εμεις οικογενειακά με όποιον θα έρθουμε σε κοντινή επαφή σε σπιτι κ.λπ κ εννοείται π.χ πως μεθαύριο λέμε να παμε στης πεθεράς μου για φαγητό θα ρωτήσουμε μεχρι κ τελευταία στιγμή πως νιώθουν όλοι κ αν ειναι καλα θα παμε 😋

Απο εκει κ περα βέβαια ο αντρας μου ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ στην δουλειά του αλλα κ στο μαγαζι..τον μπουκώνω βιταμίνες βέβαια αλλα δεν ειναι κατι που μπορούμε να αποφύγουμε..όταν με το καλο γεννησω που θα περάσουν κ οι γιορτες θα τον πείσω να κυκλοφορεί με μάσκα σε όσους πελάτες πλησιάζει κ προσωπικά δεν θα δεχτώ κόσμο σπιτι ουτε στο μαιευτήριο γιατι δεν προσέχει κάνεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Κοίταξε γενικα κ εμεις οικογενειακά με όποιον θα έρθουμε σε κοντινή επαφή σε σπιτι κ.λπ κ εννοείται π.χ πως μεθαύριο λέμε να παμε στης πεθεράς μου για φαγητό θα ρωτήσουμε μεχρι κ τελευταία στιγμή πως νιώθουν όλοι κ αν ειναι καλα θα παμε 😋

Απο εκει κ περα βέβαια ο αντρας μου ειναι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κ στην δουλειά του αλλα κ στο μαγαζι..τον μπουκώνω βιταμίνες βέβαια αλλα δεν ειναι κατι που μπορούμε να αποφύγουμε..όταν με το καλο γεννησω που θα περάσουν κ οι γιορτες θα τον πείσω να κυκλοφορεί με μάσκα σε όσους πελάτες πλησιάζει κ προσωπικά δεν θα δεχτώ κόσμο σπιτι ουτε στο μαιευτήριο γιατι δεν προσέχει κάνεις.. 

Αχ κ εγω μια απ τα ιδια! Βιταμίνες κ μάσκες τον προμηθεύω 😂😂

Καλα θα κάνετε, γιατί και εντελώς μόνοι δεν ειναι για τέτοια μέρα!

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ δε θα έλεγα πως προσέχω ιδιαίτερα... Συναντώ φίλους κανονικά, ο άντρας μου στη δουλειά έρχεται σε επαφή με κόσμο συνέχεια, τραπέζια οικογενειακά έχουμε προγραμματίσει και ο μικρός πηγαίνει κανονικά σχολείο 😬. Το μόνο που έχω αρνηθεί είναι πάρτι που μας έχουν καλέσει με πάρα πολύ κόσμο σε κλειστό χώρο. Τώρα αν είναι λάθος δεν ξέρω αλλά θέλω να διατηρήσουμε μια κανονικότητα για τον μπέμπη μου...

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα! Εγώ δε θα έλεγα πως προσέχω ιδιαίτερα... Συναντώ φίλους κανονικά, ο άντρας μου στη δουλειά έρχεται σε επαφή με κόσμο συνέχεια, τραπέζια οικογενειακά έχουμε προγραμματίσει και ο μικρός πηγαίνει κανονικά σχολείο 😬. Το μόνο που έχω αρνηθεί είναι πάρτι που μας έχουν καλέσει με πάρα πολύ κόσμο σε κλειστό χώρο. Τώρα αν είναι λάθος δεν ξέρω αλλά θέλω να διατηρήσουμε μια κανονικότητα για τον μπέμπη μου...

Ναι είναι και τα μεγάλα μας! Εμείς πάμε σε καφετέριες και εμπορικά με φίλους και εννοείται στο πάρκο, αν και παντού ακούς βήχα 😁 Απλά τα πιο «στενά» αποφεύγουμε, γιατί εδώ και 4 χρόνια τέτοιες μέρες αρρωσταίνουμε και τα περνάμε μόνοι, οπότε είπαμε να το προσέξουμε πιο πολύ φέτος. 

Δημοσίευση

Καλά κάνεις, εξάλλου γεννάμε σε λίγο, λίγη προσοχή δε βλάπτει βέβαια. Εγώ το έχω πάρει λίγο χαλαρά και εύχομαι να μην το πληρώσω... Με έχει πιάσει κιόλας ότι μετά θα κλειστω στο σπίτι οπότε θέλω να δω λίγο τους φίλους μου τώρα. Χθες πήγαμε και αγοράσαμε καινούρια τηλεόραση 66 ιντσες γιατί λέμε τώρα με δύο παιδιά η κυρία ευχαρίστηση μας θα είναι να βλέπουμε καμιά ταινία σπίτι, έρχεται κλεισούρα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! 37 εβδομάδων πλέον και λέω να φτιάξω τη βαλίτσα σιγά σιγά 😅. Υπάρχει καμία που να έχει λίστα για να δω τι έχω ξεχάσει; Νομίζω μου είχαν δώσει στο πρώτο αλλά τώρα ούτε που θυμάμαι και φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τα μισά 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Καλησπέρα! 37 εβδομάδων πλέον και λέω να φτιάξω τη βαλίτσα σιγά σιγά 😅. Υπάρχει καμία που να έχει λίστα για να δω τι έχω ξεχάσει; Νομίζω μου είχαν δώσει στο πρώτο αλλά τώρα ούτε που θυμάμαι και φοβάμαι ότι θα ξεχάσω τα μισά 

Καλησπερααα! Θα σου βάλω φωτό την λίστα που έκανα μόνη μου, μήπως και βοηθήσει. Θεωρώ πως κ εγώ δεν ξεχνάω κάτι, αλλά και να ξεχάσω θα μου το φέρουν. Εμένα η μικρή μου, διάλεξε και ένα λούτρινο της και μου το έβαλε μαζί 🥹 

IMG_8368.png

Δημοσίευση

Α τι καλά ευχαριστώ πολύ! Ε δε σας είπα, ούτε κάλτσες δεν είχα βάλει! Τι γλυκιά η μικρούλα 🥰. Εμάς το στάτους μας είναι στα ίδια: τι έχει η μαμά στην κοιλίτσα; Μωρό. Αλλά αν δούμε μωρό στο δρόμο και του πω να τέτοιο μωρό έχει στην κοιλίτσα η μαμά λέει με σιγουριά ένα κοφτό όχι!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Εγώ δεν παρέλειψα να παρω κ ωτοασπίδες κ ακουστικά..ειχα τρελο θεμα με μωρο που έκλαιγε την προηγούμενη!!Πηρα κ μια άλλαξα ρουχα για μένα μην κ χρειαστούν,απο σαπούνια μονο μια πλάκα χαμομήλι που χρησιμοποιώ γενικα πηρα κ εγω θυμάμαι δινουν δειγματα στο Ιασω,εχω σκοπό να κανω μπάνιο κ να λουστώ πριν παμε μαιευτηριο οποτε για μαλλιά δεν πηρα τπτ..εχω σε ερωτηματικό το μαξιλαρι θηλασμου κ το θηλαστρο,τα οποια μαλλον θα μπουν αμάξι στην περίπτωση που χρειαστούν.Στην περίπτωση που δεν μας κανει καμια έκπληξη ο μπεμπης κλείστηκε καισαρικη στις 3/01 😊

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Εγώ δεν παρέλειψα να παρω κ ωτοασπίδες κ ακουστικά..ειχα τρελο θεμα με μωρο που έκλαιγε την προηγούμενη!!Πηρα κ μια άλλαξα ρουχα για μένα μην κ χρειαστούν,απο σαπούνια μονο μια πλάκα χαμομήλι που χρησιμοποιώ γενικα πηρα κ εγω θυμάμαι δινουν δειγματα στο Ιασω,εχω σκοπό να κανω μπάνιο κ να λουστώ πριν παμε μαιευτηριο οποτε για μαλλιά δεν πηρα τπτ..εχω σε ερωτηματικό το μαξιλαρι θηλασμου κ το θηλαστρο,τα οποια μαλλον θα μπουν αμάξι στην περίπτωση που χρειαστούν.Στην περίπτωση που δεν μας κανει καμια έκπληξη ο μπεμπης κλείστηκε καισαρικη στις 3/01 😊

Πω πω σε 1 εβδομάδα δηλαδή θα τον έχεις αγκαλίτσα! Πότε φτάσαμε ως εδώ ρε κορίτσια, θα τρελαθώ. Απ την μια νιώθω πως είμαι έναν χρόνο έγκυος (είχα τον Γενάρη μια βιοχημική) και από την άλλη δεν το πιστεύω ότι τα περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή! 
Μαξιλάρι θηλασμού θα πάρω κ εγώ λογικά, εξαρτάται τον τρόπο που θα γεννήσω και τις μέρες που θα μείνω μέσα. Δίνουν στο μαιευτήριο αλλά προτιμώ το δικό μου το σιδερωμένο 😜🤭

Εγώ ξεκίνησα από χθες άλλη μια ώρα περπάτημα το απόγευμα, σύνολο δλδ 2 την ημέρα 😬 και όσο μπορούμε επαφές κάθε μέρα. Τρώω και 5 βασιλικούς χουρμάδες την μέρα…δεν αντέχω άλλο 😂😂😂

Δημοσίευση

Ναιι έφτασε ο καιρός! Απίστευτο πραγματικά! Εγώ σε μονόκλινο θα πάω πάλι, δεν μπορώ να μπαινοβγαίνει κόσμος ενώ θα θέλω να θηλάσω, να κάνω μπάνιο ή να κοιμηθώ μια ώρα. Είναι μια πολυτέλεια που την έχω ανάγκη. Τη Δευτέρα έχω ξανά nst να δούμε αν ξύπνησε καθόλου η μήτρα αλλά αυτή τη βδομάδα τη νιώθω τη μικρή πιο χαμηλά ανάμεσα στα πόδια και έχω συχνές συσπάσεις ενίοτε επώδυνες. Πότε έχετε ξανα ραντεβού;

Δημοσίευση

@Rena92 σε βρισκω πολυ power μπραβο κ πάλι μπράβο εχω να πω😃😃😃

@Zelda απο την στιγμή που έχεις την δυνατότητα για μονόκλινο την καλυτερη επιλογη θα κανεις δεν το συζητώ!! Πολυ καλο το οτι την νιωθεις χαμηλά ετοιμάζεται το κοριτσι😊

Δημοσίευση

Το μονόκλινο είναι το καλύτερο σίγουρα. Εγώ σε δίκλινο θα είμαι, αλλά τις περισσότερες φορές είσαι μόνη (το έχω δει και σε φίλες που γέννησαν εκεί) δεδομένων και των ημερών. Πήγα Χριστούγεννα για καρδιοτοκογραφο που μου είχε πει ο γιατρός και ήμουν ολομόναχη σε όλη την κλινική. Αφού με αντιμετώπιζαν σαν vip 🤣🤣🤣 

Ωστόσο δεν σας είπα πως ξύπνησα Χριστούγεννα στις 6 το πρωί από πόνους περιόδου κ συσπάσεις ανά 5-8 λεπτά, που κράτησαν 2 ώρες. Μετα ηρέμησα οπότε δεν έδωσα σημασία. Και το απόγευμα δεν κατέγραψε το μηχάνημα ούτε μια σύσπαση και ούτε ένιωσα φυσικά. 🤷🏻‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
    • Αχ κουκλίτσα χριστουγεννιάτικη!!! ❤️❤️ Να σας ζήσει!! ✨
    • Εγώ ούτε καν..μου φαίνεται και εξαιρετικά νωρίς...
    • Τα καλύτερα δε μας λες!! Ετοιμάζεται!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...