Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@Παρασκευαιδου ελπίδα μαααααας ❤️ Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι!! Υγεία πάνω απ όλα και με το καλό το τρίτο παιδάκι σας ❤️

@Παρασκευαιδου χρόνια πολλά κορίτσι μου και ευλογημένα με υγεία και χαρές 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εσύ θα σαι η τελευταία και θα ανοίξεις το θέμα Ιουνίου κυρία μου 😘

Μακάρι βρε κορίτσι σε ευχαριστώ!!!! Θέλουμε τόσο πολύ να πάει καλά αυτή τη φορά 🥰🙏

Κ χρόνια σου πολλά, πολύχρονη κ ευτυχισμένη κ με το καλό να έρθει κ το 3ο σας μωράκι!!!! Κ ελπίζω το χάρισμα να το κληρονομήσουν κ τα 3 μπουμπούκια σου για το καλό της ανθρωπότητας 😉😁

στις πριν 53 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@melitiniღ περιμένουμε την τριψήφια χοριακηηηηη 🧿❤️ 

@Sia A εσύ κοπέλα μου πότε πας;

Τη Δευτέρα κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ εύχομαι να ξυπνήσεις προυνο προυνο για να πας να δώσεις αίμα μην μας σκάσεις ,χαχαχαχχα 

Καλέ πήγα, πήγα.. έδωσα..!!!

Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα..!!! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι ο σύζυγός με αυτές τις μετρήσεις, καταφέραμε στο 6μηνο προσπαθειών και έμεινα έγκυος.. άσχετα με την κατάληξη.. θα δούμε τι θα μας πει ο γιατρός.. ένα βήμα τι φορά και προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα που μοιράστηκες 🫶🫶

όλα καλά θα πάνε αφού είχατε κιόλας ήδη μια σύλληψη! Στέλνω θετική ενέργεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ εύχομαι να ξυπνήσεις προυνο προυνο για να πας να δώσεις αίμα μην μας σκάσεις ,χαχαχαχχα 

@Sia A πως είσαι σήμερα ???

Εγώ τα ίδια κορίτσι μου στην αναμονή!!! Σπίτι, ξάπλα κ φαί 😊

Δημοσίευση

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!!

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόρη σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, έλα ρε με πήραν τα ζουμιά αν κ το ξέραμε!!! Τι υπέροχο νούμερο κ μια μέρα πριν, αν έκανες αύριο που ήταν η μέρα θα ήταν τριψήφιο🥰 Με το καλό εύχομαι το/-α σποράκια σου να γαντζωθούν γερά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, σου αξίζει πραγματικά 😊🎉🤰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόρη σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

20250627_120957.jpg

Άντε βρε κορίτσι μου , συγχαρητήρια και επίσημα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ,προχωραμε δυνατά ααααααααα !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

20250627_120957.jpg

Έλα ρε κορίτσι...από το πρωί έμπαινα και ξανά έμπαινα λες και περίμενα την δικιά μου χοριακη!!!

Συγχαρητηριααααααααααα 💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Οοοοοολα να πάνε κατ'ευχήν και σύντομα να ακούσεις και τα μικρά σποράκια σου 🥹🥹😍😍🥹🥹😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

20250627_120957.jpg

Συγχαρητήρια κοπέλα μου ❤️❤️❤️ με το καλό να γαντζωθούν και να ακούσετε καρδούλες 💙🩷

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

20250627_120957.jpg

Έλα και τα επίσημαασααα!!!!!!🩷🩷🩷

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος!!!!!Με το καλό να πιάσουν γερά να σπορακια σου και σε 9 μήνες να έχεις επιτέλους τα μωράκια σου αγκαλια!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή την φορά!!!!🙏🥰🙏🥰

@Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά κορίτσι μου πολύχρονη με υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι!!!! 

Το είπες πάντως και έγινε!!!! Πάντα να μας δίνεις όμορφες προβλέψεις και ελπίδα!!!🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Καλά ήμουν σίγουρη αλλά τώρα και με τη βούλα έγκυος 💕💕 όλα να πάνε κατ' ευχήν να ριζώσουν τα σποράκια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μας Ελπίδα χρόνια σου πολλά και φωτεινά και με το καλό το 3ο μωράκι να έρθει!! 🩵🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου σε όσες αρέσει ο ανανάς τώρα που έχει πολλή ζέστη πλακωθειτε στον ανανα ενυδάτωση στο φουλ 

Με μέτρο ο 🍍 στην εγκυμοσύνη  Καλύτερα πεπόνι, 🍈  καρπούζι 🍉 και φουλ νερό 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Με μέτρο ο 🍍 στην εγκυμοσύνη  Καλύτερα πεπόνι, 🍈  καρπούζι 🍉 και φουλ νερό 

Ααααά θα τον μαλώσω τον γιατρό μου εμένα Μ είπε μπορώ να φάω ένα κομμάτι κάθε μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, έλα ρε με πήραν τα ζουμιά αν κ το ξέραμε!!! Τι υπέροχο νούμερο κ μια μέρα πριν, αν έκανες αύριο που ήταν η μέρα θα ήταν τριψήφιο🥰 Με το καλό εύχομαι το/-α σποράκια σου να γαντζωθούν γερά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, σου αξίζει πραγματικά 😊🎉🤰🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Άντε βρε κορίτσι μου , συγχαρητήρια και επίσημα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ,προχωραμε δυνατά ααααααααα !!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Έλα ρε κορίτσι...από το πρωί έμπαινα και ξανά έμπαινα λες και περίμενα την δικιά μου χοριακη!!!

Συγχαρητηριααααααααααα 💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Οοοοοολα να πάνε κατ'ευχήν και σύντομα να ακούσεις και τα μικρά σποράκια σου 🥹🥹😍😍🥹🥹😍😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου ❤️❤️❤️ με το καλό να γαντζωθούν και να ακούσετε καρδούλες 💙🩷

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Έλα και τα επίσημαασααα!!!!!!🩷🩷🩷

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος!!!!!Με το καλό να πιάσουν γερά να σπορακια σου και σε 9 μήνες να έχεις επιτέλους τα μωράκια σου αγκαλια!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή την φορά!!!!🙏🥰🙏🥰

@Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά κορίτσι μου πολύχρονη με υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι!!!! 

Το είπες πάντως και έγινε!!!! Πάντα να μας δίνεις όμορφες προβλέψεις και ελπίδα!!!🥳🥳🥳🥳

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Καλά ήμουν σίγουρη αλλά τώρα και με τη βούλα έγκυος 💕💕 όλα να πάνε κατ' ευχήν να ριζώσουν τα σποράκια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μας Ελπίδα χρόνια σου πολλά και φωτεινά και με το καλό το 3ο μωράκι να έρθει!! 🩵🩷🩵

στις πριν 16 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღΠολλα συγχαρητήρια και επίσημα κορίτσι μου, τα κατάφερες είσαι έγκυος 🥹❤️❤️❤️ 🌈🌈🌈🌈🌈Ολα να πάνε καλα απο δω και πέρα ❤️❤️❤️❤️

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές αλήθεια..!!!

Αμήν! αμήν! αμήν!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά με τη βοήθεια του Θεού & των Αγίων μας..!!! 

Να ρθουν καλύτερες μέρες..!!! 🤗🙏🏼🤰🍼

Δημοσίευση

@melitiniღΣυγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μήνα το μήνα να έρχεσαι πιο κοντά στο όνειρο σου!

@ΠαρασκευαιδουΧρόνια Πολλά Ελπίδα μας ❤️ πολύχρονη, με το καλό να μεγαλώνει η οικογένεια σου..να είστε δίπλα μας να μας στηρίζεις με τις συμβουλές και τις προβλέψεις σου! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...