Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια, όσες είστε θάλασσα σας ζηελυώ..εγώ δουλεύω και σήμερα και αύριο..

Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..12 Ιούνη είχα θετικό τεστ..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw..

Το θέμα είναι ΄΄οτι πιστεύω ότι δεν είμαι έγκυος κορίτσια και ξύπνησα πολύ απογοητευμένη..Ενώ κα΄πως καλά ήμουν το τελευταίο διάστημα τρέμω την περίοδο με πάει πίσω ψυχολογικά..

Ξύπνησα μέσα στην μαυρίλα..Γιατί να είναι τόσο δύσκολο ρε κορίτσια ;; Σήμερα όπως είπα δουλεύω..δεν μπορώ να πάω πουθενα να χαλαρωσω..τις προηγουμενες 2 φορες είχα μείνει έγκυος μετά από διακοπές..λέτε να πάω κανενα ταξιδάκι να ηρεμήσει το σώμα;

Να πας ένα ταξιδάκι να ηρεμήσεις εσυ! 6 ημέρες πριν μήπως είναι πολύ νωρίς και στεναχωριέσαι άδικα; 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια, όσες είστε θάλασσα σας ζηελυώ..εγώ δουλεύω και σήμερα και αύριο..

Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..12 Ιούνη είχα θετικό τεστ..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw..

Το θέμα είναι ΄΄οτι πιστεύω ότι δεν είμαι έγκυος κορίτσια και ξύπνησα πολύ απογοητευμένη..Ενώ κα΄πως καλά ήμουν το τελευταίο διάστημα τρέμω την περίοδο με πάει πίσω ψυχολογικά..

Ξύπνησα μέσα στην μαυρίλα..Γιατί να είναι τόσο δύσκολο ρε κορίτσια ;; Σήμερα όπως είπα δουλεύω..δεν μπορώ να πάω πουθενα να χαλαρωσω..τις προηγουμενες 2 φορες είχα μείνει έγκυος μετά από διακοπές..λέτε να πάω κανενα ταξιδάκι να ηρεμήσει το σώμα;

Κάτσε κοριτσάκι μου, μπερδεύτηκα.. Πότε είχες θετικό τεστ ωορρηξίας;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Να πας ένα ταξιδάκι να ηρεμήσεις εσυ! 6 ημέρες πριν μήπως είναι πολύ νωρίς και στεναχωριέσαι άδικα; 

@NerinaΞέρω εγώ ρε κορίτσι,,άλλες φορές κάτι έδειχνε..αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς το είχα κα΄νει..υποτίθεται ότι δείχνει 6 μέρες πριν..Μάλλον κάμμια μονοήμερη εκδρομη το κόβω έστω και καθημερινη..Δυστυχώς δουλεύω πολύ αυτό το διάστημα..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sisi93 είπε:

@NerinaΞέρω εγώ ρε κορίτσι,,άλλες φορές κάτι έδειχνε..αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς το είχα κα΄νει..υποτίθεται ότι δείχνει 6 μέρες πριν..Μάλλον κάμμια μονοήμερη εκδρομη το κόβω έστω και καθημερινη..Δυστυχώς δουλεύω πολύ αυτό το διάστημα..

12 Ιουνίου είχες θετικό εγκυμοσύνης; Αν ναι, ποιο τεστ; Πρωινά ουρά; Μήπως παίζει ρόλο και η χρωστική που έχει κάθε τεστ ; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Nerina είπε:

12 Ιουνίου είχες θετικό εγκυμοσύνης; Αν ναι, ποιο τεστ; Πρωινά ουρά; Μήπως παίζει ρόλο και η χρωστική που έχει κάθε τεστ ; 

Κορίτσι συγν'ωμμη μπερδεύτηκα..σήμερα έκανα τεστ πρόωρης ανίχνευσης, ωορηξία είχα 5 Ιούνη

Σόρυ σας μπέρδεψα

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Nerina πως είσαι κορίτσι μου; 

Προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά και ψύχραιμα. Ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον… Δεν ξέρω τι να κάνω είναι η αλήθεια, δίνω λίγο χρόνο σε όλα ελπίζοντας ότι ζω ένα ψέμα. Περιμένω απλά να μου έρθει περίοδος, να ηρεμήσω όσον αφορά αυτό το θέμα. Είμαι λυπημένη πολύ. Δε φανταζόμουν ότι ο σύντροφος μου ήταν τόσο πιεσμένος, ώστε να πάρει τέτοια απόφαση. Τον έφτασα στα άκρα, ήμουν κι εγώ μέσα στα νεύρα… Δε ξέρω ειλικρινά τι θέλω να κάνω. Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά και ψύχραιμα. Ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον… Δεν ξέρω τι να κάνω είναι η αλήθεια, δίνω λίγο χρόνο σε όλα ελπίζοντας ότι ζω ένα ψέμα. Περιμένω απλά να μου έρθει περίοδος, να ηρεμήσω όσον αφορά αυτό το θέμα. Είμαι λυπημένη πολύ. Δε φανταζόμουν ότι ο σύντροφος μου ήταν τόσο πιεσμένος, ώστε να πάρει τέτοια απόφαση. Τον έφτασα στα άκρα, ήμουν κι εγώ μέσα στα νεύρα… Δε ξέρω ειλικρινά τι θέλω να κάνω. Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Μιλήσατε ξανά με τον σύντροφό; Μην κατηγορείς τον εαυτό σου κορίτσι μου, δύο είστε σε αυτή τη σχέση να το θυμάσαι. Γιατι λες τον πιεσες; Εκείνος δεν ήθελε παιδί; Κι αν πιεζόταν γιατί δε στο είπε ξεκάθαρα; 

Εγώ καλά είμαι, μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ τι συμβαίνει πολλές οι αλλαγές μέσα κι έξω..!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Μιλήσατε ξανά με τον σύντροφό; Μην κατηγορείς τον εαυτό σου κορίτσι μου, δύο είστε σε αυτή τη σχέση να το θυμάσαι. Γιατι λες τον πιεσες; Εκείνος δεν ήθελε παιδί; Κι αν πιεζόταν γιατί δε στο είπε ξεκάθαρα; 

Εγώ καλά είμαι, μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ τι συμβαίνει πολλές οι αλλαγές μέσα κι έξω..!

Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί…

Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει… 

Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..5 Ιούνη είχα ωορηξία..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw..

Έλα μην παραπονιέσαι.. σου κάνω παρέα κι εγώ σήμερα.. δεν είμαι στη θάλλασα που όλοι ξέρουμε.. είμαι στην πράσινη θάλασσα και τσαπίζω βαμβακάκια.. Όποια πιστή ας προσέλθει.. 😅

20250614_070438.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έλα μην παραπονιέσαι.. σου κάνω παρέα κι εγώ σήμερα.. δεν είμαι στη θάλλασα που όλοι ξέρουμε.. είμαι στην πράσινη θάλασσα και τσαπίζω βαμβακάκια.. Όποια πιστή ας προσέλθει.. 😅

20250614_070438.jpg

Πες μου που είσαι να έρθω τώρα..χαχα ..μια χαρά είσαι στη φύση χαχα

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μου συγνώμη ,αυτά τα τραβήγματα πονάκια καψίματα δεν ξέρω πως να τα πω σωστά είναι φυσιολογικά ,σήμερα είμαι για τ ανάθεμα όλο να κοιμάμαι νεύρα στο φουλ έχω και αυτά και δεν ξέρω τι συμβαίνει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sisi93 είπε:

Πες μου που είσαι να έρθω τώρα..χαχα ..μια χαρά είσαι στη φύση χαχα

ναι ναι μια χαρά τι να σου πω.. μέσα στον ήλιο με το τσαπί στο χέρι να ξεριζώνεις χόρτα, σκύψε και δε σκύβεις για να βγουν.

Δεν είναι δουλειές αυτές καλή μου που αντέχουν πολλές.. εγώ με ζώνη είμαι κάθε φορά.

Παρ' όλα αυτά στον βόρειο Έβρο είναι τα χωραφάκια όποια πιστή ευπρόσδεκτη..!!! 😋

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Δυστυχώς σήμερα έκανα ένα πρώιμο τέστ ανίχνευσης εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό..Είχα κάνει και τεστ ωορηξίας άρα ξέρω με ακρίβεια πότε έγινε..5 Ιούνη είχα ωορηξία..υποτίθεται σήμερα είμαι 6 μέρες πριν την αναμεν΄όμενη περίοδο..καλό ΄ήταν να περίμενα αύριο αλλά είπαμε είμαι ανυπόμονη @Yrw..

Καλημέραααα, Είχαμε κάνει ισγτολογική για το μωρό και ο ήταν όλα πεντακάθαρα , δεν έδειξε τίποτα. ο γιατρός είπε τυχαίο , 'εχω κάνει και για κυστική ίνωση και γενικά αρκετές εξετάσεις. τον ρώτησα τότε το γιατρό για περαιτέρω και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα να ηρεμήσω και να κάνω κα΄θε μέρα σεξ χαχα... Τέτοιος είναι.. Απλό ηρεμία ούτε καν,, το είπε σε μένα που κατουράω 15 φορές τη μέρα και αμα πάω 16 ανησυχώ για παράδειγμα.. Να πω την αλήθεια μου και εγω δεν είμαι και στα καλύτερα μου απ΄ό την ώρα που αδιαθ΄ετησα και δεν έχω όρεξη για τίποτα με το ζόρι πήγα για πιλάτε σήμερα , θες η ψυχολογία θες οι ορμόνες.. Εγώ την προηγο΄ύμενη όπως έχω ξανα πει έμεινα με επαφή μόνο την ημέρα της ωορηξίας και μάλιστα με πολύ στεναχώρια καθώς είχα χάσει την αδερφή μου 5-6 μήνες νωρίτερα και ήμουν σκατα και δεν το περιμ΄έναμε. Γενικά είμαι αγχώδης άνθρωπος και ζω με αυτό  σαν κομμάτι του εαυτού μου αποδέχοντας το, αλλά μάλλον πρέπει να το διώξουμε τελείως όχι μέρος του μόνο γιατί βλέπω ότι αυτό το μήνα πρώτοσ προσπαθειών μετα την απόξεση και η ροή είναι ελάχιστη ροζ-κόκκινη με λίγο πηκτό 3 ημέρα σ΄ήμερα και δεν ξέρω τι φάση , έχει τύχει σε καμία αυτό? Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου , αλλά όπως είπαμε ζέστη καλοκα΄ίρι πήγα και θάλασσα ε άλλαξε τελείως.. Για αυτό και ξύπνησα πήγα το πιλάτες μου και ΄τωρα πίνω καφεδάκι.. Θα περιμένω να μου τελειώσει και να πάω στο γιατρό για ένα check up να μου φύγει.. @sisi93 Αν πιστέυεις ότι χρειάζεσαι διακοπές πάρε άδεια να ξεκουραστείς το έχουμε ανάγκη κατακαιρούς, εγώ με το ζόρι μπορώ με τη δουλειά και ανυπομονώ να πάρω άδεια..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η melitiniღ είπε:

ναι ναι μια χαρά τι να σου πω.. μέσα στον ήλιο με το τσαπί στο χέρι να ξεριζώνεις χόρτα, σκύψε και δε σκύβεις για να βγουν.

Δεν είναι δουλειές αυτές καλή μου που αντέχουν πολλές.. εγώ με ζώνη είμαι κάθε φορά.

Παρ' όλα αυτά στον βόρειο Έβρο είναι τα χωραφάκια όποια πιστή ευπρόσδεκτη..!!! 😋

Ξέρω ναι τις δυσκολίες της αγροτικής ζωής,,είχα παππούδες αγρότες..ειναι πολυ δυσκολη η δουλεια σας..οπως και να εχει ευχομαι μετα να ξεκουραστεις,,πραγματικα σε ζηλευω που εισαι στη φυση ακομα και αν σκυβεις απο το να είσαι μεσα στη υγρασια της Θεσσα΄λονικης ..καλο σκ στον ομορφο Εβρο!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Βρε κορίτσια μου συγνώμη ,αυτά τα τραβήγματα πονάκια καψίματα δεν ξέρω πως να τα πω σωστά είναι φυσιολογικά ,σήμερα είμαι για τ ανάθεμα όλο να κοιμάμαι νεύρα στο φουλ έχω και αυτά και δεν ξέρω τι συμβαίνει 

Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!! Αυτό συμβαίνει! Παίρνεις προγεστερόνη; Εμενα μου κάνει πιο έντονα τα πονάκια πολλές φορές! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Καλημέραααα, Είχαμε κάνει ισγτολογική για το μωρό και ο ήταν όλα πεντακάθαρα , δεν έδειξε τίποτα. ο γιατρός είπε τυχαίο , 'εχω κάνει και για κυστική ίνωση και γενικά αρκετές εξετάσεις. τον ρώτησα τότε το γιατρό για περαιτέρω και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα να ηρεμήσω και να κάνω κα΄θε μέρα σεξ χαχα... Τέτοιος είναι.. Απλό ηρεμία ούτε καν,, το είπε σε μένα που κατουράω 15 φορές τη μέρα και αμα πάω 16 ανησυχώ για παράδειγμα.. Να πω την αλήθεια μου και εγω δεν είμαι και στα καλύτερα μου απ΄ό την ώρα που αδιαθ΄ετησα και δεν έχω όρεξη για τίποτα με το ζόρι πήγα για πιλάτε σήμερα , θες η ψυχολογία θες οι ορμόνες.. Εγώ την προηγο΄ύμενη όπως έχω ξανα πει έμεινα με επαφή μόνο την ημέρα της ωορηξίας και μάλιστα με πολύ στεναχώρια καθώς είχα χάσει την αδερφή μου 5-6 μήνες νωρίτερα και ήμουν σκατα και δεν το περιμ΄έναμε. Γενικά είμαι αγχώδης άνθρωπος και ζω με αυτό  σαν κομμάτι του εαυτού μου αποδέχοντας το, αλλά μάλλον πρέπει να το διώξουμε τελείως όχι μέρος του μόνο γιατί βλέπω ότι αυτό το μήνα πρώτοσ προσπαθειών μετα την απόξεση και η ροή είναι ελάχιστη ροζ-κόκκινη με λίγο πηκτό 3 ημέρα σ΄ήμερα και δεν ξέρω τι φάση , έχει τύχει σε καμία αυτό? Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου , αλλά όπως είπαμε ζέστη καλοκα΄ίρι πήγα και θάλασσα ε άλλαξε τελείως.. Για αυτό και ξύπνησα πήγα το πιλάτες μου και ΄τωρα πίνω καφεδάκι.. Θα περιμένω να μου τελειώσει και να πάω στο γιατρό για ένα check up να μου φύγει.. @sisi93 Αν πιστέυεις ότι χρειάζεσαι διακοπές πάρε άδεια να ξεκουραστείς το έχουμε ανάγκη κατακαιρούς, εγώ με το ζόρι μπορώ με τη δουλειά και ανυπομονώ να πάρω άδεια..

Κορίτσι μου δεν ήξερα ότι έχασες την αδελφή σου, συλληπητήρια..Πραγματικά έχεις δύο αγγ΄ε΄λους εκεί ψηλά..

Έχεις άρα να διαχειριστε΄ίς 2 πένθη..θέλει χρόνο το σώμα μας..εμένα μετά τις αποξέσεις ήταν μικρός ο κυκλος..τώρα κάπως μεγάλωσε και το θεώρησα καλό δείγμα..αλλά δεν νομίζω ότι είμαι,εγώ τα εμπιστεύομαι τα τεστ.. Για το αίμα που λες ..δεν έχω εμπειρία αλλά έβγαζα και λίγο ιστό έως και τη δεύτερη περίοδο μετά την απόξεση..

όσο αφορά τις εξετάσεις μετά την αποβολ΄ή..προφανώς οι γατροί δεν το ψάχνουν συνήθως με τη πρώτη..καλώς ή κακώς..μπορεί όντως και κατα πάσα πιθανότητα ήταν τυχαίο..αλλά τι σας είπε εφόσον ήταν ένα έμβρυο χωρίς προβλήματα που μπορεί να οφειλόταν η διακοπή;

Μήπως να κάνετε έναν καρυότυπο ζεύγους που είναι μόνο με αίμα και συνταγογραφείται;;εδώ επίσης πολλά κορίτσια προτείνουν ένα σπερματοδιάγραμμα που ούτε εμείς έχουμε κάνει..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου, έχω χαθεί γιατί είμαι περίεργα ψυχολογικά, αλλά σας παρακολουθώ όποτε μπορώ.

@Nerina κοριτσί μου θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σου εκφράσω την άποψή μου..καταλαβαίνω πως σου φαίνεται βουνό και είναι δύσκολο όλο αυτό που νιώθεις και που βιώνεις αλλά με την πάροδο του καιρού, θα ηρεμήσεις και θα δεις πως όλα για κάποιο λόγο έγιναν. Να μην ρίχνεις όλες τις ευθύνες μόνο σε εσένα γιατί όση "τρέλα" και να σε έπιασε με το θέμα του μωρού, θα έπρεπε ο σύντροφος σου να δείξει κατανόηση και όχι να σε παρατήσει και να φύγει έτσι εύκολα, γιατί αυτό δείχνει οτι δεν σου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος και όπως σου είπαν και πιο πάνω τα άλλα κορίτσια, με τον ερχομό ενός παιδιού, ενδεχομένως να ήταν ακόμα πιο χάλια η κατάσταση σας..Άρα αντί να ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου, να λες οτι αξίζεις καλύτερο άνθρωπο δίπλα σου, όπου θα σε σέβεται, θα έχετε κοινές επιθυμίες και δεν θα βάζει άλλους πάνω από σένα.
όσο αφορά την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου λυπάμαι πολύ... αλλά να σκέφτεσαι οτι όλα για κάποιον λόγο γίνονται, όσο κ αν μας πονάει αυτό. Στο λέω αυτό εγώ που πριν πολλά χρόνια έμεινα έγκυος (χωρίς να το επιδιώκουμε) με τον τότε άντρα μου και δεν ήμασταν στα καλύτερα μας..Έχασα το μωράκι μου 3 μηνών και πολύ άσχημα και τραυματικά μπορώ να πω..εε από τότε απλά πήραμε την κάτω βόλτα με αποτέλεσμα 2 χρόνια μετά να χωρίσουμε. Σήμερα είμαι με άλλον άνθρωπο όπου με σέβεται και με αγαπάει, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να αποκτήσουμε δικό μας μωρό αλλά εάν είναι θέλημα Θεού θα το κρατήσω και εγώ το θαυματάκι μου. Να θύμαστε.. όλες μας αξίζουμε έναν άνθρωπο που να μας αγαπάει και να μας σέβεται. Να μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο κορίτσια μου και στο τέλος της ημέρας αργά ή γρήγορα θα έχουμε στην αγκαλιά μας ότι ποθεί η ψυχή μας.

Συγνώμη για το σεντονάκι..ήταν που είχα πολλές μέρες να δώσω το παρών🤭

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου δεν ήξερα ότι έχασες την αδελφή σου, συλληπητήρια..Πραγματικά έχεις δύο αγγ΄ε΄λους εκεί ψηλά..

Έχεις άρα να διαχειριστε΄ίς 2 πένθη..θέλει χρόνο το σώμα μας..εμένα μετά τις αποξέσεις ήταν μικρός ο κυκλος..τώρα κάπως μεγάλωσε και το θεώρησα καλό δείγμα..αλλά δεν νομίζω ότι είμαι,εγώ τα εμπιστεύομαι τα τεστ.. Για το αίμα που λες ..δεν έχω εμπειρία αλλά έβγαζα και λίγο ιστό έως και τη δεύτερη περίοδο μετά την απόξεση..

όσο αφορά τις εξετάσεις μετά την αποβολ΄ή..προφανώς οι γατροί δεν το ψάχνουν συνήθως με τη πρώτη..καλώς ή κακώς..μπορεί όντως και κατα πάσα πιθανότητα ήταν τυχαίο..αλλά τι σας είπε εφόσον ήταν ένα έμβρυο χωρίς προβλήματα που μπορεί να οφειλόταν η διακοπή;

Μήπως να κάνετε έναν καρυότυπο ζεύγους που είναι μόνο με αίμα και συνταγογραφείται;;εδώ επίσης πολλά κορίτσια προτείνουν ένα σπερματοδιάγραμμα που ούτε εμείς έχουμε κάνει..

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου @sisi93, δυστυχώς την έχασα και μάλιστα νεότατη χωρίς κανένα προβλημα και αυτό μας τρέλανε όλους και για αυτό ήμουν και πολύ πιεσμένητότε..   Μας είπε ότι δεν είχε πιαστεί καλά και δεν μπόρεσε να κρατηθεί.. ίσως από το άγχος τότε γιατί όντως ήταν δύσκολη περίοδο.. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια όλα αυτά με έχουν τρελάνει και αγχωθεί ακόμα περισσότερο , βαρέθηκα να ψάχνω συμπτώματα και παντου΄ προβλήματα και αιτίες.. Περιμένω να μου τελειώσει να παω και να το συζητήσω πάλι μαζί του .. Αλλά να σου πω την αλήθεια θα θελα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη και το σκέφτομαι. Μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αλλά υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι εκε΄ί έξω και θέλω να ακούσω και άλλη γνώμη..

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι, χαίρομαι ειλικρινά πολύ για σένα. Διάβαζα τότε τις ατυχίες σου και τώρα να που όλα εξελίσσονται ωραία, με το καλό! Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Δε μιλήσαμε ξανά, με έχει κάνει μπλοκ στο κινητό, πολύ ώριμη συμπεριφορά, όποτε δεν το κάλεσα ούτε στο σταθερό ούτε επεδίωξα να κάνω κάτι άλλο. Εγώ στο μυαλό μου το είχα διαφορετικά, αυτή τη στιγμή με νοιάζει ότι η μοναδική φορά που κατάφερα να μείνω έγκυος ήταν με πρόκληση και κατέληξε στο να μην εξελιχθεί…

Δεν είχα ιδέα ότι αυτό συμβαίνει έτσι, ειλικρινά δε ξέρω τι με πονάει περισσότερο. Άσε που χθες το βράδυ άρχισα τόσο πολύ στο μυαλό μου να επιρρίπτω ευθύνες μήπως από όλο αυτό το στρες δεν εξελίσσεται το σποράκι και δεν εμφυτεύτηκε; Ποιος ξέρει… 

Τον ήθελα δίπλα μου σήμερα. 

Μεθαύριο κλείνω 17η. Μετά από τόσες ατυχίες κάθε μέρα που περνάει στην εγκυμοσύνη είναι μια νίκη. 🙏🏼

Όχι κορίτσι μου δε φταίει το στρες σου για το σποράκι, μην το σκέφτεσαι αυτό, όλες λίγο πολύ έχουμε στρες, εγώ να δεις πόσο είχα κι ακόμα έχω κάποιες στιγμες. Απλώς δεν ήταν για να μείνει το συγκεκριμένο. Και ίσως και για καλο ήρθε για τόσο, για να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα. Τίποτα στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο ή τελοσπαντων έρχονται πάντα τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να έρθουν την κάθε στιγμή. Το αν εμείς ανοίγουμε τα μάτια μας να δούμε κάποια πράγματα είναι στο χέρι μας. Η ζωή θα συνεχίζει να μας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις. 

Μετά απ' όσα περάσατε σε έκανε μπλοκ και δεν επικοινωνεί ξανά να δει πως είσαι και τι κάνεις. Νομίζω κορίτσι μου εδώ είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Δηλαδή οκ εκνευρίστηκε κλπ αλλά αυτή η συμπεριφορά μετά απ' όσα έγιναν εσένα σου δίνει ελπίδα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άξιος να είναι δίπλα σου; Είναι δύσκολο το ξέρω. Αλλά θα μαζέψεις σιγά σιγά τα κομμάτια σου και θα βγεις πολύ πιο δυνατή από αυτό. Θύμισε μου πόσο χρονών είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!! Αυτό συμβαίνει! Παίρνεις προγεστερόνη; Εμενα μου κάνει πιο έντονα τα πονάκια πολλές φορές! 

Τ πάντα περνώ και ουτροτζεσταν και προλουτεξ ,

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

20250614_070438.jpg

Μια γαλήνη μου την δημιούργησε αυτή η εικόνα… τι ωραία η επαφή με την φύση…σε γειώνει. Εμείς εδώ πήξαμε στις πολυκατοικίες!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

@Tina23 πως είσαι εσύ κορίτσι μου, τι γίνεται εκεί; 

Κορίτσι μου είμαι σταθερά εκεί που είχα μείνει με καμία αλλαγή 😛..Μου τα έχει σκάσει η ψυχολογία μου με διάφορα καθημερινά προβλήματα και τα έχω παγώσει όλα για την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και κυρίως να ξεκουραστώ.. Να απολαύσω το καλοκαίρι, να ξανασυστηθώ με τον εαυτό μου και βλέπουμε από Σεπτέμβριο, οτι είναι γραφτό θα μας έρθει!

Εσύ πως είσαι ? αν και διαβάζω τα νέα σου και πολύ χαίρομαι να ξέρεις😍😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
    • @eva96 και γω το ίδιο σας εύχομαι! Όλα να πάνε καλά! Είναι δύσκολο να μην έχεις άγχος και στρες, να το προσπαθήσεις όμως όσο μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι και το θέμα "ξεκούραση" μου το σχολίασε και μένα ο γιατρός μου και το συσχέτισε με την ανάπτυξη. Θέλουν την ξάπλα μας τα ζουζουνάκια μας! Για να τσουπώσουνε λιγάκι! Οπότε... άραξε! Και με το καλό να την ξαναδείτε το σουκού!  Εμείς σήμερα θα πάμε για τον τελευταίο υπέρηχο. Ελπίζω να μας κάνει την τιμή να δούμε το μουτράκι της. Εχει μείνει και το καρδιοτοκογράφημα, λογικά σήμερα θα κανονιστεί και αυτό. Μετρώ μέρες κορίτσια... Και φρικάρω.
    • Είμαι 37 ρε κορίτσι, μόλις τα έκλεισα τώρα την Πρωτοχρονιά και ΠΗΤ έχω 7 Μαρτίου. Κοίτα σαν γιατρός έχει όνομα. Είναι ο καλύτερος στον νομό. Απλά είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. έχει αρπάξει λίγο το σασί.. Ενώ είναι σχετικά νέος ηλικιακά, δυστυχώς είναι μυστήριος για να μην πω κομπλεξικός. Αντί να είναι νορμάλ και να προσπαθεί να σε καθησυχάσει, αυτός πετάει μπούρδες και σε αγχώνει χωρίς λόγο. Τώρα για το φυσιολογικό τοκετό δεν μπορώ να μην τον εμπιστευτώ εν μέρη γιατί αυτός ξεγεννάει, η άλλη δεν ξεγεννάει οπότε δεν έχει εμπειρία. Την εμπειρία από τοκετούς την έχει αυτός. Εντάξει νομίζω ότι πολλά από αυτά που μου λέει είναι δικαιολογίες.. δηλαδή η ηλικία και η εξωσωματική.. ούτε η πρώτη που θα έχω γεννήσει σε αυτή την ηλικία πιστεύω θα είμαι ούτε η τελευταία.. 🤓 Τώρα για την προεκλαμψία οκ! μπορεί αυτό να είναι ένα καμπανάκι, αλλά μέχρι στιγμής με μία μέτρηση στο 15 δεν βγάζεις και πόρισμα.. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έπαιρνα salospir στην αρχή της εγκυμοσύνης, έπαθα τεράστια αποκόλληση, με δική μου πρωτοβουλία δεν τα ξανά πήρα ενώ η γιατρός μου έλεγε ότι πρέπει να τα παίρνω και δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής δικαιώθηκα.. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι επειδή η αυχενική έδειξε μικρό νούμερο για προεκλαμψία σώνει και ντε θα συμβεί.. κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δεν ταιριάζουν όλα τα πρωτόκολλα σε όλες. Τώρα για το μικρόβιο νομίζω μου λέει μπούρδες αυτός.. έτσι γιατί θέλει να βρει ακόμα ένα λόγο για καισαρική.. γιατί και η γιατρός η Μαρία και στο ChatGTP που το έγραψα μου είπαν ακριβώς τα ίδια, ότι δηλαδή σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού απλά παίρνεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση και όλα οκ!! Ίσα ίσα αυτή μου είπε να μην διαβάζω από το ίντερνετ πράγματα γιατί τζάμπα θα αγχώνομαι. Δεν είναι κάτι τραγικό. Αυτός μου το παρουσιάζει διαφορετικά.. άντε τώρα εσύ πήγαινε βρες άκρη.. 🤔🤯
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...