Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Αχ βρε @Mantarini πολύ λυπάμαι... Μην σκέφτεσαι έτσι για την αμη. Είμαστε τόσες με χαμηλή αμη. Βάλε ένα πιο μακροπρόθεσμο στόχο στο μυαλό σου ώστε να μην έχεις την πίεση του κάθε μήνα! Κλείσατε ένα χρόνο, βάλε στόχο άλλον έναν!! Πες μέχρι τον Ιούνιο του 26, οπότε θα λες ουυυ έχω χρόνο χαλαρά (ψυχολογικά εννοώ να λειτουργήσει). Εύχομαι να βρεις την ψυχολογία σου γρήγορα!

Βρε κορίτσια μου καλησπέρα.. Να ρωτήσω κάτι γιατί και εγώ δεν τα πολύ ξέρω τώρα τα κοιτάω και τα μαθαίνω.. Τι είναι η ΑΜΗ? Εντωμεταξύ @sisi93δεν φτάνει που ήρθε νωρίτερα  από ποτέ έχει φέρει μαζί της και όλα τα συμπτώματα στο έπακρο ξύπνησα με ένα στήθος πιο πρησμένο από ποτέ , ένα πονοκέφαλο τρελό , φουνταμάρα (και αυτή η ζέστη δεν παλεύεται _ σήμερα στη δουλεία με aircondition και τίποτα δεν ένιωθα , μέχρι και πυρετό ανέβασα .. ) ήρθε και ανυπομονώ ήδη να τελειώσει ...

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Βρε κορίτσια μου καλησπέρα.. Να ρωτήσω κάτι γιατί και εγώ δεν τα πολύ ξέρω τώρα τα κοιτάω και τα μαθαίνω.. Τι είναι η ΑΜΗ? Εντωμεταξύ @sisi93δεν φτάνει που ήρθε νωρίτερα  από ποτέ έχει φέρει μαζί της και όλα τα συμπτώματα στο έπακρο ξύπνησα με ένα στήθος πιο πρησμένο από ποτέ , ένα πονοκέφαλο τρελό , φουνταμάρα (και αυτή η ζέστη δεν παλεύεται _ σήμερα στη δουλεία με aircondition και τίποτα δεν ένιωθα , μέχρι και πυρετό ανέβασα .. ) ήρθε και ανυπομονώ ήδη να τελειώσει ...

Δεν σου απαντάω γτ δεν τα ξέρω πολύ καλά. Ας περιμένουμε κάποια πιο ψαγμενη να μας τα πει!!

Δημοσίευση

Κορίτσια σε άλλα νέα, σύμφωνα με το ημερολόγιο είναι να έρθει σήμερα η περίοδος, αλλά μου δίνει 24αρι κύκλο. Μετά την γέννα έχω εκεί 25αρι και 26 καμιά φορά. Οπότε λέω να κάνω υπομονή κ να περιμένω κάνα δυο μέρες. Επαφές ελεύθερες δεν είχαμε ιδιαίτερα στην αρχή του κύκλου ώστε να παίρνουν τα μυαλά μου αερα

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Yrw είπε:

Κορίτσι μου η ΑΜΗ Αντι-Μυλλέριος Ορμόνη δηλαδή είναι μια Ορμόνη που παράγεται στα μικρά ωοθηλακια και στην ουσία δείχνει τα αποθέματα ωαρίων που έχουμε τα οποία φυσιολογικά με την ηληκια μειώνονται μέχρι που στην εμμηνόπαυση γίνεται μηδεν.Σε κάποιες κοπέλες είναι πιο χαμηλή για την ηληκια τους έτσι και σε εμένα είναι χαμηλή. Την κοιτάμε όμως συνδυαστικά και με άλλες ορμόνες κ εξετάσεις για να προσδιορίστει η γονιμότητα κάθε γυναίκας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου η ΑΜΗ Αντι-Μυλλέριος Ορμόνη δηλαδή είναι μια Ορμόνη που παράγεται στα μικρά ωοθηλακια και στην ουσία δείχνει τα αποθέματα ωαρίων που έχουμε τα οποία φυσιολογικά με την ηληκια μειώνονται μέχρι που στην εμμηνόπαυση γίνεται μηδεν.Σε κάποιες κοπέλες είναι πιο χαμηλή για την ηληκια τους έτσι και σε εμένα είναι χαμηλή. Την κοιτάμε όμως συνδυαστικά και με άλλες ορμόνες κ εξετάσεις για να προσδιορίστει η γονιμότητα κάθε γυναίκας.

Καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση νομίζω κατάλαβα.. Οπότε επηρεάζει και αυτό.. Κάτι έμαθα και σήμερα..Σου εύχομαι να τα καταφέρεις όσο πιο γρήγορα και επιθυμητα!!! ❤️💕

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Δεν σου απαντάω γτ δεν τα ξέρω πολύ καλά. Ας περιμένουμε κάποια πιο ψαγμενη να μας τα πει!!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Yrw είπε:

@YrwΆστα κορίτσι μου, περιμένουμε κάτι να βασιστούμε αλλά είδες και εσύ..δεν μπορείς να ξέρεις..και με τόση ζέστη ειδικά μπορείς να παρερμηνεύσεις πολλά ..ζαλάδες, πονοκέφαλο..Εγώ πλεον αν δεν δω θετικό τεστ δεν βασίζομαι σε τίποτα..καλή υπομονή..Η ΑΜΗ και εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά ξέρω πως είναι μια εξέταση που βλέπει την ποιότητα και ποσότητα των ωαρίων, το κάνουν (αν εχω καταλαβει)σωστά κορίτσια που έχουν δυσκολία στη σύλληψη..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

@YrwΆστα κορίτσι μου, περιμένουμε κάτι να βασιστούμε αλλά είδες και εσύ..δεν μπορείς να ξέρεις..και με τόση ζέστη ειδικά μπορείς να παρερμηνεύσεις πολλά ..ζαλάδες, πονοκέφαλο..Εγώ πλεον αν δεν δω θετικό τεστ δεν βασίζομαι σε τίποτα..καλή υπομονή..Η ΑΜΗ και εγώ δεν έχω εμπειρία αλλά ξέρω πως είναι μια εξέταση που βλέπει την ποιότητα και ποσότητα των ωαρίων, το κάνουν (αν εχω καταλαβει)σωστά κορίτσια που έχουν δυσκολία στη σύλληψη..

Καλημέρααα,

Αστα... Τέτοια συμπτωματα απίστευτα , εγώ μέχρι πριν τη παλλινδρ΄όμηση κυριολεκτικα είχα έναν σφάχτη στη μέση δεξια πήγαινα τουαλέτα και να την ερχότανε κατευθειαν και μάλιστα κατευθειαν με πολυ ροη.. Έπειτα έχει αλλάξει όσο το σύστημα.. Πραγματικά τέτοια συμπτώματα ούτε τότε..!! Ειλικρινά δεν μπορώ άλλο να τα κοιτάω , κάτι πρέπει να κάνω να το αποβάλλω απο πάνω μου και εγώ και όλες.. Είναι ψυχοφθόρο τρελάαααα.. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. εχθές που ήρθε όλη μέρα κάτι σταγονες ρόζ και λεω βρε λες και σήμερα εχει ξεκινήσει δειλα δειλα .. Τερμα κάθε φορά που θα σκέφτομαι σύμπτωμα θα σκέφτομαι εσένα  και ότι μου είπες😍 ... Μήπως να το κοιτάξω και εγώ πρέπει.? Ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ακόμα για εξετ΄΄ασεις μετα από μια παλλίνδρομη και ότι είμαι μια χαρα με κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει, έχω κάνει και θρομβοφιλίας και έκανα ενέσεις στην πρώτη κύηση στην αρχη αλλά μετά μου τισ σταμάτησε ,μου ε΄΄ιπε οτι δεν είχε πιαστει καλά και σταμάτησε η καρδούλα του..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δεν άντεξα κ έκανα τεστ! 26η μέρα του κύκλου 

20250613_105812.jpg

Ααααααα!!! Τι ωραία ροζ γραμμή;;; Τσακ μπαμ κ χωρίς την μαγική μέθοδο!! 😂 Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλοοο! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι! Απορώ να σου πω την αλήθεια!!  Τι να κάνω? Να πάω γ χοριακη ή να τ αφήσω γ Δευτέρα; 

Κοιτα η γραμμή είναι αρκετά έντονη και το τεστ αυτό δεν είναι πρώιμης, άρα εγώ στη θέση σου θα πήγαινα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλημέρα 

Ποτέ περίπου βλέπουμε τι γίνεται μέσα στην κοιλίτσα μας ??? Εγώ Δευτέρα έχω υπερυχο ,νωρίς Ε? 

Πόσο θα είσαι τη Δευτέρα κορίτσι; Εγώ 5+4 είδαμε λεκιθικο και αμνιακό. Μου είπε ο γιατρός ότι για αυτή τη φάση είναι μια χαρά. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Ναι! Απορώ να σου πω την αλήθεια!!  Τι να κάνω? Να πάω γ χοριακη ή να τ αφήσω γ Δευτέρα; 

Συγχαρητήρια!! Εγώ δεν θα άντεχα, θα πήγαινα σήμερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

20250613_105812.jpg

Ωωωωω θετικότατο..!!!
Τι ωραία..!!! Μπράβο κορίτσι μου.. με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Θα περιμένουμε και τη χοριάκη σου. Τελικά είσαι γρήγορο πιστόλι κι εσύ κι ο σύζυγος.. 😋

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

20250613_105812.jpg

Ooo αυτό είναι πολύ θετικό!!!! Συγχαρητήρια!!! Βρε ακόμη δεν το αποφασίσατε μπαμ μπαμ έγινε!!! Όλα καλά να πάνε!!!!.Μπορείς και σήμερα να πας για χοριακή.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η almira είπε:

Πόσο θα είσαι τη Δευτέρα κορίτσι; Εγώ 5+4 είδαμε λεκιθικο και αμνιακό. Μου είπε ο γιατρός ότι για αυτή τη φάση είναι μια χαρά. 

Τώρα νομίζω είμαι 4 +6 ,ότι με λέει το gpt χαχαχαχαχ, άρα Δευτέρα λογικά 5+2 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τώρα νομίζω είμαι 4 +6 ,ότι με λέει το gpt χαχαχαχαχ, άρα Δευτέρα λογικά 5+2 

5+2 κορίτσι μου σάκο και το πολύ λεκιθικο να δείτε. Εμείς στην ίδια ακριβώς μέρα, είδαμε σάκο κ τον λεκιθικο μετά από ζουμ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

5+2 κορίτσι μου σάκο και το πολύ λεκιθικο να δείτε. Εμείς στην ίδια ακριβώς μέρα, είδαμε σάκο κ τον λεκιθικο μετά από ζουμ.

Τώρα αυτό σκέφτομαι μήπως θα είναι πολύ νωρίς ,αλλά δεν πειράζει ότι είναι ,ποια ήταν η τελευταία σου χωριακη ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τώρα αυτό σκέφτομαι μήπως θα είναι πολύ νωρίς ,αλλά δεν πειράζει ότι είναι ,ποια ήταν η τελευταία σου χωριακη ?

Σίγουρα θα σου πει να πας κ την επόμενη εβδομάδα για να δείτε κ έμβρυο! Ετσι κάνουν συνήθως όταν πας τόσο νωρίς. Είχα χοριακη 336 και ο υπέρηχος έγινε 9 μέρες μετά! Δεν είχα επαναλάβει χοριακή 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Σίγουρα θα σου πει να πας κ την επόμενη εβδομάδα για να δείτε κ έμβρυο! Ετσι κάνουν συνήθως όταν πας τόσο νωρίς. Είχα χοριακη 336 και ο υπέρηχος έγινε 9 μέρες μετά! Δεν είχα επαναλάβει χοριακή 

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,να χαίρεσαι το μπουμπούκι σου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

20250613_105812.jpg

Συγχαρητήρια!!! Με τέτοια γραμμή εγώ θα πήγαινα για χοριακή!!! Με το καλό μπαμπ μπαμ με την πρώτη μπράβο σας 😊

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλημέρα 

Ποτέ περίπου βλέπουμε τι γίνεται μέσα στην κοιλίτσα μας ??? Εγώ Δευτέρα έχω υπερυχο ,νωρίς Ε? 

Πάνω από 1500 χοριακή βλέπεις σάκο κ εμβρυιακα στοιχεία.... Με το κάλο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...