Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εμένα κορίτσια αυτό που με έχει πάρει από κάτω τον τελευταίο καιρό είναι τα κιλά μου που έχουν πάρει την ανηφόρα και δεν λένε να σταματήσουν κάπου.. δεν θέλω να ανέβω στη ζυγαριά για να μην δω τριψήφιο αριθμό. Πρώτη φορά στη ζωή φορτώνομαι τόσα κιλά και βιώνω αυτή την κατάσταση. Τα χάπια, οι ορμόνες, οι ενέσεις, οι βιταμίνες.. γενικά όλο αυτά νομίζω πως έφεραν τα πάνω κάτω στον οργανισμό μου με αποτέλεσμα να χάσω τη μπάλα.. δεν χωράω στα ρούχα μου.. εγώ που δεν είχα κοιλιά ποτέ είμαι λες και είμαι 6 μηνών έγκυος.. γενικά μια κατάστασή δράμα.. βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν τον αναγνωρίζω.. απλά κάνω υπομονή για την ετ.. αν δεν πετύχει κι αυτή τη φορά ξεκινάω αυστηρή διατροφή. Θα πεθαίνω της πείνας κάθε μέρα και εκεί θα είμαι σκύλος μαύρος μέχρι να φύγουν τα αναθεματισμένα. 🥴😵‍💫

Καλημέρα! Κάνεις καθόλου διατροφή και κάποιας μορφής άσκηση έστω περπάτημα; Θα βοηθήσει οπως και το πολύ νερό! Όχι αυστηρά πράγματα απλά ξέρεις πιο πολλά φρούτα λαχανικά ψάρι κοτόπουλο γαλακτοκομικα, και όχι γλυκά και αλεύρι λευκό. Θα βοηθήσει και για την ετ και γενικά τώρα που θα είσαι έγκυος (γιατί θα είσαι 😊)  και σίγουρα σε κάποια φάση θα μπουν κάποια κιλά αλλά οκ και πάλι μπορείς να προσέχεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Κάνεις καθόλου διατροφή και κάποιας μορφής άσκηση έστω περπάτημα; Θα βοηθήσει οπως και το πολύ νερό! Όχι αυστηρά πράγματα απλά ξέρεις πιο πολλά φρούτα λαχανικά ψάρι κοτόπουλο γαλακτοκομικα, και όχι γλυκά και αλεύρι λευκό. Θα βοηθήσει και για την ετ και γενικά τώρα που θα είσαι έγκυος (γιατί θα είσαι 😊)  και σίγουρα σε κάποια φάση θα μπουν κάποια κιλά αλλά οκ και πάλι μπορείς να προσέχεις. 

Καλημέρα κορίτσι μου!
Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω τπτ.. ο καιρός μετά την απόξεση ήταν δύσκολος και η ψυχολογία περίεργη οπότε όλο το άγχος και η στεναχώρια έγινε ψυχοσωματική. 
Νερό η αλήθεια είναι ότι δεν πίνω, ποτέ δεν έπινα πολύ και αυτό είναι ένα θέμα, όπως επίσης και άσκηση δεν κάνω, ούτε περπάτημα.. δεν έχω το χρόνο και την όρεξη πολλές φορές.. καμιά φορά και ο καιρός δεν βοηθάει..
Τώρα για τη διατροφή είμαι λίγο απ' όλα.. δεν τρώω ποσότητες αλλά βλακείες κυρίως όταν είναι να αδιαθετήσω. Σίγουρα πιστεύω μετά την εγκυμοσύνη έχει επηρεαστεί ο μεταβολισμός μου και γενικά ο ορμονικός κύκλος μου.. συν του ότι παίρνω πολλά συμπληρώματα βιταμινών που και αυτά παχαίνουν. 
Θα δω πως θα πάει.. θα πάω για την εμβρυομεταφορά και έχει ο Θεός από κει και πέρα. Αν πάνε όλα καλά.. (Χαίρομαι που είστε αισιόδοξες για μένα) θα κοιτάξω να μπω σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.. στρατιωτάκι θα γίνω αρκεί να κρατήσω μωράκι-α στην αγκαλιά μου..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!
Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω τπτ.. ο καιρός μετά την απόξεση ήταν δύσκολος και η ψυχολογία περίεργη οπότε όλο το άγχος και η στεναχώρια έγινε ψυχοσωματική. 
Νερό η αλήθεια είναι ότι δεν πίνω, ποτέ δεν έπινα πολύ και αυτό είναι ένα θέμα, όπως επίσης και άσκηση δεν κάνω, ούτε περπάτημα.. δεν έχω το χρόνο και την όρεξη πολλές φορές.. καμιά φορά και ο καιρός δεν βοηθάει..
Τώρα για τη διατροφή είμαι λίγο απ' όλα.. δεν τρώω ποσότητες αλλά βλακείες κυρίως όταν είναι να αδιαθετήσω. Σίγουρα πιστεύω μετά την εγκυμοσύνη έχει επηρεαστεί ο μεταβολισμός μου και γενικά ο ορμονικός κύκλος μου.. συν του ότι παίρνω πολλά συμπληρώματα βιταμινών που και αυτά παχαίνουν. 
Θα δω πως θα πάει.. θα πάω για την εμβρυομεταφορά και έχει ο Θεός από κει και πέρα. Αν πάνε όλα καλά.. (Χαίρομαι που είστε αισιόδοξες για μένα) θα κοιτάξω να μπω σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.. στρατιωτάκι θα γίνω αρκεί να κρατήσω μωράκι-α στην αγκαλιά μου..!!! 🙏

Καλημέρα κορίτσια!!

@melitiniღ σίγουρα κορίτσι μου όλα αυτά που πέρασες τα χάπια οι ορμόνες δεν βοηθάνε όπως επίσης και η ψυχολογία είναι το παν...

Πήγαινε όμως τώρα μετο καλό στην ε.τ.  σου και μετά με το καλό που θα είσαι έγκυος θα προσέχεις παραπάνω την διατροφή σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!

Καλημερα Κορίτσι μου  και σε όλες, Όπως θα δείτε είμαι νέο μέλος εδώ και προσπαθώ να μάθω πως δουλεύει.

Επειδή το έχω περάσει και εγώ αυτ΄΄ο (στο προφίλ μου έχω ανεβάσει το πρώτο μου post με τη δική μου ιστορία. Θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή αν θέλεις να τη δεχτείς , όταν είμαστε μέσα στο άγχος και στη στεναχώρια αλλά θέλει αγώνα και θέληση να αλλάξουμε τρόπο ζωής, από το Σεπ΄τέμβριο του 2024 άλλαξα τρόπο ζωής και διατροφής για να κρατήσω  ένα παιδάκι και να είμαι υγιής και το έχασα όπως και να έχει.

Σ΄ίγουρα το ένα μετράει για το άλλο , αλλά πάρτο σιγά-σιγά και αρχικά κόψε τις πολλές βλακείες για αρχή. Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα που παίρνεις στα έχει συστήσει γιατρός ή έτσι  ? (Συγγνώμη δεν έχω προλάβει να δω το ιστόρικό σου , απλά είμαστε κάπου κοινά.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Βρε κορίτσια εχει τύχει σε κάποια να ειχε αρνητικο τεστ μια μερα πριν την αναμενόμενη και τελικα να ηταν έγκυος; Ημουν σίγουρη οτι θα έρθει μεχρι το βράδυ αλλα τπτ ακόμα. Σταθερός κυκλος 26 με 28 και σήμερα ειμαι 28η. Συνήθως έρχεται 26η με 27η. Εντάξει το αρνητικό τεστ με γειωσε δεν εχω τρελές ελπίδες αλλα το σκέφτομαι ακόμα να πω την αλήθεια. Θα φανεί λογικά αυριο θα έρθει.

Καλημέρα ,

Δεν έχει τύχει σε εμένα , αλλά τα 2 υπέροχα ανηψάκια μου έτσι γεννήθηκαν , με 2 αρνητικά τέστ με καθυστέρηση μιας εβδομάδας και τα 2 και τελικά γεννήθηκαν.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Nerina πως είσαι σήμερα κορίτσι μου; Μιλήσατε καθόλου ξανά; 

Όχι, καθόλου.. Προσπαθώ ειλικρινα να καταλάβω τι συμβαίνει.

@melitiniღ όλα θα πάνε καλά, μετά την απόξεση και την ψυχική ταλαιπωρία είναι δύσκολο να σκεφτείς εσένα. Όταν με το καλό γίνει η εξωσωματική τότε να δεις που θα χαμογελάς ξανά και θα φροντίσεις εσενα περισσότερο!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Καλημερα Κορίτσι μου  και σε όλες, Όπως θα δείτε είμαι νέο μέλος εδώ και προσπαθώ να μάθω πως δουλεύει.

Επειδή το έχω περάσει και εγώ αυτ΄΄ο (στο προφίλ μου έχω ανεβάσει το πρώτο μου post με τη δική μου ιστορία. Θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή αν θέλεις να τη δεχτείς , όταν είμαστε μέσα στο άγχος και στη στεναχώρια αλλά θέλει αγώνα και θέληση να αλλάξουμε τρόπο ζωής, από το Σεπ΄τέμβριο του 2024 άλλαξα τρόπο ζωής και διατροφής για να κρατήσω  ένα παιδάκι και να είμαι υγιής και το έχασα όπως και να έχει.

Σ΄ίγουρα το ένα μετράει για το άλλο , αλλά πάρτο σιγά-σιγά και αρχικά κόψε τις πολλές βλακείες για αρχή. Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα που παίρνεις στα έχει συστήσει γιατρός ή έτσι  ? (Συγγνώμη δεν έχω προλάβει να δω το ιστόρικό σου , απλά είμαστε κάπου κοινά.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για  τη συμβουλή και καλώς όρισες στην παρέα μας!
Τα συμπληρώματα τα παίρνω και από μόνη και κάποια μου τα έχει συστήσει η γιατρός μου.
Βασικά τη βιταμίνη D3 (έχω έλλειψη μετά από εξετάσεις που έχω κάνει) και φολικό οξύ που υπάρχει μέσα σε πολυβιταμινούχα σκευάσματα μου τα πρότεινε η γιατρός μου. Τα ω3 λιπαρά που παίρνω και την Q10 τα παίρνω από μόνη μου κυρίως γιατί δεν τρώω ψάρια και στην εγκυμοσύνη έπρεπε να λαμβάνω ω3 λιπαρά.
Τα κανονικά κιλά μου είναι τα 68-70. Αυτή τη στιγμή μετρημένα μετά την απόξεση 94.. τώρα δεν ξέρω.. ευτυχώς είμαι 1,70 περίπου και κάπου παλεύεται η κατάσταση, δεν είμαι και κοντή και χοντρή.. 🤣
Η ψυχολογία μόλις μπήκε ο μήνας και ήρθε η περίοδος ανέβηκε γιατί ήρθε η στιγμή επιτέλους που τόσους μήνες περιμένω.. από κει και πέρα παλεύω με τα ρούχα και τα κιλά που έχω φορτωθεί. 
Κάνω υπομονή μέχρι την εμβρυομεταφορά, αν όλα πάνε καλά φυσικά θα υπάρξει σωστή διατροφή, αν όχι πάλι θα υπάρξει διατροφή αλλά θα είναι αυστηρή και με άθληση μαζί για περισσότερη καύση θερμίδων. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@melitiniღ όλα θα πάνε καλά, μετά την απόξεση και την ψυχική ταλαιπωρία είναι δύσκολο να σκεφτείς εσένα. Όταν με το καλό γίνει η εξωσωματική τότε να δεις που θα χαμογελάς ξανά και θα φροντίσεις εσενα περισσότερο!

Έτσι! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.. βήμα βήμα τη φορά. Τόσο καιρό σκέφτομαι την ετ και γενικά περιόδους και εξετάσεις και βιταμίνες και και και.. αν τελειώσουν όλα αυτά και πάνε όλα καλά, μετά θα δω και τη Χριστίνα!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Θα προσπαθήσω να μιλήσω όσο πιο περιληπτικά αν και δεν είναι εύκολο (καθότι δίδυμος Πολυλογάς 😀) .. Ειμαι 33 και το Δεκ του 2024 έμαθα ότι ήμουν έγκυος που είχαμε αποφασίσει για παιδάκι και είχαμε ξεκινήσει ελεύθερα και ενώ πλησίαζα να κλείσω το 3μηνο παλινδρόμησε και δυστυχώς έκανα απόξεση! Μετά τις ανάλογες αναμονές και διαδικασίες αποφασίσαμε τον προηγούμενο μήνα να ξεκινήσουμε πάλι. Ο προηγούμενος μήνα πήγε λιγάκι χαμένος γιατί δεν ήμουν ποτέ να παρακολουθώ γόνιμες μέρες κτλ, σκεφτείτε τη προηγούμενη φορά έμεινα με μια ελεύθερη επαφή τυχαία την ημέρα της ωορρηξίας (και δεν είχα ιδέα) ,έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε αυτό το μήνα πιο εντατικά.. έχω κύκλο 28-30 κανονικά αν δεν έχω καθυστέρηση θα είναι να έρθει στις 13/06. Δυστυχώς όμως όλο το καιρό και ειδικά τώρα που ξεκινάμε πιο εντατικά με κυριεύει το άγχος έχω αγοράσει και τεστ ωορηξια και συνέχεια κοιτάω όλα τα συμπτώματα .Σπανια πριν τη παλίνδρομη είχα συμπτώματα περιόδου και δεν είχα δώσει σημασία , πλέον έχω τα πάντα και πιο έντονα. Εχθές αν και νωρίς έκανα τεστ και ήταν αρνητικό γιατί μου έχουν πει ότι μπορεί να βγει και λάθος αν δεν έχει φτάσει η καθυστέρηση. Παρόλα αυτά αυτή τη φορά έχω καποια συμπτώματα το στήθος μου είναι αρκετά παραπάνω πρησμένο ακόμα και από το προηγούμενο μήνα (αυτό είναι και κάτι που μου δίνει ελπιδες )και έχω και κάτι τσιμπηματάκια οπως πριν τη περιοδο(είναι όπως όταν ήμουν έγκυος) έχω αρκετά πονάκια χαμηλά (δεξιά πιο έντονα -αριστερά και χαμηλά στο κέντρο ) είτε έρχονται και φεύγουν είτε καμιά φορά διαρκούν ), στις 8/06 είχα εκείνη την ημέρα 3 φορές μέσα στη μέρα κάτι κράμπες και μετά αφού σταμάτησαν είχα κάτι κολλώδες υγρά ελάχιστα πηκτά . Να σημειώσω ότι από την ωορηξια και μέχρι σήμερα έχω συχενεια μέσα στην ημέρα υγρά άλλοτε λεπτό ρευστά και υπολευκα και άλλοτε υδαρές. Σήμερα ειδικά είμαι όλη μέρα υγρή αρκετά όχι νερουλά αλλά βλέννα λεπτόρρευστη και διαφανής . Συγγνώμη για τη πολυλογία μου και τις περιγραφες μου) αλλά ήθελα να συστηθώ για να γνωριστούμε και να μιλάμε να μου δίνετε και να δίνω όση δύναμη μπορώ και εγώ. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και ελπίζω σύντομα όλες μανούλες!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι! Αρχικά λυπάμαι για την παλίνδρομη που βίωσες, τα έχω περάσει κι εγώ και πολλές άλλες κοπέλες εδώ. Μετά λοιπόν από 3 εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν τώρα διανύω την 4η 🙏 και από προσωπική εμπειρία έχω να πω τα εξής. Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και της περιόδου δυστυχώς είναι τα ίδια! Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα την τελευταία φορά για τους επόμενους μήνες έβλεπα συνέχεια συμπτώματα εγκυμοσύνης και τελικά ήταν περίοδος. Όλα τα ίδια, και υγρά και θερμοκρασία και όνειρα και συχνοουρία και στήθος και όλα! Και καθε φορά απογοήτευση. Οπότε αν θες να είσαι ήρεμη ψυχικά για μένα μην ψάχνεις και μην αναλύεις συμπτώματα. Ξέρω δύσκολο, αλλά γίνεται! Κι έτσι παραμένεις ψύχραιμη όσο μπορεις. Το μόνο ίσως διαφορετικό που είχα αυτή τη φορά ήταν πιο έντονη υπνηλία. Κάνε τεστάκια ωορρηξίας αν σε βοηθάει αλλά και πάλι αν σε αγχώνουν αν ξέρεις το παράθυρο των γόνιμών σου άστα κι αυτά. Εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα!!!

Δημοσίευση

@evaa__ πως είσαι;; Είχαμε κανένα νεότερο;; Γνωρίζεις πότε έκανες ωορρηξίας; Μήπως καθυστέρησε αυτή τη φορά. Στην τελικη επανέλαβε το τεστ μπορεί απλά να ήταν νωρίς. 

Κορίτσια εγώ αίμα δεν ξαναείδα. Έκανε ένα τεστακι τώρα το μεσημέρι, πιο πολύ από περιέργεια, αρνητικό για την ώρα.. είμαι 4 μέρες πριν την περίοδο. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@Nerina πως είσαι σήμερα κορίτσι μου; Μιλήσατε καθόλου ξανά; 

Δοκίμασα πριν λίγο να τον καλέσω στο τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Του έχω στείλει και χθες γύρω στα 10 μηνύματα. Τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Εχω αρχίσει και ταράζομαι περισσότερο…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι! Αρχικά λυπάμαι για την παλίνδρομη που βίωσες, τα έχω περάσει κι εγώ και πολλές άλλες κοπέλες εδώ. Μετά λοιπόν από 3 εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν τώρα διανύω την 4η 🙏 και από προσωπική εμπειρία έχω να πω τα εξής. Τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και της περιόδου δυστυχώς είναι τα ίδια! Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε πάλι ελεύθερα την τελευταία φορά για τους επόμενους μήνες έβλεπα συνέχεια συμπτώματα εγκυμοσύνης και τελικά ήταν περίοδος. Όλα τα ίδια, και υγρά και θερμοκρασία και όνειρα και συχνοουρία και στήθος και όλα! Και καθε φορά απογοήτευση. Οπότε αν θες να είσαι ήρεμη ψυχικά για μένα μην ψάχνεις και μην αναλύεις συμπτώματα. Ξέρω δύσκολο, αλλά γίνεται! Κι έτσι παραμένεις ψύχραιμη όσο μπορεις. Το μόνο ίσως διαφορετικό που είχα αυτή τη φορά ήταν πιο έντονη υπνηλία. Κάνε τεστάκια ωορρηξίας αν σε βοηθάει αλλά και πάλι αν σε αγχώνουν αν ξέρεις το παράθυρο των γόνιμών σου άστα κι αυτά. Εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα!!!

Ευχαριστώ καλώς σας βρήκα.. Να σου πω την αληθεία εκεί έχω καταλήξει και εγώ να το δω θετικά άλλωστε μόλις τώρα ξανα ξεκινήσαμε πάλι, δεν είναι καθόλοθ εύκολο όταν γύρω μου βλέπω συνέχεια εγκυμοσύνες και όταν σκέφτομαι ότι τώρα θα ήμουν στο 7ο με ρίχνει αρκετά ψυχολογικά .. Παρόλα αυτά προσπαθώ να το δω αισιόδοξα.. Να σκεφτώ κάθε φορά που βλέπω την περίοδο οτι είναι υγεία και πάμε για νέα προσπάθεια.. Απλά πλέον έχω σκοπό το παρακολουθώ λιγάκι πιο στενά με την ωορηξια  για να το πάμε λιγάκι πιο εντατικά και έχει ο Θεός.Απλά γενικά εδώ και ένα χρόνο μου πάνε όλα λάθος.. Όταν χάνεις ξαφνικά τον ίδιο χρόνο νεότατη αδερφή και μωρό , ε ΄κάπου πνίγεσαι.. Αλλά Πιστέυω ότι όλα θα πάνε καλά.. και θα έρθει το φως για όλες μας εδω μέσα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Δοκίμασα πριν λίγο να τον καλέσω στο τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Του έχω στείλει και χθες γύρω στα 10 μηνύματα. Τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Το καταλαβαίνω πόσο σε ζοριζει κορίτσι μου.. δοκίμασε να τον αφήσεις λίγο γιατί σίγουρα κι αυτός θα σκέφτεται διάφορα και πάρε το χρονο κι εσύ να σκεφτείς. Η απόσταση μας κάνει να βλέπουμε πολύ πιο καθαρά. Πάρε βαθιά ανάσα πήγαινε μια βόλτα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Δύσκολες καταστάσεις έχεις να αντιμετωπίσεις κορίτσι μου. Γνώμη μου,  δώστου λίγο χρόνο, πάρε και εσύ τον χρόνο σου και οι μέρες θα δείξουν.. Απ τη μία σκέφτομαι ότι καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα.. και δεν σε άφησε μόνη σου με ένα παιδί και απ την άλλη καταλαβαίνω και την δικιά σου κατάσταση. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου για  τη συμβουλή και καλώς όρισες στην παρέα μας!
Τα συμπληρώματα τα παίρνω και από μόνη και κάποια μου τα έχει συστήσει η γιατρός μου.
Βασικά τη βιταμίνη D3 (έχω έλλειψη μετά από εξετάσεις που έχω κάνει) και φολικό οξύ που υπάρχει μέσα σε πολυβιταμινούχα σκευάσματα μου τα πρότεινε η γιατρός μου. Τα ω3 λιπαρά που παίρνω και την Q10 τα παίρνω από μόνη μου κυρίως γιατί δεν τρώω ψάρια και στην εγκυμοσύνη έπρεπε να λαμβάνω ω3 λιπαρά.
Τα κανονικά κιλά μου είναι τα 68-70. Αυτή τη στιγμή μετρημένα μετά την απόξεση 94.. τώρα δεν ξέρω.. ευτυχώς είμαι 1,70 περίπου και κάπου παλεύεται η κατάσταση, δεν είμαι και κοντή και χοντρή.. 🤣
Η ψυχολογία μόλις μπήκε ο μήνας και ήρθε η περίοδος ανέβηκε γιατί ήρθε η στιγμή επιτέλους που τόσους μήνες περιμένω.. από κει και πέρα παλεύω με τα ρούχα και τα κιλά που έχω φορτωθεί. 
Κάνω υπομονή μέχρι την εμβρυομεταφορά, αν όλα πάνε καλά φυσικά θα υπάρξει σωστή διατροφή, αν όχι πάλι θα υπάρξει διατροφή αλλά θα είναι αυστηρή και με άθληση μαζί για περισσότερη καύση θερμίδων. 

Έτσι! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ.. βήμα βήμα τη φορά. Τόσο καιρό σκέφτομαι την ετ και γενικά περιόδους και εξετάσεις και βιταμίνες και και και.. αν τελειώσουν όλα αυτά και πάνε όλα καλά, μετά θα δω και τη Χριστίνα!

@melitiniღΝα σου πω την αλήθεια εγώ μόνο φυλικό παίρνω γιατί έχω χαμηλό και ξέρω ότι χρειάζεται.. Για βιταμίνη D το σκέφτομαι τώρα και για Ω3 γιατί και εγώ δεν πολυτρώω ψάρια.. Π΄άντως για τα κιλά μην ανησυχείς καθόλου , Μια χαρά είσαι και το σώμα μας περνα τρομερή αγωνία και στρες με όλα αυτά..Εγω να φανταστείς πάντα ήμουν 47-50 κιλά , κάποια στιγμή κόντεψα να φτάσω τα 70 και τώρα κατάφερα και είμαι 52..Θέλει υπομονή και προσπάθεια αλλά πάνω από όλα ψυχική υγεία. Είμαστε όλες μαζί σε αυτό το ταξίδι..

Πάμε λοιπόν να περιμένουμε την εμβυομεταφορά και θετικά VIBES..😊😊😊😊

Δημοσίευση
στις On 10/6/2025 at 2:29 ΜΜ, ο/η SunnyBunny είπε:

να ρωτησω; ειναι απαραιτητο να δεις αιματακι για να ξες οτι εχει γινει γονιμοποιηση;

όχι κοπέλα μου.. δεν έχουν όλες οι κοπέλες αιμα εμφύτευσης. συμβαίνει σε κάποιους οργανισμούς. Στην μικρή μου ας πούμε δεν είχα δει τίποτα. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα 9 μέρες μετά την ωορρηξία λίγο αιματάκι σαν αρχή περιόδου, τελικά παλλινδρόμησε. Τώρα που είμαι στην προσπάθεια είχα το ίδιο σύμπτωμα, είμαι περίεργη να δω πως θα εξελιχθει 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Διαβασα την ιστορια σου και πραγματικα λυπαμαι που καταλήξατε ετσι. Δυστυχως ναι η προσπαθειες, η εξετασεις και ολα αυτα επηρεαζουν ενα ζευγαρι πρεπει ομως να ειναι μαζι σε ολο αυτο. Με τον αντρα μου περασαμε κατι αντιστοιχο. αφου χασαμε το παιδι που περιμεναμε μετα απο εναν χρονο εχασα την μαμα μου, παραλληλα εκανα εξετασεις να δω τι γινεται γιατι δεν μενω εγκυος, προσπαθουσαμε και δεν ερχοταν το παιδι, και επιπλεον πιεζόταν με την δουλεια του. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να απομακρυνθουμε ο ενας απο τον αλλον. Για να μην χωρισουμε αποφασισαμε να σταματησουμε της προγραμματισμενες επαφες και να εχουμε επαφες επειδη το θελουμε και οχι επειδη πρεπει, να χαρουμε λιγο την ζωη μας οσο ειμασταν ακομα η δυο μας και μαλιστα εκεινη την περιοδο καναμε ανακαινιση στο σπιτι. Το αποτελεσμα ηταν ο γιος μας. Ναι εμεινα εγκυος οσο καναμε την ανακαινιση. Τωρα προσπαθουμε για το δευτερο παιδι και ελπιζουμε να ερθει συντομα. Αυτο που θελω να πω ειναι να συζητησετε οτι σας απασχολει και αν μπορει να βρεθεί λυση και να ειστε μαζι εχει καλος. Αν οχι δεν πειράζει. Τουλαχιστον θα το εχετε τελειωσει απο κοινου.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πότε περιμένεις περίοδο; Εδώ πάντως για θετικό το βλέπω! 

Είχα λίγο αίμα πριν 5 μέρες. Έκανα χοριακη λόγω πρόκλησης ήταν αρνητική.

Είναι αχνό το βλέπω. Αν είναι τόσο αχνα είναι θετικά ; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είχα λίγο αίμα πριν 5 μέρες. Έκανα χοριακη λόγω πρόκλησης ήταν αρνητική.

Είναι αχνό το βλέπω. Αν είναι τόσο αχνα είναι θετικά ; 

Μήπως το αίμα ήταν εμφύτευσης και για αυτό έδειξε αρνητικό επειδή ακόμα δεν είχε ανέβει; Πήγαινε για άλλη μια χοριακη κορίτσι μου ή κάνε άλλο ένα αύριο πρωί  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο. Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.
    • https://gr.shop-orchestra.com/gr/βρεφικα-ειδη/γεύμα/είδη-γεύματος/καρέκλες-φαγητού-ανυψωτήρες/υψηλή-καρέκλα-2-σε-1-capucine---λευκό-PRETY8.html?gad_source=1&gad_campaignid=22643770787&gclid=CjwKCAjw9anCBhAWEiwAqBJ-c35fnyVuETW4mn-qXJWTcQSTCfoc1ZYomyv1QX2yUmQ10R9dF3MVNxoC4SsQAvD_BwE Εγώ αυτή πήρα στην πρώτη μου κόρη + μαξιλαράκι. Σταμάτησε να κάθεται τώρα η μεγάλη,  επειδή βάζω τη μικρή σκέψου 😂  Επειδή ήθελα κάτι να καθαρίζεται εύκολα κ να πλένεται,  είναι εξαιρετικό!  Επίσης για το blw πρέπει να κάθεται κ να στηρίζεται 100% για αυτό κ γίνεται μετά το 6μηνο.  Αχ να σας πω ότι εμείς αυτές τις ημέρες ηρεμήσαμε λίγο... μας τσάκισε ο 5ος μήνας ε?!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε περίεργη φάση εμείς. Ο μικρούλης μόνο αγκαλίτσα θέλει όλη όλη όλη μέρα. Αν κάνω ότι τον ακουμπάω κάπου κλάμα. Ούτε μαρσιπο δεν θέλει. Κλαίει και εκεί. Δύο μέρες τώρα. Αρκετά κουρασμένη μπορώ να πω. Ηθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε θέμα με το ηβικό οστό. Είχα ένα πόνο χαμηλά όταν περπατάω ή κάθομαι και με είδαν χθες και μου είπαν είναι το ηβικό οστό. Αν έχει καμία εμπειρία, ήθελα να δω αν έφτιαξε με το καιρό. Μου είπε η μαία ότι μπορεί να φτιάξει στις 6-8 βδομαδες μπορεί και όχι και να χρειαστώ θεραπεία. Η αλήθεια είναι με δυσκολεύει καθημερινά ο πόνος.    Κατά τα άλλα μπήκα σήμερα και έψαξα τις μάρκες που προτείνατε και θα πάρω κάποιο θερμό και εγώ. Τα μπιμπερό τα έχετε με ψυγειακι; Ψάχνω και εκεί κάτι να τα μεταφέρω αν έχετε προτάσεις. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...