Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ εύχομαι να ξυπνήσεις προυνο προυνο για να πας να δώσεις αίμα μην μας σκάσεις ,χαχαχαχχα 

Καλέ πήγα, πήγα.. έδωσα..!!!

Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα..!!! 🙏🏼

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Δεν ξέρω πόσο καιρό είναι ο σύζυγός με αυτές τις μετρήσεις, καταφέραμε στο 6μηνο προσπαθειών και έμεινα έγκυος.. άσχετα με την κατάληξη.. θα δούμε τι θα μας πει ο γιατρός.. ένα βήμα τι φορά και προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα που μοιράστηκες 🫶🫶

όλα καλά θα πάνε αφού είχατε κιόλας ήδη μια σύλληψη! Στέλνω θετική ενέργεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ εύχομαι να ξυπνήσεις προυνο προυνο για να πας να δώσεις αίμα μην μας σκάσεις ,χαχαχαχχα 

@Sia A πως είσαι σήμερα ???

Εγώ τα ίδια κορίτσι μου στην αναμονή!!! Σπίτι, ξάπλα κ φαί 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!! Στις 25/6 με 3 μέρες καθυστέρηση έκανα τέστ και βγήκε θετικό!! Την ιδια μέρα εκανα χοριακη και τα αποτελέσματα είναι 84 μονάδες..... Ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω παλι στο Σάββατο μια χοριακη να δούμε πως πάει γιατί ακόμα είμαι σε πολύ πρώιμη φάση!!! Εγω αγχωθει γιατί είμαι ήδη 38 ετων και είναι το πρώτο μου!!! Να σας πω οτι τον προηγούμενο μήνα ειχα 4 μέρες καθυστέρηση αλλα αδιαθετησα τελικά στις 29 μαϊου έχω σταθερό κύκλο 25 ημερών αλλα τον προηγούμενο μηνα μου ήρθε η περίοδος 29η μέρα!!! 

Δημοσίευση

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

και επίσημα πλέον!!!! ΕΓΚΥΟΣ..!!!!!

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Τυχερό μου αστέρι!!! Ελπίδα μου..!!!! @Παρασκευαιδου.. το είπα και το κάνω..!!! Μεγάααααλο ταγκ στη Ζαΐρα της καρδιάς μας..!!!! 🥳🥳🥳🥳🥳

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόρη σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

Υ.γ. περίμενα τριψήφιο είναι η αλήθεια, αλλά ξέχασα ότι η κανονική χοριακή μου ήταν για αύριο.. οπότε περιμένω την επόμενη που λογικά ο γιατρός θα με βάλει να κάνω τη Δευτέρα μαζί με την @Sia A παρέα. 😉

20250627_120957.jpg

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, έλα ρε με πήραν τα ζουμιά αν κ το ξέραμε!!! Τι υπέροχο νούμερο κ μια μέρα πριν, αν έκανες αύριο που ήταν η μέρα θα ήταν τριψήφιο🥰 Με το καλό εύχομαι το/-α σποράκια σου να γαντζωθούν γερά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, σου αξίζει πραγματικά 😊🎉🤰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόρη σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

20250627_120957.jpg

Άντε βρε κορίτσι μου , συγχαρητήρια και επίσημα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ,προχωραμε δυνατά ααααααααα !!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

20250627_120957.jpg

Έλα ρε κορίτσι...από το πρωί έμπαινα και ξανά έμπαινα λες και περίμενα την δικιά μου χοριακη!!!

Συγχαρητηριααααααααααα 💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Οοοοοολα να πάνε κατ'ευχήν και σύντομα να ακούσεις και τα μικρά σποράκια σου 🥹🥹😍😍🥹🥹😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

Να σου ευχηθώ από καρδιάς  ευζωία, ευημερία, γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου..!!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα εύχομαι από καρδιάς γιατί σου αξίζουν.. και με το καλό το πέμπτο μέλος της οικογένειας σας..!!! Εμείς εδώ μαζί, θα περπατάμε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι που μόλις άρχισε..!!!!🤗🤗🤗🤗

20250627_120957.jpg

Συγχαρητήρια κοπέλα μου ❤️❤️❤️ με το καλό να γαντζωθούν και να ακούσετε καρδούλες 💙🩷

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🎉🎉🎉🎆🎆🎆🎈🎈🎈🎈🍭🍭🍭🍬🍬🍫🧁🍰🍼🎉🎉🎉🎉

20250627_120957.jpg

Έλα και τα επίσημαασααα!!!!!!🩷🩷🩷

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος!!!!!Με το καλό να πιάσουν γερά να σπορακια σου και σε 9 μήνες να έχεις επιτέλους τα μωράκια σου αγκαλια!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή την φορά!!!!🙏🥰🙏🥰

@Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά κορίτσι μου πολύχρονη με υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι!!!! 

Το είπες πάντως και έγινε!!!! Πάντα να μας δίνεις όμορφες προβλέψεις και ελπίδα!!!🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Καλά ήμουν σίγουρη αλλά τώρα και με τη βούλα έγκυος 💕💕 όλα να πάνε κατ' ευχήν να ριζώσουν τα σποράκια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μας Ελπίδα χρόνια σου πολλά και φωτεινά και με το καλό το 3ο μωράκι να έρθει!! 🩵🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου σε όσες αρέσει ο ανανάς τώρα που έχει πολλή ζέστη πλακωθειτε στον ανανα ενυδάτωση στο φουλ 

Με μέτρο ο 🍍 στην εγκυμοσύνη  Καλύτερα πεπόνι, 🍈  καρπούζι 🍉 και φουλ νερό 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Με μέτρο ο 🍍 στην εγκυμοσύνη  Καλύτερα πεπόνι, 🍈  καρπούζι 🍉 και φουλ νερό 

Ααααά θα τον μαλώσω τον γιατρό μου εμένα Μ είπε μπορώ να φάω ένα κομμάτι κάθε μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, έλα ρε με πήραν τα ζουμιά αν κ το ξέραμε!!! Τι υπέροχο νούμερο κ μια μέρα πριν, αν έκανες αύριο που ήταν η μέρα θα ήταν τριψήφιο🥰 Με το καλό εύχομαι το/-α σποράκια σου να γαντζωθούν γερά κ να έχεις μια όμορφη κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, σου αξίζει πραγματικά 😊🎉🤰🙏

Άντε βρε κορίτσι μου , συγχαρητήρια και επίσημα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ,προχωραμε δυνατά ααααααααα !!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demy93 είπε:

Έλα ρε κορίτσι...από το πρωί έμπαινα και ξανά έμπαινα λες και περίμενα την δικιά μου χοριακη!!!

Συγχαρητηριααααααααααα 💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒💙🩷🍒

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Οοοοοολα να πάνε κατ'ευχήν και σύντομα να ακούσεις και τα μικρά σποράκια σου 🥹🥹😍😍🥹🥹😍😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου ❤️❤️❤️ με το καλό να γαντζωθούν και να ακούσετε καρδούλες 💙🩷

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Έλα και τα επίσημαασααα!!!!!!🩷🩷🩷

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος!!!!!Με το καλό να πιάσουν γερά να σπορακια σου και σε 9 μήνες να έχεις επιτέλους τα μωράκια σου αγκαλια!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή την φορά!!!!🙏🥰🙏🥰

@Παρασκευαιδου Χρόνια πολλά κορίτσι μου πολύχρονη με υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι!!!! 

Το είπες πάντως και έγινε!!!! Πάντα να μας δίνεις όμορφες προβλέψεις και ελπίδα!!!🥳🥳🥳🥳

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Καλά ήμουν σίγουρη αλλά τώρα και με τη βούλα έγκυος 💕💕 όλα να πάνε κατ' ευχήν να ριζώσουν τα σποράκια και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@Παρασκευαιδου αγαπημένη μας Ελπίδα χρόνια σου πολλά και φωτεινά και με το καλό το 3ο μωράκι να έρθει!! 🩵🩷🩵

στις πριν 16 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღΠολλα συγχαρητήρια και επίσημα κορίτσι μου, τα κατάφερες είσαι έγκυος 🥹❤️❤️❤️ 🌈🌈🌈🌈🌈Ολα να πάνε καλα απο δω και πέρα ❤️❤️❤️❤️

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές αλήθεια..!!!

Αμήν! αμήν! αμήν!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά με τη βοήθεια του Θεού & των Αγίων μας..!!! 

Να ρθουν καλύτερες μέρες..!!! 🤗🙏🏼🤰🍼

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ααααά θα τον μαλώσω τον γιατρό μου εμένα Μ είπε μπορώ να φάω ένα κομμάτι κάθε μέρα 

Χαχα ένα κομμάτι κάθε μέρα δεν είναι πολύ μωρέ! 

Δημοσίευση

@melitiniღΣυγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μήνα το μήνα να έρχεσαι πιο κοντά στο όνειρο σου!

@ΠαρασκευαιδουΧρόνια Πολλά Ελπίδα μας ❤️ πολύχρονη, με το καλό να μεγαλώνει η οικογένεια σου..να είστε δίπλα μας να μας στηρίζεις με τις συμβουλές και τις προβλέψεις σου! 

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου Ζαίρα μου γλυκιααααααα❣️❣️❣️❣️❣️❣️ από εμένα και το νινι μου(που μου έλεγες πως θα έρθει και δεν το πίστευα)στην κοιλίτσα μου , σου στέλνω πολλές ευχές 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 🥳 και με το καλό 🙏 και το δικό σου σποράκι ❣️❣️❣️❣️❣️❣️ 

Δημοσίευση

Εγώ δεν τρώω ανανά...και το καρπούζι ενώ τρελενομουν , τώρα ούτε να το δω 😅😅😅 μόνο πεπόνι τώρα θέλω 

Δημοσίευση

@melitiniღ Συγχαρητηρια κοπελαρα μου κι απο εδω!!!!!! Με το καλο!!!

@Παρασκευαιδου χρονια πολλα Ελπιδα (σημερα εμαθα και το πραγματικο ονομα σου, απο τα σχολια απο πανω). Πολυχρονη!! Να σε χαιρονται οι δικοι σου και μια τελειομηνη κυηση σου ευχομαι!! Μακαρι να πεσεις μεσα στις προβλεψεις ολων των κοριτσιων!!!

Δημοσίευση

@melitiniღ συγχαρητήρια κορίτσι μου . Μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

@Παρασκευαιδου Πολύχρονη κορίτσι μου!! Υγεία Κ μόνο χαρές για εσένα κ την οικογένεια σου. Με το καλο να υποδεχτείτε το μωρακι σας!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η sisi93 είπε:

@melitiniღΣυγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και μήνα το μήνα να έρχεσαι πιο κοντά στο όνειρο σου!

@ΠαρασκευαιδουΧρόνια Πολλά Ελπίδα μας ❤️ πολύχρονη, με το καλό να μεγαλώνει η οικογένεια σου..να είστε δίπλα μας να μας στηρίζεις με τις συμβουλές και τις προβλέψεις σου! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@melitiniღ χάρηκα πολύ 😘 😉 😉 🥳 🥳 🥳 με το καλό το νινι σου❣️❣️❣️ σου στέλνω μπεμπεδοσκονη🥳🥳🥳🥳 όλα καλά θα πάνε 💝💝💝💝 σούπερ η χοριακή ❣️ ❣️ 🙏 ❣️ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

@melitiniღ Συγχαρητηρια κοπελαρα μου κι απο εδω!!!!!! Με το καλο!!!

@Παρασκευαιδου χρονια πολλα Ελπιδα (σημερα εμαθα και το πραγματικο ονομα σου, απο τα σχολια απο πανω). Πολυχρονη!! Να σε χαιρονται οι δικοι σου και μια τελειομηνη κυηση σου ευχομαι!! Μακαρι να πεσεις μεσα στις προβλεψεις ολων των κοριτσιων!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

@melitiniღ συγχαρητήρια κορίτσι μου . Μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

@Παρασκευαιδου Πολύχρονη κορίτσι μου!! Υγεία Κ μόνο χαρές για εσένα κ την οικογένεια σου. Με το καλο να υποδεχτείτε το μωρακι σας!!

Ευχαριστώ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, όλες!!!! Αμήν! θα πω.. αυτή η φορά να είναι και η τυχερή..!!! Να δώσει ο Θεός!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
    • Τέλειο το στολίδι σας!! Χρόνια πολλά κιόλας!! 😊😊 Για το κεφάλι δεν τον έχω ρωτήσει. Τον είχα πιάσει απ' τα μούτρα για διάφορα αλλά και το έχω ξεχάσει. Μα, εννοείται ότι ρίχνει κουτουλιδια και σε μας, αλλά αυτά τα κάνει για παιχνίδι. Κουτουλαει, γυρνάει σε κοιτάει και γελάει! 😆 Όταν κοπανάει το κεφάλι του κάτω, το κάνει όταν κλαίει, όταν νιώθει ότι τον έχεις "παρατήσει". Το κάνει λιγότερο τώρα ή με ακούει όταν του λέω μη και όχι! Πάλι καλά... Παιδίατρο έχουμε τώρα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζω να το θυμηθώ να τον ρωτήσω 🙄 Με το φαι εννοείται ότι τα πετάει κι εμάς. Εμάς είναι στη φάση "τρώω τα πάντα και κυρίως θέλω να φάω αυτό που τρως εσύ!" 😆 Αλλά άμα δε θέλει κάτι, το λιώνει ακόμα στο χέρι και το πετάει κάτω. Ακόμα και το νερό του όταν δεν το θέλει άλλο, το πετάει με μίσος κάτω... Κάποια τα πετάει κιόλας και μετά κάνει "ου ου" να μου τα δείξει που τα θέλει πίσω... Ο,τι να ναι... Περιμένω απλά να μεγαλώσει 🙄.  Ο παιδότοπος ρε συ είναι πολύ καλή φάση αν υπάρχει κάποιος να την απασχολεί. Σε όσους έχουμε πάει εμεις συνήθως έχουν ηλικιακό όριο. Μετά τα 3-4 λένε χωρίς επίβλεψη γονέα. Μόνο σε έναν στη Θεσσαλονίκη που είχαμε πάει είχαμε βρει μια κοπέλα να ασχολείται με τον μπέμπη που ήταν τότε κάπου 6-7 μηνών και κάθησε μαζί του κάνα 3ωρο... Πήρε γερό τιπ 😆 ίσως άμα πας ώρες που δεν έχει ψυχή να απασχολούν το κορίτσι σου για μερικές ώρες να κάνεις τη δουλειά σου.  Εμείς προσωπικά καταφέραμε να δουλέψουμε όταν πήγε βρεφικό, δε θα πω ψέματα. Κατά τα άλλα χρειάζεται συνεχή επίβλεψη κι εμάς, παρόλο που δεν κλαίει τόσο πολύ άμα δεν είναι πάνω μου. Κάθεται ήρεμος άμα είναι στον ίδιο χώρο με μας. Επίσης, πολύ ζόρι αυτό με τον ύπνο σας, είναι ένα μικρό βαμπίρ Ε; 🥲😅 Εμάς ας πούμε θα νυστάξει γύρω στις 6:30 το απόγευμα, θα κοιμηθεί κατά τις 7+, θα ξυπνήσει 2-3 φορές, θα θηλάσει και τον καλύτερο ύπνο τον κάνει εκεί 2-6 το ξημέρωμα που συνήθως είναι σερί. Τώρα που προσπαθώ να του κόψω τον θηλασμό, απλά τον παίρνω αγκαλιά και τον κουνάω 1 ώρα μέχρι να μπορέσω να τον αφήσω κάτω χωρίς να ξυπνήσει. Κι εμάς το χει αυτό το θέμα ότι πρέπει να μας ακουμπάει για να κοιμάται καλά 😒 Τον ενοχλούν πολύ επειδή τώρα τρώει και σκληρές τροφές και πάνε εκεί που είναι πρησμένα τα ούλα... Αλλά τώρα κι εμάς είναι πόσος καιρός που έχει περάσει και σήμερα μόλις ένιωσα τις μυτουλες να έχουν σκάσει. Αλλά έχει ηρεμήσει με το κλάμα, ειδικά το βράδυ!!  Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα, μετά θα δούμε φως! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...