Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια βοήθεια. 
πειτε μου.

απαντηστε μου κάποια.

βοηθεια 

IMG_0099.jpeg

IMG_0098.jpeg

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος!!!!!

Με το καλό!!! φαίνεται ξεκάθαρα!!!

Όσο για τα υπόλοιπα που διάβασα ο κύριος θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν απλά με ένα test dna όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό...ΕΑΝ δεν το κάνει νωρίτερα!!!!εγώ όμως θα ευχηθώ η Παναγία να τον φωτίσει και να είναι δίπλα σου!!!! Γιατί τέτοιο μένος;;;αφού από ότι λες δεν του έχεις κάνει τίποτα...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!τι κάνετε;;;;; Εχθές είχα πολλά τσιμπήματα κάτω χαμηλά στην κοιλιά και τρόμαξα..αλλά ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό μεγαλώνει η μήτρα!!! 

Δευτέρα έχω αυχενική διαφάνεια και έχω τρομερό άγχος!! Μπορεί και από αυτό να είναι...

Δημοσίευση

Κορίτσια προσεύχομαι ειλικρινά και βαθιά να είμαστε μαζί ξανά ευτυχισμένοι. Νομίζω πως είμαι πιο κοντά στο όνειρό μου.

Χθες αργά το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ο πατέρας του του ειπε «ή εμείς ή αυτή» και ότι δεν τους σέβομαι, δεν τους αγαπάω, δεν κάνω γι να είμαι δίπλα του. 

Μου είπε ξανά πως η συμπεριφορά μου στο σπίτι τους δεν ήταν καλή, ναι το παραδέχομαι.

Ζήτησα συγγνώμη χίλιες φορές, έχω μετανιώσει. Φυσικά και σέβομαι την οικογένεια του. 

Μου είπε πως θα προτιμούσε διακοπή και να αρχίσει τη ζωή του από την αρχή. Οτι εδώ και καιρό το έχει καταλάβει, ότι νιώθει πιεσμένος και ότι αυτοσκοπός μου είναι το παιδί, δε νιώθει ότι τον αγαπάω ουσιαστικά.

Κοριτσια κοντεύω να τρελαθώ. Σας τ γράφω όλα αυτά καθώς επιστρέφω από το Ιασώ, έκανα εξέταση αίματος. Εχω φρικτο πόνο στην κοιλιά και στο στομάχι από χθες το βράδυ. Στις 11-12 θα μου στείλουν email.

Του ζήτησα χίλιες φορές να επιστρέψει, μου είπε «εάν επιστρέψω δε θα έχουμε να φάμε αν φύγω από τους γονείς μου, πάντα όλα έτοιμα τα είχαμε γι αυτό ήμασταν καλά. Εσύ θα έπρεπε να τους φιλάς τα πόδια κανονικά τόσα που μας έχουν προσφέρει.». Δεν άντεχα να ακούω άλλο ανοησίες και του έκλεισα το τηλέφωνο. Του είπα πως το πρωί θα δώσω το μέηλ του στο Ιασώ και από εκεί και πέρα ας πάρει όποια απόφαση τον φωτίσει ο Θεός.

Αδυνατω να τα πιστέψω όλα αυτά που έχουν συμβεί! Εάν είμαι έγκυος, μετά από αυτά που άκουσα θα εξαφανιστώ από αυτόν, θα πάω στους γονείς μου. Δόξα τ θεό έχω την οικογένεια και τη δουλειά μου, δεν έχω κανέναν ανάγκη. Μακάρι να είναι, να έχω μια υγιή ζωή μέσα μου και δε θέλω τίποτα άλλο αλήθεια. 

Εχω πέσει από τα σύννεφα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια προσεύχομαι ειλικρινά και βαθιά να είμαστε μαζί ξανά ευτυχισμένοι. Νομίζω πως είμαι πιο κοντά στο όνειρό μου.

Χθες αργά το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ο πατέρας του του ειπε «ή εμείς ή αυτή» και ότι δεν τους σέβομαι, δεν τους αγαπάω, δεν κάνω γι να είμαι δίπλα του. 

Μου είπε ξανά πως η συμπεριφορά μου στο σπίτι τους δεν ήταν καλή, ναι το παραδέχομαι.

Ζήτησα συγγνώμη χίλιες φορές, έχω μετανιώσει. Φυσικά και σέβομαι την οικογένεια του. 

Μου είπε πως θα προτιμούσε διακοπή και να αρχίσει τη ζωή του από την αρχή. Οτι εδώ και καιρό το έχει καταλάβει, ότι νιώθει πιεσμένος και ότι αυτοσκοπός μου είναι το παιδί, δε νιώθει ότι τον αγαπάω ουσιαστικά.

Κοριτσια κοντεύω να τρελαθώ. Σας τ γράφω όλα αυτά καθώς επιστρέφω από το Ιασώ, έκανα εξέταση αίματος. Εχω φρικτο πόνο στην κοιλιά και στο στομάχι από χθες το βράδυ. Στις 11-12 θα μου στείλουν email.

Του ζήτησα χίλιες φορές να επιστρέψει, μου είπε «εάν επιστρέψω δε θα έχουμε να φάμε αν φύγω από τους γονείς μου, πάντα όλα έτοιμα τα είχαμε γι αυτό ήμασταν καλά. Εσύ θα έπρεπε να τους φιλάς τα πόδια κανονικά τόσα που μας έχουν προσφέρει.». Δεν άντεχα να ακούω άλλο ανοησίες και του έκλεισα το τηλέφωνο. Του είπα πως το πρωί θα δώσω το μέηλ του στο Ιασώ και από εκεί και πέρα ας πάρει όποια απόφαση τον φωτίσει ο Θεός.

Αδυνατω να τα πιστέψω όλα αυτά που έχουν συμβεί! Εάν είμαι έγκυος, μετά από αυτά που άκουσα θα εξαφανιστώ από αυτόν, θα πάω στους γονείς μου. Δόξα τ θεό έχω την οικογένεια και τη δουλειά μου, δεν έχω κανέναν ανάγκη. Μακάρι να είναι, να έχω μια υγιή ζωή μέσα μου και δε θέλω τίποτα άλλο αλήθεια. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. 

Καλημέρα κορίτσι μου , Δεν σου κρύβω ότι σε σκέφτομαι όλο το βράδυ...Αρχικά επιηκώς απαράδεκτος, Δηλαδ΄ή οι γονείς του σας ταίζουν τόσοκαιρό και εσύ δεν κάνεις τίποτα , αρα αυτός μια ζωή περιμένει από εκείνους για να ζήσει τη δική του ζωή? Αυτός δεν έχει γνώμη , δεν δουλεύει ,δηλάδη κρέμεται από τα χρήματα τους και περιμένει να κάνει οικογένεια ? Αυτός δηλαδή πρέπει να βρει μια που να τη δεχτει ο πατέρας του για να τους ταίζει και να μην υπάρχει σύγκριση? ΟΚ οι γονείς θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους αλλά είναι λογική αυτή να βάζεις τέτοιο δίλλημα στο παιδί σου.. ΄Όλοι σεβόμαστε τους άλλους αλλά υπάρχουν και οι περιπ΄τώσεις που οι ορμόνες μας κάνουν πάρτι και δεν λειτουργούμε σωστά.. Δεν γίνεται με τη μια παρασπονδία να σου λέει κάτι τέτοιο. Δεν θα σου πω τι να κάνεις , αλλά εγώ θα ήμουν πολύ ευγμών που έφυγε ειδικά πάνω σε αυτή τη στιγμή και καλύτερα να μεγαλώσω μόνη μου ένα παιδι με αγάπη παρά με κάποιον που θα το βλέπει ότι υπήρξε εμπ΄όδιο στο να ξανα ξεκινήσει από τη αρχή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σκεφτόταν καιρό να φύγει απλά έψαχνε αφορμή και τη βρήκε. Πραγματικά λυπάμαι και σε σκέφτομαι , δεν μπορώ να μπω στη θέση σου μα μπορώ να σου πω πως αν υπάρχει ένα παιδί μέσα σου ζήστο και μην αφήσεις τίποτα άλλο πια να σε ρίχνει .. Μέτρα τι είναι πιο σημαντικό για σένα μέσα σου και τι έχει σημασία.. Έχε πίστη και υπομονή και όλα θα γίνουν. Όλες εδω μέσα για ψυχοθεραπεία και υποστήριξη είμαστε .. Όσο μπορούμε όλες μαζί ...

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. 

Αυτό που για μένα έχει σημασία, είναι ότι σε νιώθω πιο αποφασισμένη και δυναμική!! Δεν θα σχολιάσω κάτι για τα λεγόμενα του, γιατί τα ξέρεις και η ίδια… το θέμα είναι να σταθείς εσύ στα πόδια σου και αν υπάρχει τελικά αυτό το μωράκι, είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε παρέα! Τόσο πάλεψες για να έρθει.. όλο αυτό που συνέβη, ακόμη και το λάθος του γιατρού, οδήγησαν στο να δεις καθαρά τι έχεις απέναντι σου και να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει, ακόμη και να αποφασίσει να γυρίσει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες. 

Κοριτσάκι μου καλημέρα, ελπίζω να είσαι κάπως καλύτερα!!! Με το καλό τα αποτελέσματα της χοριακής!!! Εύχομαι να γίνει το καλύτερο. Είναι δύσκολη η κατάσταση που περνάς κ καμία μας δεν μπορεί πραγματικά να σε καταλάβει κ όντως η καθεμιά μας θα σου πει κ την δικιά της οπτική. Αν είσαι έγκυος είναι αυτό που ήθελες τόσο πολύ κ όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ξέρω ότι το ιδανικό είναι μια οικογένεια ενωμένη αλλά ήθελες τόσο πολύ ένα μωράκι κ είμαι σίγουρη ότι ήθελες κ έναν σύντροφο όχι όμως αυτόν των τελευταίων ημερών. Όλες μας θέλουμε να κάνουμε οικογένεια αλλά με έναν άνθρωπο που μας αγαπάει κ μας θεωρεί οικογένεια. Δυστυχώς ο φίλος σου έκανε την επιλογή του κ στο έδειξε με τον χειρότερο τρόπο...Είσαι πολύ δυνατή, τώρα σου φαίνονται όλα βουνό αλλά είσαι πολύ δυνατή!!! Κ αυτό το μωράκι θα απαλύνει κάθε πόνο κ θα σε κάνει ακόμη πιο δυνατή. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλά ότι χρειαστείς ήμαστε όλες εδώ για σένα να μιλήσεις ❤️

Δημοσίευση

Είστε υπέροχες όλες.

Σας ευχαριστώ. Νιώθω την αγκαλιά σας και την έχω τόσο πολύ ανάγκη. 
Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω.

Η χοριακη μου είναι αυτή τη στιγμή 17.

Του έστειλα τα αποτελέσματα, μου ήρθαν και μένα μόλις τώρα. Και μου απάντησε αμέσως. Μου είπε «Θα πάμε να κάνουμε και μαζί ένα τεστ στο νοσοκομείο και μετά θα μου δωσεις χρόνο να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς να κινδυνεύσεις κι εσύ.»

Απλά χτυπάει η καρδιά μου και παραπατάω.

Νιωθω απαίσια. Ειμαι τόσα χιλιόμετρα μακριά του. Κι αυτός λέει τέτοια πράγματα.

Δημοσίευση

@Nerina καλημέρα κορίτσι μου, ο άνθρωπος αυτός έδειξε πολύ καλά πως δεν είναι κατάλληλος να είναι πλάι σου και πατέρας του μωρού σου, αν τελικά είσαι έγκυος. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο εκείνος γίνεται οικογένειά σου πλέον και δεν πρέπει να εμπλέκονται οι γονείς. Οι γονείς είναι εκεί για να στηρίζουν με τον τρόπο τους όχι να βάζουν εμπόδια εκτός κι αν όντως ένας από τους δύο στο ζευγάρι δεν συμπεριφερεται σωστά, αλλά δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό στη δική σου περίπτωση. Αν εκείνος κατάλαβε ότι δεν είναι έτοιμος πολύ καλά, αν εσύ θέλεις να κρατήσεις αυτό το μωρό θα το κάνεις και όλα θα πάνε καλά και θα έχεις στήριξη από άτομα που σε αγαπούν. Αν πάλι δεν είσαι έγκυος θα συνεχίσεις κι εσύ τη ζωή σου ελεύθερη αρχικά από κάποιον που ο ίδιος έφυγε από κοντά σε μια τέτοια στιγμή και θα φτιάξεις τη ζωή σου ξανά. Εύχομαι να γίνει πραγματικά το καλύτερο και είμαι βέβαιη πως τελικά κάπως έτσι θα είναι, όσο κι αν πονάει τώρα αυτή η κατάσταση. 

Αναμένουμε να νέα της χοριακής και ο,τι χρειαστείς είμαστε εδώ 🩷

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

@Nerina καλημέρα κορίτσι μου, ο άνθρωπος αυτός έδειξε πολύ καλά πως δεν είναι κατάλληλος να είναι πλάι σου και πατέρας του μωρού σου, αν τελικά είσαι έγκυος. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο εκείνος γίνεται οικογένειά σου πλέον και δεν πρέπει να εμπλέκονται οι γονείς. Οι γονείς είναι εκεί για να στηρίζουν με τον τρόπο τους όχι να βάζουν εμπόδια εκτός κι αν όντως ένας από τους δύο στο ζευγάρι δεν συμπεριφερεται σωστά, αλλά δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό στη δική σου περίπτωση. Αν εκείνος κατάλαβε ότι δεν είναι έτοιμος πολύ καλά, αν εσύ θέλεις να κρατήσεις αυτό το μωρό θα το κάνεις και όλα θα πάνε καλά και θα έχεις στήριξη από άτομα που σε αγαπούν. Αν πάλι δεν είσαι έγκυος θα συνεχίσεις κι εσύ τη ζωή σου ελεύθερη αρχικά από κάποιον που ο ίδιος έφυγε από κοντά σε μια τέτοια στιγμή και θα φτιάξεις τη ζωή σου ξανά. Εύχομαι να γίνει πραγματικά το καλύτερο και είμαι βέβαιη πως τελικά κάπως έτσι θα είναι, όσο κι αν πονάει τώρα αυτή η κατάσταση. 

Αναμένουμε να νέα της χοριακής και ο,τι χρειαστείς είμαστε εδώ 🩷

Είναι 17.0

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!τι κάνετε;;;;; Εχθές είχα πολλά τσιμπήματα κάτω χαμηλά στην κοιλιά και τρόμαξα..αλλά ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό μεγαλώνει η μήτρα!!! 

Δευτέρα έχω αυχενική διαφάνεια και έχω τρομερό άγχος!! Μπορεί και από αυτό να είναι...

Πολύ λογικά τα τσιμπήματα! Κι εγώ είχα και ακόμα μπορεί να νιώσω κατι. Με το καλό η αυχενική καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά όλα θα πάνε καλά 🌸 🫶🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Θετική δηλαδή! Πόσες μέρες μετά την ωορρηξία είσαι; Με γιατρό μίλησες; Λογικά σε 2 μέρες θα ξανάκανεις 

Μου είπαν οι μαίες ότι θα έχει χρόνο το απόγευμα ο γιατρός να μιλήσει.

Ειμαι στα χαμένα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είναι 17.0

Είσαι σε γκρίζα ζώνη κοριτσάκι μου, ή είναι πολύ αρχή ή βιοχημική. Σε 2 μέρες θα φανεί εφόσον διπλασιαστεί. Σχετικά με το σύντροφο σου, από χθές όλο ξεκινάω να γράφω και όλο σταματάω. Το αν αξίζει ή οχι να είστε μαζί το ξέρεις εσύ. Προσωπικά με αυτά που μας είπες 2 μέρες τώρα θεωρώ πως ότι έγινε ίσως είναι για καλό από την άποψη ότι είδες πραγματικά με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις. Η καθημερινότητα μ ένα παιδί αλλάζει τρομακτικά και αλλάζουν και οι ισορροπίες στο σπίτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγεις πιο δυνατή μετά από αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είστε υπέροχες όλες.

Του έστειλα τα αποτελέσματα, μου ήρθαν και μένα μόλις τώρα. Και μου απάντησε αμέσως. Μου είπε «Θα πάμε να κάνουμε και μαζί ένα τεστ στο νοσοκομείο και μετά θα μου δωσεις χρόνο να σκεφτώ τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς να κινδυνεύσεις κι εσύ.»

Καλημερα!

Απο οτι φαινεται εβρισκε αφορμη να φυγει. Το ειχε αποφασισει εδω και καιρο. Οταν εισαι οικογενεια με εναν ανθρωπο, οι γονεις απλα υποστηριζουν το ζευγαρι, δεν βαζουν το παιδι τους να διαλεξει!!! Υποστηριζουν τις επιλογες που θα κανει το παιδι τους. Κι ο συντροφος σου διαλεξε τους γονεις του. Εδειξε τι ανθρωπος ειναι τωρα σε δυσκολες καταστασεις. Ανατριχιαζω μονο και μονο με την τελευταια φραση που εγραψε  "τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς να κινδυνεύσεις κι εσύ". Μετα απο τοσα χρονια μαλλον δεν λεγονται αυτα. Ωστοσο μονο εσυ η ιδια ξερεις τον συντροφο σου μετα απο τοσα χρονια. Εγω κρινω με οτι εχω διαβασει 2 μερες τωρα κι εχω σοκαριστει. Συμφωνω με τα κοριτσια απο πανω οτι εγραψαν. Να επιλεψεις εσυ οτι σε κανει ευτυχισμενη. Και να κοιταξεις πλεον ΜΟΝΟ τον εαυτο σου και τη ζωη που κουβαλας μεσα σου.

Εδω ειμαστε για υποστηριξη και βοηθεια!

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είστε υπέροχες όλες.

Δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με όλες εδω. Η τελευταία φράση του ήταν ξεκάθαρη.. Σου λέει ξεκάθαρα για έκτρωση..

Σίγουρα για άλλη μια φορά κάποιος του έβαλε δίλημμα ... Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του κορίτσι μου, όταν ένας άνθρωπος που τόσο καιρό προσπαθούσατε δεν είχε τα κότσια να σου πεί όταν το κατάλαβε ότι δεν πήγαινε άλλο και σε άφηνε να προσπαθείς ουσιαστικά μόνη σου , όταν ακόμα περιμένει τι θα του πουν οι γονείς του τότε ήσουν μόνη σου σε αυτ΄ό (δεν τον γνωρίζουμε αλλά με τις τελευταιες κινήσεις του δεν φανερώνει κάτι άλλο δυστυχ΄ώς). Το σώμα είναι δικό σου , τώρα αν αυτός δεν το θέλει μεγάλη προσοχή τι θα αποφασίσεις και τι θέλεις να κάνεις και αν αξίζει να του απαντάς ακόμα και στο τηλ...

Ξέρω είναι δύσκολο και είσαι μόνη σου σε αυτο το ταξίδι και αισθάνεσαι απογοήτευση , αλλά σκέψουν ΄ότι μόλις επιβεβαιώσες ότι έχεις ένα παιδάκι μέσα σου... Δες πόσο χαρούμενη σε κάνει αυτό , γιατί είμαστε όλες σίγουρες ότι σε κάνει να πετάς..  Μην ασχολείσαι με άλλα λοιπόν..

Το επόμενο σου βήμα τώρα είναι να μιλήσει με το γιατρό και να δεις αν η χοριακή ανεβαίνει και όλα θα πάνε τέλεια.. Σκέψου θετικά .. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ...!!! ΠΕΤΥΧΕΣ !!! ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!! ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ... Τώρα είσαι ΔΥΝΑΤΗ και θα είσαι ακόμα πιο πολύ.!!! Και είμαστε όλες μαζί σου ότι και αν αποφασίσεις.. Πραγματικά σε νιώθω πιο αποφασισμένη και μου δίνεις την εντύπωση ότι μόλις πήρες κάποιες αποφάσεις και ας μην τισ ξεστομίζεις ακόμα.. ❤

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω τι θα έκανα εάν δεν είχα εσάς εδώ να τα γράφω και να τα ξαναγράφω όλα αυτά.

Νιώθω φόβο.

Φοβο ότι τον έχασα, ότι θα στεναχωρήσω τους γονείς μου, ότι θα μείνω για πάντα μόνη μου. Δε θέλω κανέναν άλλο στη ζωή μου, έχω επενδύσει τόσα, νιώθω ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Ζω σε μια μικρή κοινωνία, φοβάμαι το κουτσομπολιό γιατί έτσι μεγάλωσα… Έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια με κάποια πράγματα. Ξέρω είναι εύκολο να λέμε «μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι» αλλά δεν είναι τόσο απλό στην πραγματικότητα. Εχω την οικογένειά μου, ναι. Εχω μια καλή φίλη, ναι. Αλλά κανέναν άλλο ουσιαστικά. Είχα αυτόν κι εδώ και τόσα χρόνια όλα τα κάναμε μαζί. Αυτός ήταν δίπλα μου σε όλα, οπως κι εγώ δίπλα του. 
Πώς γίνεται να τα διέλυσα όλα επειδή είχα 3 μέρες λάθος συμπεριφορά στους γονείς του;

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν ξέρω τι θα έκανα εάν δεν είχα εσάς εδώ να τα γράφω και να τα ξαναγράφω όλα αυτά.

Νιώθω φόβο.

Φοβο ότι τον έχασα, ότι θα στεναχωρήσω τους γονείς μου, ότι θα μείνω για πάντα μόνη μου. Δε θέλω κανέναν άλλο στη ζωή μου, έχω επενδύσει τόσα, νιώθω ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Ζω σε μια μικρή κοινωνία, φοβάμαι το κουτσομπολιό γιατί έτσι μεγάλωσα… Έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια με κάποια πράγματα. Ξέρω είναι εύκολο να λέμε «μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι» αλλά δεν είναι τόσο απλό στην πραγματικότητα. Εχω την οικογένειά μου, ναι. Εχω μια καλή φίλη, ναι. Αλλά κανέναν άλλο ουσιαστικά. Είχα αυτόν κι εδώ και τόσα χρόνια όλα τα κάναμε μαζί. Αυτός ήταν δίπλα μου σε όλα, οπως κι εγώ δίπλα του. 
Πώς γίνεται να τα διέλυσα όλα επειδή είχα 3 μέρες λάθος συμπεριφορά στους γονείς του;

Γνωμη μου, πιστευω δεν τα διελυσες εσυ μεσα σε 3 μερες. Δεν σε αποδεχτηκαν ποτε, αυτο καταλαβαινω για να βαζεις και τετοια διλημματα στο παιδι σου. Μην κατηγορεις λοιπον τον εαυτο σου. Δεν φταις εσυ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Μπορείτε να μου δώσετε μια συμβουλή;

Να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του; Να επικοινωνήσω μαζί τους;

Τι να κάνω;

Αρχικά μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Δηλαδή είναι δυνατόν μέσα σε τρεις μέρες ενώ είστε τόσα χρόνια μαζί ακόμα κι αν δεν συμπεριφέρθηκες με τον καλύτερο τρόπο να τα διαλύσει όλα αυτά τα 7 χρόνια; Οι γονείς του πριν από αυτό ήταν οκ μαζί σου; Εμπλέκονταν στη σχέση σας; Ηρέμησε κορίτσι μου, βάλε τα πράγματα κάτω και σκέψου λογικά. Είσαι δηλαδή η μόνη υπεύθυνη για ο,τι έγινε; Πριν από αυτό ήταν όλα μέλι γάλα; Είσαι σίγουρη; 

Δημοσίευση

Νιώθω φόβο.

Δεν ευθύνεσαι εσύ κορίτσι μου για αυτή τη συμπεριφορά που λές.. Το είχε πάρει ήδη απόφαση και απλά έψαχνε αφορμή. Και εγώ σε μικρή κοινωνία μεγάλωσα και υπάρχει αυτή η νοοτροπία , αλλά μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά .. Είναι αρκετά νωρίς.. Και οι λίγοι άνθρωποι στη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε αγαπητοί ή ευτυχισμένοι αλλά έχουμε ουσιώδες σ΄χέσεις. Επένδυσες πάρα πολλά γιατί το ήθελες και μην το μετανιώσεις. Ήσουν αληθινή και αυτό έχει σημασία , με τα πάνω σου και τα κάτω σου..

Από τη στιγμή που δεν μέτρησε τίποτα και τα έσβησε όλα μονομι΄ας εσύ γιατί να τα σκέφτεσαι.. Τι είπαμε ? Πάμε για θετική σκέψη πάμε να παλέψουμε για αυτό το πλασματάκι.. Τώρα κυριώς πρέπει να είσαι ήρεμη όσο γίνεται!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Νιώθω φόβο.

Μόνο τα όσα έγραψες αρκούν για να δούμε όλοι ότι το προβληματικό της υπόθεσης είναι η σχέση του με τους γονείς του. Όταν έχουμε μια σχέση ζωής, ο σύντροφος μας είναι πάνω από όλα, καθώς είναι η δική μας μικρή οικογένεια. Αυτό φυσικά κατά περίπτωση και αν το αξίζει ο άλλος. Δεν θα επεκταθώ, απλά σε παρακαλώ μην κατηγορείς τον εαυτό σου! Είσαι η τελευταία που φταίει σε όλο αυτό! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τι να κάνω;

Εννο΄είται ότι δεν υπάρχει λόγος να ζητήσεις συγγνώμη σε κα΄νέναν..  Η Σ΄χέση που έχει με τους γονείς του είναι σχέση ΕΞΆΡΤΗΣΗΣ λόγω ΧΡΗΜΑΤΩΝ , τον ελέγχουν μέσα από αυτό... Από τη στιγμή που είναι έτσι και σου δίνει τέτοιες απαντήσεις ότι και να κάνεις δεν θα του αλλάξεις γνώμη ίσα ίσα αν ζητήσεις συγγνώμη δείχνεις ο φταίχτης και είσαι το θύμα . Είναι μέρος του προβλήματος και αποποείται τισ ευθύνες.. Σκέψου μετά από όλα αυτά άντε και ζητάς συγγνώμη αντε και γυρνάει θα είσαι εσύ οκ με αυτό? Θα μπορείς να ζήσεις με έναν άνθρωπο που σε μια τέτοια κατάσταση σε κατηγόρησε και σε πέταξε? Πιστεύω πως και να γυρίσει δεν θα αργήσει να σε ξαναβάλει σε αυτή τη θέση .. Τα κάνει αυτά τώρα που έμαθε τελικ΄΄α ότι είσαι έγκυος.. Και αυτό το θασ κάνουμε μια εξέταση μαζί στο νοσοκομείο τι υποδουλώνει? Οτι τι του λες ψέματα ή θες να το τυραννήσεις και δεν ισχύει.. Δε σε πιστεύει και δεν θέλει να το πιστέψει...

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τι να κάνω;

Κορίτσι μου γλυκό είσαι ταραγμένη και δεν σκέφτεσαι λογικά. Να ζητήσεις συγγνώμη από τους ανθρώπους που έβαλαν τον γιο τους να διαλέξει; Γιατί; Για να γυρίσει πίσω ο άνθρωπος που σου μιλάει για έκτρωση μετά από όσα κάνατε για να αποκτήσετε αυτό το πλασματακι; Για να τον πείσεις να το δεχτεί; Γιατί ακριβώς; Θα έπρεπε να τα είχε κάνει όλα πέρα στο άκουσμα του θετικού τεστ, όχι να σε αμφισβητεί κιόλας και να θέλει να πάτε μαζί στο νοσοκομείο. Δεν χτίζονται έτσι οι οικογένειες και ακόμα και να γυρίσει, αργά ή γρήγορα οι γονείς του θα ξαναμπούν στη μέση. 

Ναι είμαστε έξω από το χορό και μιλάμε εκ του ασφαλούς αλλά σκέψου τι θα έλεγες σε μια φίλη σου αν τα άκουγες όλα αυτά. Τι θα την συμβουλευες; Όπως είπαν και τα κορίτσια, είναι λες και το σύμπαν συνομοτησε για να καταλάβεις τι άνθρωπο είχες δίπλα σου... Και προφανώς δεν έγιναν όλα αυτά σε 3 μέρες, αλλά το δούλευε καιρό μέσα του. Αλλιώς δεν θα συνέχιζε αυτγν την απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σου. Δεν σου αξίζει κορίτσι μου ένας τέτοιος σύντροφος και σίγουρα δεν αξίζει στο μωράκι σου ένας τέτοιος πατέρας που θέλει να το ξεφορτωθεί. 

Στα λέω με όλη μου την αγάπη, όπως θα τα έλεγα σε κολλητή μου φίλη. Εν ανάγκη μιλα με έναν ψυχολόγο, δεν είναι ταμπού, ίσα ίσα στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής σου θα σε κάνει να δεις πιο καθαρά..

Δημοσίευση

@NerinaKοπέλα μου το ξέρω ότι θες κάποιος να έρθει με ένα μαγικό τρόπο να τα αλλάξει όλα και να γίνουν όπως πριν αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις που μας λες,, δείχνει μεγάλο εγωισμό, έβαζε τους γονείς του πάντα πάνω από εσας..συμφώνησε στο να προσπαθήσετε για παιδί (εφόσον κάνατε όλη αυτή τη διαδικασία) και τελικά σε κρεμάει; Δηλαδή τώρα; που είναι η αγάπη των τόσων χρόνων;

Πραγματικά αν η ζωή σου πάιζει αυτό το παιχνίδι, απομακρύνσου από βιαστικές αποφάσεις και πάρε το χρόνο σου..ξέρω ότι θες να μπουν άμεσα όλα σε μια σειρά αλλά από ότι φαίνεται αυτός είναι αποφασισμένος και μάλιστα νομίζει ότι θα σου πει και τι να κάνεις,,ότι και να έγινε έχεις καθε δικαιωμα εσυ να αποφασίσεις για το σώμα σου.

Ηρε΄μησε και σκεψου πως αν εχεις ενα εμβρυακι εκει, πρεπει αυτο να σκεφτεις και οχι ανθρωπους που στα δυσκολα σου φερονται ετσι,,χτες πες είχε τα νευρα του..σημερα; 

Απαραδεκτος στο θεμα των γονιων του..απο οτι καταλαβαινω ειναι το παιδακι των γονιων του ακομα..

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τι να κάνω;

Νιώθεις ότι έκανες κάτι λάθος απέναντι τους;; Εσύ θα το κρίνεις αυτό κορίτσι μου.

Αν και κανονικά και αυτοί θα έπρεπε να σου ζητήσουν συγγνώμη ήσουν σε μια φάση δύσκολη και σε πήρε από κάτω βοήθεια και συμπαράσταση ήθελες.  Όχι να πούνε δεν είσαι για τον γιο τους. Όλοι μαζί οικογενειακως θα έπρεπε να σου ζητήσουν συγνώμη... τώρα που θα μάθουν για την εγκυμοσύνη τι θα πούνε άραγε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτό είναι το θετικό τώρα στην 2η εγκυμοσύνη σου το ένιωσες από νωρίς, όχι φύλλο δεν έχουμε δει ακόμα εσείς μάθατε ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι, για τις χοριακές θέλουμε διπλασιασμό κάθε 2-3 μέρες οπότε είσαι οριακά σε διπλασιασμό κάθε 3 μέρες από την πρώτη που έκανες μέχρι κ την χθεσινή. Εφόσον υπάρχει αύξηση είναι θετικό κ έχουμε δει περιπτώσεις να παίρνει μετά τα πάνω της η χοριακή σε νούμερο. Μόνο η επανάληψη θα δείξει την εξέλιξη. Όσον αφορά τον υπέρηχο λογικό με χοριακή 1090 να μην δει τπτ θέλει πάνω από 1500 για να εμφανιστεί ο σάκος. Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν 🙏
    • Συγχαρητήρια κοπέλα μουυυ! Ήρθε τόσο εύκολα αυτή τη φορά ❤️ και ο σύζυγος δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει τον μαραθώνιο από βδομάδα 😂 περιμένουμε την αντίδραση του 😂😂
    • @Nerina διαβάζω από χθες την ιστορία σου και θα σου πω την ωμή αλήθεια όπως την βλέπω εγώ.  Καταρχάς αν έχω καταλάβει σωστά το αγόρι σου μένει ακόμα με τους γονείς του; Κι εσύ τόσο καιρό με τους γονείς σου έμενες; Δεν έχετε μείνει μαζί; Κάπου γράφεις ότι σας στηρίζουν οικονομικα, ισχύει αυτό; Η εμπειρία μου, μου λέει ότι όταν κάποιος μένει με τους γονείς του είναι φερέφωνα αυτών και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά τα δικά του θέλω και τις δικές του απόψεις. Αυτό το έχω δει από εμένα και από φίλους. Πιστεύω η καθαρή ενηλικίωση γίνεται όταν φεύγεις από το σπίτι των γονιών σου και στηριζεσαι στα πόδια σου (δλδ και οικονομική ανεξαρτησία). Αν ισχύει ότι σας στηρίζουν οικονομικά, θεωρώ λάθος να ξεκινήσετε οικογένεια με τέτοια βάση. Όσο σας δίνουν λεφτά τόσο θα έχουν λόγο για τα πάντα που κάνετε (αν θα αγοράζετε κάτι, αν θα πάτε διακοπές κτλ).  Προσωπικά θεωρώ πιο "σωστό" να γίνεται πρώτα γάμος και μετά παιδί γιατί έχω ακούσει αρκετές ιστορίες που οι άντρες το σκανε πριν γεννηθεί καν το παιδί. Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί οπισθοδρομικό αυτό, αλλά καλύτερα να είναι καλυμμένη η γυναίκα με έναν γάμο γιατί αυτή θα τα περάσει όλα όταν έρθει το παιδί. Η δικιά της ζωή θα άλλαξε 100%. Ασχέτως της κατάληξης με την χοριακή. Θεωρώ ότι πρέπει να καθίσετε και να συζητήσετε σοβαρά αν θέλετε και πως θέλετε να είναι η οικογένεια σας και να δείτε αν τα βρίσκετε. Αν πιστεύεις φυσικά ότι αξίζει αυτός ο άνθρωπος να είναι δίπλα σου. Φτιάξτε μια ζωή χωρίς γονείς στη μέση! Υ.Γ. Με τον άντρα μου όταν ήμασταν 7 χρόνια μαζί, αποφάσισε να μου κάνει πρόταση γάμου. Όταν το έμαθε ο πατέρας του ξέρεις τι του είπε; "Γιατί να δεσμευτείς τόσο μικρός (27 χρόνων τότε)?  Μπορεί να βρεις καμιά άλλη κοπέλα που να σου αρέσει καλύτερα" 🙄 Σοκ ο δικός μου. Με την οικογένεια του δεν είχαμε ποτέ καμία τριβή και όμως γύρισε και του είπε αυτό το πράγμα. Όπως δεν συμφωνούσαν οι δικοί του να μείνουμε μαζί γιατί είμασταν μικροί (25 χρόνων τότε). Αλλά ξέρεις τι; Μόνο να πουν μπορούσαν. Γιατί δουλεύαμε και είμασταν ανεξάρτητοι και ότι θέλαμε κάναμε. Φαντάσου όμως το σκηνικό αν του έδιναν λεφτά οι γονείς του; Θα του έλεγαν δεν σου δίνουμε λεφτά και τράβα χώρισε... Και αν δεν ήταν δυναμικός χαρακτήρας μπορεί να το έκανε...  Τώρα είμαστε 11 χρόνια μαζί, 4 χρόνια παντρεμένοι, 1 παιδί και ένα στο δρόμο και τους γονείς σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ! Μακριά και αγαπημένοι! Έτσι θέλει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...