Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Στο Βαθύ θα μείνουμε, κοιτάμε τώρα να βρούμε σπιτι από όσους παίρνουν μετάθεση και θα φύγουν. Μακριά από την Αθήνα και πιστεύω οπουδήποτε θα είναι πολύ καλύτερα. Και να φανταστείς εγώ Αθήνα έχω ζήσει όλη μου τη ζωή, αλλά μετά το παιδί σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου, δεν μου έκανε πλέον, ήθελα ηρεμία, ησυχία, πιο αργους ρυθμούς ζωης. Πολύ χαίρομαι που ακούω τόσα θετικά 😁😁

Κι εγώ Αθήνα μεγάλωσα, πήγα για 1,5 χρόνο στη Σάμο μόνιμα (3 ο σύζυγος, κ εμείς για τα μόρια πήγαμε) κ τώρα Θεσσαλονίκη! Τη Σάμο δεν την αλλάζω!! Αν τα είχαμε ζυγίσει καλύτερα, μάλλον θα μέναμε μόνιμα στη Σάμο!! Τελείως διαφορετικοί ρυθμοί, τελείως διαφορετικοί άνθρωποι!! Αλλάζουν οι ηλικίες, οι προτεραιότητες και οι απαιτήσεις που έχεις οπότε όλα αυτά που μου λες είναι απολύτως φυσιολογικα!! Εύχομαι να περάσετε τόσο όμορφα όσο κι εμείς!!!!❤️

Δημοσίευση

Αχ ζηλευω με αυτα που λετε για τη διαμονη στο νησι!! Κι εγω Αθηνα ειμαι ολη μου τη ζωη περαν των φοιτητικων μου χρονων που εμεινα στα Γιαννενα 4 χρονια. Ο αντρας μου ειναι απο το Ναυπλιο και θα θελαμε τοσο πολυ να μπορουσαμε να παμε εκει τωρα με το παιδι. Νιωθω πως θα ειχαμε τελειως διαφορετικη ποιοτητα ζωης καθε φορα που παμε εκει νιωθω οτι αναπνεω και μονο που για να παμε οπου θελουμε κανουμε 5 10 λεπτα αρκει. Εγω θα μπορουσα να παω λογω δουλειας δυστυχως ομως για τον αντρα μου ειναι δυσκολο..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Στο Βαθύ θα μείνουμε, κοιτάμε τώρα να βρούμε σπιτι από όσους παίρνουν μετάθεση και θα φύγουν. Μακριά από την Αθήνα και πιστεύω οπουδήποτε θα είναι πολύ καλύτερα. Και να φανταστείς εγώ Αθήνα έχω ζήσει όλη μου τη ζωή, αλλά μετά το παιδί σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου, δεν μου έκανε πλέον, ήθελα ηρεμία, ησυχία, πιο αργους ρυθμούς ζωης. Πολύ χαίρομαι που ακούω τόσα θετικά 😁😁

Συγχαρητήρια για την μετάθεση κορίτσι μου και εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλά εκεί δεν έχω πάει βέβαια αλλά για τα παιδεία σου θα είναι το καλύτερο δώρο πιστεύω, να ζουν σε ένα ήρεμο μέρος η Αθήνα δεν είναι για παιδεία εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω και μόνη εκει  όχι με παιδεια 

και εγώ σε χωριό μένω παραθαλάσσια μέσα στην φύση έχουμε κάποια αρνητικά εδώ αλλά πιστεύω για τα παιδιά είναι πολύ καλά 

Με το καλό να πάτε 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@almira το βρήκες τελικά με τις ενέσεις?εμενα ακόμα μερικές μ κάνουν πολύ μαύρο σημάδι.

δεν θα έλεγα ότι το βρήκα ακριβώς! 🙃 Είναι μέρες που δεν κάνω σημάδι και άλλες που κάνω μελανίτσα, αν και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Γενικά μια απειροελάχιστη σταγόνα αίμα να βγει, θα κάνω μελανιά. Πλέον τις κάνω μόνο προς το πάνω μέρος της κοιλιάς και προς τα έξω. Με βολεύει και μου κάνει λιγότερες μελανιές για κάποιο λόγο. Επίσης, επειδή δεν τρυπάνε εύκολα το δέρμα μου, απλά σπρώχνω λίγο παραπάνω και μπαίνει. Στην αρχή φοβόμουν και άμα έβλεπα ότι δεν μπαίνει απομάκρυνα τη βελόνα, την ανέβαζα ψηλά και την έβαζα με φόρα και δύναμη. Με είδε και ο άντρας μου μια μέρα και μου κάνει δίνε τες σε εμένα αν είναι να στοχεύω να σου τις πετάω 😅 Δεν πιέζω, δεν σκουπίζω το σημείο και αφήνω και λίγη ώρα την μπλούζα ανεβασμένη. Δοκίμασε και παγάκι, και εγώ που ρώτησα μου είπαν τα κορίτσια ότι βοηθάει. Γενικά από όσο καταλαβαίνω πολλά κορίτσια έχουν θέμα με τις αντιπηκτικές, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν αυτά που σου γράφω...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

δεν θα έλεγα ότι το βρήκα ακριβώς! 🙃 Είναι μέρες που δεν κάνω σημάδι και άλλες που κάνω μελανίτσα, αν και δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Γενικά μια απειροελάχιστη σταγόνα αίμα να βγει, θα κάνω μελανιά. Πλέον τις κάνω μόνο προς το πάνω μέρος της κοιλιάς και προς τα έξω. Με βολεύει και μου κάνει λιγότερες μελανιές για κάποιο λόγο. Επίσης, επειδή δεν τρυπάνε εύκολα το δέρμα μου, απλά σπρώχνω λίγο παραπάνω και μπαίνει. Στην αρχή φοβόμουν και άμα έβλεπα ότι δεν μπαίνει απομάκρυνα τη βελόνα, την ανέβαζα ψηλά και την έβαζα με φόρα και δύναμη. Με είδε και ο άντρας μου μια μέρα και μου κάνει δίνε τες σε εμένα αν είναι να στοχεύω να σου τις πετάω 😅 Δεν πιέζω, δεν σκουπίζω το σημείο και αφήνω και λίγη ώρα την μπλούζα ανεβασμένη. Δοκίμασε και παγάκι, και εγώ που ρώτησα μου είπαν τα κορίτσια ότι βοηθάει. Γενικά από όσο καταλαβαίνω πολλά κορίτσια έχουν θέμα με τις αντιπηκτικές, οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν αυτά που σου γράφω...

Ναι ναι κι εγώ τα κάνω όλα αυτά. Βάζω παγάκι και πριν την κάνω νομίζω το νιώθω λιγότερο. Σχεδόν εκεί που αρχίζει ο αφαλός δεξιά και αριστερά διαπίστωσα είναι το καλύτερο να μη κάνεις σημάδια αλλά χτύπα χτύπα μαύρισε κι εκεί. Εμένα προχθές στα ξαφνικά το μεσημέρι μ άνοιξε το σημείο της ένεσης και άρχισε να τρέχει αίμα για κάποιες ώρες. Αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια να πάω θάλασσα μήπως ανοίγει το τσίμπημα γενικώς...

Όσες κάνετε ενέσεις θα κάνετε μπάνιο κανονικά στη θάλασσα?

Δημοσίευση

@Elli13μου τέλεια. Ως άνθρωπος της πρωτεύουσας και πλέον μόνιμα Λευκάδα, θα σου πω ένα πράγμα... όντως είναι πολύ όμορφα και τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου πως το 2023 ειχα σκοπό να γυρίσω Αθήνα. Και μόλις έμαθα πως έρχεται η μπουμπού... είπα τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το παιδί μου να μεγαλώσει στην Αθήνα. Θα μεγαλώσει μέχρι το δημοτικό ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ εδώ και μετά το βλέπουμε. Σκέψου πως με το που γέννησα, πέρασα τα χαρτιά μου στη Λευκάδα και η Ισμήνη-Μαρία θεωρείται δημότης Λευκάδος από τη γέννηση της.

Καλή αρχή αγαπημένη μου!!! 

Υγ. Όσο για τη ζέστη... Άστο! Δεν παλεύεται! Εγώ νόμιζα πως θα πάθω κάτι κι εγώ και το μωρό! Τα πόδια ΤΟΎΜΠΑΝΟ! Αισθανόμουν σαν μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί. Διψούσα συνέχεια και όσο έπινα νερό, τόσο πρηζόμουν!!! Υπομονή καρδούλα μου!

Δημοσίευση

@Kateriniwείναι απόλυτα φυσιολογικά αυτά τα πονάκια ακόμα κι αν δεις λίγο ροζ. Κι εγώ το 1ο τρίμηνο στην αλλαγή του μήνα και κοντά στην ημερομηνία που θα μου ερχόταν περίοδος τα είχα αυτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@Elli13μου τέλεια. Ως άνθρωπος της πρωτεύουσας και πλέον μόνιμα Λευκάδα, θα σου πω ένα πράγμα... όντως είναι πολύ όμορφα και τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Σκέψου πως το 2023 ειχα σκοπό να γυρίσω Αθήνα. Και μόλις έμαθα πως έρχεται η μπουμπού... είπα τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να πάω το παιδί μου να μεγαλώσει στην Αθήνα. Θα μεγαλώσει μέχρι το δημοτικό ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ εδώ και μετά το βλέπουμε. Σκέψου πως με το που γέννησα, πέρασα τα χαρτιά μου στη Λευκάδα και η Ισμήνη-Μαρία θεωρείται δημότης Λευκάδος από τη γέννηση της.

Καλή αρχή αγαπημένη μου!!! 

Υγ. Όσο για τη ζέστη... Άστο! Δεν παλεύεται! Εγώ νόμιζα πως θα πάθω κάτι κι εγώ και το μωρό! Τα πόδια ΤΟΎΜΠΑΝΟ! Αισθανόμουν σαν μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί. Διψούσα συνέχεια και όσο έπινα νερό, τόσο πρηζόμουν!!! Υπομονή καρδούλα μου!

Λευκάδα... Τι υπέροχα 😍😍😍 

Ένα μπάνιο πήγαμε χτες και κάναμε περίπου 1 ώρα να φτάσουμε και άλλο τόσο να γυρίσουμε. Που δεν είχε και κίνηση λόγω του ότι πολλοί έχουν φύγει για το τριήμερο. Απαλευτη κατάσταση. Σίγουρα υπάρχουν και μειονεκτήματα, πχ ευκαιρίες εργασίας για εμένα που είμαι στον ιδιωτικό τομέα, αλλά από όταν έγινα μαμά προτεραιότητα μου είναι η οικογένεια μου και η ποιότητα ζωής μας. Εξάλλου, η δουλειά μου είναι τόσο μακριά που κάθε μέρα οδηγούσα περίπου 2,5 ώρες πηγαινελα. Άλλη τραγική κατάσταση....

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, φιλιά στο ζουζούνι σου 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ναι ναι κι εγώ τα κάνω όλα αυτά. Βάζω παγάκι και πριν την κάνω νομίζω το νιώθω λιγότερο. Σχεδόν εκεί που αρχίζει ο αφαλός δεξιά και αριστερά διαπίστωσα είναι το καλύτερο να μη κάνεις σημάδια αλλά χτύπα χτύπα μαύρισε κι εκεί. Εμένα προχθές στα ξαφνικά το μεσημέρι μ άνοιξε το σημείο της ένεσης και άρχισε να τρέχει αίμα για κάποιες ώρες. Αυτό μου δημιούργησε ανασφάλεια να πάω θάλασσα μήπως ανοίγει το τσίμπημα γενικώς...

Όσες κάνετε ενέσεις θα κάνετε μπάνιο κανονικά στη θάλασσα?

Για ποιες ενέσεις λέτε; Συγνώμη δεν τα έχω διαβάσει όλα . Εάν θέλετε τις αντιπιπτικες θέλει σιγά σιγά να βάζετε το υγρό μέσα. 90 μοιρες

Για τις άλλες δεν είχα ποτέ θέμα . Προσωπικά οπότε δεν ξέρω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...