Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου είσαι έγκυος δεν μας ενδιαφέρει τόσο η αρχική τιμή όσο οι διπλασιασμοι υπομονή μέχρι την Παρασκευή. Φαντάσου εγώ σε αυτη την εγκυμοσύνη ξεκίνησα με 19 χοριακη τώρα είμαι στη 15 εβδομάδα. Συνεχίζεις τα τεστ;

Όχι σήμερα δεν έκανα άλλο! Αύριο 😅😅😅έχω τόσα πολλά που θέλω να τα κατανάλωσω..κ είμαι το 3ο χερι σε αυτά τα τεστ.τα πήρε η κολλητή μου έμεινε έγκυος τα έδωσε στην άλλη φίλη μας έμεινε έγκυος κ είχαν μείνει τόσα πολλά που μου τα έδωσε εμένα μετά.. λέτε να είναι τα τυχερά? Μακάρι γιατί έχω δυσαρεστήσει με όλη αυτή την ιστορία!!!

Με το καλο σε σένα! Εγώ είμαι πολύ αρχή ακόμα έχω μέλλον...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Όχι σήμερα δεν έκανα άλλο! Αύριο 😅😅😅έχω τόσα πολλά που θέλω να τα κατανάλωσω..κ είμαι το 3ο χερι σε αυτά τα τεστ.τα πήρε η κολλητή μου έμεινε έγκυος τα έδωσε στην άλλη φίλη μας έμεινε έγκυος κ είχαν μείνει τόσα πολλά που μου τα έδωσε εμένα μετά.. λέτε να είναι τα τυχερά? Μακάρι γιατί έχω δυσαρεστήσει με όλη αυτή την ιστορία!!!

Με το καλο σε σένα! Εγώ είμαι πολύ αρχή ακόμα έχω μέλλον...

Και γω είχα αυτά τα τεστ και έκανα κάθε μέρα για να δω τη γραμμή να σκουραίνει κάποια στιγμή όμως μου προκάλεσαν άγχος και δεν σκουρηναν αρκετά και όπως θα ήθελα έτσι πήρα και  άλλη μάρκα και σύγκρινα και εκείνα και ήταν όλα καλά ίσως δεν είναι τόσο σωστά στο να δείχνουν την γραμμή να σκουραίνει 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Και γω είχα αυτά τα τεστ και έκανα κάθε μέρα για να δω τη γραμμή να σκουραίνει κάποια στιγμή όμως μου προκάλεσαν άγχος και δεν σκουρηναν αρκετά και όπως θα ήθελα έτσι πήρα και  άλλη μάρκα και σύγκρινα και εκείνα και ήταν όλα καλά ίσως δεν είναι τόσο σωστά στο να δείχνουν την γραμμή να σκουραίνει 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Μάλλον....αλλά στο ίντερνετ σε φώτο μια χαρά τα δείχνει κ σκουρα...εμένα μου βγαίνει το μάτι να τα δω.

Δημοσίευση
στις On 28/5/2025 at 11:06 ΜΜ, ο/η marw90 είπε:

Αυτά αργούν να σκουρυνουν! 

Εγώ σκέψου είχα γραμμή κανονική και λέω θα είναι γύρω στο 800 η χοριακη και ήταν 3600

Οπότε όλα καλά! 

Έκανες χοριακή ξανά; 

Εύχομαι όλα καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Αυτά αργούν να σκουρυνουν! 

Εγώ σκέψου είχα γραμμή κανονική και λέω θα είναι γύρω στο 800 η χοριακη και ήταν 3600

Οπότε όλα καλά! 

Έκανες χοριακή ξανά; 

Εύχομαι όλα καλά! 

Κορίτσια μου ξανά έκανα χοριακη και έπεσε στο 28.8 .

Μα το ηξερα....τα τεστ ηταν τέρμα αχνα...για 1 βδομάδα καθυστέρηση δεν ήταν οκ.....

Δεν πειράζει....θα έρθει στην ώρα του...μένω εύκολα εγκυος απλά θα τσεκάρουμε καρυοτυπο ζεύγους και να τελειώσουν κ οι βιταμίνες και εύχομαι την άλλη φορά να κρατήσει! Μην είμαι κ πάντα σε αυτό το άγχος να μένω κ να φεύγει....μανίκι κ αυτό!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@marw90 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, ελπίζω την επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου..!!! 🙏

Ε μα αυτήν τη δουλειά θα κάνουμε....

Είχα ρωτήσει τον ουρολόγο....μπορείς με υψηλό dna να επιτυχεις εγκυμοσύνη λέει ναι....τώρα δε ξέρω εδώ αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοιο παράδειγμα να γράψει.. 

Ο γυναικολογος είχε πει πάντως ότι αν δε φτιαξει αυτό δύσκολο....πφφφ λες και όλοι τα εξετάζουν αυτά που είναι κ πανάκριβα απλά μια θα τύχει μια οχι μάλλον...

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Ε μα αυτήν τη δουλειά θα κάνουμε....

Είχα ρωτήσει τον ουρολόγο....μπορείς με υψηλό dna να επιτυχεις εγκυμοσύνη λέει ναι....τώρα δε ξέρω εδώ αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοιο παράδειγμα να γράψει.. 

Ο γυναικολογος είχε πει πάντως ότι αν δε φτιαξει αυτό δύσκολο....πφφφ λες και όλοι τα εξετάζουν αυτά που είναι κ πανάκριβα απλά μια θα τύχει μια οχι μάλλον...

Εδώ νομίζω παίζει ρόλο λίγο και ο παράγοντας τύχη. 😉

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εδώ νομίζω παίζει ρόλο λίγο και ο παράγοντας τύχη. 😉

Άρα τότε δεν είναι με το μέρος μας! Το θετικό είναι ότι πιάνω....κ δεν έχω κάτι τσέκαρα όλο το πακέτο θρομβοφυλλιας...έδωσα 240 ευρώ το Δεκέμβριο δε είχα τίποτα....και υστεροσκοπηση έκανα σαλπιγγογραφια όχι γιατί πιάνω λεει κ δεν έχω θέμα σε αυτό.. 

Ελπίζω να φτιαχτεί κ αυτό με το dna γιατί μάλλον πάνε τα κακά σπερματοζωαρια και δεν μεγαλώνει το μπεμπέ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Κορίτσια μου ξανά έκανα χοριακη και έπεσε στο 28.8 .

Μα το ηξερα....τα τεστ ηταν τέρμα αχνα...για 1 βδομάδα καθυστέρηση δεν ήταν οκ.....

Δεν πειράζει....θα έρθει στην ώρα του...μένω εύκολα εγκυος απλά θα τσεκάρουμε καρυοτυπο ζεύγους και να τελειώσουν κ οι βιταμίνες και εύχομαι την άλλη φορά να κρατήσει! Μην είμαι κ πάντα σε αυτό το άγχος να μένω κ να φεύγει....μανίκι κ αυτό!!!!

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Ξέρω ότι είναι δύσκολο κ το έχεις ξαναπεράσει 😢 Το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος αλλά σίγουρα κάτι φταίει. Κ επειδή αναφέρεις για υψηλό κατακερματισμό στον σύντροφο σου, θα σου πω την δικιά μας εμπειρία. Ο σύζυγος είχε μέτριο κατακερματισμό κ βρέθηκε κιρσοκήλη, έκανε επέμβαση κ πλέον είναι άψογος ο κατακερματισμός, με βιταμίνες δεν είχε βελτιωθεί πριν την εγχείριση. Ο ουρολόγος μας είχε πει ότι μπορεί να μείνεις έγκυος αλλά αν είναι το "προβληματικό" σπερματοζωάριο τότε δεν προχωράει (κ ίσως έφταιγε αυτό για την πρ΄ώτη παλίνδρομη μας, λέω ίσως γτ κ εγώ έχω θέματα). Για μένα πριν προσπαθήσετε ξανά εστιάστε εκεί να διορθωθεί γτ είναι κρίμα να το περνάς αυτό κάθε φορά. Βεβαία είναι κ ο παράγοντας τύχη, αν αντέχεις το αφήνεις στην τύχη, εφόσον από την πλευρά σου είναι όλα καλά!! Γτ στο θέμα εγκυμοσύνης κ όλα καλά να είναι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο 😊

Εύχομαι με το καλό ο γάμος κ μακάρι την επόμενη φορά να έρθει το σποράκι κ να μείνει 🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Ξέρω ότι είναι δύσκολο κ το έχεις ξαναπεράσει 😢 Το θετικό είναι ότι μένεις έγκυος αλλά σίγουρα κάτι φταίει. Κ επειδή αναφέρεις για υψηλό κατακερματισμό στον σύντροφο σου, θα σου πω την δικιά μας εμπειρία. Ο σύζυγος είχε μέτριο κατακερματισμό κ βρέθηκε κιρσοκήλη, έκανε επέμβαση κ πλέον είναι άψογος ο κατακερματισμός, με βιταμίνες δεν είχε βελτιωθεί πριν την εγχείριση. Ο ουρολόγος μας είχε πει ότι μπορεί να μείνεις έγκυος αλλά αν είναι το "προβληματικό" σπερματοζωάριο τότε δεν προχωράει (κ ίσως έφταιγε αυτό για την πρ΄ώτη παλίνδρομη μας, λέω ίσως γτ κ εγώ έχω θέματα). Για μένα πριν προσπαθήσετε ξανά εστιάστε εκεί να διορθωθεί γτ είναι κρίμα να το περνάς αυτό κάθε φορά. Βεβαία είναι κ ο παράγοντας τύχη, αν αντέχεις το αφήνεις στην τύχη, εφόσον από την πλευρά σου είναι όλα καλά!! Γτ στο θέμα εγκυμοσύνης κ όλα καλά να είναι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο 😊

Εύχομαι με το καλό ο γάμος κ μακάρι την επόμενη φορά να έρθει το σποράκι κ να μείνει 🥰🙏

Εμένα δεν έχει κιρσοκήλη το κοίταξε είναι κ μικρός 33. Κ άψογο όπως είπα σπερμοδιαγραμμα. Μόνο υψηλό κατακερματισμο...δεν ξέρω αν πέσει ποτέ μπορεί εφόσον δεν έχει κιρσοκήλη με βιταμινες να διορθωθεί...ναι το ξέρω...κ πάντα τα κακά να πηγαίνουν εκεί ρε γαμωτο.... δεν ξέρω θα δειξει..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η marw90 είπε:

Εμένα δεν έχει κιρσοκήλη το κοίταξε είναι κ μικρός 33. Κ άψογο όπως είπα σπερμοδιαγραμμα. Μόνο υψηλό κατακερματισμο...δεν ξέρω αν πέσει ποτέ μπορεί εφόσον δεν έχει κιρσοκήλη με βιταμινες να διορθωθεί...ναι το ξέρω...κ πάντα τα κακά να πηγαίνουν εκεί ρε γαμωτο.... δεν ξέρω θα δειξει..

Οκ αφού δεν έχει κιρσοκήλη έχει ελεγχθεί κ αυτό!!! Μακάρι να διορθωθεί με βιταμίνες απλά θέλει 3 μήνες για αποτελέσματα. Είναι πολλά κορίτσι μου γύρω από μια εγκυμοσύνη, κράτα το θετικό ότι μένεις εύκολα. Γτ εμείς μετά την πρώτη φυσικ΄ή σύλληψη που παλινδρόμησε δεν ξαναέμεινα έγκυος φυσικά κ τώρα που κάναμε εξωσωματική έμεινα σε δίδυμα με την πρώτη αλλά απέβαλλα κ τα 2 🤒 όλα θέμα τύχης είναι στην τελική που θα πάει τι κλπ. Σου εύχομαι να έχετε σύντομα ευχ΄άριστα (βασικά μετά τον Σεπτέμβριο για να μην το έχεις άγχος στο γ΄άμο 😉)

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Οκ αφού δεν έχει κιρσοκήλη έχει ελεγχθεί κ αυτό!!! Μακάρι να διορθωθεί με βιταμίνες απλά θέλει 3 μήνες για αποτελέσματα. Είναι πολλά κορίτσι μου γύρω από μια εγκυμοσύνη, κράτα το θετικό ότι μένεις εύκολα. Γτ εμείς μετά την πρώτη φυσικ΄ή σύλληψη που παλινδρόμησε δεν ξαναέμεινα έγκυος φυσικά κ τώρα που κάναμε εξωσωματική έμεινα σε δίδυμα με την πρώτη αλλά απέβαλλα κ τα 2 🤒 όλα θέμα τύχης είναι στην τελική που θα πάει τι κλπ. Σου εύχομαι να έχετε σύντομα ευχ΄άριστα (βασικά μετά τον Σεπτέμβριο για να μην το έχεις άγχος στο γ΄άμο 😉)

Σια μου λυπάμαι! Πόσο χρονών είσαι? Έχεις κάποιο σοβαρό θέμα? 

Κι εγώ πιστεύω ότι φταίει το dna. Ναι κ τώρα που έμεινα, έμεινα πριν περάσει το τρίμηνο ανανέωσης σπερματος. Έγινε μια φορά στην επετειο μας ή απροσεξια και αμέσως έπιασε. Εγώ έκανα μετά την παλλινδρομη όλες τις κατάλληλες εξετάσεις να τσεκάριστω και δε έχει βρεθεί κάτι στο να θέλει φτιαξιμο...είχα μια συμφηση περυσι που την έσπασε αλλά ήμουν ήδη εγκυος τότε κ δε το γνώριζα άρα δε το εμπόδισε αυτό. Βέβαια φοβάμαι μη ξανά έχω βγάλει καμία άλλη συμφηση κ δε το γνωρίζω αλλά δε μπορώ κ κάθε 3 και λίγο να κάνω υστεροσκοπησεις....γενικά όλες αυτές οι γυναικολογικες εξετάσεις πολύ επιπονες και ψυχοφθορες ρε κορίτσια.....

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Σια μου λυπάμαι! Πόσο χρονών είσαι? Έχεις κάποιο σοβαρό θέμα? 

Κι εγώ πιστεύω ότι φταίει το dna. Ναι κ τώρα που έμεινα, έμεινα πριν περάσει το τρίμηνο ανανέωσης σπερματος. Έγινε μια φορά στην επετειο μας ή απροσεξια και αμέσως έπιασε. Εγώ έκανα μετά την παλλινδρομη όλες τις κατάλληλες εξετάσεις να τσεκάριστω και δε έχει βρεθεί κάτι στο να θέλει φτιαξιμο...είχα μια συμφηση περυσι που την έσπασε αλλά ήμουν ήδη εγκυος τότε κ δε το γνώριζα άρα δε το εμπόδισε αυτό. Βέβαια φοβάμαι μη ξανά έχω βγάλει καμία άλλη συμφηση κ δε το γνωρίζω αλλά δε μπορώ κ κάθε 3 και λίγο να κάνω υστεροσκοπησεις....γενικά όλες αυτές οι γυναικολογικες εξετάσεις πολύ επιπονες και ψυχοφθορες ρε κορίτσια.....

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 34 είμαι κ έχω θρομβοφιλια, πολυκυστικες αλλά κάνω κανονικά ωορρηξία κ τελευταία ανακάλυψα κ ενδομητριωση, ο σύζυγος όλα τέλεια μετα την εγχείρηση. Στην εξωσωματική όλα αυτά που έχω "λύνονται". Προσπαθούμε σχεδόν 3 χρόνια κ η πρώτη παλινδρομη μας επηρέασε πολυ ψυχολογίκα. Τώρα στην 2η φορά απλά δεν το πιστεύουμε κ απλά ελπίζουμε η επόμενη φορά να είναι η τυχερή γτ έχουμε εμβρυακια στην κατάψυξη🤞🙏

Άστα να πάνε κ δύσκολες κ κοστοβορες εξετάσεις κ το κράτος απών ότι έχει να κάνει με γονιμότητα, εγκυμοσύνη κλπ. Μια περιουσία έχουμε ξοδέψει 😔 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ..!

Ξέρω πως όσο νωρίς και να είναι 

Ετσι όπως τα λες κι εγώ πιστεύω ότι ο κατακερματισμος ευθύνεται που δεν προχωρανενοι εγκυμοσύνες. Όμως εχετε βρει τι χρειάζεται να διορθωθεί οπότε κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση! Ελπίζω με βιταμίνες να βελτιωθεί η κατάσταση! 

Και εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!

Με το καλό ο γάμος! Και σύντομα με το ουράνιο τόξο σου! 

Δημοσίευση

@marw90 είναι στενοχώρια όλο αυτό και σε νιώθω...εγώ θα πω ένα ολίγοις τη δική μας εμπειρία..κι εγώ έμενα σχετικά εύκολα έγκυος..μια βιοχημική και μια παλινδρομη λοιπόν..κάναμε εξετάσεις..υψηλός κατακερματισμός..κ κιρσοκήλη..αλλά ο κατακερματισμός ήταν από μικρόβιο κάναμε καλλιέργεια που όλοι από εκεί πρέπει να ξεκινάνε που ει άι κ το πιο απλό ,βρέθηκε μικρόβιο πήρε αντιβίωση και για τρεις μήνες βιταμίνες..μετά το τρίμηνο εμεινα έγκυος και προχώρησε..τυχαίο;δεν ξέρω;..πάντως είπα να σ γράψω την εμπειρία μας για να κτλβς ότι είναι αρκετά συχνό δυστυχως αλλά να δείτε κ αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο...σου εύχομαι κάθε ευτυχία..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

@marw90 είναι στενοχώρια όλο αυτό και σε νιώθω...εγώ θα πω ένα ολίγοις τη δική μας εμπειρία..κι εγώ έμενα σχετικά εύκολα έγκυος..μια βιοχημική και μια παλινδρομη λοιπόν..κάναμε εξετάσεις..υψηλός κατακερματισμός..κ κιρσοκήλη..αλλά ο κατακερματισμός ήταν από μικρόβιο κάναμε καλλιέργεια που όλοι από εκεί πρέπει να ξεκινάνε που ει άι κ το πιο απλό ,βρέθηκε μικρόβιο πήρε αντιβίωση και για τρεις μήνες βιταμίνες..μετά το τρίμηνο εμεινα έγκυος και προχώρησε..τυχαίο;δεν ξέρω;..πάντως είπα να σ γράψω την εμπειρία μας για να κτλβς ότι είναι αρκετά συχνό δυστυχως αλλά να δείτε κ αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο...σου εύχομαι κάθε ευτυχία..

Τα έχουμε δει όλα βρε.... κανένα μικρόβιο καμία κηρσοκηλη κ άριστο σπερμοδιαγραμμα μόνο ο κατακερματισμός μόνος του είναι 42% και έχει κάνει κ εντύπωση σε 2 ουρολογους πως με τόσο άριστο σπερμοδιαγραμμα κτλ είναι αυτό οπότε μας είπαν ότι αυτό από μόνο του δεν μας λέει κάτι κ παίρνει βιταμινες....θα δείξει....επειδή λοιπόν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα κ έχει πάρα πολύ καλή κινητικότητα κ όλα αυτά που πρέπει πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΕχεις δικιο έχουμε μεινει λίγες και αυτο είναι πολυ θετικό! Επίσης καθε μήνααα τα λεμε τα ξανα λέμε ποσο να το αναλυσουμε πια!!Εγω ειμαι 18η μερα οπότε κλασικά πρέπει να περιμένω να δω πως πήγαν οι προσπάθειες μας! Εύχομαι σύντομα να μη μεινει καμια σε αυτό το θεμα και να συζητάμε σε αλλο για τις εγκυμοσύνες μας 🌈 @ΠαρασκευαιδουΧρειαζομαστε λιγο support νομίζω, είμαστε λίγες αλλα εχουμε τα ζορια μας καθε μια με την ιστορία της🙏💔
    • οχι δε σημαινει τιποτα κακο αν δεν αισθανεσαι κατι,οπως αντιστοιχα και να νιωσεις κατι μπορει να ειναι απο τη προγεστερονη που την παιρνεις στην ετ με τις κουταλες.Εγω δεν ενοιωσα ποτε τιποτα ως τον 2ο μηνα στο πρωτο μου.Ε ρε κοριτσια τι μου θυμησατε.Ουτε να τα θυμαμαι δε θελω αλλα δε θελω και στεναχωριεμαι να βλεπω καποια αλλη που ηταν στα δικα μου παπουτσια να αγχωνεται και να στεναχωριεται.Ελεγα πως δε θα τα ξεχασω ποτε,αλλα οι καταστασεις σε αναγκαζουν κ η ζωη προχωραει.Ειναι κλισε να σου πω μην αγχωνεσαι γιατι δε γινεται αλλα σου στελνω τις θερμοτερες ευχες μου!  
    • Καλά κοριτσάκι μου εσύ;;; Αααα μόνιμα!! 2 εσώρουχα τη μέρα σίγουρα θα τα αλλάξω!! Ούτε ξάπλα ούτε τίποτα!! Απλά δεν άφηνε επαφές. Θα στο ξανά πω όμως ξεκουράσου γιατί εγώ 4-6 δεν είχα τίποτα κ το ξεφτίλισα από βόλτες κ στη β επιπέδου ο τράχηλος είχε κοντύνει πάρα πολύ λόγω του βάρους των δίδυμων κ χρειάστηκα επειγόντως περίδεση. Από κει κ πέρα την έβγαλα καθιστή στον καναπέ χωρίς δουλειές χωρίς τίποτα κ άντε καμμία βόλτα μέχρι την αυλή. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ξεκάθαρα πιο εύκολη από τα δίδυμα δεν το συζητώ!!! Μάλλον αγοράκι. Την Πέμπτη που έχω γιατρό πιστεύω θα δούμε σίγουρα το φύλο. 
    • Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!! Ναι η αλήθεια είναι έπεσε ησυχία στο θεματάκι και όντως μείναμε λίγες στην προσπάθεια... Με το καλό να προχωράνε οι εγκυμοσύνες σας κορίτσια βήμα βήμα όλα κατ ευχήν!!! Μακάρι να ακολουθήσουμε σύντομα όσες ακόμη προσπαθούμε. Εγώ προσπαθώ ακομη αλλά και ετοιμάζομαι για εξωσωματική μέσα στο καλοκαίρι λογικά...
    • @Katerinioo μου μην απελπιζεσαι, οι δυο φιλες μ που γεννησαν φυσιολογικα ειχαν παααρα πολλα ραμματα γιατι βγηκε δυσκολα το μωρο και δυστυχως ταλαιπωρηθηκαν αρκετο καιρο ομως πανω στο μηνα η διαφορα ηταν αισθητη. Η αναρρωση πηγαινε καλα αλλα οι οδιες ενιωθαν δυσφορια και δεν μπορουσαν να καθισουν. Χρησιμοποιουσαν τις πανες που ειναι σαν βρακι και οχι εσωρουχο για να καταλαβεις. Αρα ειναι φυσιολογικο αυτο π νιωθεις. Ειναι και η εξαντληση των πρωτων ημερων ειδικα για εσας π εχετε κι αλλο παιδακι. Λιγη υπομονη ειμαστε φτιαγμενες να προσαρμοζομαστε σε αυτα. @Diwni συμφωνω για το σωμα.  Εγω τοσες ωρες σπιτι με οτι να ναι ρουχα και μπιφτεκι το μαλλι μοιαζω λες και κανω παρωδια στο youtube. Και θα συμφωνησω για το καροτσι προκαλει σοβαρο νανουρισμα οπως και ο μαρσιπος στην περιπτωση μας🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...