Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αγαπημένα μου κορίτσια, δεν απαντάω προσωπικά στην καθεμία, αλλα σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για τα λόγια στήριξης και συμπαράστασης! 🩷🩷

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνειδητοποιήσω τι έγινε,  είχα κανει πολλα όνειρα και προσγειώθηκα απότομα! Τι να κάνουμε όμως αποτυχαμε! Θα παμε αναγκαστικά παρακάτω με πιστη και ελπίδα!

Με κάλεσαν απο την κλινική κλείσαμε ραντεβου την αλλη Παρασκευή, να συζητήσουμε τι συνέβη, και τι θα κανουμε απο εδω και περα, εχω αγωνια να δω τι θα ακούσω! Θα αφήσουμε τωρα αυτον τον κυκλο να περάσει και στον επόμενο πρώτα ο Θεός θα ξανα προσπαθήσουμε!

Θελω να σας πω εν ολιγης τι εχουμε κανει και εαν κάποια κοπελα εχει κανει κατι παραπάνω απο εξέταση, ή εχει κάποια συμβουλή να δω μήπως κάτι μας εχει ξεφύγει! 

Πηραμε κορτιζονη, προγεστερονη,salospir & αντιπηκτικες !

Πριν την ετ κάναμε κολπική καλλιέργεια, βγηκε καθαρη τον Ιουλιο στην ωοληψια κάναμε μια εξέταση όπου μου πήραν δείγμα απο την μήτρα για χρονια ενδομητριτιδα,βγήκε καθαρή! Πέρυσι τον Φεβρουάριο εκανα υστεροσκοπηση, για ενα πολύποδακι μικρο όπου και αφαιρέθηκε! 

Οποία γνωρίζει να μου προτείνει κάτι που μας εχει ξεφύγει, ειμαι ανοιχτή!      Σας ευχαριστώ μέσα απο την ψυχή μου ολες🩷🩷

Δημοσίευση

Γλυκιά μου @flowerv εύχομαι η επόμενη ετ να είναι και η τυχερή σας, να έχετε επιτέλους το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και που σας το χρωστάει!! Ανασυνταχθείτε, μιλήστε με τους γιατρούς, και προχωράτε! Η εξωσωματική είναι για γερά νεύρα, αλλά θα τα καταφέρετε! 🥰

Τώρα σχετικά με φάρμακα, εξετάσεις κλπ, συστυχώς δεν εχω να προσθέσω κάτι. Πάνω κάτω τα ίδια με εσένα είχα κάνει και εγω. Βέβαια εγώ είχα κάνει τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα δεύτερη μέρα cyclacur, αλλά στην περίπτωση μου δεν ενδείκνυται κάτι άλλο λόγω μεγάλου και άστατου κύκλου. Από κει και πέρα, έπαιρνα 4 utrogestan, μια prolutex, μια innohep, σαλοσπίρ. Κορτιζόνη όχι, αλλά μετά την ετ για μια εβδομάδα μού έδωσε ponstan. Και παίρνω και medithyrox γιατί είναι λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσύνη. Υστεροσκόπηση δεν έκανα. Και μετά την ετ μού είπε να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου και απλά να προσέξω να πλένω καλά λαχανικά, ψάρια-κρέατα να ψήνονται καλά, και μπάνιο με χλιαρό νερό. Αυτά νομίζω. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η almira είπε:

Γλυκιά μου @flowerv εύχομαι η επόμενη ετ να είναι και η τυχερή σας, να έχετε επιτέλους το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και που σας το χρωστάει!! Ανασυνταχθείτε, μιλήστε με τους γιατρούς, και προχωράτε! Η εξωσωματική είναι για γερά νεύρα, αλλά θα τα καταφέρετε! 🥰

Τώρα σχετικά με φάρμακα, εξετάσεις κλπ, συστυχώς δεν εχω να προσθέσω κάτι. Πάνω κάτω τα ίδια με εσένα είχα κάνει και εγω. Βέβαια εγώ είχα κάνει τεχνητό κύκλο, ξεκίνησα δεύτερη μέρα cyclacur, αλλά στην περίπτωση μου δεν ενδείκνυται κάτι άλλο λόγω μεγάλου και άστατου κύκλου. Από κει και πέρα, έπαιρνα 4 utrogestan, μια prolutex, μια innohep, σαλοσπίρ. Κορτιζόνη όχι, αλλά μετά την ετ για μια εβδομάδα μού έδωσε ponstan. Και παίρνω και medithyrox γιατί είναι λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσύνη. Υστεροσκόπηση δεν έκανα. Και μετά την ετ μού είπε να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου και απλά να προσέξω να πλένω καλά λαχανικά, ψάρια-κρέατα να ψήνονται καλά, και μπάνιο με χλιαρό νερό. Αυτά νομίζω. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω!

Να,σαι καλα κορίτσι μου γλυκό 🩷

Μας το χρωστάει🙏🩷 σου ευχομαι και εσένα γρήγορα να ξανα μπεις στο παιχνίδι και αυτή τη φορα να δικαιωθείς! Είχαμε ακριβώς τις ίδιες οδηγιες! Η μόνη διαφορά ειναι οτι εγω έπαιρνα 3 κολπικά utrogestan! Άρα απο πρωτόκολλο είμαστε στα ίδια! 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αγαπημένα μου κορίτσια, δεν απαντάω προσωπικά στην καθεμία, αλλα σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για τα λόγια στήριξης και συμπαράστασης! 🩷🩷

Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνειδητοποιήσω τι έγινε,  είχα κανει πολλα όνειρα και προσγειώθηκα απότομα! Τι να κάνουμε όμως αποτυχαμε! Θα παμε αναγκαστικά παρακάτω με πιστη και ελπίδα!

Με κάλεσαν απο την κλινική κλείσαμε ραντεβου την αλλη Παρασκευή, να συζητήσουμε τι συνέβη, και τι θα κανουμε απο εδω και περα, εχω αγωνια να δω τι θα ακούσω! Θα αφήσουμε τωρα αυτον τον κυκλο να περάσει και στον επόμενο πρώτα ο Θεός θα ξανα προσπαθήσουμε!

Θελω να σας πω εν ολιγης τι εχουμε κανει και εαν κάποια κοπελα εχει κανει κατι παραπάνω απο εξέταση, ή εχει κάποια συμβουλή να δω μήπως κάτι μας εχει ξεφύγει! 

Πηραμε κορτιζονη, προγεστερονη,salospir & αντιπηκτικες !

Πριν την ετ κάναμε κολπική καλλιέργεια, βγηκε καθαρη τον Ιουλιο στην ωοληψια κάναμε μια εξέταση όπου μου πήραν δείγμα απο την μήτρα για χρονια ενδομητριτιδα,βγήκε καθαρή! Πέρυσι τον Φεβρουάριο εκανα υστεροσκοπηση, για ενα πολύποδακι μικρο όπου και αφαιρέθηκε! 

Οποία γνωρίζει να μου προτείνει κάτι που μας εχει ξεφύγει, ειμαι ανοιχτή!      Σας ευχαριστώ μέσα απο την ψυχή μου ολες🩷🩷

Εγώ κορίτσι μου 1 μέρα μετά την προγραμματισμένη με ovitrelle ωορρηξία ξεκίνησα κορτιζόνη, ασπιρίνη, innohep, gynalven 3 την ημέρα από το στόμα (είναι σαν τα utrogestan), vasclor κολπικά μια φορά τη μέρα και πρωί βράδυ επίσης cyclacur τα λευκά χάπια (όχι τα καφέ). Και επίσης 2 μέρες πριν την ΕΤ μου έκανε ξανά μισή ovitrelle. Αυτά σαν πρωτόκολλο σε φυσικό κύκλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Εγώ κορίτσι μου 1 μέρα μετά την προγραμματισμένη με ovitrelle ωορρηξία ξεκίνησα κορτιζόνη, ασπιρίνη, innohep, gynalven 3 την ημέρα από το στόμα (είναι σαν τα utrogestan), vasclor κολπικά μια φορά τη μέρα και πρωί βράδυ επίσης cyclacur τα λευκά χάπια (όχι τα καφέ). Και επίσης 2 μέρες πριν την ΕΤ μου έκανε ξανά μισή ovitrelle. Αυτά σαν πρωτόκολλο σε φυσικό κύκλο. 

Αα ενώ ήσουν σε φυσικό κυκλο πήρες και cyclacur, εγω δε πηρα καθολου απο αυτα τα χάπια! Σ'ευχαριστω κορίτσι μου γλυκό 🩷 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

Όλα αυτά σε φυσικο τρόποποιημενο;; εμένα μου είπε μονο ovitrelle πριν την ωορηξια και απο την ωορηξια και μετα utrogestan μονο... Σαν πολυ λίγα τα δικά μου με βάσει αυτα που λέτε εσείς. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Όλα αυτά σε φυσικο τρόποποιημενο;; εμένα μου είπε μονο ovitrelle πριν την ωορηξια και απο την ωορηξια και μετα utrogestan μονο... Σαν πολυ λίγα τα δικά μου με βάσει αυτα που λέτε εσείς. 

Ολα αυτά ναι. Ασε και εγώ λέω τώρα τι είναι όλα αυτά, αλλά είπα να τον εμπιστευτώ για αρχή. 

Δημοσίευση

@flowerv εγώ κορίτσι μου δύο εμβρυομεταφορές και οι δύο πετυχημένες με τεχνιτό κύκλο Cyclacur, Vasclor, Prolutex, Innohep, Salospir. Αυτά! Ούτε μικροβιώματα μήτρας, ούτε υστεροσκοπίσεις, ούτε τπτ.!!! Η μήτρα μου δεν έχει πειραχτεί καθόλου, και μια αναγκαστική απόξεδη μόνο στην πρώτη ετ που παλινδρόμησε. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@flowerv εγώ κορίτσι μου δύο εμβρυομεταφορές και οι δύο πετυχημένες με τεχνιτό κύκλο Cyclacur, Vasclor, Prolutex, Innohep, Salospir. Αυτά! Ούτε μικροβιώματα μήτρας, ούτε υστεροσκοπίσεις, ούτε τπτ.!!! Η μήτρα μου δεν έχει πειραχτεί καθόλου, και μια αναγκαστική απόξεδη μόνο στην πρώτη ετ που παλινδρόμησε. 

Στο μόνο τοτε που μπορώ να αποδώσω την αποτυχια ηταν οτι πηγαμε σε φυσικό κύκλο! Ολα τα άλλα τα κάναμε.. δεν πήρα καθολου cyclacur και εας εχω 7 κουτιά σπιτι μου! Πολυ μεγάλη απογοήτευση το 0..

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Στο μόνο τοτε που μπορώ να αποδώσω την αποτυχια ηταν οτι πηγαμε σε φυσικό κύκλο! Ολα τα άλλα τα κάναμε.. δεν πήρα καθολου cyclacur και εας εχω 7 κουτιά σπιτι μου! Πολυ μεγάλη απογοήτευση το 0..

Καλημέρα κορίτσι μου.. λυπάμαι πάρα πολύ για ολο αυτο που πέρασες.. Μετά από πολλά χρόνια στην εξωσωματική πρ΄έπει να σου πω, πως ο φυσικός κύκλος στην ΕΤ ειναι πολύ καλύτερος από τον τεχνητ΄ό κύκλο.. Μιμείται την φυσιολογική διαδικασία και δεν χρειάζεται να υπολογίσει ο γιατρός το "παράθυρο εμφύτευσης" που διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα..  Εχω κανει και τα 2 και με το φυσικό κύκλο είχα μεγαλύτερη σιγουριά..
Οποτε μην σκέφτεσαι τέτοια.. Όλα ήταν καλά, το τι εγινε δεν το ξερει κανενας.. 
Συνήθως τίποτα απο όλα αυτα που ανέφερες δεν επηρεάζει ή επιτυγχάνει τη σύλληψη, (αγωγή, φαρμακα κτλ ) Τις πιο πολλες φορες η αποτυχία έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου (το grade του εμβρύου δεν λεει τιποτα) ή απλά ειναι τυχαίο γεγονός..  Οπότε είτε πήρες κολπικα την προγεστερόνη, είτε με ένεση, είτε πηρες παραπάνω η λιγοτερο δεν θα αλλαζε το αποτελεσμα.. 
Αν είναι να κανεις κάτι το μονο που μπορείς να κανεις είναι να ελεγξεις το σπέρμα με πιο εξειδικευμένες εξετάσεις. Το απλό σπερμοδιάγραμμα δεν λέει κάτι.. Και λέω το σπερμα, γιατι το ωάριο δυστυ΄χώς ειναι πολύ πιο πολύπλοκο κύτταρο και πέραν απο καποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που βλέπουν οι εμβρυολογοι στο μικροσκοπιο δεν μπορεις να ξερεις περισσότερα.. 

Απλά ξανα προσπαθείς και ελπίζεις για καλύτερο αποτέλεσμα.. 
Ξέρω πολύ καλά την απογοήτευση αυτή που νιωθεις.. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα απο δω και πέρα...

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.. λυπάμαι πάρα πολύ για ολο αυτο που πέρασες.. Μετά από πολλά χρόνια στην εξωσωματική πρ΄έπει να σου πω, πως ο φυσικός κύκλος στην ΕΤ ειναι πολύ καλύτερος από τον τεχνητ΄ό κύκλο.. Μιμείται την φυσιολογική διαδικασία και δεν χρειάζεται να υπολογίσει ο γιατρός το "παράθυρο εμφύτευσης" που διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα..  Εχω κανει και τα 2 και με το φυσικό κύκλο είχα μεγαλύτερη σιγουριά..
Οποτε μην σκέφτεσαι τέτοια.. Όλα ήταν καλά, το τι εγινε δεν το ξερει κανενας.. 
Συνήθως τίποτα απο όλα αυτα που ανέφερες δεν επηρεάζει ή επιτυγχάνει τη σύλληψη, (αγωγή, φαρμακα κτλ ) Τις πιο πολλες φορες η αποτυχία έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου (το grade του εμβρύου δεν λεει τιποτα) ή απλά ειναι τυχαίο γεγονός..  Οπότε είτε πήρες κολπικα την προγεστερόνη, είτε με ένεση, είτε πηρες παραπάνω η λιγοτερο δεν θα αλλαζε το αποτελεσμα.. 
Αν είναι να κανεις κάτι το μονο που μπορείς να κανεις είναι να ελεγξεις το σπέρμα με πιο εξειδικευμένες εξετάσεις. Το απλό σπερμοδιάγραμμα δεν λέει κάτι.. Και λέω το σπερμα, γιατι το ωάριο δυστυ΄χώς ειναι πολύ πιο πολύπλοκο κύτταρο και πέραν απο καποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που βλέπουν οι εμβρυολογοι στο μικροσκοπιο δεν μπορεις να ξερεις περισσότερα.. 

Απλά ξανα προσπαθείς και ελπίζεις για καλύτερο αποτέλεσμα.. 
Ξέρω πολύ καλά την απογοήτευση αυτή που νιωθεις.. Σου εύχομαι να πάνε ολα καλα απο δω και πέρα...

Υπεροχα !! 😐

Είχαμε μια τελεια βλαστοκύστη 5αα υγιέστατη ελεγμένη απο προεμφυτευτικο ελεγχο!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Υπεροχα !! 😐

Είχαμε μια τελεια βλαστοκύστη 5αα υγιέστατη ελεγμένη απο προεμφυτευτικο ελεγχο!

Αν είχατε κάνει προεμφυτευτικό τότε ξέρεις σίγουρα πως ειναι υγιέστατο έμβρυο.. Με τον φυσικό κυκλο παρακάμπτεις το era test και το παράθυρο εμφύτευσης οποτε εισαι σε safe ground.. Πιστευω πραγματικά πως ηταν τυχαίο γεγονός... Αν εχεις ακομα 3 βλαστοκύστες ελεγμένες τότε σίγουρα όλα θα πάνε καλά!! 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lisaki 80 είπε:

Αν είχατε κάνει προεμφυτευτικό τότε ξέρεις σίγουρα πως ειναι υγιέστατο έμβρυο.. Με τον φυσικό κυκλο παρακάμπτεις το era test και το παράθυρο εμφύτευσης οποτε εισαι σε safe ground.. Πιστευω πραγματικά πως ηταν τυχαίο γεγονός... Αν εχεις ακομα 3 βλαστοκύστες ελεγμένες τότε σίγουρα όλα θα πάνε καλά!! 

Η τύχη μου η μαύρη τι να πω πια ρε κορίτσια 😂

Ηταν όλοι σίγουροι και ο γυναικολόγος και αιματολογος και εξωσωσματικος  μου φουντωσαν και εμενα τα μυαλά και την πάτησα! Είναι και τα 3 ελεγμένα.. οπότε ελπιζω στο να αλλαξει η τύχη μου 🩷

Επεξεργάστηκε από flowerv
Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Η τύχη μου η μαύρη τι να πω πια ρε κορίτσια 😂

Ηταν όλοι σίγουροι και ο γυναικολόγος και αιματολογος και εξωσωσματικος  μου φουντωσαν και εμενα τα μυαλά και την πάτησα! Είναι και τα 3 ελεγμένα.. οπότε ελπιζω στο να αλλαξει η τύχη μου 🩷

Μακάρι κορίτσι μου και εγω αυτο πιστεύω ότι πιθανόν ηταν τυχαίο ότι δεν έπιασε.. Σιγουρα εκει μεσα στα 3 ειναι το μωράκι/α σου!!! Να δείτε τωρα σε επόμενη φορά αν πάτε φυσικο η τεχνίτο.. Δεν νομίζω  ομως να φταίει φυσικός η τεχνιτος κυκλος. Αν δεν έχεις θέμα με την ωορρηξία και εχεις σταθερό κυκλο προτιμούν φυσικο κυκλο οι γιατροί είναι κ πιο εύκολος με λιγότερα φαρμακα. Αλλα εχω ακούσει και οτι πολλοί γιατροι επιλέγουν τεχνιτο γιατί τον ελέγχουν απόλυτα στο ποτε θελουν να γινει η εμβρυομεταφορά .

Εγώ που πήγα σήμερα για υπερηχο το ενδομήτριο είναι περίπου 8 και έχουμε φοβο τωρα μην γίνει ωορηξια Τρίτη και μετά πέφτει Κυριακή για ετ που δεν γίνεται.. Ιδανικά θέλουμε να γίνει Δευτέρα ωορηξια για να πάω Σάββατο. Θα κάνω έναν ακόμη υπέρηχο μεθαύριο να δούμε πως προχωράει και το ενδομήτριο και το ωοθηλακιο και αν μπορέσουμε να σύγχρονηστουμε να κάνω και την ovitrelle. Πάμε με φυσικο κυκλο και ελπίζω να μην τον ακυρώσουμε...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ngsofia είπε:

Μακάρι κορίτσι μου και εγω αυτο πιστεύω ότι πιθανόν ηταν τυχαίο ότι δεν έπιασε.. Δεν νομίζω να φταίει φυσικός η τεχνιτος κυκλος. Νομίζω πως αν δεν έχεις θέμα με την ωορρηξία προτιμούν φυσικο κυκλο οι γιατροί. Αλλα εχω ακούσει και οτι πολλοί επιλέγουν τεχνιτο γιατί τον  ελέγχουν απόλυτα.

Εγώ που πήγα σήμερα για υπερηχο το ενδομήτριο είναι περίπου 8 και έχουμε φοβο τωρα μην γίνει ωορηξια Τρίτη και μετά πέφτει Κυριακή για ετ που δεν γίνεται.. Ιδανικά θέλουμε να γίνει Δευτέρα ωορηξια για να πάω Σάββατο. Θα κάνω έναν ακόμη υπέρηχο μεθαύριο να δούμε πως προχωράει και το ενδομήτριο και το ωοθηλακιο και αν μπορέσουμε να σύγχρονηστουμε να κάνω και την ovitrelle. Πάμε με φυσικο κυκλο. 

Ο φυσικός κυκλος εχει ρίσκο εγώ ένιωσα οτι πήγαμε λιγο στα τύφλα με την ovitrelle.. Τέλος παντων εγινε, εχω απορία τι θα μου πουν την αλλη βδομάδα στο ραντεβού!!! Προχωράμε δεν εχω αλλη επιλογή! 

Αντε κορίτσι μου καλη αρχη και καλή επιτυχία εύχομαι να πανε ολα καλα 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ο φυσικός κυκλος εχει ρίσκο εγώ ένιωσα οτι πήγαμε λιγο στα τύφλα με την ovitrelle.. Τέλος παντων εγινε, εχω απορία τι θα μου πουν την αλλη βδομάδα στο ραντεβού!!! Προχωράμε δεν εχω αλλη επιλογή! 

Αντε κορίτσι μου καλη αρχη και καλή επιτυχία εύχομαι να πανε ολα καλα 🙏

Ναι ίσως να είναι έτσι λίγο πιο στα τύφλα, εμενα μου ειπε να ξεκινήσω από αύριο κ τεστ ωορηξιας και μόλις δείξει θετικο να τον ενημερώσω για να μου πουν για την ovitrelle. Στον φυσικο είναι ότι πρέπει να πατήσεις πάνω στην ωορηξια και να μην το χάσεις... ναι θα περιμένουμε να μας πεις τι σου προτείνει για την επόμενη φορά με το καλο!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια με σταθερότατο κύκλο ο γιατρός και τις δύο φορές με πήγε με τεχνικό κύκλο και δεν απογοητεύτηκα από το αποτέλεσμα. Ούτε παράθυρα εμφύτευσης ούτε τπτ.. Έναν υπέρηχο, δεν θυμάμαι σε πια μέρα του κύκλου, για να δούμε πάχος ενδομητρίου και μετά εμβρυομεταφορά. Γενικά και στις δύο φορές σε έμβρυα 5 ημερών στην 19η ημέρα έγινε η ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό ΣΚ! Τι κάνετε;

@flowerv πώς είσαι κορίτσι μου;

@Ngsofia μου πήγες για υπέρηχο;

Δεν ειμαι καλα, προσποιούμαι οτι ειμαι καλα, αλλα δεν ειμαι!

Δεν μπορω να το χωνέψω με τίποτα και φοβάμαι πολυ για την συνέχεια! Εσυ πως εισαι ?

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό ΣΚ! Τι κάνετε;

@flowerv πώς είσαι κορίτσι μου;

@Ngsofia μου πήγες για υπέρηχο;

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πηγα για υπερηχο την Πέμπτη και σήμερα πάλι είδαμε το ωάριο απλώς εχουμε έναν φοβο μην γινει ωορηξια Τρίτη και μετά δεν βολέψει η εμβρυομεταφορά γιατι πέφτει Κυριακή. Ιδανικά θέλαμε Δευτέρα να γίνει ωορηξια αλλα σημερα το ωοθηλακιο ηταν καπου 16mm. Του έστειλα τον υπέρηχο και περιμένω να μου πει τι κάνω. 

@flowerv κορίτσι μου πραγματικά είναι πολύ νωρίς για να το έχεις χωνέψει κ να είσαι καλά.. Ειναι δύσκολη η απογοήτευση και εγω την φοβάμαι πολυ... Θα βρεις ομως το κουραγιο να πας παρακάτω σε επόμενη προσπάθεια ξερω οτι ο φόβος ίσως να είναι κ μεγαλύτερος αλλα πρέπει να προχωράμε μπροστά οτι και να συμβαίνει...

Δημοσίευση

@Ngsofia μακάρι να συντονιστούν όλα και να κάνεις το Σάββατο την ετ σου κανονικα!! Ας συνεργαστεί λίγο αυτο το ωαριάκι! 😁 Αλλά ναι, θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρός!

@flowerv μου εύχομαι όσο περνάνε οι μέρες να νιώθεις καλύτερα. Δες τι θα σου πουν και στο ραντεβού την Παρασκευη. Σίγουρα υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας, αλλα θα ανασυνταχθεις και θα ξαναδοκιμασεις. Έχεις άλλα τρία εμβρυακια που σε περιμένουν και αξίζουν και αυτά μια ευκαιρία πιστευω. 

Εγώ τα ίδια. Θα μιλήσω μεσα στην εβδομάδα με τον γιατρό γιατί δεν με κόβω να βλέπω περίοδο σύντομα. Νομίζω έχει βαρέσει διάλυση το σύστημα. 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η almira είπε:

@Ngsofia μακάρι να συντονιστούν όλα και να κάνεις το Σάββατο την ετ σου κανονικα!! Ας συνεργαστεί λίγο αυτο το ωαριάκι! 😁 Αλλά ναι, θα δεις τι θα σου πει και ο γιατρός!

@flowerv μου εύχομαι όσο περνάνε οι μέρες να νιώθεις καλύτερα. Δες τι θα σου πουν και στο ραντεβού την Παρασκευη. Σίγουρα υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας, αλλα θα ανασυνταχθεις και θα ξαναδοκιμασεις. Έχεις άλλα τρία εμβρυακια που σε περιμένουν και αξίζουν και αυτά μια ευκαιρία πιστευω. 

Εγώ τα ίδια. Θα μιλήσω μεσα στην εβδομάδα με τον γιατρό γιατί δεν με κόβω να βλέπω περίοδο σύντομα. Νομίζω έχει βαρέσει διάλυση το σύστημα. 

Άρα σε βλέπω πάλι να παίρνεις τα χάπια να σου έρθει αν δεν έρχεται... Ε βρε κορίτσια κάνουμε τόσα στο σώμα μας τι να μην αποσυντονιζεται....

Έτσι είναι πολλές φορές δεν βγαίνουν τα πράγματα όπως θέλουμε με την πρώτη αλλα αυτο δεν σημαίνει πως δεν θα συμβούν κ πότε είναι και η τύχη στη μέση.. 

Μακάρι η επόμενη προσπάθεια σας να είναι και η τελευταία!!!! Και εγω να καταφέρω να πάω στην πρώτη μου... 

Δημοσίευση

Αγαπημένα μου κορίτσια, ελπίζω μερα με την μέρα να ειμαι καλυτερα να αδιαθετησω κιολας να κλείσει αυτος ο κύκλος! @Ngsofia καλη επιτυχια γλυκό μου κορίτσι να έρθουν ολα όπως πρέπει και αυτο το εμβρυακι να ειναι το μωρακι σας 🥰 

@almira ακόμα σε παιδεύει κοριτσάκι μου,αντε να σου ερθει και εσενα να ξεκινήσεις! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε? Χαθήκαμε!! Πως είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμείς έχουμε μπει στο αλμα και έχουμε και πάρα πολύ γκρίνια μαζί και τα δόντια και είμαστε λίγο του τρελού. Πως τα πάτε με τα φαγητά όσες δίνεται? Εγώ είχα κόψει για 2 μέρες τα φρούτα γιατί έφτασε σε σημείο να κάνει κακά 7 φορές τι μέρα και τρόμαξα, βέβαια ήταν κανονικά αλλά άφησα λίγο να ηρεμησει.
    • @ΠαρασκευαιδουΜακάρι να πάει καλα και σε εμάς❤️ Ανυπομονώ να κάνουμε εξετάσεις και να ξεκινήσουμε❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!  Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂 Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά! Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍 Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια! Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει.  Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 
    • Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...