Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια,προφανώς εγω ειμαι εκτός.. το σημερινό τεστ αρνητικό!

Τελείωσαν ολα ! 

Καλημερα κορίτσια μου.

@flowerv να πας κανονικα να κανεις τη χοριακη σου. Να περιμένεις οδηγίες απο τον γιατρο σου. Ποτε δεν ξέρεις. Τα τεστ μπορει να δείχνουν λαθος, η χοριακη όμως ποτέ!

Ειναι πολυ δύσκολος ο δρομος της εξωσωματικής. Κουράγιο κοριτσια!! Ο Θεός είναι μεγάλος, μακάρι να μας στείλει ενα υγιές μωράκι σε όλες μας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κορίτσια μου.

@flowerv να πας κανονικα να κανεις τη χοριακη σου. Να περιμένεις οδηγίες απο τον γιατρο σου. Ποτε δεν ξέρεις. Τα τεστ μπορει να δείχνουν λαθος, η χοριακη όμως ποτέ!

Ειναι πολυ δύσκολος ο δρομος της εξωσωματικής. Κουράγιο κοριτσια!! Ο Θεός είναι μεγάλος, μακάρι να μας στείλει ενα υγιές μωράκι σε όλες μας.

Πολυ δύσκολος ο δρόμος,αυτο !

Δεν μας δίνεται ακομα και σε αυτήν την φάση που έχουμε φτάσει τιποτα απλόχερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια,προφανώς εγω ειμαι εκτός.. το σημερινό τεστ αρνητικό!

Τελείωσαν ολα ! 

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω την απογοήτευση που νιώθεις.. δυστυχώς για εμάς κάποια πράγματα έρχονται πιο δύσκολα! Να θυμάσαι όμως ότι οτιδήποτε κ αν έρθει στο δρόμο μας στο τέλος πάντα θα βρίσκουμε την δύναμη να συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω την απογοήτευση που νιώθεις.. δυστυχώς για εμάς κάποια πράγματα έρχονται πιο δύσκολα! Να θυμάσαι όμως ότι οτιδήποτε κ αν έρθει στο δρόμο μας στο τέλος πάντα θα βρίσκουμε την δύναμη να συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας! 

Κορίτσι μου, μου τελείωσαν οι αντιδράσεις!

Έχετε δίκιο ολες και σας ευχαριστώ ολες για την στήριξη! Δεν σκέφτομαι τοσο λογικά και αισιόδοξα σημερα ! 

Δημοσίευση

@flowerv κορίτσι μου γλυκό εύχομαι με όλη μου την καρδιά το σημερινό τεστ να ήταν λάθος! Είναι πολύ άδικο να συμβαίνει αυτό. Είμαστε σε ένα μονοπατι που όλα είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων στην εξωσωματική ακόμα και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Αυτό βλέπω συνέχεια. Είναι πολύ σκληρό και άδικο. Δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι γιατί είναι αστείο όταν στο λένε αυτό, αλλά θα σου πω και το πιστεύω ότι όλες θα τα καταφέρουμε, γιατί το θέλουμε και παλεύουμε με όλη μας την ψυχή γι αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

@flowerv κορίτσι μου γλυκό εύχομαι με όλη μου την καρδιά το σημερινό τεστ να ήταν λάθος! Είναι πολύ άδικο να συμβαίνει αυτό. Είμαστε σε ένα μονοπατι που όλα είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων στην εξωσωματική ακόμα και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Αυτό βλέπω συνέχεια. Είναι πολύ σκληρό και άδικο. Δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι γιατί είναι αστείο όταν στο λένε αυτό, αλλά θα σου πω και το πιστεύω ότι όλες θα τα καταφέρουμε, γιατί το θέλουμε και παλεύουμε με όλη μας την ψυχή γι αυτό. 

Σ'ευχαριστω κορίτσι μου σ'ευχαριστώ παρα πολύ, από την μία ελπίζω για ενα θαυμα, αλλά από την άλλη εχω καταλάβει την ωμή πραγματικότητα! Μακαρι για όλες μας🙏

Δημοσίευση

@flowerv Κορίτσι μου αρχικά μέγα λάθος που έκανες τεστάκι, αλλά οκ έτσι ένιωσες, έτσι έκανες!!! Όμως ειλικρινά πίστεψε με δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη!!!! Έχω δει του κόσμου τα λάθη από τεστ την ίδια μέρα της χοριακής να βγαίνουν αρνητικά κ θετική χοριακή κ ήταν ένας από τους λόγους που δεν έκανα σε καμία από τις 2 εμβυομεταφορές, ναι είχα σκάσει αλλά πήγα απευθείας για χοριακή!!! Αν είναι αύριο χαμηλή η χοριακή σου, γιατί μην ξεχνάμε έχεις βάλει κ 1 οπότε κ 30-40 θα είναι θετική που να δείξει το έρμο το τεστ από σήμερα (κ το έχω πει πολλές φορές άσε τα early κ το τι λένε ότι δείχνουν μέρες πριν κλπ είναι όλα θέμα ηλίθιου μάρκετινγκ)!!!! Οπότε χαλάρωσε κ πάνε αύριο όμορφα κ ωραία να κάνεις την χοριακούλα σου, κ εύχομαι να βγει θετική 😊

Κ αν στη χειρότερη βγει αρνητική να σκέφτεσαι ότι καλύτερα να μην πετύχει κάτι από την αρχή παρά να στραβώσει μετά.... Ξέρω είναι σκληρό αλλά πίστεψε με ως φουλ καμένη, χίλιες φορές να έρθει ένα υγιές εμβρυάκι κ να μείνει!!!! 

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε αύριο νέα σου 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@flowerv Κορίτσι μου αρχικά μέγα λάθος που έκανες τεστάκι, αλλά οκ έτσι ένιωσες, έτσι έκανες!!! Όμως ειλικρινά πίστεψε με δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη!!!! Έχω δει του κόσμου τα λάθη από τεστ την ίδια μέρα της χοριακής να βγαίνουν αρνητικά κ θετική χοριακή κ ήταν ένας από τους λόγους που δεν έκανα σε καμία από τις 2 εμβυομεταφορές, ναι είχα σκάσει αλλά πήγα απευθείας για χοριακή!!! Αν είναι αύριο χαμηλή η χοριακή σου, γιατί μην ξεχνάμε έχεις βάλει κ 1 οπότε κ 30-40 θα είναι θετική που να δείξει το έρμο το τεστ από σήμερα (κ το έχω πει πολλές φορές άσε τα early κ το τι λένε ότι δείχνουν μέρες πριν κλπ είναι όλα θέμα ηλίθιου μάρκετινγκ)!!!! Οπότε χαλάρωσε κ πάνε αύριο όμορφα κ ωραία να κάνεις την χοριακούλα σου, κ εύχομαι να βγει θετική 😊

Κ αν στη χειρότερη βγει αρνητική να σκέφτεσαι ότι καλύτερα να μην πετύχει κάτι από την αρχή παρά να στραβώσει μετά.... Ξέρω είναι σκληρό αλλά πίστεψε με ως φουλ καμένη, χίλιες φορές να έρθει ένα υγιές εμβρυάκι κ να μείνει!!!! 

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε αύριο νέα σου 🙏🥰

Αααχ κορίτσι μου 3 χρονια Προσπαθούμε ειναι το 3 τεστ που εκανα στη ζωή μου, δεν άντεξα, δεν κρατήθηκα! Δε ξερω εαν εκανα καλα ή οχι, ξέρω οτι απογοητευτηκα πολυ ! Εχεις δίκιο και προσπαθώ να ακούσω αυτα που λες και μεσα μου βαθια θελω να  ελπιζω.. σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχές! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Αααχ κορίτσι μου 3 χρονια Προσπαθούμε ειναι το 3 τεστ που εκανα στη ζωή μου, δεν άντεξα, δεν κρατήθηκα! Δε ξερω εαν εκανα καλα ή οχι, ξέρω οτι απογοητευτηκα πολυ ! Εχεις δίκιο και προσπαθώ να ακούσω αυτα που λες και μεσα μου βαθια θελω να  ελπιζω.. σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχές! 

Θα ευχηθω να ειναι λαθος κ αυριο να γινει η εκπληξη. Ξερουμε πως νιωθεις..τιποτα δε τελειωσε κ αρνητικο να ειναι ..δε ξερω αν εχεις κ αλλα εμβρυα. Τωρα ψυχραιμια κ αναλογα τι θα δεις αυριο θα μιλησεις με το γιατρο για το τι θα κανεις. Σε νιωθω..🩷

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Θα ευχηθω να ειναι λαθος κ αυριο να γινει η εκπληξη. Ξερουμε πως νιωθεις..τιποτα δε τελειωσε κ αρνητικο να ειναι ..δε ξερω αν εχεις κ αλλα εμβρυα. Τωρα ψυχραιμια κ αναλογα τι θα δεις αυριο θα μιλησεις με το γιατρο για το τι θα κανεις. Σε νιωθω..🩷

Να'σαι καλα γλυκια μου, εχω αλλα 3!

Ελπιζω σε ενα θαυμα για αυριο! Σ'ευχαριστω πολυ για το μήνυμα 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Σε νιωθω απολυτα. Πανω απο 3 χρονια προσπαθουμε κι εμεις. Καμια συλληψη. Δυστυχως καποιες πρεπει να παλεψουμε πολυ για ενα παιδι και νιωθω οτι ειναι τοσο αδικο.........

Κανε τη χοριακη σου αυριο... Οτι βρεξει ας κατεβασει.... Αυριο θα μιλησεις και με το γιατρο σου αναλογα με το αποτελεσμα. Ευχομαι να διαψευσει η χοριακη το τεστ!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σε νιωθω απολυτα. Πανω απο 3 χρονια προσπαθουμε κι εμεις. Καμια συλληψη. Δυστυχως καποιες πρεπει να παλεψουμε πολυ για ενα παιδι και νιωθω οτι ειναι τοσο αδικο.........

Κανε τη χοριακη σου αυριο... Οτι βρεξει ας κατεβασει.... Αυριο θα μιλησεις και με το γιατρο σου αναλογα με το αποτελεσμα. Ευχομαι να διαψευσει η χοριακη το τεστ!!

Και εγω νιωθω οτι ειναι άδικο και θυμώνω, γιατι άραγε?? Γιατί απο'ολο αυτο γιατι? Κατι τοσο γλυκό να μετατρέπεται σε τοσο σκοτεινό? 

Γιατί??? 

Αναπάντητα θα μείνουν..

Οπως το είπες οτι ειναι να γίνει ας γίνει..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ενα ωραιότατο 0!

Καλημερα. Λυπάμαι πολυ κοριτσι μου. Παρε το χρονο σου. Ειναι πολυ δύσκολο ολο αυτο που περνάς. Μιλησε με το γιατρο σου για τα επόμενα βήματα σας και για τους λόγους αποτυχίας.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Λυπάμαι... Πήρες στην κλινική ή τον γιατρό; να δεις τι θα πουν και αυτοί 

@pennaki δεν μπορω να καταλάβω τα προνοησαμε ολα ιατρικα δεν ξερω τι μπορεί να πηγε λαθος,δεν ξερω εαν μπορούμε να βελτιώσουμε να αλλάξουμε κάτι!

Τους στάλθηκαν τα αποτελέσματα,ας με πάρουν να μου πουν τι έγινε...

Μονο τη γυναικολόγο μου πηρα,μου ειπεε οχι ρε εσυ το πίστευα πολυ !!! Μου λεει ολα τα κάναμε όπως πρέπει δεν εχω να σου δώσω μια απάντηση στο τι φταίει.. παμε να προσπαθήσουμε ξανά!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

@pennaki δεν μπορω να καταλάβω τα προνοησαμε ολα ιατρικα δεν ξερω τι μπορεί να πηγε λαθος,δεν ξερω εαν μπορούμε να βελτιώσουμε να αλλάξουμε κάτι!

Μονο τη γυναικολόγο μου πηρα,μου ειπεε οχι ρε εσυ το πίστευα πολυ !!! Μου λεει ολα τα κάναμε όπως πρέπει δεν εχω να σου δώσω μια απάντηση στο τι φταίει.. παμε να προσπαθήσουμε ξανά!!

Πολλές φορες εχω καταλαβει ειναι καθαρά θέμα τύχης δυστυχώς!

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ενα ωραιότατο 0!

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου! Πάρε τον χρόνο σου, ξέσπασε, μοιρασου το με όποιον νιώθεις καλά και πάρε όποια βοήθεια σε κάνει ν νιώθεις οκ.. σε λίγο καιρό εδώ θα είμαστε να λέμε για την νέα προσπάθεια! 
στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

Δημοσίευση

Ενα ωραιότατο 0!

Αχ κορίτσι μου λυπάμαι πραγματικά.. οτι και να σου πούμε λίγο είναι αλλα καταλαβαίνω την απογοήτευση σου κάνουμε ότι κάνουμε και ελπίζουμε, το οτι ειναι κ θέμα τύχης το πιστεύω.. Δεν κάνατε κάτι λάθος προφανώς... Θα δεις κ τι θα σου πούνε απο το κέντρο. Αλλα μην το βάζεις κάτω δεν ηταν η πρώτη η τυχερή θα είναι η επόμενη...Εδώ είμαστε να υποστηριζουμε η μία την άλλη σε αυτο το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής είναι δύσκολο να σου γκρεμίζονται τα όνειρα.. Τουλάχιστον στο τέλος αυτής της διαδρομής να υπάρχουν γερά μωρακια στις αγκαλιές αυτο μονο θέλουμε!!! 

Δημοσίευση

Ενα ωραιότατο 0!

Αχ κορίτσι μου δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι!!! Δεν ξέρω πραγματικά γιατί πρέπει να είναι τόσο μα τόσο δύσκολο για κάποια ζευγάρια, ειλικρινά δεν έχω βρει ούτε εγώ απάντηση... Πάρε τον χρόνο σου, κλάψε να σου φύγει όλο το άγχος κ η στεναχώρια κ ξανά προσπάθησε όταν νιώσεις έτοιμη!!! Ξέρω σου φαίνονται όλα μάταια αυτή τη στιγμή κ σε νιώθω απόλυτα....Εφόσον έχεις κ άλλα ελεγμ΄ένα εμβρυάκια δείτε μήπως κάτι έπαιξε ρόλο στην εμφύτευση πχ μήπως δεν σου ταιριάζει ο φυσικός κ χρειάζεσαι φάρμακα κλπ. Κάπου εκεί μέσα θα είναι το μωράκι σας, είμαι σίγουρη 😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κριμα..να παρει!! Ειναι δυσκολο..τα θετικα νεα ειναι οτι εχεις κ αλλα εμβρυα οποτε η μιση δουλεια εχει γινει. Τι εφταιξε? Κανεις δε ξερει. Δε θυμαμαι υστεροσκοπηση εκανες πριν την ετ? Ειναι σημαντικο εκτος απο ποιοτικα εμβρυα να εχετε ελεγξει κ τη μητρα. Αν εχεις κανει κ ολα ηταν ενταξει προχωρας οποτε εισαι ετοιμη στην επομενη ετ. 

Αγκαλια...🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ενα ωραιότατο 0!

Αχ κορίτσι μου δεν το πιστεύω…. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και ταυτόχρονα δύναμη για την επόμενη προσπάθεια.  Αφου ομως κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με το γιατρό τι μπορεί να έφταιξε πριν θεωρηθεί απλά ένα τυχαίο γεγονός και τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικό την επόμενη φορά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε? Χαθήκαμε!! Πως είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμείς έχουμε μπει στο αλμα και έχουμε και πάρα πολύ γκρίνια μαζί και τα δόντια και είμαστε λίγο του τρελού. Πως τα πάτε με τα φαγητά όσες δίνεται? Εγώ είχα κόψει για 2 μέρες τα φρούτα γιατί έφτασε σε σημείο να κάνει κακά 7 φορές τι μέρα και τρόμαξα, βέβαια ήταν κανονικά αλλά άφησα λίγο να ηρεμησει.
    • @ΠαρασκευαιδουΜακάρι να πάει καλα και σε εμάς❤️ Ανυπομονώ να κάνουμε εξετάσεις και να ξεκινήσουμε❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!  Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂 Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά! Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍 Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια! Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει.  Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 
    • Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...