Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

@Ngsofia υπεροχα τα νεα σου ευχομαι να κανετε αρκετες γερες βλαστοκύστες 🥰

@melitiniღ  το κοριτσακι σας ήρθε για να μείνει! Εύχομαι γρήγορα να πας σπιτάκι σου και ολα να πανε καλα 🥰

@almira εσυ πως σκοπεύεις να πορευτεις ? Εισαι έτοιμη για το επόμενο βήμα?

Εγω περιμένω να φτάσει η ημέρα ωορρηξιας να ξεκινήσουμε προγεστερονη και να γίνει η εμβρυομεταφορα! Τέλος του μηνα με αρχές του επόμενου λογικα ! 

@Asteria22πως εισαι κορίτσι κου?

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

@melitiniღ  το κοριτσακι σας ήρθε για να μείνει! Εύχομαι γρήγορα να πας σπιτάκι σου και ολα να πανε καλα 🥰

Εγω περιμένω να φτάσει η ημέρα ωορρηξιας να ξεκινήσουμε προγεστερονη και να γίνει η εμβρυομεταφορα! Τέλος του μηνα με αρχές του επόμενου λογικα ! 

Σκέφτομαι στον επόμενο κύκλο να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ. Τώρα πότε θα είναι αυτό, έτσι όπως είναι ο κύκλος μου, κανείς δεν ξέρει! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Μπράβο πολυ καλα τα πήγες μακαρι να έχετε όσες περισσότερες βλαστοκυστες γίνεται.  Το σπέρμα το φτιάχνουν μη σε ανησυχεί. Καλα τα λέει ο γιατρός δεν εχειε λόγο να κάνεις συλλογή. Αν εχεις στο σύνολο 4 σου φτάνουν για δύο ετ. Γερά εμβρυακια σου εύχομαι περιμένουμε τα νέα σου!💗

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι!!! Αναμένω ενημέρωση για γονικοποιησεις αλλά αναρωτιέμαι αν ενημερωνουν Κυριακή.. Ο γιατρός είναι της άποψης να βαλουμε ένα μιας και έχω  ήδη κ μια άριστη βλαστοκύστη και δεν είναι τόσο υπέρ των διδύμων κυήσεων λογο υψηλότερου κινδύνου βέβαια μας είπε ότι θέλετε και εσείς αποφασίζετε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

@melitiniღ όλα πηγαίνουν καλύτερα κορίτσι μου!! Υπομονή κ πίστη το κοριτσάκι σου είναι εκεί και περιμένει να σας συναντήσει!!!

@almira @flowerv Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μακάρι να παμε καλα και να μην κάνω άλλη ωοληψία.. Και εμένα μου είπε ο γιατρός λόγο διπλής ωοληψίας θα αργήσει να μου έρθει περίοδος ενώ ήταν να μου έρθει από βδομάδα θα κάνει γυρω στις 14 μέρες. 

Αφού το αποφάσισες κορίτσι μου  να ξανα προχωρήσεις σε ετ με το καλό θα έρθει η ώρα και να είναι και η τυχερή!!!

@flowerv αντε ωραία κοντεύει  ο καιρός με το καλό!!! Σε φυσικό κύκλο πας κ εσύ ε; κάνεις τεστ ωορηξιας; εμένα μου είπε όταν έρθει η ώρα να κάνω κ τεστακια

@Asteria22 πως εισαι;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι!!! Αναμένω ενημέρωση για γονικοποιησεις αλλά αναρωτιέμαι αν ενημερωνουν Κυριακή.. Ο γιατρός είναι της άποψης να βαλουμε ένα μιας και έχω  ήδη κ μια άριστη βλαστοκύστη και δεν είναι τόσο υπέρ των διδύμων κυήσεων λογο υψηλότερου κινδύνου βέβαια μας είπε ότι θέλετε και εσείς αποφασίζετε.

Εμένα Καθαρά Δευτέρα που ηταν η 3η μέρα με ενημέρωσαν πάντως! Μακάρι να σε πάρουν να σου πουν, αλλιώς υπομονή μέχρι αύριο! Ούτε ο δικός μου γιατρός προτιμά τις δίδυμες κυήσεις και είχε προβληματιστει για το τι να κάνουμε. Τελικα βάλαμε δύο με τη λογική ότι έχουμε αρκετα εμβρυα και για να αυξήσουμε τις πιθανότητες.  Όταν έρθει η ωρα με το καλό θα το σκεφτείτε και θα αποφασίσετε!

Δημοσίευση

Αντε με το καλό @almira!!!

@Ngsofia παρακολουθούμε τον κυκλο ανα 3 μερες με υπερηχο και αιματολογικές! Δεν μου είπαν κάτι για τεστακια ωορρηξιας εγω κανω πάντα 15-16 μερα του κύκλου ωορρηξια δηλαδη αυτήν την Τετάρτη ή Πέμπτη, αύριο εχουμε παλι υπερηχο!

Και οι δικοί μου γιατροι ειναι κάθετοι για 1! Ουτε λόγος να βαλουμε 2! 

Δημοσίευση

Ναι μάλλον αύριο θα πάρουν πιστεύω αν ηταν θα ειχαν παρει ως τωρα..

Ναι θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα.. Μου είπε αν δεν αντέχεις καθόλου να δεις αρνητική χοριακή βάζουμε δύο αλλά έτσι ρισκάρουμε και με το ενδεχόμενο να πιάσουν δύο. Αλλιώς μου λέει βάζεις ένα. Επίσης μου είπε είσαι κ αδύνατη οπότε είναι προτιμότερο ένα. Η αλήθεια είναι κ εγώ φοβάμαι με δύο. Βέβαια δεν πιάνουν πάντα και τα δυο. 

Ας δούμε τώρα τι αποτέλεσματα θα έχουμε με βλαστοκύστες και ένα ένα όλα θα γίνουν.

Εσυ τώρα έχεις σκεφτεί αν θα βάλεις πάλι δυο; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αντε με το καλό @almira!!!

@Ngsofia παρακολουθούμε τον κυκλο ανα 3 μερες με υπερηχο και αιματολογικές! Δεν μου είπαν κάτι για τεστακια ωορρηξιας εγω κανω πάντα 15-16 μερα του κύκλου ωορρηξια δηλαδη αυτήν την Τετάρτη ή Πέμπτη, αύριο εχουμε παλι υπερηχο!

Και οι δικοί μου γιατροι ειναι κάθετοι για 1! Ουτε λόγος να βαλουμε 2! 

Ναι και εγώ έχω ψιλο σταθερή ωορηξια 12η 13η μέρα μου είπε κ για υπέρηχο ναι. Ovitrelle θα κάνεις η οχι μόνο την προγεστερονη;  

Είσαι και μικρή δεν υπάρχει λόγος για 2. Ένα και να είναι τυχερο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@melitiniღ όλα πηγαίνουν καλύτερα κορίτσι μου!! Υπομονή κ πίστη το κοριτσάκι σου είναι εκεί και περιμένει να σας συναντήσει!!!

@almira @flowerv Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μακάρι να παμε καλα και να μην κάνω άλλη ωοληψία.. Και εμένα μου είπε ο γιατρός λόγο διπλής ωοληψίας θα αργήσει να μου έρθει περίοδος ενώ ήταν να μου έρθει από βδομάδα θα κάνει γυρω στις 14 μέρες. 

Αφού το αποφάσισες κορίτσι μου  να ξανα προχωρήσεις σε ετ με το καλό θα έρθει η ώρα και να είναι και η τυχερή!!!

@flowerv αντε ωραία κοντεύει  ο καιρός με το καλό!!! Σε φυσικό κύκλο πας κ εσύ ε; κάνεις τεστ ωορηξιας; εμένα μου είπε όταν έρθει η ώρα να κάνω κ τεστακια

@Asteria22 πως εισαι;

στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 😍

Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον!!  🌼Εγω βρίσκομαι στη βασανιστική αναμονή των 9 ημερών για να κάνω χοριακη. Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα και με έχει κατακλύσει ένα rollercoaster συναισθημάτων. Φόβου και ελπίδας ταυτόχρονα. Φοβάμαι τόσο την αποτυχία, αλλά έχω μέσα μου και μια μικρή ελπίδα μήπως και πέτυχε. 

Δημοσίευση

@Ngsofia με το καλό να έχετε ευχάριστα νέα για τις γονιμοποιήσεις και τα εμβρυακια σας! 💖💙

@flowerv κορίτσι μου υπομονή, λίγο ακόμα και έφτασε η στιγμή της ΕΤ. Ολα καλά θα πάνε!! Εχω πολύ καλό feeling για σένα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι θα αποφασίσουμε όταν έρθει η ώρα.. Μου είπε αν δεν αντέχεις καθόλου να δεις αρνητική χοριακή βάζουμε δύο αλλά έτσι ρισκάρουμε και με το ενδεχόμενο να πιάσουν δύο. Αλλιώς μου λέει βάζεις ένα. Επίσης μου είπε είσαι κ αδύνατη οπότε είναι προτιμότερο ένα. Η αλήθεια είναι κ εγώ φοβάμαι με δύο. Βέβαια δεν πιάνουν πάντα και τα δυο. 

Ας δούμε τώρα τι αποτέλεσματα θα έχουμε με βλαστοκύστες και ένα ένα όλα θα γίνουν.

Πάλι για δύο σκεφτόμουν αλλά θα δω τι θα πει και ο γιατρός. Βασικά μάλλον ότι πει αυτός θα γίνει!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον!!  🌼Εγω βρίσκομαι στη βασανιστική αναμονή των 9 ημερών για να κάνω χοριακη. Δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα και με έχει κατακλύσει ένα rollercoaster συναισθημάτων. Φόβου και ελπίδας ταυτόχρονα. Φοβάμαι τόσο την αποτυχία, αλλά έχω μέσα μου και μια μικρή ελπίδα μήπως και πέτυχε. 

Πότε έχεις χοριακή; ναι, αυτό το εννιαημερο είναι πολύ αργό και βασανιστικό. Θα περάσει όμως!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

@Ngsofia με το καλό να έχετε ευχάριστα νέα για τις γονιμοποιήσεις και τα εμβρυακια σας! 💖💙

@flowerv κορίτσι μου υπομονή, λίγο ακόμα και έφτασε η στιγμή της ΕΤ. Ολα καλά θα πάνε!! Εχω πολύ καλό feeling για σένα!! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!Μακάρι!!!

Αχ αυτή η αναμονή φαντάζομαι... περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό.. Λίγο υπομονή να πας για χοριακή και να είναι πολύ μεγάλη!!!!

@almira όπως αποφασίσετε σημασία έχει να ειναι τυχερο/α!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ngsofia είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!!!Μακάρι!!!

Αχ αυτή η αναμονή φαντάζομαι... περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό.. Λίγο υπομονή να πας για χοριακή και να είναι πολύ μεγάλη!!!!

@almira όπως αποφάσισε σημασία έχει να ειναι τυχερο/α!!

Αυτό ακριβώς, μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωρό θέλουμε!!

Δημοσίευση

@Ngsofia όχι δεν μου εχει πει κατι τέτοιο απο οτι καταλαβα προγεστερονη κατευθείαν! 

@Asteria22Μακαρι να πανε ολα καλα για όλες μας !! Εσύ τωρα μεσα στη βδομάδα θα μάθεις τα νεα ? Αχχ καλη επιτυχία κορίτσι μου 😍

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia όχι δεν μου εχει πει κατι τέτοιο απο οτι καταλαβα προγεστερονη κατευθείαν! 

@Asteria22Μακαρι να πανε ολα καλα για όλες μας !! Εσύ τωρα μεσα στη βδομάδα θα μάθεις τα νεα ? Αχχ καλη επιτυχία κορίτσι μου 😍

Ναι, μέσα στη βδομάδα!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια για την ωοληψια σου! Εύχομαι να έχετε πολλές γονιμοποιησεις! 🙏 🙏 

Πόσο πολύ μοιάζουν οι ιστορίες μας! Κι εγω έτσι πήγα στην κορη μου με τρεις ωοληψιες, η πρώτη με ηπια διέγερση, η δεύτερη φυσικός κι έκανα και μια τρίτη πήραμε 6 κι εμείς! 4 βλαστοκυστες σύνολο,  βάλαμε δύο. Εύχομαι εσεις να έχετε περισσότερες βλαστ σ αυτή την προσπάθεια!!

Όσο για την εμβρυομεταφορα, φυσικά η απόφαση είναι δική σας, αφού σας δίνει την επιλογή. Όμως να ξέρεις ότι αν βαζουν δύο ειναι για να αυξησουν τις πιθανοτητες να πετυχει το ενα, οχι για να πιασεις διδυμα. Το ενδεχομενο για διδυμα παντα υπαρχει,αλλα δεν ειναι τοσο ισχυρο στην ηλικια που είσαι. Αν ηταν ελεγμένα από προεμφυετυτικο, ασυζητητί θα σου έβαζε ένα, τώρα σκεφτείτε το καλά. Κι εγω έτσι έλεγα τότε, φοβόμουν τα δύο, ο δικός μου όμως ήταν ανένδοτος στα 38+ και τελικά έβαλε δύο. Και μετά έλεγα πόσο καλά έκανε. Νομίζω ότι από μια ηλικία κι έπειτα είναι ρίσκο να βάζεις ένα μόνο.... Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, σκεφτειτε και συζητηστε με τον γιατρο τα παντα. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!! 🙏 🙏 ♥ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια για την ωοληψια σου! Εύχομαι να έχετε πολλές γονιμοποιησεις! 🙏 🙏 

Πόσο πολύ μοιάζουν οι ιστορίες μας! Κι εγω έτσι πήγα στην κορη μου με τρεις ωοληψιες, η πρώτη με ηπια διέγερση, η δεύτερη φυσικός κι έκανα και μια τρίτη πήραμε 6 κι εμείς! 4 βλαστοκυστες σύνολο,  βάλαμε δύο. Εύχομαι εσεις να έχετε περισσότερες βλαστ σ αυτή την προσπάθεια!!

Όσο για την εμβρυομεταφορα, φυσικά η απόφαση είναι δική σας, αφού σας δίνει την επιλογή. Όμως να ξέρεις ότι αν βαζουν δύο ειναι για να αυξησουν τις πιθανοτητες να πετυχει το ενα, οχι για να πιασεις διδυμα. Το ενδεχομενο για διδυμα παντα υπαρχει,αλλα δεν ειναι τοσο ισχυρο στην ηλικια που είσαι. Αν ηταν ελεγμένα από προεμφυετυτικο, ασυζητητί θα σου έβαζε ένα, τώρα σκεφτείτε το καλά. Κι εγω έτσι έλεγα τότε, φοβόμουν τα δύο, ο δικός μου όμως ήταν ανένδοτος στα 38+ και τελικά έβαλε δύο. Και μετά έλεγα πόσο καλά έκανε. Νομίζω ότι από μια ηλικία κι έπειτα είναι ρίσκο να βάζεις ένα μόνο.... Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω, σκεφτειτε και συζητηστε με τον γιατρο τα παντα. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!! 🙏 🙏 ♥ 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!!

Μακάρι να τα καταφέρουμε και εμείς όπως και στην δικη σου ιστορία!!!

Για προεμφυτευτικο τον ρώτησα και πέραν του ότι θα έπρεπε να είχαμε πάρει έγκριση λέει πως δεν είναι στην κατηγορία όπου είναι απαραίτητος. Εγώ αγχώνομαι και τον ρώτησα αν είναι καλό να κάνουμε.. Δεν το προτείνει σε αυτή την φάση. 

Ας δούμε και τα αποτελέσματα μας από αυτή την ωοληψια και αναλόγως πράττουμε. Από τα 6 που είχατε πάρει εσείς πόσα προχωρησαν σε βλαστοκύστη; 

Εμείς έχουμε ήδη στην κατάψυξη ένα 5ΑΑ από τον ημιφυσικο και ένα 2ΒΒ από την πρώτη ήπια διέγερση.

Δημοσίευση

Στην τελευταία ωοληψια, από τα 6 που πηραμε, 4 γονιμοποιηθηκαν, αλλά δεν ξέρω πόσα έφτασαν 5 ημερών ( βλαστοκ), γιατί εμένα ο γιατρός τα κατεψυχε τριών ημερών. Επειδή φοβόταν μην τα χάσουμε κ αυτα τα λιγα που φτιαχναμε. Έτσι είχαμε ήδη 2 τριών ημερών ( από τις δύο πρωτες ωοληψιες). Και όταν τα 4 της τρίτης ωοληψιας έγιναν κι αυτά τριών ημερών, έβγαλε και τα άλλα δύο απ την κρυοσυντηρηση και τ άφησε όλα να γίνουν βλαστοκυστες. Κι έτσι φτιαξαμε 4 βλαστοκυστες συνολικά. Δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις όπως στο λέω... Απ τα 6 έμβρυα τριών ημερών πήραμε 4 βλαστο. Ετ έκανα άμεσα μετά την ωοληψια. 5 μέρες μετά.  Μου εβαλε δύο και άφησε τα άλλα δύο στην κρυοσυντηρηση. 

Το 5ΑΑ που έχεις θεωρείται πάρα πολύ καλό στη γλώσσα των εμβρυολογων. Εύχομαι να είναι και τυχερό. 🙏  Χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα υπολείπονται. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πια στον χαρακτηρισμό των εμβρυων, ολα σχετικα ειναι. Μακάρι να είναι τυχερα αυτά που έχεις και να πετυχεις με την πρώτη!!

Για τον προεμφυτευτικο ουτ εγω έκανα ποτέ, ούτε το συζητήσαμε. Υποτίθεται ότι όταν δεν υπάρχει γενετικό προβλημα ή θεμα καρυοτυπου ή διαδοχικές αποτυχιες κλπ δεν ζητείται. Ναι, θέλει κ έγκριση, πρέπει να το έχετε προαποφασισει. Εγώ, να είμαι ειλικρινής θα έκανα, αν είχα την γνώση που εχω τωρα. Απλά όταν έχεις λίγα έμβρυα περιπλέκεται λίγο η κατασταση...Αξίζει να πληρώνεις βιοψία καθε φορά; το θέμα είναι να έχεις 5-6 να στείλεις μαζί.

Πάντως έχω πολλές φίλες στα 40- 41-42 που έχουν πετύχει και με 2 ή 3 μοναδικά εμβρυα που έφτιαξαν, χωρίς καν προεμφυτευτικο. Όλα πιθανά είναι κορίτσι μου! Είναι πολύ καλό ότι φτιαχνεις βλαστοκυστες. Μακάρι να σε θελει και να πετυχεις με την πρώτη!!;) 🙏 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Στην τελευταία ωοληψια, από τα 6 που πηραμε, 4 γονιμοποιηθηκαν, αλλά δεν ξέρω πόσα έφτασαν 5 ημερών ( βλαστοκ), γιατί εμένα ο γιατρός τα κατεψυχε τριών ημερών. Επειδή φοβόταν μην τα χάσουμε κ αυτα τα λιγα που φτιαχναμε. Έτσι είχαμε ήδη 2 τριών ημερών ( από τις δύο πρωτες ωοληψιες). Και όταν τα 4 της τρίτης ωοληψιας έγιναν κι αυτά τριών ημερών, έβγαλε και τα άλλα δύο απ την κρυοσυντηρηση και τ άφησε όλα να γίνουν βλαστοκυστες. Κι έτσι φτιαξαμε 4 βλαστοκυστες συνολικά. Δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις όπως στο λέω... Απ τα 6 έμβρυα τριών ημερών πήραμε 4 βλαστο. Ετ έκανα άμεσα μετά την ωοληψια. 5 μέρες μετά.  Μου εβαλε δύο και άφησε τα άλλα δύο στην κρυοσυντηρηση. 

Το 5ΑΑ που έχεις θεωρείται πάρα πολύ καλό στη γλώσσα των εμβρυολογων. Εύχομαι να είναι και τυχερό. 🙏  Χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα υπολείπονται. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πια στον χαρακτηρισμό των εμβρυων, ολα σχετικα ειναι. Μακάρι να είναι τυχερα αυτά που έχεις και να πετυχεις με την πρώτη!!

Για τον προεμφυτευτικο ουτ εγω έκανα ποτέ, ούτε το συζητήσαμε. Υποτίθεται ότι όταν δεν υπάρχει γενετικό προβλημα ή θεμα καρυοτυπου ή διαδοχικές αποτυχιες κλπ δεν ζητείται. Ναι, θέλει κ έγκριση, πρέπει να το έχετε προαποφασισει. Εγώ, να είμαι ειλικρινής θα έκανα, αν είχα την γνώση που εχω τωρα. Απλά όταν έχεις λίγα έμβρυα περιπλέκεται λίγο η κατασταση...Αξίζει να πληρώνεις βιοψία καθε φορά; το θέμα είναι να έχεις 5-6 να στείλεις μαζί.

Πάντως έχω πολλές φίλες στα 40- 41-42 που έχουν πετύχει και με 2 ή 3 μοναδικά εμβρυα που έφτιαξαν, χωρίς καν προεμφυτευτικο. Όλα πιθανά είναι κορίτσι μου! Είναι πολύ καλό ότι φτιαχνεις βλαστοκυστες. Μακάρι να σε θελει και να πετυχεις με την πρώτη!!;) 🙏 🙏 

Ναι ναι κατάλαβα πως το εννοείς. Το έχω ακούσει αυτό ότι τα καταψυχουν 3 ημερών και ή σου βάζουν 3 ημερών και προχωράει στη μήτρα ή το αφήνουν στην καλλιέργεια.

Ναι σωστά έχω ακούσει περιπτώσεις να αποτυγχάνουν με άριστες βλαστοκυστες και να πετυχαίνουν με πιο μέτριες...

Μακάρι να σταθούμε τυχεροι με την πρωτη!!! Αυτό θα είναι το τέλειο!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι ναι κατάλαβα πως το εννοείς. Το έχω ακούσει αυτό ότι τα καταψυχουν 3 ημερών και ή σου βάζουν 3 ημερών και προχωράει στη μήτρα ή το αφήνουν στην καλλιέργεια.

Ναι σωστά έχω ακούσει περιπτώσεις να αποτυγχάνουν με άριστες βλαστοκυστες και να πετυχαίνουν με πιο μέτριες...

Μακάρι να σταθούμε τυχεροι με την πρωτη!!! Αυτό θα είναι το τέλειο!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας κορίτσια μου !!! @melitiniღμε το καλό να πας στο σπιτάκι σου για να ηρεμήσεις ,καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια περιμένουν νέα για την εξέλιξη των βλαστοκυστεων,όσες κάνουν ωοληψιες και σ' όσες προχωράμε σε εμβρυομεταφορα,όλα να πάνε κατε ευχην Θεού!!! Συγνώμη που δεν θυμάμαι τα ονόματά σας !!! @pennaki είσαι λίγο καλύτερα κορίτσι μου ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας κορίτσια μου !!! @melitiniღμε το καλό να πας στο σπιτάκι σου για να ηρεμήσεις ,καλή επιτυχία σε όσα κορίτσια περιμένουν νέα για την εξέλιξη των βλαστοκυστεων,όσες κάνουν ωοληψιες και σ' όσες προχωράμε σε εμβρυομεταφορα,όλα να πάνε κατε ευχην Θεού!!! Συγνώμη που δεν θυμάμαι τα ονόματά σας !!! @pennaki είσαι λίγο καλύτερα κορίτσι μου ??

Καλημερα σε ολες! Ειμαι καλυτερα, εχω ξεφουσκωσει. Ειμαι σε αδεια, την επομενη εβδομαδα θα παω δουλεια. Το σοκ της περιπετειας που εζησα σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι. Λιγο ακομα σπιτι να ημουνα και θα εμενα στον τοπο αν δεν πηγαινα νοσοκομειο.

Μου ειχε δωσει ο γιατρος κατι χαπια και μια ενεση για να ερθει η περιοδος πιο νωρις, πριν εκδηλωσω συμπτωματα της υπερδιεγερσης. Ουτε αυτη λεει να ερθει κι δεν την κοβω να ερχεται.

Καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα σας, πλησιαζει η ωρα! @flowerv @Ngsofia @almira

Ποτε με το καλο εχεις χοριακη; Εχεις συμπτωματα; @Asteria22

@melitiniღ ευχομαι να εισαι καλα εσυ και το μωρακι σου και να πατε γρηγορα σπιτι σας! Περαστικα να ειναι!

@Kateriniw εσυ τι κανεις; Πως τα πας;

Οποιες ξεχναω σε τι φαση ειστε; Μπαινω καθημερινα και διαβαζω το θεματακι σας......

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες! Ειμαι καλυτερα, εχω ξεφουσκωσει. Ειμαι σε αδεια, την επομενη εβδομαδα θα παω δουλεια. Το σοκ της περιπετειας που εζησα σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι. Λιγο ακομα σπιτι να ημουνα και θα εμενα στον τοπο αν δεν πηγαινα νοσοκομειο.

Μου ειχε δωσει ο γιατρος κατι χαπια και μια ενεση για να ερθει η περιοδος πιο νωρις, πριν εκδηλωσω συμπτωματα της υπερδιεγερσης. Ουτε αυτη λεει να ερθει κι δεν την κοβω να ερχεται.

Καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα σας, πλησιαζει η ωρα! @flowerv @Ngsofia @almira

@melitiniღ ευχομαι να εισαι καλα εσυ και το μωρακι σου και να πατε γρηγορα σπιτι σας! Περαστικα να ειναι!

Οποιες ξεχναω σε τι φαση ειστε; Μπαινω καθημερινα και διαβαζω το θεματακι σας......

Πολύ χαίρομαι κορίτσι μου που είσαι καλύτερα ,μην σκέφτεσαι τι έγινε πέρασε προσπάθησε σιγά σιγά να ανέβεις ψυχολογικά !!!! Δόξα τον Θεό καλά είμαστε !!!! 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Πολύ χαίρομαι κορίτσι μου που είσαι καλύτερα ,μην σκέφτεσαι τι έγινε πέρασε προσπάθησε σιγά σιγά να ανέβεις ψυχολογικά !!!! Δόξα τον Θεό καλά είμαστε !!!! 🙏🙏🙏🙏

Πολυ χαιρομαι για σενα!! ❤️ Να μας γραφεις κι εδω τα νεα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Οποιες ξεχναω σε τι φαση ειστε; Μπαινω καθημερινα και διαβαζω το θεματακι 

Kαλημερα κορίτσι μου!!! Αντε γύρισες σπιτι σου σιγά σιγά θα γίνει παρελθόν όλο αυτό. Τα δύσκολα πέρασαν αυτό να σκέφτεσαι και ολα θα γινουν.

Εμένα με ενημέρωσαν πως έχουμε 3 τα οποία γονιμοποηθηκαν και προχωράνε. Τώρα την Πέμπτη θα ξέρω αν έχουμε βλαστοκύστες. Μακάρι να πάρουμε έστω δύο... Άλλο ζόρι έχω  εγω με τις ωοληψίες να μην τελειώνω... και αυτή την φορά μετά την ωοληψια είχα κ εγώ έντονο πρηξιμο και ενόχληση στο έντερο σήμερα κάπως καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έλα ρεεε τι καλάαα!!! Κάνατε doppler? Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα; 1/11 μου αρέσει σαν ημερομηνία 🥰
    • Δυστυχώς ποτέ δεν καθόταν ευχάριστα. Μόνο με την μαμά μου, η οποία όμως είναι εδώ μόνο 6 μήνες τον χρόνο. Βέβαια και με την μαμά μου τώρα που μεγάλωσε, πιστεύω θα δυσκολευτεί πολύ. Από τώρα σκέφτομαι τι θα γίνει στο μαιευτήριο.. Τον παιδικό τον σταματήσαμε εφόσον είμαι σπίτι, γιατί είναι αρκετά ευαισθητούλα μάλλον και αρρώσταινε συνέχεια. Από τότε κόλλησε παραπάνω πάνω μου.. Φαντάσου με τον άντρα μου που έχουν τέλεια σχέση και αυτός ο καημένος κάνει ότι περνάει από το χέρι του, όταν παίζουμε οι δυο μας και έρχεται και αυτός του φωνάζει να πάει μέσα για να είμαστε μόνο οι δυο μας 🤣🤣
    • @Rena92 ποπό δύσκολο να μην κάθεται με κανέναν άλλον... Ελπίζω να είναι φάση και να βελτιωθεί η κατάσταση γιατί ίσως τη δυσκολέψει ο ερχομός του μωρού. Είχες πει νομίζω αλλά δε θυμάμαι, παιδικό δεν τη στέλνεις καθόλου; @Kateriniw διπλή χαρά!! Να τα υποδεχθείτε με αγάπη όταν γίνουν αφράτα και ζουμερα! Όσο για τον τράχηλο εύχομαι να έχεις καλά νέα αύριο να μην αγχωθεις για αυτό.
    • @Zelda δύσκολη η καθημερινότητα σας, αλλά έτσι δεν καταλαβαίνεις και πότε θα έρθει ο καιρός να συναντήσετε και την μικρή πριγκίπισσα! Χαίρομαι που αρέσει στον μικρούλη ο παιδικός…είναι πολύ σημαντικό.    @Kateriniw τι τέλεια νέα!! Όλα καλά να πάνε εύχομαι! Εσύ ξεκούραση όσο μπορείς και μην αγχώνεσαι!!  Εγώ καλά κορίτσια, με φουλ ενέργεια και εγώ μέχρι τώρα. Κάνουμε συνέχεια πράγματα και δεν ξεκουράζομαι πολύ αλλά περνάμε ωραία. Περιμένω και την μαμά μου σε λίγες μέρες που τελειώνει την δουλειά και ανυπομονώ, γιατί θα έχω βοήθεια και με τις ετοιμασίες και με την μικρή που έχουν πολύ καλή σχέση! 
    • χα,χα,χα η καλύτερη είσαι του χωριού και πολύ καλά κάνεις!! έτσι το σκέφτομαι και εγώ κάπως ναι. Πως το κάνατε αυτό κορίτσια πήρατε τηλ και είπατε το και το?Λέω να ξεκινήσω και εγώ να πάρω κανά δυο να δώ, απλά δε ξέρω θα θέλουν από κοντά ,σε χρεώνουν κανονικά επίσκεψη άραγε; Έχουμε δεινοπαθήσει με τις επισκέψεις σε γιατρούς ΄όσο κανένας άλλος πιστεύω και δεν βγαίνει.   Σήμερα εμείς 32+3 είδαμε δεύτερο γιατρό γιατί ψάχνω να αλλάξω και να γεννήσω σε Δημόσιο. Διευθυνητής στο Αλεξάνδρα πολύ γνωστός και ξακουσμ΄ένος και έμειρος κλπ ο Δασκαλάκης μια χαρά είδε εξετάσεις μετρήσεις κλπ ως τώρα αλλά μας είπε σιγά σιγά να ετοιμ΄άζομαι και να μπω εισαγωγή στο Αλεξάνδρα να με παρακολουθούν εκεί...Και πάθαμε ΣΟΟΟΟΟΚ όπως αντιλαμβάνεστε, από τώρα του λέμε???Μα έχουμε ακόμα για το 36 βδομ... και τον ρωτάω ο προηγούμενος μας είπε και για φυσικό τοκετό ΄  ότι είναι εφικτό κλπ, και η αντιδραση του αποκλείεται και να το ξεχάσετε και με μονοχοριακά δύσκολο και στην Ελλάδα δεν κτλ. οκ αυτό δε με ενοχλεί τόσο κάπως έτσι τα χα διαβάσει και το θεωρο΄ύσα και εγώ απίθανο αλλά οκ η εισαγωγή που είπε για τόσες μέρες και πριν και το πόσες ενώ όλα είναι οκ δε μας άρεσε, οκ έχουν διαφορά γύρω στα 19% κ΄άθε φορά στο βάρος του αλλά γενικά τα ντοπλερ κλπ μέχρι τώρα ήταν οκ, 3 εμβρυομητρικοί έχει τύχει να τα δουν κάθε φορά όλα οκ λέγανε απλά στενή παρακολούθηση όπως και κάναμε!!(εξου και τα άπειρα κόστη σε επισκέψεις κάθε φορά 100αρια κλπ..)Και μας ανέφερε και τη κορτιζ΄όνη π΄άλι που αυτή λέει γίνεται μαξ μεχρι 33-34 εβδομάδα, εμείς μπαίνουμε 33 τώρα άντε σε άλλη μια 34 δλδ το πατήσαμε σχεδόν αυτό που βάζουν όριο για ποιό λόγο να αναφερθεί πάλι?Να μουν 29 και με ενδείξεις πω αντε.. Δε ξέρω μας έχουν τρελάνει με τα μονοχοαριακά ειλικρινά έχει βγει όλη η εγκυμοσύνη με πολύ άγχος και εμε΄ίς οκ πα΄ίρνουμε κ δευτερες γνώμες και τώρα θέλουμε να αλλάξουμε και γιατρό κ νοσοκομείο, ο ένας ιδιώτης και εμβρυομητρικός μας είπε τα καλύτερα ολα τελεια ανετα 36+ θα φτασετε μια χαρά κ μπορεί κ φυσιολογικά τοκετός αν κάτσει κ ο άλλος δημόσιο κλπ Δ.ντης και εξειδικευμένος και με πολλά χρόνια δε και εισαγωγη΄ 10 μέρες και το ένα και το άλλο σα να βιάζεται να μας ξεπετάξει κ να τα πάρει μια ώρα αρχύτερα.Θα ξανά πάμε και την άλλη βδομάδα αφού θα έχουμε πάει σε εμβρυυομητρικό της επιλογής του ( που έχω ξανά πάει εκεί άλλη μια φορά, αλλά είναι η πιο ακριβή από τους 3 που έχω πάει ως τώρα , είχα μια βασική που πήγαινα πάντα, μια δεύτερη π΄ήγα μονο μια φορά για δεύτερη γνώμη επειδή το ήθελε η δικιά μου και σε ένα τρίτο που ίσως τον επέλεγα να με ξεγεννήσει κιόλας) και όταν του είπα να πάω στο τάδε που ούτως η άλλως έχω ραντεβού;; όχι λέει να πας στη ταδε.. Τι να πω δε ξέρω με έχουν τρελάνει κ δε ξέρω τι θα κάνουμε!! Αυτά με τον πόνο μου...Λίγο ακόμα έμεινε πρέπει να σκεφτώ και να δω τι θα κάνω και με τι νιώθω άνετα, μέχρι στιγμής δε το έχω πετύχει..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...