Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

είχα χαθεί τελείως από το φ΄όρουμ δεν έχουμε κάποιο νεότερο γτ έχουμε σταματήσει προσπάθειες!!! Δεν περίμενα στη ζωή μου ότι κάτι τόσο ευχάριστο όσο η απόκτηση ενός παιδιού θα φέρνει τόσο στεναχώρια... Με τον σύζυγο είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ κ πλέον το δουλεύουμε πολύ το ότι μπορεί να μείνουμε οι 2 μας. Το μόνο εντός εισαγωγικών καλό που έχει γίνει είναι το μεγάλο ξεκαθάρισμα από περίγυρο-φίλους κορίτσια ειλικρινά σας το λέω μη χαλιέστε για κανέναν να κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας κ τπτ άλλο

Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ για τα κορίτσια μου @melitiniღ @Kateriniw τις εγκυούλες μας που πάνε όλα σούπερ κ με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά 🙏🥰

Για τα υπόλοιπα κορίτσια @Ngsofia @flowerv κ για τα καινούργια κορίτσια με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν κ το 2026 να σας βρει αγκαλιά με τα θαυματάκια σας!!!!! 

@almira κ εσύ όταν με το καλό αποφασίσεις για 2η εμβρυομεταφορά να πάνε όλα σούπερ κ να είναι η τυχερή σας 🥰

@pennaki μου περαστικά σου!!! είναι πολύ σοβαρό αυτό που πέρασες κ εύχομαι γρήγορη ανάρρωση 😊 Εύχομαι ο γιατρός να σε προσέξει πάρα πολύ, δεν είναι παίξε γέλασε κ για μένα θα έπρεπε να σου πει 5 πράγματα με τόσα ωάρια .... Στα λέω ως παθούσα γτ στην ωοληψία δεν πέρασα κθλ καλά κ η γιατρός ήταν stand by για νοσηλεία αλλά ευτυχώς τη γλίτωσα!!!

Επίσης θέλω από τα κορίτσια που είναι Θεσσαλονίκη να μου πούνε εμπειρίες από το δημόσιο κ γενικά από τα δικά τους κέντρα-γιατρούς τιμές κ εμπειρίες για το μέλλον!!! Είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα😊

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

είχα χαθεί τελείως από το φ΄όρουμ δεν έχουμε κάποιο νεότερο γτ έχουμε σταματήσει προσπάθειες!!! Δεν περίμενα στη ζωή μου ότι κάτι τόσο ευχάριστο όσο η απόκτηση ενός παιδιού θα φέρνει τόσο στεναχώρια... Με τον σύζυγο είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ κ πλέον το δουλεύουμε πολύ το ότι μπορεί να μείνουμε οι 2 μας. Το μόνο εντός εισαγωγικών καλό που έχει γίνει είναι το μεγάλο ξεκαθάρισμα από περίγυρο-φίλους κορίτσια ειλικρινά σας το λέω μη χαλιέστε για κανέναν να κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας κ τπτ άλλο

Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ για τα κορίτσια μου @melitiniღ @Kateriniw τις εγκυούλες μας που πάνε όλα σούπερ κ με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά 🙏🥰

Για τα υπόλοιπα κορίτσια @Ngsofia @flowerv κ για τα καινούργια κορίτσια με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν κ το 2026 να σας βρει αγκαλιά με τα θαυματάκια σας!!!!! 

@almira κ εσύ όταν με το καλό αποφασίσεις για 2η εμβρυομεταφορά να πάνε όλα σούπερ κ να είναι η τυχερή σας 🥰

@pennaki μου περαστικά σου!!! είναι πολύ σοβαρό αυτό που πέρασες κ εύχομαι γρήγορη ανάρρωση 😊 Εύχομαι ο γιατρός να σε προσέξει πάρα πολύ, δεν είναι παίξε γέλασε κ για μένα θα έπρεπε να σου πει 5 πράγματα με τόσα ωάρια .... Στα λέω ως παθούσα γτ στην ωοληψία δεν πέρασα κθλ καλά κ η γιατρός ήταν stand by για νοσηλεία αλλά ευτυχώς τη γλίτωσα!!!

Επίσης θέλω από τα κορίτσια που είναι Θεσσαλονίκη να μου πούνε εμπειρίες από το δημόσιο κ γενικά από τα δικά τους κέντρα-γιατρούς τιμές κ εμπειρίες για το μέλλον!!! Είτε εδώ είτε με προσωπικό μήνυμα😊

Σία μου, χαίρομαι πολυ που βλέπω μήνυμα σου!! Ελπίζω να είστε καλύτερα και όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες ολα να πάνε καλά και να γεμίσει επιτέλους η αγκαλιά σας! Θα σου στείλω αργότερα προσωπικό να σου πω για τον γιατρό μου, το κέντρο κλπ. Στο φερτιλια ειμαι εγώ. Και ελπίζω να βλέπουμε μηνύματα σου πιο συχνά πλέον!! 🥰

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλες.

Εμένα οδηγίες δεν μου έδωσαν. Μου είπαν ξεκούραση και οτι οι επόμενες μερες θα ειναι δύσκολες. Την Πέμπτη που ειχα παει τηλ για κάτι, εκεί μου είπαν για διατροφή με πρωτεΐνες.

Δεν ειχα υγρο στους πνεύμονες. Η κοιλια εχει υγρο και πίεζε το διάφραγμα που πίεζε τους πνεύμονες και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν. Όσο περνάνε οι μερες θα συνερχομαι. Απλα εχω φοβερή αδυναμία.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η almira είπε:

Σία μου, χαίρομαι πολυ που βλέπω μήνυμα σου!! Ελπίζω να είστε καλύτερα και όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες ολα να πάνε καλά και να γεμίσει επιτέλους η αγκαλιά σας! Θα σου στείλω αργότερα προσωπικό να σου πω για τον γιατρό μου, το κέντρο κλπ. Στο φερτιλια ειμαι εγώ. Και ελπίζω να βλέπουμε μηνύματα σου πιο συχνά πλέον!! 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Θα σας στέλνω τα νέα μου όταν κ αν υπάρξουν, σας σκέφτομαι πολύ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Κορίτσι μου χαίρομαι πολύ που πήρες τα πάνω σου ,και πάνω από όλα που έχετε κάνει τόση καλή δουλειά με τον αντρουλη σου ,να είσαι καλά και ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! Εγώ σου προτείνω με κλειστά μάτια emvryolab με Χριστοφορίδη !!! Τώρα για δημόσιο εγώ ήμουν στο Παπαγεωργίου 5 χρόνια αλλά τα λόγια είναι περιττά!!!! Ότι χρειαστείς στείλε με ,φιλιά πολλά και να χαμογελάς 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσι μου χαίρομαι πολύ που πήρες τα πάνω σου ,και πάνω από όλα που έχετε κάνει τόση καλή δουλειά με τον αντρουλη σου ,να είσαι καλά και ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! Εγώ σου προτείνω με κλειστά μάτια emvryolab με Χριστοφορίδη !!! Τώρα για δημόσιο εγώ ήμουν στο Παπαγεωργίου 5 χρόνια αλλά τα λόγια είναι περιττά!!!! Ότι χρειαστείς στείλε με ,φιλιά πολλά και να χαμογελάς 

@Sia A συμφωνώ με το κορίτσι κι εγώ, αυτόν θα σου πρότεινα. Ό, τι χρειαστείς μην διστάσεις. Να περνάτε όμορφα!

Δημοσίευση

@Sia A φιλαράκι μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα όταν είδα το μνμ σου.! Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά με τον αντρούλη σου.!! Όλο αυτό τον καιρό σε είχα στη σκέψη μου.! Να μας γράφεις όποτε θέλεις και μπορείς και εννοείται πως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... 🙃😉 απλά λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!!!! 💪🏼

Κι εγώ θα σου πρότεινα Embryolab Χριστοφορίδη λόγο φίλης που πέτυχε μετά από 8 χρόνια προσπαθειών.. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Κορίτσι μου πόσο χαίρομαι που μας έγραψες!!! Και χαίρομαι και με αυτά που λες. Μακάρι να είστε καλά και αγαπημένοι πάντα και οτι ειναι να γίνει θα γίνει για όλες μας. 

Εγώ που αυτή την φορά έχω 10 ωοθηλακια που δεν είναι κ πολλά ο γιατρός μου είπε να πίνω πολύ νερό κ να τρώω καλά κάθε γεύμα πρωτεϊνη γιατί έχω αρκετουτσικα ωοθηλακια. 

@pennaki μου ελπίζω να είσαι κάπως καλύτερα... και επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε ο γιατρός για πρωτεϊνη και νερό το έψαξα και όντως είναι για να μην γίνεται κατακράτηση και να αποφεύγεται η υπερδιέγερση.

Εγώ Σία μου είμαι στο φερτιλια. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό από το κέντρο σε θέμα συμπεριφοράς. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Απο χθες ειμαι με μάσκα οξυγόνου γιατι έπεσε ο κορεσμός. Ο γιατρος μου έκανε παρακέντηση να ξεφουσκώσει η κοιλια μου αλλα και πάλι ειμαι πρησμένη. Θα φυγει σιγα σιγά μου ειπε. Απλα πιεζονται ολα τα οργανα ειναι και οι ωοθηκες διογκομενες. Δεν θελω να το ξαναπεράσω. Περασα εφιαλτικά.

Ο γιατρος ανησύχησε γιατι εκανα υπεραντιδραση και σοβαρη υπερδιέγερση ωοθηκών. Μάλλον δεν το περιμενε. 

Αχ κορίτσι μου τώρα διάβασα αυτό το μήνυμα σου... Τρομερό πραγματικά και σοβαρό...  εύχομαι γρήγορα να ηρεμήσεις και να δυναμώσεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...