Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια μου σημερα με καλεσαν απο το εμβρυολογικο. Εχουμε συνολικα 9 βλαστοκυστες, 7 άριστης και 2 χαμηλής ποιοτητας. 🥰 Πολυ χαρηκα που προχωρησαν και τα αλλα!! 🎉🎉🎉

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα σχόλια σας. 🤩

@flowerv @Asteria22 κοριτσια καλη επιτυχια. Πειτε μας τι θα σας πει ο γιατρος σας στα αυριανά ραντεβου σας.

@Ngsofia πες μας πως θα παει το duo stim.

Σουπερ! Τα μωρακια σου σε περιμενουν, με το καλο η ετ!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η maria_nt είπε:

@Ngsofia να τα χιλιάσεις!!! Κ με το καλό σύντομα να κυοφορείς κ εσύ το/τα εμβρυακι-α σου κ να πάρεις αγκαλίτσα το/τα μωράκι-α σου όσο το δυνατόν συντομότερα. Όλες!!! 

Εγώ χάθηκα μετά από το πρώτο ποστ, δεν έβρισκα άκρη στο φόρουμ κ σήμερα που το πάλεψα πάλι βρήκα!! 

Στα δικά μας νέα, τη Δευτέρα έχουμε υπέρηχο κ θα πάω να κάνω κ την εξέταση αίματος, τη ΝΙΠΤ. Κάναμε την αυχενικη 28/8 αλλά παροτι οι μετρήσεις ήταν τελειες, η PAPP-A δεν βγήκε τόσο καλή, οπότε αποφάσισα με τον γιατρό να κάνω κ τη ΝΙΠΤ για να μου φύγει το άγχος. Όχι ότι αν κάτι δεν πάει καλά θα έχω τη δύναμη κ τη θέληση να το ρίξω.. Δε νομίζω.. Απλά να ξέρω κ να προχωράω με όσο το δυνατόν λιγότερα άγχη..

Τώρα είμαι στη 15η βδομάδα κύησης. Ακόμη δεν αισθάνομαι κατι, μόνο η κοιλίτσα χαμηλά άρχισε να φουσκώνει [ ψηλά ήταν ήδη φουσκωμενη (λόγω αρκετων έξτρα κιλων) 😜 ] . 

Πολύ λυπάμαι για τα κορίτσια που δεν προχώρησε όπως επρεπε.. Αλλά χαίρομαι που είστε δυναμικες κ αποφασισμένες κ ξέρω πως τώρα θα σας το στείλει. Σας αξίζει.. Σε όλες μας αξίζει!! 

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Όλα καλά να σου πάνε κορίτσι μου να έχεις γερό μωράκι με το καλό!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia

@pennaki

Συγχαρητήρια κορίτσια μου,υπεροχα τα νέα σας !!! Φτάνουμε ενα βημα πιο κοντα στο να κρατήσουμε το θαύμα   μας 🎉🤍

Εμεις αυριο εχουμε ραντεβού με το γιατρό να μας πει πως θα πορευτούμε εαν θα παμε σε φυσικό κυκλο ή θα προσθέσουμε cyclacur! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Αντε με το καλό να ξεκινήσεις!!! Ναι πες μας τελικά τι θα αποφασίσετε. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο..

Δημοσίευση
στις On 13/9/2025 at 7:21 ΜΜ, ο/η Savina_5 είπε:

@Ngsofia Να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου και καλή επιτυχία σε όλα!!! Σου ευχομαι ολοψυχα με το καλο να πάρεις κ άλλα ωαρια αυτο τον μηνα και να ειναι Ο Γενεθλιος Μηνας σου !!!!!

@pennaki super σε βρίσκω!!! Με το καλό η ετ!!!! Φανταζομαι λογω υπερδιεγερσης θα πας τον επομενο κυκλο για ετ; 

Μπραβο κοριτσια δεν φανταζεστε ποσο χαρηκα με τα νεα σας!!!

Μακαρι να δωσει ο Θεος σε όλες μας αυτη τη χαρα της μητροτητας!!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις ευχες σου!! 

Μακάρι Μακάρι όλες τα τα καταφέρουμε!!! Δεν είναι εύκολος δρόμος αλλά θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα πούμε αξιζε τον κόπο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια μου σημερα με καλεσαν απο το εμβρυολογικο. Εχουμε συνολικα 9 βλαστοκυστες, 7 άριστης και 2 χαμηλής ποιοτητας. 🥰 Πολυ χαρηκα που προχωρησαν και τα αλλα!! 🎉🎉🎉

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα σχόλια σας. 🤩

@flowerv @Asteria22 κοριτσια καλη επιτυχια. Πειτε μας τι θα σας πει ο γιατρος σας στα αυριανά ραντεβου σας.

@Ngsofia πες μας πως θα παει το duo stim.

Τέλεια κορίτσι μου!!!! Έχεις μεγάλο απόθεμα οπότε εκεί είναι τα παιδάκια σου όσα θελήσεις!!!! Με το καλο όλα!!!

Πως είσαι εσύ καλύτερα;;

Εγώ συνεχίζω ενεσεις κ Τετάρτη πάω για υπέρηχο και ορμονικές να δούμε αν έχουν μεγαλώσει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!!!! Έχεις μεγάλο απόθεμα οπότε εκεί είναι τα παιδάκια σου όσα θελήσεις!!!! Με το καλο όλα!!!

Πως είσαι εσύ καλύτερα;;

Εγώ συνεχίζω ενεσεις κ Τετάρτη πάω για υπέρηχο και ορμονικές να δούμε αν έχουν μεγαλώσει.. 

Δεν ποναω αλλα εχω αδυναμία και ζαλη. Εχω βάλει αναρρωτική. Δεν μπορω με τίποτα να σταθω ορθια. Πιστεύω όσο περνάνε οι μερες θα συνερχομαι σιγά σιγά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, εμείς γυρίσαμε από το γιατρό! Θα προχωρήσουμε σε φυσικό κύκλο τελικά! 

Τέλεια κοριτσάρα ,με το καλό να υποδεχτείς τα μπεμπακια σου ,να φωλιάσουν γερά στην κοιλιτσα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τέλεια κοριτσάρα ,με το καλό να υποδεχτείς τα μπεμπακια σου ,να φωλιάσουν γερά στην κοιλιτσα

Σ'ευχαριστω πολυ κορίτσι μου!!

Ένα θα βάλουμε ελπίζουμε να πανε ολα καλα 🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ κορίτσι μου!!

Ένα θα βάλουμε ελπίζουμε να πανε ολα καλα 🩷🩵

Όλα θα πάνε καλά ,πίστεψέ το και θα γίνει !!! Καλή προετοιμασία γλυκιά μου

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, εμείς γυρίσαμε από το γιατρό! Θα προχωρήσουμε σε φυσικό κύκλο τελικά! 

Αντε ωραία κορίτσι μου με το καλό να ξεκινήσετε για την ετ!!

Τι προετοιμασία κάνεις στον φυσικό; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Πάνω από όλα ψυχολογικά και λογικά δύο μέρες πριν την ετ θα σε δώσει προγεστερόνη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

@Kateriniw σ'ευχαριστώ πολυ πολυ!!

ξεκίνησα απο 2ημερα του κύκλου, κορτιζόνη 2 χαπάκια και salospir , και λογικά κάποια στιγμή θα προστεθεί η προγεστερονη 

Στην ουσία γλιτώνω τα cyclacur..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

@Kateriniw σ'ευχαριστώ πολυ πολυ!!

ξεκίνησα απο 2ημερα του κύκλου, κορτιζόνη 2 χαπάκια και salospir , και λογικά κάποια στιγμή θα προστεθεί η προγεστερονη 

Στην ουσία γλιτώνω τα cyclacur..

Κάτι είναι και αυτό!!!! Να πάνε όλα καλά γλυκιά μου  🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ναιιι, χθες ήταν η μεγάλη μέρα!!🤞 Σ’ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!! 

Πως ήταν εύκολη διαδικασία? 

Κοριτσι μου και εσυ σε φυσικό κυκλο πηγές εε?? Ποια μερα του κυκλου δηλαδή έγινε η ετ?

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πως ήταν εύκολη διαδικασία? 

Κοριτσι μου και εσυ σε φυσικό κυκλο πηγές εε?? Ποια μερα του κυκλου δηλαδή έγινε η ετ?

Σε φυσικό ναι. Εμένα έγινε η ωορρηξία 13η μέρα του κύκλου και η ΕΤ 5 μέρες μετά, δλδ την 18η. Πολύ εύκολη σαν διαδικασία και έκανε ταυτόχρονα και υπέρηχο από τη κοιλιά για να βλέπουμε την πορεία του καθετήρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Σε φυσικό ναι. Εμένα έγινε η ωορρηξία 13η μέρα του κύκλου και η ΕΤ 5 μέρες μετά, δλδ την 18η. Πολύ εύκολη σαν διαδικασία και έκανε ταυτόχρονα και υπέρηχο από τη κοιλιά για να βλέπουμε την πορεία του καθετήρα. 

Ααα υπέροχα κορίτσι μου, καλή επιτυχια! Ένα έβαλες ή δυο ??

Ευχομαι μια θετική χοριακή και να πανε ολα καλα μέχρι τέλους!τωρα συνεχίζεις κανονικα οτι έπαιρνες εε??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ααα υπέροχα κορίτσι μου, καλή επιτυχια! Ένα έβαλες ή δυο ??

Ευχομαι μια θετική χοριακή και να πανε ολα καλα μέχρι τέλους!τωρα συνεχίζεις κανονικα οτι έπαιρνες εε??

Ένα βάλαμε! Αχ, μακάρι!! Σ’ ευχαριστώ πολύ!!! 🥰 🥰 Ναι, κανονικά οπως πριν μέχρι τη χοριακη. Φουλ της προγεστερονης!!! 😂 εσύ σε ποια μέρα του κύκλου είσαι τώρα; 

Δημοσίευση

@pennaki μου, μπράβο, πήγαν πολυ καλα ολα στην ωοληψια!! Έτσι να συνεχίσει και στην ετ οταν έρθει η ωρα της!! Ελπίζω να νιωθεις καλύτερα και να ανακουφιζεσαι από τους πονους όσο περνούν οι μέρες. 

@Ngsofia ολα να πάνε καλά στον υπέρηχο αυριο!!

@Asteria22 με το καλό να φωλιασει το εμβρυακι σου κορίτσι μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ένα βάλαμε! Αχ, μακάρι!! Σ’ ευχαριστώ πολύ!!! 🥰 🥰 Ναι, κανονικά οπως πριν μέχρι τη χοριακη. Φουλ της προγεστερονης!!! 😂 εσύ σε ποια μέρα του κύκλου είσαι τώρα; 

Και εμείς ενα θα βαλουμε τι ηλικια εχεις κοριτσι μου?? Υπεροχα, μακαρι να πανε ολα καλα, λίγη υπομονή, σε λιγες μερες θα ξέρεις! Σήμερα ειμαι 7η μερα του κυκλου συνηθως ωορρηξια κανω 15-16 μερα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Να πάνε όλα καλα και να φωλιάσουν γλυκά τα εμβρυακια σου!! Η πιο εύκολη ετ είναι αυτη:) Κι εύχομαι τυχερή 🍀🙏 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Και εμείς ενα θα βαλουμε τι ηλικια εχεις κοριτσι μου?? Υπεροχα, μακαρι να πανε ολα καλα, λίγη υπομονή, σε λιγες μερες θα ξέρεις! Σήμερα ειμαι 7η μερα του κυκλου συνηθως ωορρηξια κανω 15-16 μερα ! 

Ειμαι 33! Αντε πλησιάζουν και για σένα οι μέρες, πολυ σύντομα θα έρθει και η δική σας μέρα ΕΤ! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Να πάνε όλα καλα και να φωλιάσουν γλυκά τα εμβρυακια σου!! Η πιο εύκολη ετ είναι αυτη:) Κι εύχομαι τυχερή 🍀🙏 🙏 

Σ’ ευχαριστώ πολύ!!🥰 Μακάρι να φωλιάσει και να είναι υγιές και τυχερό!! Μόνο αυτό προσευχομαι μετά από τόσο αγωνα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...