Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι, ναι, @flowerv πάρε cyclacur να έχεις, γιατί είναι σε έλλειψη και επίσης δεν συνταγογραφούνται πια (επειδή είναι φθηνά). Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ με το ζήτημα αυτό, βρήκαμε μια εναλλακτική λύση με τον γιατρό μου ευτυχώς. Τώρα είμαι στην 9η βδομάδα και έχω αρχίσει να τα μειώνω (έπαιρνα 4 την ημέρα). Κάθε φορά που πήγαινα στο φαρμακείο, ή μάλλον στα φαρμακεία, φρόντιζα να έχω τουλάχιστον 5 κουτιά για να βγάλω 10 μέρες περίπου (κάπου εκεί).

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ναι, ναι, @flowerv πάρε cyclacur να έχεις, γιατί είναι σε έλλειψη και επίσης δεν συνταγογραφούνται πια (επειδή είναι φθηνά). Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ με το ζήτημα αυτό, βρήκαμε μια εναλλακτική λύση με τον γιατρό μου ευτυχώς. Τώρα είμαι στην 9η βδομάδα και έχω αρχίσει να τα μειώνω (έπαιρνα 4 την ημέρα). Κάθε φορά που πήγαινα στο φαρμακείο, ή μάλλον στα φαρμακεία, φρόντιζα να έχω τουλάχιστον 5 κουτιά για να βγάλω 10 μέρες περίπου (κάπου εκεί).

Αα ευχαριστώ κορίτσια θα πάω να προμηθευτώ, ααα για πολυ καιρό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια τι κάνετε??? Τα νέα σας…? Πως τα πάτε… 
    • Τέλεια! Πάντα γερός ο μπεμπακος και με το καλό να τον γνωρίσετε και από κοντά! 🩵💙 Συνεχίζουμε δυναμικά με αϋπνίες και ζέστες και μακάρι όλες να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα😀
    • Εγώ τις τελευταίες μέρες ξυπνάω 2.30, 3.30, 4.30...συνηθως μετά από προσπάθεια μιας ώρας ξανακοιμαμαι, αλλα αν ξυπνήσω έξι παρά τελείωσε δεν ξανακοιμαμαι..οπότε ναι συμπάσχω στο έπακρο....
    • Εμένα μου είπαν οι γιατροί ότι με τη περίδεση ναι μεν έχεις μια κάποια κινητικότητα, αλλά όχι πολλά πολλά. Δηλαδή μια σκάλα την ημέρα, όχι μπάνια, όχι δουλειές, όχι περπάτημα παρά μόνο μέχρι ας πούμε μια πλατεία δίπλα στο σπίτι σου. Οπότε δεν μπορώ να μην ανησυχώ γιατι εντέλει η περίδεση είναι απλά μια προφύλαξη,  με μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από ότι έχω καταλάβει...  Utrogestan, φουλ μαγνησιο και χαπακι για συσπασεις...Ευτυχώς φάνηκε να μένει σταθερός στο 2.9-3 ο τράχηλος μέσα σε αυτό το μήνα. Θα δούμε και αύριο πως τα πάμε και μακάρι να έχει παραμείνει σταθερός...
    • Κορίτσι μου εγώ τώρα είμαι σε παρόμοια φάση με εσένα…η μικρή μου ξεκίνησε 12 μηνών βρεφικό και κόλλησε τα πάντα ένα εξάμηνο που πήγε!! Εγώ ωστόσο, κόλλησα μόνο μια φορά γαστρεντερίτιδα και 3-4 φορές συνάχι. Τώρα που είμαι έγκυος, τους ζήτησα να με ενημερώνουν όταν έχουν κρούσματα για να την κρατάω σπίτι. Αποτέλεσμα; 1 μήνα δεν πήγε καθόλου η μικρή (20 μηνών), γιατί γινόταν χαμός Από ιώσεις και τώρα κόλλησε πιο πολύ μαζί μου και μου λέει πως δεν θέλει να πάει, ενώ πριν την έπαιρνα και έκλαιγε. Οπότε πραγματικά δεν ξέρω πως θα βγει… εγώ θα σου πρότεινα, αν έχεις βέβαια την οικονομική δυνατότητα, να τον στείλεις σε δραστηριότητες 2-3 φορές την εβδομάδα, μουσικοκινητική, messy play κλπ. Εκεί κ θα συναναστραφεί με παιδάκια και θα ξεσκάσει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...