Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου, καλή δύναμη σε όλες όσες ξεκινάτε, περνάτε ή διανύετε την πολυπόθητη εγκυμοσύνη σας μετά από εξωσωματική ! Είμαι 33 ετών και διανύω την ενδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου μετά την πρώτη εξωσωματική και ακόμη μου είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσω.. τα άγχη και οι φοβίες μεγάλα αλλά ακόμη μεγαλύτερες η χαρά και η προσμονή για ότι έρχεται και ότι φέρνει αυτό το ταξίδι. Επειδή εγώ ξεμπέρδεψα με τα φάρμακα, καθώς έχω αρκετά εμβρυακια και στην κατάψυξη,  μου έχουν περισσέψει δυο ενέσεις τις οποίες θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τις δώσω σε κάποια κοπέλα εάν τις χρειαστεί.. είναι 2 Meriofert των 150. Feel free to ask ότι θέλετε κορίτσια μου🩷🩷🩷 καλή επιτυχία σε όλες. Να είστε δυνατές και αισιόδοξες αξίζει πραγματικά ότι περνάμε 😁

@Catherine33 Kαλως ηρθες στην παρεα μας!! Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!! Να την χαρεις κοριτσι μου!! Ευχαριστουμε για τη προσφορα σου για οποια κοπελα τις εχει αναγκη!! Με το καλο θα ευχηθω!! 

• Απαντήσεις 678
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Αμήν! αμήν! αμήν! κορίτσια μου..!!!

Εύχομαι αυτή τη φορά να δώσει ο Θεός και οι Άγιοι μας και όλα να πάνε καλά ως το τέλος..!!!!

Και εύχομαι από καρδιάς και σε όλα τα κορίτσια αυτής της ομάδας να τα καταφέρουν..!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Συγχαρητήρια κορίτσι, όλα να πάνε καλά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Demi. είπε:

@melitiniღ Με το καλό, όλα να πάνε κατ’ευχήν 🙏🙂 !!!!! Δεν έχει τύχει να συζητήσουμε μαζί, διαβάζω γενικά το forum όμως αυτό που θέλω να πω είναι πως χάρηκα για εσένα!! 🙂🥳

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι αυτή τη φορά να χαμογελάσουν τα χειλάκια μου και να γεμίσει η αγκαλιά μου..!!! Αμήν!!! Ας είναι ευλογημένο..!!! 🙏🏼

στις πριν 56 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι, όλα να πάνε καλά!!!

Ευχαριστώωωωωω..!!! 🥰💕💕💕❣️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου, καλή δύναμη σε όλες όσες ξεκινάτε, περνάτε ή διανύετε την πολυπόθητη εγκυμοσύνη σας μετά από εξωσωματική ! Είμαι 33 ετών και διανύω την ενδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου μετά την πρώτη εξωσωματική και ακόμη μου είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσω.. τα άγχη και οι φοβίες μεγάλα αλλά ακόμη μεγαλύτερες η χαρά και η προσμονή για ότι έρχεται και ότι φέρνει αυτό το ταξίδι. Επειδή εγώ ξεμπέρδεψα με τα φάρμακα, καθώς έχω αρκετά εμβρυακια και στην κατάψυξη,  μου έχουν περισσέψει δυο ενέσεις τις οποίες θα ήταν μεγάλη μου χαρά να τις δώσω σε κάποια κοπέλα εάν τις χρειαστεί.. είναι 2 Meriofert των 150. Feel free to ask ότι θέλετε κορίτσια μου🩷🩷🩷 καλή επιτυχία σε όλες. Να είστε δυνατές και αισιόδοξες αξίζει πραγματικά ότι περνάμε 😁

Καλώς ήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας!!! Με το καλό το μωράκι σου!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ως το τέλος και να κρατήσεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου..!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα φάρμακα, όποια κοπέλα τα χρειάζεται ελπίζω να τα ζητήσει..!!! 🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...