Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπραβο ρε κορίτσια , ωραία νέα έχετε οι περισ΄σότερες ! Πάμε δυναμικά για ωοληψίες και ετ !!!!

Εγώ δυστυχώς είμαι με καθυστερηση 6 ημερων και αρνητική χοριακή σήμερα.. Περιμενω πως κ πως να έρθει για να ξεκινήσω ενέσεις...

Επίσης , έτσι είναι οι άντρες, που κ που ξεσπάνε και αυτοί, ας τους το επιτρέψουμε και εμείς... 💡😊

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! Σημερα ειχα τον πρωτο υπερηχο και αιματολογικες παλι! Με βαση τα σημερινα δεδομενα μου μειωσε την δοση στις ενεσεις και μου προσθεσε και ανταγωνιστη. Φανηκε ικανοποιημενος ο γιατρος! Λογικα τη Δευτερα θα μπω για ωοληψια!

@flowerv με το καλο κοριτσι μου! Ηρθε η ωρα! Εμενα λογω της εικονας μου θα μου τα βαλει καταψυξη μου ειπε και θα γινει η εμβρυομεταφορα σε επομενο κυκλο. Στεναχωρεθηκα λιγο αλλα τι να κανουμε! Συνηθως η ΕΤ γινεται στο επομενο κυκλο (1ο) της ωοληψιας ή αφηνουμε αλλον 1 και γινεται στον 2ο κυκλο απο την ωοληψια; Αυτο πρεπει να το ρωτησω. Εσεις τι γνωριζετε;

@Ngsofia τι εκανες εσυ κοριτσι μου; Ξεκινησες;;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Γεια σας κοριτσια! Σημερα ειχα τον πρωτο υπερηχο και αιματολογικες παλι! Με βαση τα σημερινα δεδομενα μου μειωσε την δοση στις ενεσεις και μου προσθεσε και ανταγωνιστη. Φανηκε ικανοποιημενος ο γιατρος! Λογικα τη Δευτερα θα μπω για ωοληψια!

@flowerv με το καλο κοριτσι μου! Ηρθε η ωρα! Εμενα λογω της εικονας μου θα μου τα βαλει καταψυξη μου ειπε και θα γινει η εμβρυομεταφορα σε επομενο κυκλο. Στεναχωρεθηκα λιγο αλλα τι να κανουμε! Συνηθως η ΕΤ γινεται στο επομενο κυκλο (1ο) της ωοληψιας ή αφηνουμε αλλον 1 και γινεται στον 2ο κυκλο απο την ωοληψια; Αυτο πρεπει να το ρωτησω.

Συνήθως η εμβρυομεταφορά γίνεται σε επόμενο κύκλο, έτσι ώστε να ηρεμήσει λίγο το σύστημα, γιατί έχει περάσει ένα σοκ από την παραγωγή ωαρίων. Και μη νομίζεις ότι το διάστημα θα είναι μεγάλο! Μετά την ωοληψία, μετά από λίγες μέρες θα αδιαθετήσεις. Τη 2η μέρα του κύκλου θα κάνεις λογικά μια εξέταση οιστραδιόλης, να τσεκάρει ο γιατρός αν με βάση την τιμή της είσαι έτοιμη για να ξεκινήσεις την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς. Αν είσαι έτοιμη, λογικά σε 18 μέρες (κάπου εκεί, πάνω κάτω) πας για εμβρυομεταφορά! Περνούν οι μέρες!! 

Με το καλό η ωοληψία!! Με πολλά και ποιοτικά αυγουλάκια!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@flowerv με το καλο κοριτσι μου! Ηρθε η ωρα! Εμενα λογω της εικονας μου θα μου τα βαλει καταψυξη μου ειπε και θα γινει η εμβρυομεταφορα σε επομενο κυκλο. Στεναχωρεθηκα λιγο αλλα τι να κανουμε! Συνηθως η ΕΤ γινεται στο επομενο κυκλο (1ο) της ωοληψιας ή αφηνουμε αλλον 1 και γινεται στον 2ο κυκλο απο την ωοληψια; Αυτο πρεπει να το ρωτησω. Εσεις τι γνωριζετε;

Άρα κορίτσι μου πας αρκετά καλα ! Για να μειωθηκε η δόση έμεινε ικανοποιημένος ο γιατρός με αριθμο ωαρίων! Ευχομαι να πάρετε πολλα και ποιοτικά ωαριακια ! 

Δεν πειράζει κορίτσι μου ακου τον γιατρό σου και εμπιστεύσου τον! 1-2 μηνες σε τοσο που περιμέναμε δεν θα αλλάξει κάτι αρκεί να πανε ολα καλα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Καλό και ευλογημένο μήνα να έχουμε και καλό φθινόπωρο από δω και πέρα.! 

@pennaki ότι σου είπε το @το χοντρό μπιζέλι ισχύει.. έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Εμένα μετά την ωοληψία σε 5 μέρες μου ήρθε η περίοδος, τελείωσε και μετά ούτε σε 1 μήνα έκανα και την πρώτη εμβρυομεταφορά μου. Σκέψου ότι 17 Δεκεμβρίου του 2024 έκανα την ωοληψία και 10 Ιανουαρίου του 2025 έκανα την εμβρυομεταφορά. 

και να σου πω και κάτι, έρευνες έχουν δείξει ότι τα κρυοσυντηρημένα ωάρια έχουν περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης από τα φρέσκα.! 😉

Δημοσίευση

@flowerv @το χοντρό μπιζέλι @melitiniღ σας ευχαριστω πολυ!!! Μακαρι να πανε ολα καλα!! Σημερα ειχα πολυ αγχος!! Ξεχασα να τον ρωτησω καποια πραγματακια. Θα το κανω την Τεταρτη. Δεν το πιστευω εφτασε ο καιρος της ωοληψιας! Το ειχα μεγαλοποιησει τοσο μεσα στο κεφαλι μου για τα φαρμακα συν ολη τη διαδικασια και φοβομουν!

Αρα περιμενω περιοδο μετα την ωοληψια και ξεκιναω τοτε; Θα δει και ο γιατρος λογικα της οιστραδιολη (για να δει αν ειναι υψηλη ή οχι κι αν επηρεαζει το ενδομητριο, αν καταλαβα σωστα). Λογικα αν δεν ειναι ικανοποιητικη η τιμη της Ε2, θα παω σε 2ο κυκλο! Θα τον ρωτησω κι αυτο. 

Να πω την αληθεια την περιμενα την καταψυξη λογω πολυκυστικων. Ειχα μια μικρη ελπιδα μπας και εκανα φρεσκια μεταφορα τωρα! Δεν πειραζει.... Βλεποντας και κανοντας!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@flowerv @το χοντρό μπιζέλι σας ευχαριστω πολυ!!! Μακαρι να πανε ολα καλα!! Σημερα ειχα πολυ αγχος!! Ξεχασα να τον ρωτησω καποια πραγματακια. Θα το κανω την Τεταρτη. Δεν το πιστευω εφτασε ο καιρος της ωοληψιας! Το ειχα μεγαλοποιησει τοσο μεσα στο κεφαλι μου για τα φαρμακα συν ολη τη διαδικασια και φοβομουν!

Αρα περιμενω περιοδο μετα την ωοληψια και ξεκιναω τοτε; Θα δει και ο γιατρος λογικα της οιστραδιολη (για να δει αν ειναι υψηλη ή οχι κι αν επηρεαζει το ενδομητριο, αν καταλαβα σωστα). Λογικα αν δεν ειναι ικανοποιητικη η τιμη της Ε2, θα παω σε 2ο κυκλο! Θα τον ρωτησω κι αυτο. 

Να πω την αληθεια την περιμενα την καταψυξη λογω πολυκυστικων. Ειχα μια μικρη ελπιδα μπας και εκανα φρεσκια μεταφορα τωρα! Δεν πειραζει.... Βλεποντας και κανοντας!

Συνήθως όταν έχουμε βλαστοκύστες πάμε σε επόμενο κύκλο. Αυτό έχω καταλάβει από τη μικρή εμπειρία μου. Δεν καταλαβαίνεις πώς περνά ο χρόνος και έρχεται η ώρα της εμβρυομεταφοράς! Πραγματικά! 

Θα δεις που όσο περνάς από τη μία φάση στην άλλη θα συνειδητοποιείς αυτό το πράγμα: "Πώς το μεγαλοποίησα έτσι αυτό; Αφού το επόμενο βήμα είναι πιο αγχωτικό!!" Μη μπεις, προσπάθησε, σε αυτό το τρυπάκι. Βλέπε κάθε βήμα με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Συνήθως όταν έχουμε βλαστοκύστες πάμε σε επόμενο κύκλο. Αυτό έχω καταλάβει από τη μικρή εμπειρία μου. Δεν καταλαβαίνεις πώς περνά ο χρόνος και έρχεται η ώρα της εμβρυομεταφοράς! Πραγματικά! 

Θα δεις που όσο περνάς από τη μία φάση στην άλλη θα συνειδητοποιείς αυτό το πράγμα: "Πώς το μεγαλοποίησα έτσι αυτό; Αφού το επόμενο βήμα είναι πιο αγχωτικό!!" Μη μπεις, προσπάθησε, σε αυτό το τρυπάκι. Βλέπε κάθε βήμα με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει!

Ισχυει αυτο που λες!! 🙏🙏 Εχω αλλα 2 ραντεβου και αναμενω την ωοληψια!

Καλο μηνα! Καλο φθινοπωρο! Με πολλα θετικα τεστακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...