Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι κάνετε κορίτσια; 

Χάθηκα λίγο αλλά σας διαβάζω.

@melitiniღ πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; Πότε θα ξεκινήσετε την επόμενη προσπάθεια;

Γενικά έπεσε ησυχία στο θεματάκι! Ελπίζω όλες κορίτσια να είστε καλά και δυναμικά στο παιχνίδι! 
Εμείς γυρίσαμε από γιατρό, όλα μια χαρά και ραντεβού την άλλη εβδομάδα! Γενικά τον αγαπώ, συμμερίζεται το άγχος μου και μου λέει που να σ αφήνω να αγχώνεσαι, έλα ξανά! Μου σύστησε και χάπια nuperal γιατί δεν βγαίνει η μέρα εύκολα με τις ναυτίες, είμαι σαν άρρωστη. Εσύ Ελίζα πλησιάζεις αυχενική;; Πως είσαι;; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι κάνετε κορίτσια; 

Χάθηκα λίγο αλλά σας διαβάζω.

@melitiniღ πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; Πότε θα ξεκινήσετε την επόμενη προσπάθεια;

κι εγώ έχω χαθεί λίγο κορίτσι μου, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο θεματάκι.. σας διαβάζω αλλά δεν συμμετέχω.. καλά είμαι, σε αναμονή περιόδου! από μέρα σε μέρα την περιμένω την κυρία για να ξεκινήσω κι εγώ το ταξίδι πάλι από την αρχή. Πρώτα ο Θεός μέχρι 3ης Ιουνίου ελπίζω να έρθει.. και.... ξεκινάμε δυναμικά. Εσύ πως είσαι; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Γενικά έπεσε ησυχία στο θεματάκι! Ελπίζω όλες κορίτσια να είστε καλά και δυναμικά στο παιχνίδι! 
Εμείς γυρίσαμε από γιατρό, όλα μια χαρά και ραντεβού την άλλη εβδομάδα! Γενικά τον αγαπώ, συμμερίζεται το άγχος μου και μου λέει που να σ αφήνω να αγχώνεσαι, έλα ξανά! Μου σύστησε και χάπια nuperal γιατί δεν βγαίνει η μέρα εύκολα με τις ναυτίες, είμαι σαν άρρωστη. Εσύ Ελίζα πλησιάζεις αυχενική;; Πως είσαι;; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

κι εγώ έχω χαθεί λίγο κορίτσι μου, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο θεματάκι.. σας διαβάζω αλλά δεν συμμετέχω.. καλά είμαι, σε αναμονή περιόδου! από μέρα σε μέρα την περιμένω την κυρία για να ξεκινήσω κι εγώ το ταξίδι πάλι από την αρχή. Πρώτα ο Θεός μέχρι 3ης Ιουνίου ελπίζω να έρθει.. και.... ξεκινάμε δυναμικά. Εσύ πως είσαι; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;

Τέλεια τα νέα σας 😊

@Rena92 άρα πας κάθε 1-2 εβδομάδες; Πώς το κάνεις;

@melitiniღ περιμένω πως και πως αυτή την προσπάθεια! Είμαι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία 😊😊😊 Γράψε μας τα νέα σου κι εδώ 😊

Καλά είμαι εγώ 😊 Ζοριζομαι κι εγώ με τη μικρή μου αυτό το διάστημα γιατί από το μεσημέρι και μετά είμαι κομμάτια. Άντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο να συνέλθω. Αυχενική σε 2 εβδομάδες λογικά. Πέμπτη έχω πάλι γιατρό και μετά θα κλείσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια τα νέα σας 😊

@melitiniღ περιμένω πως και πως αυτή την προσπάθεια! Είμαι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία 😊😊😊 Γράψε μας τα νέα σου κι εδώ 😊

Καλά είμαι εγώ 😊 Ζοριζομαι κι εγώ με τη μικρή μου αυτό το διάστημα γιατί από το μεσημέρι και μετά είμαι κομμάτια. Άντε να περάσει το πρώτο τρίμηνο να συνέλθω. Αυχενική σε 2 εβδομάδες λογικά. Πέμπτη έχω πάλι γιατρό και μετά θα κλείσω. 

Εύχομαι όλα κατ' ευχήν και με ένα πόνο που λέγανε οι παλιές.. 🙃😉

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεμίσουν κι οι δικές αγκαλιές και ζωές μωράκια! 🙏🏼

Θα τα λέμε εννοείται.. μακάρι να είναι καλά τα νέα και θα τα λέμε.. προς το παρόν υπάρχει αυτή η αναγκαστική αναμονή.. που είναι και ψυχοφθόρα δυστυχώς. 🥴 Ελπίζω να μην επηρεάσει μόνο τον κύκλο μου, αυτό τπτ άλλο! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια τα νέα σας 😊

Κάθε βδομάδα μέχρι στιγμής πάω! Αντε με το καλό η αυχενική σου και περιμένουμε τα νέα απ τον γιατρό! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!  @Rena92 και @Eliza Kats τέλεια τα νέα σας!! 

@melitiniღ μου με το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε θετικά αυτή τη φορά! Που θα πάνε! 

Εγώ μπαίνω στο θεματακι μας αλλά μείναμε λίγες οι κοπέλες που είμαστε στις προσπάθειες.. πόσα να πούμε πια 😂😂😂 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!  @Rena92 και @Eliza Kats τέλεια τα νέα σας!! 

@melitiniღ μου με το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε θετικά αυτή τη φορά! Που θα πάνε! 

Εγώ μπαίνω στο θεματακι μας αλλά μείναμε λίγες οι κοπέλες που είμαστε στις προσπάθειες.. πόσα να πούμε πια 😂😂😂 

Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!!

Ναι η αλήθεια είναι έπεσε ησυχία στο θεματάκι και όντως μείναμε λίγες στην προσπάθεια...

Με το καλό να προχωράνε οι εγκυμοσύνες σας κορίτσια βήμα βήμα όλα κατ ευχήν!!! Μακάρι να ακολουθήσουμε σύντομα όσες ακόμη προσπαθούμε. Εγώ προσπαθώ ακομη αλλά και ετοιμάζομαι για εξωσωματική μέσα στο καλοκαίρι λογικά...

Δημοσίευση

@MantariniΕχεις δικιο έχουμε μεινει λίγες και αυτο είναι πολυ θετικό! Επίσης καθε μήνααα τα λεμε τα ξανα λέμε ποσο να το αναλυσουμε πια!!Εγω ειμαι 18η μερα οπότε κλασικά πρέπει να περιμένω να δω πως πήγαν οι προσπάθειες μας! Εύχομαι σύντομα να μη μεινει καμια σε αυτό το θεμα και να συζητάμε σε αλλο για τις εγκυμοσύνες μας 🌈 @ΠαρασκευαιδουΧρειαζομαστε λιγο support νομίζω, είμαστε λίγες αλλα εχουμε τα ζορια μας καθε μια με την ιστορία της🙏💔

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@MantariniΕχεις δικιο έχουμε μεινει λίγες και αυτο είναι πολυ θετικό! Επίσης καθε μήνααα τα λεμε τα ξανα λέμε ποσο να το αναλυσουμε πια!!Εγω ειμαι 18η μερα οπότε κλασικά πρέπει να περιμένω να δω πως πήγαν οι προσπάθειες μας! Εύχομαι σύντομα να μη μεινει καμια σε αυτό το θεμα και να συζητάμε σε αλλο για τις εγκυμοσύνες μας 🌈 @ΠαρασκευαιδουΧρειαζομαστε λιγο support νομίζω, είμαστε λίγες αλλα εχουμε τα ζορια μας καθε μια με την ιστορία της🙏💔

Ευακι μου για όλες είμαι εδώ τα έχω φορέσει αυτά τα παπούτσια και πονάνε πονάνε πολύ... 

Εσένα ξέρεις ότι σε βλέπω πολύ κοντά και συνεχίζω να επιμένω..  σε αυτό κανόνισε θέλω πανηγυρικό ταγκ .. με τα μπαλόνια μου και τα κονφετι μου 😂😂😂🎉🎉🎉🎈🎈🎈

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Εύχομαι όλα κατ' ευχήν και με ένα πόνο που λέγανε οι παλιές.. 🙃😉

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεμίσουν κι οι δικές αγκαλιές και ζωές μωράκια! 🙏🏼

Θα τα λέμε εννοείται.. μακάρι να είναι καλά τα νέα και θα τα λέμε.. προς το παρόν υπάρχει αυτή η αναγκαστική αναμονή.. που είναι και ψυχοφθόρα δυστυχώς. 🥴 Ελπίζω να μην επηρεάσει μόνο τον κύκλο μου, αυτό τπτ άλλο! 

Ουπς Ιούνιο σε είχα πει σωστά.... Να τη και η κυρία εδώ . Που θα με κάνει ταγκ .. 27.06 έχω γενέθλια.... Δωράκι θα μου δώσεις;;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ουπς Ιούνιο σε είχα πει σωστά.... Να τη και η κυρία εδώ . Που θα με κάνει ταγκ .. 27.06 έχω γενέθλια.... Δωράκι θα μου δώσεις;;;;;

🤣🤣🤣 ναιιιι Ιουνίο μου είπες.. πολύ καλά το θυμάσαι.. και μακάρι να είναι και τυχερός..!!!! Εννοείται!!! ότι θα πέσει ταγκ πανηγυρικό δεν το συζητώ. 🎉🎈🎀🧸

Δωράκι:;; Εννοείται!!! Ότι θέλει το Ελπιδάκι μας..!!! 🎁

Δημοσίευση

Αυτός ο κύκλος με έχει μπερδέψει πάρα πολύ!! Σήμερα έχω θετικό τεστ ωορρηξίας, 23η μέρα του κύκλου!! Του τρελού...  Και όχι τίποτα έχω ζουρλανει και τον καψερο τον σύζυγό με τις επαφές!! 😂😂

IMG_20250531_205525.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αυτός ο κύκλος με έχει μπερδέψει πάρα πολύ!! Σήμερα έχω θετικό τεστ ωορρηξίας, 23η μέρα του κύκλου!! Του τρελού...  Και όχι τίποτα έχω ζουρλανει και τον καψερο τον σύζυγό με τις επαφές!! 😂😂

IMG_20250531_205525.jpg

Θετικότατο όμως...

Δημοσίευση

Μη μας ξεχνάτε κορίτσια μπορεί να μη μιλαμε ολες πολύ αλλα όσες είμαστε στην προσπάθεια θέλουμε λιγη υποστήριξη!Σας κάνω και παράπονα σήμερα 🤣@ΠαρασκευαιδουΕίναι φορές που θέλω να βλέπω οτι κάποιος το πιστεύει πιο πολύ απο μενα 🙏Το ταγκ που θα γίνει θα ειναι υπερπαραγωγή, να με αξιώσει ο Θεός μόνο!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Μη μας ξεχνάτε κορίτσια μπορεί να μη μιλαμε ολες πολύ αλλα όσες είμαστε στην προσπάθεια θέλουμε λιγη υποστήριξη!Σας κάνω και παράπονα σήμερα 🤣@ΠαρασκευαιδουΕίναι φορές που θέλω να βλέπω οτι κάποιος το πιστεύει πιο πολύ απο μενα 🙏Το ταγκ που θα γίνει θα ειναι υπερπαραγωγή, να με αξιώσει ο Θεός μόνο!

Ισχύει! Και εγώ έτσι νιώθω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20250531_205525.jpg

Φουλ θετικό το τεστ σου ! Καλές επαφές θα πω και σε 14 μέρες να μας στείλεις το θετικό εγκυμοσύνης 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Μακάρι βρε κορίτσια κάθε μία να καταφέρει αυτό που ποθεί!!! Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις καθε μια κουβαλάει τα δικα της άγχη, αγωνια σκέψεις τις καλες κ τις κακές μερες!!!

Μακάρι να βγουν οι προβλέψεις της @Παρασκευαιδου!!!! Εμενα κορίτσι μου με βλέπεις πουθενά στη γυάλα σου;;

@Mantarini θετικό το τεστάκι σου εκμετάλλευσου λίγο ακόμη τον συζυγο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...