Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα, κάθε φορά την ίδια διαδικασία κάνω. Δεν έχω αλλάξει κάτι έτσι ώστε να πιστεύω ότι δεν γίνεται σωστά 

Κορίτσι μου σε εμένα έχει τύχει κάποιους μήνες, να πρέπει να κάνω 2 φορές την μέρα τεστ κ έβρισκα το πικ αργά το απόγευμα. Συνήθως έκανα όπως κ εσύ, μια φορά γύρω στο μεσημέρι. Συνέχισε τα τεστακια κ ίσως κάνεις λίγο αργότερα…

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλη  και τυχερή εβδομάδα!!!!

@Rena92 Συμφωνώ με όλα όσα σου είπαν τα κορίτσια βαλε τον εαυτο σου και το μωράκι σου πανω απο ολα.. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σένα.. 

Είναι πραγματικά θλιβερό γυναίκες να βλέπουν αυτή την αντιμετώπιση στην εργασία και πόσο μάλλον κ από άλλες γυναικες χωρίς καμία ενσυναισθηση και ανθρωπιά λες κ ο άλλος είναι εκεί μόνο για να βγάζει δουλειά... Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα και αυτά τα θέματα είναι ευαίσθητα και ψυχολογικά αλλά και σωματικά.

Είναι θλιβερό, ειδικά αν σκεφτείς ότι επιδίωκε σχέση φιλική συνεχώς. Είναι μεγάλη σε ηλικία και παρόλα αυτά μου έλεγε συνεχώς τα προσωπικά της και μιλούσε για την εαυτό της. Όταν όμως αρρώσταινε το μωρό μου κανένα ενδιαφέρον, δεν ρωτούσε καν τι κάνει από φόβο μην ζητήσω άδεια. Και τώρα αυτό…

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Είναι θλιβερό, ειδικά αν σκεφτείς ότι επιδίωκε σχέση φιλική συνεχώς. Είναι μεγάλη σε ηλικία και παρόλα αυτά μου έλεγε συνεχώς τα προσωπικά της και μιλούσε για την εαυτό της. Όταν όμως αρρώσταινε το μωρό μου κανένα ενδιαφέρον, δεν ρωτούσε καν τι κάνει από φόβο μην ζητήσω άδεια. Και τώρα αυτό…

Πραγματικά θλιβερό... καλά θα κάνεις κ εσύ να μην σκέφτεσαι αν θα τους κρεμάσεις.. 

Θέμα υγείας είναι δεν κάνεις την πλάκα σου.

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ρωτήσω, έκανα τεστ ωορρηξίας (κάνω πρόκληση με Femara αυτό τον μήνα από την 3η έως και την 7η ημέρα με τη μικρή δόση), και το αποτέλεσμα σας το βάζω σε φωτογραφία.

Ωστοσο, πήγα στον γυναικολόγο κάναμε υπέρηχο και δν είδε  ακόμη «ανάπτυξη ωοθυλακίου», αυτό μου είπε, εγώ στεναχωρέθηκα πολύ, κλαίω από εκείνη την ώρα… Δηλαδή το τεστ δείχνει λάθος; 
Επισης, μου είπε να μην κάνω τεστ  ! 
Γιατι να μην κάνω τεστ; 

Ο ίδιος βέβαια μου είπε να πάω ξανά αύριο και μεθαύριο και να μην ανησυχώ. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Δεν έκανα εκείνη την ώρα άλλες ερωτήσεις γιατί απλά κόλλησε το μυαλό μου…και σκεφτόμουν όλα τα αρνητικά… Δε ξέρω τι παθαίνω.. Με διακατέχει πανικός και δε μπορώ να σκεφτώ λογικά και να κάνω τις ερωτήσεις που θέλω. 

IMG_2373.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, έκανα τεστ ωορρηξίας (κάνω πρόκληση με Femara αυτό τον μήνα από την 3η έως και την 7η ημέρα με τη μικρή δόση), και το αποτέλεσμα σας το βάζω σε φωτογραφία.

Ωστοσο, πήγα στον γυναικολόγο κάναμε υπέρηχο και δν είδε  ακόμη «ανάπτυξη ωοθυλακίου», αυτό μου είπε, εγώ στεναχωρέθηκα πολύ, κλαίω από εκείνη την ώρα… Δηλαδή το τεστ δείχνει λάθος; 
Γιατι να μην κάνω τεστ; 

Ο ίδιος βέβαια μου είπε να πάω ξανά αύριο και μεθαύριο και να μην ανησυχώ. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Δεν έκανα εκείνη την ώρα άλλες ερωτήσεις γιατί απλά κόλλησε το μυαλό μου…και σκεφτόμουν όλα τα αρνητικά… Δε ξέρω τι παθαίνω.. Με διακατέχει πανικός και δε μπορώ να σκεφτώ λογικά και να κάνω τις ερωτήσεις που θέλω. 

IMG_2373.jpeg

Κορίτσι μου το τεστ Φαίνεται να είναι στο πικ. Αλλά σίγουρα ο υπέρηχος είναι πιο αξιόπιστος. Δεν είδε δηλαδή κάποιο ωοθυλακιο πιο μεγάλο; Δεν σου είπε διαστάσεις; 

Μην αγχώνεσαι πιθανόν να μην μεγάλωσε ακόμη αρκετά ώστε να είναι έτοιμο για ωορηξια.

Εγώ χωρίς να έχω κάνω πρόκληση αλλά έκανα απλώς παρακολούθηση ωορηξιας πήγαινω την μια μέρα μου λέει δεν κάνεις ακόμη ωορηξια δεν ήταν σε μέγεθος για να σπάσει σε κανα 3 μερες θα γινει έλα πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα πάει.

Και όταν  πήγα είχε γίνει ήδη η ωορηξια εγώ το είχα καταλάβει όμως το προηγούμενο βράδυ πριν πάω είχα πόνους και λεω κατι γίνεται...

Καμία φορά μεγαλώνουν μάλλον κ με άλλο ρυθμό.

Δημοσίευση

@Nerina συνηθως σ λένε να πας αρκετα νωρίτερα πριν την ωορηξια για να μην την χασεις. Δ σημαίνει ότι δ θα κάνεις. Το τεστ μπορεί να βγηκε έτσι λογο φαρμάκων, γι αυτο σ ειπε να μην κανεις. Ηρεμησε, σκεψου τι θες να τον ρωτήσεις και αύριο θα πας συγκεντρώμενη να ρωτήσεις ότι σε κάνει να κλαις αποψε. Θεωρώ ότι δ υπάρχει λόγος να κλαις, αλλα ότι ειναι νωρις ακομα, γιαυτό πας καθε μερα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Nerina συνηθως σ λένε να πας αρκετα νωρίτερα πριν την ωορηξια για να μην την χασεις. Δ σημαίνει ότι δ θα κάνεις. Το τεστ μπορεί να βγηκε έτσι λογο φαρμάκων, γι αυτο σ ειπε να μην κανεις. Ηρεμησε, σκεψου τι θες να τον ρωτήσεις και αύριο θα πας συγκεντρώμενη να ρωτήσεις ότι σε κάνει να κλαις αποψε. Θεωρώ ότι δ υπάρχει λόγος να κλαις, αλλα ότι ειναι νωρις ακομα, γιαυτό πας καθε μερα.

Ευχαριστώ.

Μου είπε ότι δεν είναι σε ικανοποιητικό μέγεθος.. Τον ρώτησα πότε θα κάνουμε την ενεσουλα, και μου είπε ότι δε θα πρέπει να βιαστούμε αλλα να το δούμε λίγο και αύριο… και μεθαύριο. Πρώτα μου είπε μεθαύριο, μετά επέμεινα να ξαναπάω αύριο… Είπε να μην ανησυχώ τόσο πολύ, φαινόταν σίγουρος… 

Εγω όμως αγχώθηκα παρα πολύ… Υπάρχει περίπτωση να φταίει που μου έδωσε τη μικρή δόση; 

Ευχαριστω για την απάντηση και σένα @Ngsofia

Αυριο θα έρθει και ο φίλος μου μαζί, είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί δε μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου καθόλου. Τσακωθήκαμε κιόλας γιατί επέμεινε ότι δε γίνεται να μη θυμάμαι και να μη ρώτησα ακριβώς ποσά χιλιοστά και να με κυριεύει ο πανικός… Έκανα και το τεστ με τη φατσούλα πριν αλλα δεν έδειξε χαμογελαστή φατσούλα…

Καλο βράδυ κορίτσια.. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Γιατι να μην κάνω τεστ; 

IMG_2373.jpeg

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου, όταν πας για πρόκληση σε βλέπει σίγουρα 3-4 φορές. Το τεστ θεωρώ πως επηρεάζεται από τα φάρμακα. Θα μεγαλώσει κ θα κάνεις την ένεση!! Υπέρηχο σου έδωσε; Αν ναι σίγουρα θα έχει μετρήσει το μέγεθος από το/τα ωοθηλακια. Προφανώς δεν έφτασαν ακόμα το επιθυμητό μέγεθος. Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Πάντα ξεκινάει να σε βλέπει νωρίτερα για να μην χάσει την ωορρηξία..

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Γιατι να μην κάνω τεστ; 

IMG_2373.jpeg

Κ εγώ όταν έκανα πρόκληση μου είπε να μην κάνω τεστ ωορρηξίας, δεν είχα ρωτήσει το λόγο αλλά μάλλον επηρεάζουν τα φάρμακα γι αυτό δεν είναι αξιόπιστα!!! Ο υπέρηχος είναι που σε καθοδηγεί σε αυτή τη μέθοδο, σε μια δυο μέρες αλλάζουν τα δεδομένα μην σε παίρνει από κάτω θα μεγαλώσουν 😊 Υπάρχει κ η περίπτωση να μην σου ταιριάζουν αυτά τα φάρμακα αλλά να σκέφτεσαι θετικά κ όλα θα πάνε καλά 🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ☀️ Η φίλη μου έφτιαξε μια ομάδα και λέω να σας τραβήξω κι εσάς μέσα! 💃 Όποια ψήνεται, θα χαρώ πολύ να σας έχουμε παρέα! 🥰

https://www.instagram.com/a_miracle_please?igsh=MW55bHpobHd0aGtlOA%3D%3D&utm_source=qr

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κ εγώ όταν έκανα πρόκληση μου είπε να μην κάνω τεστ ωορρηξίας, δεν είχα ρωτήσει το λόγο αλλά μάλλον επηρεάζουν τα φάρμακα γι αυτό δεν είναι αξιόπιστα!!! Ο υπέρηχος είναι που σε καθοδηγεί σε αυτή τη μέθοδο, σε μια δυο μέρες αλλάζουν τα δεδομένα μην σε παίρνει από κάτω θα μεγαλώσουν 😊 Υπάρχει κ η περίπτωση να μην σου ταιριάζουν αυτά τα φάρμακα αλλά να σκέφτεσαι θετικά κ όλα θα πάνε καλά 🥰

9η ημέρα, ούτε και σήμερα ήταν πάνω από 14 χιλιοστά κάποιο… Μου είπε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό, είναι άριστο σημάδι, γύρω στη 13η μέρα είπε θα έχουμε κάποιο ώριμο ωοθυλάκιο και θα προχωρήσουμε σε ενεσούλα αν χρειαστεί. Με ξαναρώτησε για σπερματέγχυση, είπαμε όχι και είπε να ξαναπάω Πέμπτη και Παρασκευη. 
5 λεπτάκια με είδε…

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις…

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

9η ημέρα, ούτε και σήμερα ήταν πάνω από 14 χιλιοστά κάποιο… Μου είπε ότι αυτό είναι το φυσιολογικό, είναι άριστο σημάδι, γύρω στη 13η μέρα είπε θα έχουμε κάποιο ώριμο ωοθυλάκιο και θα προχωρήσουμε σε ενεσούλα αν χρειαστεί. Με ξαναρώτησε για σπερματέγχυση, είπαμε όχι και είπε να ξαναπάω Πέμπτη και Παρασκευη. 
5 λεπτάκια με είδε…

Συμφωνω με τον γιατρο σου, κι εγω 14-16η μερα εκανα την ενεση, οταν εφτανε στο καταλληλο μεγεθος το ωοθηλακιο. Θετικη σκεψη!! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Συμφωνω με τον γιατρο σου, κι εγω 14-16η μερα εκανα την ενεση, οταν εφτανε στο καταλληλο μεγεθος το ωοθηλακιο. Θετικη σκεψη!! 🤞

Ευχαριστώ παρά πολύ @pennaki μου… 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

5 λεπτάκια με είδε…

Κορίτσι μου είναι νωρίς ακόμα λογικά για να είναι αρκετά ώριμο.. δεν έχω κάνει ποτέ πρόκληση ωορρηξίας αλλά θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα έχεις αποτελέσματα. 

Κορίτσια εμένα σήμερα επιτέλους κοκκίνισε το τεστακι ωορρηξίας μου, έχω και πονάκια από το πρωί. Καθυστερημένη ωορρηξία τελικά 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

5 λεπτάκια με είδε…

Μια χαρά τα νέα σου είναι νωρίς, όλα θα γίνουν κ μακάρι να πετύχετε με την πρώτη 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nerina είπε:

5 λεπτάκια με είδε…

Είσαι πολύ καλά. Ωριμα θεωρούνται στα 20-22 χιλ. Έχεις ακόμη. Περίπου 2 χιλ τη μέρα μεγαλωνουν ( περίπου, ετσι; μην το δεσεις).  Σωστα, 5 λεπτακια σε βλεπουν, δεν εχουν πολλα να πουν. Μην στεναχωριέσαι. Καλή επιτυχία και πάντα να σκεφτεσαι θετικά! Ακόμη κ αν δεν τα έχεις καταλάβει όλα, αρκεί που ξερει γιατρος σου. :)

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; Ποιες αναμένετε αυτές τις μέρες; Θυμίστε μου είχε καμία θετικό τεστ τον Μάιο; Κάποια πρέπει να ανοίξει θεματακι Ιουνίου!! 

Καλημέρα, εγώ είμαι σε γόνιμες.. έχω αρκετές μέρες ακόμα. Νομίζω η @Rena92 είχε θετικό τεστακι 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα, εγώ είμαι σε γόνιμες.. έχω αρκετές μέρες ακόμα. Νομίζω η @Rena92 είχε θετικό τεστακι 

Καλημέρα κορίτσια!! Ναι ναι πρωτομαγιά το είχα… αν θέλετε το ανοίγω, εκτός κ αν θέλει κάποια άλλη κοπέλα 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; Σας παρακολουθω όποτε μπορώ, έχω και τον μικρό μου, και τη νέα εγκυμοσύνη, τις ετοιμασίες του γάμου. Γενικά τρέχω!

Χαίρομαι π βλέπω κοπέλες να τα καταφέρνουν π ξεκινήσαμε μαζι αυτό το ταξίδι αγωνίας! Και για όλα τα κορίτσια! Εύχομαι και οι υπόλοιπες σύντομα 🩷🩷🩷

Ήθελα να ρωτήσω αν καμιά από εσάς είχε πολύ χαμηλό πλακούντα στην εγκυμοσύνη. Είμαι 20+6 και ο πλακούντας μου είναι πολύ χαμηλά, σχεδόν επισκιάζει και  τράχηλο. Σήμερα είχα την β επιπέδου και το επιβεβαιώσαμε. Εννοείται μου είπε να προσέχω από βάρη κ γενικά κούραση. Αλλά έχω αγχωθει... Το έχει περάσει κάποια;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; Σας παρακολουθω όποτε μπορώ, έχω και τον μικρό μου, και τη νέα εγκυμοσύνη, τις ετοιμασίες του γάμου. Γενικά τρέχω!

Χαίρομαι π βλέπω κοπέλες να τα καταφέρνουν π ξεκινήσαμε μαζι αυτό το ταξίδι αγωνίας! Και για όλα τα κορίτσια! Εύχομαι και οι υπόλοιπες σύντομα 🩷🩷🩷

Ήθελα να ρωτήσω αν καμιά από εσάς είχε πολύ χαμηλό πλακούντα στην εγκυμοσύνη. Είμαι 20+6 και ο πλακούντας μου είναι πολύ χαμηλά, σχεδόν επισκιάζει και  τράχηλο. Σήμερα είχα την β επιπέδου και το επιβεβαιώσαμε. Εννοείται μου είπε να προσέχω από βάρη κ γενικά κούραση. Αλλά έχω αγχωθει... Το έχει περάσει κάποια;

Κι εγώ είχα χαμηλό πλακούντα και στη Β επιπέδου μου είπαν ότι λογικά θα ανέβει αλλά αν δεν ανέβει θα πρέπει να πάμε αναγκαστικά για καισαρική 

Ανέβηκε τελικά 30-32 βδομάδα. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε. 

Μέχρι τότε δεν είχα κάποιο θέμα απλά δεν έκανα γυμναστική δεν είχα επαφές και δεν σηκωνα πολλά βάρη 

Με το καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Christi.D. είπε:

Κι εγώ είχα χαμηλό πλακούντα και στη Β επιπέδου μου είπαν ότι λογικά θα ανέβει αλλά αν δεν ανέβει θα πρέπει να πάμε αναγκαστικά για καισαρική 

Ανέβηκε τελικά 30-32 βδομάδα. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε. 

Μέχρι τότε δεν είχα κάποιο θέμα απλά δεν έκανα γυμναστική δεν είχα επαφές και δεν σηκωνα πολλά βάρη 

Με το καλό!!

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Αγχώνομαι λίγο γτ έχω τον μικρό που τον κραταω όλη μέρα, δεν εχει περπατήσει ακόμη. Σε δυο βδομάδες είναι και ο γάμος...

Μακάρι να ανέβει και εμένα 🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...