Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Ρένα μου!!! Επειδή το έχω πάθει κ τις 2 φορές να έχω καφέ ή αίμα κ να σταματήσω χωρίς προειδοποίηση από τη δουλειά θα σου πω ότι κ εγώ ένιωθα τύψεις ότι τους κρεμάω γτ δεν υπήρχε άτομο να με αντικαταστήσει πλήρως αλλά είδα το καλύτερο για μένα κ αν κ ζοριστηκαν, τα πήγαν κ μια χαρά χωρίς εμένα. Νομίζω ότι αν γυρίσεις στη δουλειά θα είσαι μέσα στο άγχος μέχρι να σταματήσουν τα καφέ. Δες το δικό σου καλό κ της εγκυμοσύνης!!!! Καλώς ή κακώς μια εγκυμοσύνη είναι κάτι ξαφνικό κ απρόσμενο για τον κάθε εργοδότη αλλά πάνω από πρέπει να δούμε το καλό της εγκύου!!! Εγώ θα σταματούσα μέχρι να σταματήσουν τα καφέ κ μετά θα ξαναγυρνουσα αφού μου έδινε το οκ ο γιατρός (βέβαια εγώ είχα κ 2 άσχημες εμπειρίες από εγκυμοσύνες οπότε είμαι πιο φοβισμένη έστω κ με τα καφέ)

Εύχομαι να αποφασίσεις το καλύτερο για τους 2 σας 😊

στις πριν 47 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Rena92 Να πάρεις άδεια κορίτσι μου αν θέλεις την γνώμη μου αυτο θα εκανα. Μια ζωή σκέφτομαι να μη κρεμασω τους συναδέλφους, να μη δουλέψει κάποιος παραπάνω εξαιτίας μου αλλα οταν πρόκειται για θεμα υγείας και εγκυμοσύνης αξίζει 🙏

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ρένα δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση αλλά σίγουρα θα πρόσεχα τον εαυτό μου και θα ζητούσα άδεια. Μπορείς να επικαλεστείς μια ίωση εάν δε θέλεις να τους μιλήσεις ακόμα, και δες πώς θα πάει…

Κορίτσια σας ευχαριστώ! Αυτό αποφάσισα τελικά να κάνω, γιατί σκέφτηκα ότι είχα πάλι ενώ είμαι όλη μέρα στον καναπέ, αν γυρίσω τι θα γίνει; Φεύγω απ τις 6.30 το πρωί και γυρίζω αργά το μεσημέρι με το μωρό και κάθε μέρα έχω πονάκια εκείνη την ώρα. Πήρα την υπεύθυνη και της το είπα και μου είπε «μάλιστα, στείλε μου το χαρτί». Αυτό κορίτσια…σοκ…ούτε ένα με το καλό ούτε τίποτα…κ εγώ καθόμουν κ έσκαγα μην την φέρω σε δύσκολη θέση. Αν θυμάστε πριν κανένα δίμηνο μου είχε πει να την ενημερώσω αν σκεφτούμε για δεύτερο παιδί 😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είχα πάλι καφέ υγρά πάρα την απόλυτη ξεκούραση, ωστόσο δεν με τρομάζει, ούτε με προβληματίζει. Το θέμα που έχω είναι το τι να κάνω με τη δουλειά και γι αυτό σας γράφω, να μου πείτε την γνώμη σας. Ο άντρας μου επιμένει να πάρω άδεια 1-2 βδομάδες για να μην επεκταθεί το θέμα (αν υπάρχει κάτι), όπως είπε κ ο γιατρός, αλλά εγώ νιώθω πολύ άσχημα βρε κορίτσια…αφενός δεν θέλω να το μάθουν κ αφετέρου μου είναι δύσκολο να τους κρεμάσω έτσι…από την άλλη η καθημερινότητα μου με την δουλειά είναι πράγματι πάρα πολύ κουραστική και στρεσογόνα. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; 

Καλημέρα κορίτσι μου!!εγώ θα έδινα προτεραιότητα στο μωράκι μου 🩷 σκέψου πως τώρα πρέπει να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου να "δέσει" που λένε.... Μάθε τι δικαιούσε και τι μπορείς να κάνεις από άδειες! Και μην φοβάσαι να το πεις! Στο κάτω κάτω δεν είναι ντροπή! Επίσης εμένα όταν είχα καφέ στον δεύτερο μου γιο με είχε δώσει utregostan προγεστερόνη γιατί ήξερε πως με ήδη ένα μωρό και το τρέξιμο δεν θα ξεκουραζομουν όσο έπρεπε! Ρώτησε τον και εσύ...αλλά αυτά τα χάπια φέρνουν τρομερή ζάλη σε εμένα και δεν υπήρχε περίπτωση αυτά να τα παρεις και να πας στη δουλειά... θυμάμαι δεν μπορούσα να σηκωθώ από το καναπε!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ! Αυτό αποφάσισα τελικά να κάνω, γιατί σκέφτηκα ότι είχα πάλι ενώ είμαι όλη μέρα στον καναπέ, αν γυρίσω τι θα γίνει; Φεύγω απ τις 6.30 το πρωί και γυρίζω αργά το μεσημέρι με το μωρό και κάθε μέρα έχω πονάκια εκείνη την ώρα. Πήρα την υπεύθυνη και της το είπα και μου είπε «μάλιστα, στείλε μου το χαρτί». Αυτό κορίτσια…σοκ…ούτε ένα με το καλό ούτε τίποτα…κ εγώ καθόμουν κ έσκαγα μην την φέρω σε δύσκολη θέση. Αν θυμάστε πριν κανένα δίμηνο μου είχε πει να την ενημερώσω αν σκεφτούμε για δεύτερο παιδί 😂

Κοίτα τον εαυτό σου και τίποτα άλλο... ο καθένας κοιτάει να γίνει η δουλειά του 

Δημοσίευση

Καλημέρα! @Rena92 μου ξεκάθαρα θα σκεφτείς τον εαυτό σου και την εγκυμοσύνη σου. Αυτό προέχει στην παρούσα φάση και θεωρώ πως ο καθένας αυτό θα έκανε στη δουλειά (ή έστω η πλειοψηφία). Χρειάζεσαι ξεκούραση και είναι ένα κρίσιμο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης. Ο γιατρός τι σου είπε; Σου έδωσε επίσης προγεστερόνη; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κ πολύ καλά έκανες!!! Φοβερή αντιμετώπιση κ είναι κ γυναίκα, σιγά μαντάμ μη σε ενημερώσω κ πότε κάνω σεξ 🤨 Να μην έχεις κθλ τύψεις κορίτσι μου, προέχει το μωρακι σου τώρα🥰 Έχω άντρες αφεντικά κ από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου κ πήραμε άτομο επειδή θα ξανακάνω εξωσωματική!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τέτοιες αντιδράσεις πες ένα όλα καλά να πάνε κ ξεκούρασου όσο χρειαστεί από ανθρώπινο ενδιαφέρον!!! Αι σιχτιρ συγχηστηκα

Ξεκούραση, προγεστερονη κ θετικές σκέψεις κ όλα θα πάνε καλά 😊 Τα καφέ δεν είναι λόγος ανησυχίας αλλά καλό είναι να φύγουν εντελώς να ηρεμήσεις 🥰

Δημοσίευση

@Rena92 διαβασα τ αρχικό σου μήνυμα και ηθελα να σ γραψω οτι γενικα ο καθενας κοιταει τον εαυτό του κ εσυ να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Και ότι δ θα πάθουν κατι χωρίς εσένα, μπορεί να προέκυπτε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Αλλα εγραψες για την προϊσταμένη σου κ είδες κ μονη σου την αντιμετώπιση και ότι ουτε ενα καλο λογο σου είπε. Θα μπορούσες βεβαια να τους πας αναρρωτικη για αλλο λογο αλλα οκ οχι ότι θα γίνει κ κατι. 

Δημοσίευση

Έχετε δίκιο όλες κορίτσια! Κ εγώ ακριβώς τα ίδια θα σκεφτόμουν αν μου το έλεγε κάποιος, αλλά είμαι λίγο χαζή σε αυτά κ δυσκολεύομαι! Τώρα μετά από αυτήν την αντιμετώπιση οι δικοί μου μου λένε μην τυχόν κ ξανά πατήσεις 🤣 αλλά εντάξει καλά να είμαστε! Παίρνω προγεστερόνη 3 φορές την ημέρα και η αλήθεια είναι πως και με τις ναυτίες μόνο θα ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθω. Τέλος πάντων, ευτυχώς «τράβηξα το τσιρότο» και ηρέμησα τώρα! 

Δημοσίευση

@pennaki @Mantarini έχω amh 2.0 ng/ml και fsh 6.7 στον κύκλο αυτόν που μέτρησα.

Κι εγώ εκπαιδευτικός είμαι, κι έχω φύγει φέτος από το σπίτι… Μεταξύ άλλων έχω κι όλα τα έξοδα του να πηγαινοερχόμαστε κάθε βδομάδα. Τρέμω στην ιδέα ότι του χρόνου πάλι θα φύγω.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Έχετε δίκιο όλες κορίτσια! Κ εγώ ακριβώς τα ίδια θα σκεφτόμουν αν μου το έλεγε κάποιος, αλλά είμαι λίγο χαζή σε αυτά κ δυσκολεύομαι! Τώρα μετά από αυτήν την αντιμετώπιση οι δικοί μου μου λένε μην τυχόν κ ξανά πατήσεις 🤣 αλλά εντάξει καλά να είμαστε! Παίρνω προγεστερόνη 3 φορές την ημέρα και η αλήθεια είναι πως και με τις ναυτίες μόνο θα ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθω. Τέλος πάντων, ευτυχώς «τράβηξα το τσιρότο» και ηρέμησα τώρα! 

Κορίτσι μου σε νιώθω απόλυτα. Εγώ μίλησα με την hr για την εγκυμοσύνη, γιατί εκείνη με κάλεσε να με ρωτήσει πότε θα γυρίσω. Ε ο προϊστάμενος μου, που υποτίθεται είχαμε πολύ καλές σχέσεις,, άφαντος! Ουτε ένα μήνυμα, να πει με το καλό. Έχω στείλει τόσα mail με αναρρωτικες κλπ που είναι κοινοποιημενος και ποτέ δεν έχει απαντήσει τίποτα. Απογοητεύτηκα; Ναι.. Μου έγινε μάθημα για άλλη μια φορά; Εννοείται!!! Δυστυχώς ο καθένας κοιτάει να γίνει η δουλειά του, αλλά λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει. Υποτίθεται είναι ηγέτες μιας ομάδας και πρέπει να συμπεριφέρονται αναλογα, αλλά τι να πεις. Και φυσικά, όταν τελειώσω με τις άδειες του δεύτερου μωρού, δεν θέλω να ξαναγυρίσω ούτε για πλάκα εκεί μέσα! Θα ψαχτω άλλου,αν δεν έχει βγει ηδη η μετάθεση του συζύγου για το νησί.

Δημοσίευση

Δεν υπάρχει ανθρωπιά κορίτσια, εμάς στο σχολείο τον Νοέμβριο μια κοπέλα βγήκε σε επαπειλούμενη και οι μισες συναδέλφισσες  κουβέντα δεν είπαν.. Μόνο τα αρνητικά, «τι θα γίνει με το τμήμα», «ποτέ θα γίνει αντικατάσταση»… 

Λυπαμαι πολύ, αλλά έτσι είναι.

Πρεπει να προσέχουμε και να κοιτά,ε τον εαυτό μας @Rena92 , για όλες δηλαδή ισχύει. 
Ας μην περιμένουμε τίποτα από τους υπόλοιπους.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@pennaki @Mantarini έχω amh 2.0 ng/ml και fsh 6.7 στον κύκλο αυτόν που μέτρησα.

Κι εγώ εκπαιδευτικός είμαι, κι έχω φύγει φέτος από το σπίτι… Μεταξύ άλλων έχω κι όλα τα έξοδα του να πηγαινοερχόμαστε κάθε βδομάδα. Τρέμω στην ιδέα ότι του χρόνου πάλι θα φύγω.

Μια χαρα εισαι! Τελειες οι τιμες σου!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Δεν υπάρχει ανθρωπιά κορίτσια, εμάς στο σχολείο τον Νοέμβριο μια κοπέλα βγήκε σε επαπειλούμενη και οι μισες συναδέλφισσες  κουβέντα δεν είπαν.. Μόνο τα αρνητικά, «τι θα γίνει με το τμήμα», «ποτέ θα γίνει αντικατάσταση»… 

Πρεπει να προσέχουμε και να κοιτά,ε τον εαυτό μας @Rena92 , για όλες δηλαδή ισχύει. 

Κι εγω εκπαιδευτικος. Εγω δει τετοια περιστατικα στο σχολειο. Αντι να υπαρχει βοηθεια πως θα βγαλει ο ενας το ματι του αλλου ειναι.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Μια χαρα εισαι! Τελειες οι τιμες σου!

Κι εγω εκπαιδευτικος. Εγω δει τετοια περιστατικα στο σχολειο. Αντι να υπαρχει βοηθεια πως θα βγαλει ο ενας το ματι του αλλου ειναι.

Δυστυχώς ο καθένας κοιτάει την πάρτη του καλώς ή κακώς αλλά μια καλή ανθρώπινη κουβέντα το θεωρώ αυτονόητο. Έχω βρεθεί πριν προσπαθήσω για παιδί να μου πουν 2 συναδέλφοι για εγκυμοσύνες κ ότι σταματάνε κ όμως χάρηκα τόσο πολύ παρόλο που ζορίστηκα!!! Κ δεν το παίζω ούτε καλή ουτε τπτ κ αυτό με απογοητεύει γενικά σαν κοινωνία πως έχουμε καταντήσει έτσι κ σε αυτό κ σε πολλά αλλα θέματα 🫤 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Δυστυχώς ο καθένας κοιτάει την πάρτη του καλώς ή κακώς αλλά μια καλή ανθρώπινη κουβέντα το θεωρώ αυτονόητο. Έχω βρεθεί πριν προσπαθήσω για παιδί να μου πουν 2 συναδέλφοι για εγκυμοσύνες κ ότι σταματάνε κ όμως χάρηκα τόσο πολύ παρόλο που ζορίστηκα!!! Κ δεν το παίζω ούτε καλή ουτε τπτ κ αυτό με απογοητεύει γενικά σαν κοινωνία πως έχουμε καταντήσει έτσι κ σε αυτό κ σε πολλά αλλα θέματα 🫤 

Μολονότι πιάνω τον εαυτό μου να «ζηλεύει» με την καλή έννοια και να εύχομαι να έρθει και σε μένα αυτό το δώρο, πάντοτε χαίρομαι πολύ και πολύ περισσότερο μάλιστα  όταν ξέρω ότι μια κοπέλα έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, προσπαθούσε καιρό, πάλεψε με υπογονιμότητα κλπ..

Ειλικρινα σε εγκυμοσύνη και επαπειλούμενη δεν έχω πιάσει ούτε μια φορά τον εαυτό μου να πει «τι θα γινει τώρα» ή να σκεφτώ ότι θα ζοριστούμε. Δεν το παίζω καλή, ούτε κι εγώ, όμως όπως ακριβώς το λες, με απογοητεύει που έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο όλοι. Αναλγησία, ανταγωνισμός, κανένα συναίσθημα, καμία ενσυναίσθηση. Λυπάμαι…

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είχα πάλι καφέ υγρά πάρα την απόλυτη ξεκούραση, ωστόσο δεν με τρομάζει, ούτε με προβληματίζει. Το θέμα που έχω είναι το τι να κάνω με τη δουλειά και γι αυτό σας γράφω, να μου πείτε την γνώμη σας. Ο άντρας μου επιμένει να πάρω άδεια 1-2 βδομάδες για να μην επεκταθεί το θέμα (αν υπάρχει κάτι), όπως είπε κ ο γιατρός, αλλά εγώ νιώθω πολύ άσχημα βρε κορίτσια…αφενός δεν θέλω να το μάθουν κ αφετέρου μου είναι δύσκολο να τους κρεμάσω έτσι…από την άλλη η καθημερινότητα μου με την δουλειά είναι πράγματι πάρα πολύ κουραστική και στρεσογόνα. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; 

Εγώ σίγουρα θα έπαιρνα άδεια. Μίλα μόνο με αυτόν/ήν που χρειάζεται και ζήτα εχεμύθεια!

Δημοσίευση

Εγώ είμαι οδοντίατρος, έχω δικό μου ιατρείο επομένως αν το κλείσω δε θα "φορτώσω" δουλειά σε κανέναν συνάδελφο ούτε έχω να λογοδοτησω σε κανέναν. Φυσικά αν δε δουλέψω δε θα πληρωθώ, έτσι είναι το ελεύθερο επάγγελμα αλλά τι να κάνουμε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα ναυτίες και εμετούς στο πρώτο τρίμηνο και για λίγο πήγαινα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, δεν αναλάμβανα καινούριες δουλειές. Ε και πάλι, υπήρχαν άνθρωποι που με έπαιρναν και τους έλεγα ότι δε δουλεύω τώρα (και τον λόγο μαζί) και λέγανε οχουυυ και τώρα τι θα κάνω εγώ; Και ποτε θα ξαναπάτε; Ούτε με το καλό, ούτε μια ευχή, τίποτα. Φαντάσου! Κάνε το καλύτερο για σένα, η μητρότητα θα έπρεπε να προστατεύεται, αφού δε γίνεται από την πολιτεία πρέπει να γίνεται ατομικά. Δυστυχώς.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια σας ανεβάζω τα τεστακια ωορρηξίας που κάνω καθημερινά. Δεν έχω καταφερει να βρω αυξημένη την τιμή. Μάλλον δεν θα κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα ή θα γίνει αρκετά αργότερα..

Screenshot_2025-05-25-13-53-02-184_premom.eh.com.ehpremomapp-edit.jpg

Έτσι όπως τα βλέπω νομίζω ότι ίσως να έγινε 23-24 και απλά έχασες το πικ! Είχες καθόλου συμπτώματα;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Πέρα από αυξημένη λίμπιντο τίποτα άλλο, ούτε υγρά.. 

Μανταρίνι, μήπως δεν τα κανείς καλές ώρες;

Μου έλεγαν τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ ότι πρέπει μετά τις 12.00 το μεσημέρι και σταθερή ώρα κάθε μέρα…

Επισης, αφενός είναι πιθανό να κανείς ωορρηξία λίγο αργότερα μου είχε πει ο γιατρός μου, αφετέρου εάν δε βρίσκεις ωορρηξία θα ήταν καλό μόλις βλέπεις ότι πάει η γραμμούλα να γίνει πιο έντονη, όπως μεταξύ 23-24 μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτά με τη φατσούλα για να το επιβεβαιώσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που μοιραστήκατε τις εμπειριες σας ! Ακόμη τα ράμματα τα αισθάνομαι όταν πλένομαι κ ώρες ώρες με τραβάνε όταν κάθομαι δεν είναι ότι το έχω ξεχάσει (35 μέρες μετά).. Θα μιλήσω αυτες τις μέρες με τον γιατρό μου για το πότε θ με δει ώστε να τα πούμε όλα αυτά … το σύγκαμα που σας έλεγα ήταν αληθινό, είχα κάνει όπως τα μωρά από το σερβιετακι ανάμεσα στους γλουτούς, έβαλα κρέμα κ είμαι αρκετά καλύτερα ..  
    • Κορίτσι μου είναι κρίμα να κάθεσαι κ να τσακώνεσαι με τον άντρα σου για τέτοια πράγματα .. καθίστε ήσυχα κ μιλήστε στην τελική κάνετε δύο νονούς δεν έγινε κ τίποτα .. όσο για το όνομα καλώς να έρθει το παιδάκι σας κ θα βρείτε ένα όνομα που θα συμφωνείτε , μιλήστε ήρεμα το πρώτο μωρό ας βγει από τον άντρα σου κ το δεύτερο από σένα .. αν δεν συμφωνείτε βρείτε μέση λύση με ένα ουδέτερο για να μην έχετε θέματα .. είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο γεγονός να το διαγράφει μια τέτοια κατάσταση… Με το καλό το ζουζούνι σας !
    • Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι. Εσείς φουσκωσατέ σε χέρια πόδια μετα τον τοκετό; Εγω αστράγαλο Δεν έχω πια από το φούσκωμα 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές !! Είμαστε όλες καλά να χαιρόμαστε τα λουλούδια μας !!  Κ εγώ ψάχνω μαρσιπο κ έλεγα να πάρω εναν από babybjorn με 165€ ίσως λίγο πιο τσιμπημένο αλλά είναι πρώτο μωρό κ θεωρώ θα το χρησιμοποιήσω καλά να είμαστε κ σε επόμενο παιδάκι .. νιώθω ότι μου λείπει ένας μάρσιπος γενικά γιατί ώρες ώρες θέλω να πάω κάπου με το μωρό που δεν είναι εύκολο να πάρω το καρότσι κ πελαγώνω …  εμείς την παρασκευή σαραντιζουμε κ θα πάμε να πάρουμε την ευχουλα (είχε έρθει βέβαια κ στο σπίτι ο παππούλης κ μας έδωσε ευχουλα) όχι ότι δεν έχουμε βγει γενικά , αλλα νιώθω ότι είναι το πρώτο μαξιλαράκι για να πας πολλές βόλτες 😜 αλλιώς ακούγεται το 40 ημερών αλλιώς το 20 στα αυτιά μου χιχιχιχ θελω να πάρω ένα πανάκι/πόδια θηλασμού κ δεν ξέρω που να κοιτάξω .. ονλάιν λέτε ;; Με τον θηλασμό συμφωνώ @Sotiria_94 όσο περισσότερο το βάζεις τόσο περισσότερο θα κατεβαίνει ..   
    • Πόσο μεγάλωσε!!! Πότε τα λέγαμε το Πάσχα πότε έγινε ένα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...