Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια όσες έχετε εμπειρία με πρόκληση με Femara πως αισθανόσασταν; @Eirin εσυ που έπαιρνες Clomid ? @pennaki εσυ? Κάποια άλλη που θέλει να μας πει;

Νιώθω κάπως περίεργα, δεν ξέρω εάν φταίει κάτι άλλο αλλά γενικά ζάλη, κόπωση όλη μέρα, υπνηλία (κοιμάμαι μεσημέρι αμέσως μόλις γυρίζω από τη δουλειά ενώ δεν κοιμόμουν ποτέ)… 

Φτανουν οι μέρες για την ενεσούλα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά γενικά νιώθω περίεργα κι έχω κακό προαίσθημα.. Ότι όλα τα κάνω τζάμπα.. Ότι δε θα τα καταφέρω… 

@pennaki καλή επιτυχία με την εξωσωματική σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια όσες έχετε εμπειρία με πρόκληση με Femara πως αισθανόσασταν; @Eirin εσυ που έπαιρνες Clomid ? Νιώθω κάπως περίεργα, δεν ξέρω εάν φταίει κάτι άλλο αλλά γενικά ζάλη, κόπωση όλη μέρα, υπνηλία (κοιμάμαι μεσημέρι αμέσως μόλις γυρίζω από τη δουλειά ενώ δεν κοιμόμουν ποτέ)… 

Φτανουν οι μέρες για την ενεσούλα δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο αλλά γενικά νιώθω περίεργα κι έχω κακό προαίσθημα.. Ότι όλα τα κάνω τζάμπα.. Ότι δε θα τα καταφέρω… 

Συγνωμη που επεμβαινω. Ειμαι νεο μελος στο forum και δεν με γνωριζετε. Τα εχω περασει ολα αυτα!!!

Απο το χαπι ειναι. Εγω με την κλομιφαινη αισθανομουν ετσι. Ειχα και πονακια χαμηλα στην κοιλια. Υπομονη και αισιοδοξια! Θα ερθει και η ωρα για την ovitrelle και μετα επαφες για 3 μερες.

Υπαρχουν κοριτσια που τα κατεφεραν με αυτη τη μεθοδο!! Σκεψου θετικα! Σου ευχομαι ολα καλα να πανε και να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια όσες έχετε εμπειρία με πρόκληση με Femara πως αισθανόσασταν; @Eirin εσυ που έπαιρνες Clomid ? @pennaki εσυ? Κάποια άλλη που θέλει να μας πει;

Νιώθω κάπως περίεργα, δεν ξέρω εάν φταίει κάτι άλλο αλλά γενικά ζάλη, κόπωση όλη μέρα, υπνηλία (κοιμάμαι μεσημέρι αμέσως μόλις γυρίζω από τη δουλειά ενώ δεν κοιμόμουν ποτέ)… 

Σου απαντησα πριν με κανεις tag! Χαχα! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Ανυπομονω να ξεκινησω αν και φοβαμαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σου απαντησα πριν με κανεις tag! Χαχα! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Ανυπομονω να ξεκινησω αν και φοβαμαι! 

Ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι!
Ποσες φορές έκανες πρόκληση πριν καταλήξεις σε εξωσωματική; 
Σου εύχομαι το καλύτερο…

Κι εγω φοβάμαι, λογικά είναι τα συναισθήματα αυτά, κατά τη γνώμη μου οποιος λέει ότι είναι άνετος με αυτά λέει μάλλον ψέμματα…

Ποσο καιρό προσπαθείτε; 
Κι εμείς έχουμε κάνει τις περισσότερες εξετάσεις αλλά κανένα πρόβλημα ουσιαστικό πέρα από τις πολυκυστικες μου κι ένα θέμα στα επινεφρίδια που εντοπίσαμε σε μένα. Το θέμα στα επινεφρίδια δε σχετίζεται με την ωορρηξία και γενικά με τη σύλληψη..

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι!
Ποσες φορές έκανες πρόκληση πριν καταλήξεις σε εξωσωματική; 
Σου εύχομαι το καλύτερο…

Κι εγω φοβάμαι, λογικά είναι τα συναισθήματα αυτά, κατά τη γνώμη μου οποιος λέει ότι είναι άνετος με αυτά λέει μάλλον ψέμματα…

Ποσο καιρό προσπαθείτε; 
Κι εμείς έχουμε κάνει τις περισσότερες εξετάσεις αλλά κανένα πρόβλημα ουσιαστικό πέρα από τις πολυκυστικες μου κι ένα θέμα στα επινεφρίδια που εντοπίσαμε σε μένα. Το θέμα στα επινεφρίδια δε σχετίζεται με την ωορρηξία και γενικά με τη σύλληψη..

Ας πω καποια πραγματα για μενα. Ειμαι 32 ετών απο Αθηνα (ο συζυγος 38) και προσπαθουμε 2,5 χρονια. Δεν ειχα ποτε συλληψη, ουτε βιοχημικη, ουτε παλινδρομη. Ειχα πολυκυστικες παλιοτερα με αστατο κυκλο, τωρα πλεον εχει φτιαξει πολυ ο κυκλος μου (30 μερες ρολοι). Ολες οι εξετασεις μας ειναι εντος φυσιολογικων οριων. Δεν μας βρισκουν κανενα θεμα και μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα.

Προσπαθησα πολυ καιρο με τεστ ωορρηξιας και τιποτα.

Εκανα 5 προκλησεις με κλομιφαινη και 3 με ταμοξιφαινη και προγραμματισμενες επαφες. Τιποτα. Δεν ηθελα να προχωρησω σε σπερματεγχυση.

Τον Ιουνιο θα κανω διεγερση. Σημερα πηραμε και τα φαρμακα. ☺️ Ενιωσα μια μικρη συγκινηση να ερθω πιο κοντα στο ονειρο.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ας πω καποια πραγμα για μενα. Ειμαι 32 ετών απο Αθηνα (ο συζυγος 38) και προσπαθουμε 2,5 χρονια. Δεν ειχα ποτε συλληψη, ουτε βιοχημικη, ουτε παλινδρομη. Ειχα πολυκυστικες παλιοτερα με αστατο κυκλο, τωρα πλεον εχει φτιαξει πολυ ο κυκλος μου (30 μερες ρολοι). Ολες οι εξετασεις μας ειναι εντος φυσιολογικων οριων. Δεν μας βρισκουν κανενα θεμα και μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα.

Προσπαθησα πολυ καιρο με τεστ ωορρηξιας και παλι τιποτα.

Εκανα 5 προκλησεις με κλομιφαινη και 3 με ταμοξιφαινη και προγραμματισμενες επαφες.

Δεν ηθελα να προχωρησω σε σπερματεγχυση. Τον Ιουνιο θα κανω διεγερση. Σημερα πηραμε και τα φαρμακα. ☺️ Ενιωσα μια μικρη συγκινηση να ερθω πιο κοντα στο ονειρο.

Κι εγώ 32 είμαι! 

Πως κατάφερες κι έστρωσες τον κύκλο;

Για τη σπερματέγχυση κι εγώ έχω διαβάσει, μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είμαι μεγάλες…Ωστόσο εμάς μας το πρότεινε έντονα να το συνδυάσουμε με την πρόκληση, ο φίλος μου όμως ήταν αρνητικός όποτε είχαμε αποφασίσει ότι δε θα το δεχτούμε.

Με το καλό αγάπη ο Ιούνιος εύχομαι να είναι ο μήνας σου και να ριζώσει το καλοκαιρινό σου σποράκι! Μακάρι! Είσαι πραγματικά πολύ κοντά στο όνειρο!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κι εγώ 32 είμαι! 

Για τη σπερματέγχυση κι εγώ έχω διαβάσει, μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είμαι μεγάλες…Ωστόσο εμάς μας το πρότεινε έντονα να το συνδυάσουμε με την πρόκληση, ο φίλος μου όμως ήταν αρνητικός όποτε είχαμε αποφασίσει ότι δε θα το δεχτούμε.

Με το καλό αγάπη ο Ιούνιος εύχομαι να είναι ο μήνας σου και να ριζώσει το καλοκαιρινό σου σποράκι! Μακάρι! Είσαι πραγματικά πολύ κοντά στο όνειρο!

Με τη βοηθεια ενδοκρινολογου. Μου εδωσε glucophage μαζι με inofert combi (πρωι) και plus (βραδυ) και eviol βιταμινη Ε. Εχασα καποιο βαρος και με εχει βοηθησει πολυ να περπαταω 6 χλμ καθε μερα ή εστω 5 φορες την εβδομαδα. Ειδα μεγαλη διαφορα!!!

Για την σπερματεγχυση κι σε εμας μας ειπαν οτι δεν εχει νοημα, πολυ λιγες πιθανοτητες να πετυχει και δεν ειναι και οικονομικη διαδικασια. Δεν ηθελα αλλο να πειραματιστω.

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!! ☺️ Θα σας πω κι πως θα παει. Εσυ κανε τις προσπαθειες σου. Ευχομαι να εισαι απο εκεινες που θα πετυχουν!! Απο την καρδια μου στο λεω.

Και κατι τελευταιο που σε εμας δεν το ειχαν πει. Να κανετε τον πληρη ελεγχο (ορμονολογικες, σαλπιγγογραφια, σπερματοδιαγραμμα) πριν κανετε οποιαδηποτε διαδικασια. Πχ. εγω εκανα προκλησεις χωρις να ειχα κανει σαλπιγγογραφια. Θελει πολυ ψαξιμο δυστυχως και παιζει ρολο που θα πεσεις. Ταλαιπωρηθηκα πολυ με γιατρους μεχρι να βρω τον τωρινο.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κι εγώ 32 είμαι! 

Κορίτσι μου σχετικά με τη σπερματέγχυση μια φίλη μου ενώ δεν έδιναν πολλές πιθανότητες με την πρώτη φορά έμεινε εγκυος. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου σχετικά με τη σπερματέγχυση μια φίλη μου ενώ δεν έδιναν πολλές πιθανότητες με την πρώτη φορά έμεινε εγκυος. 

Ευχαριστώ!
Εγω γενικά είμαι ανοιχτή, ίσως και να το δοκίμαζα αλλά ο φίλος μου δε θέλει οπότε…

Πατάει στο ότι δεν έχουμε θέμα με σπερμα κλπ, και για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να τον πιέσω, το καταλαβαίνω…

Εχει κάνει οξειδωτικό στρες, dfi, όλες τις εξετάσεις που αφορούν τον ανδρικό παράγοντα. Έχουμε ελεύθερες επαφές τόσο καιρό, άλλες φορές πιο συχνά άλλες φορές πιο αραιά αλλά σχεδόν κάθε μήνα στις υποτιθέμενες «γονιμες» ημέρες. Επομένως, η σπερματέγχυση τι νόημα έχει; Θα μας πει ο γιατρός ούτως η άλλως ποτέ να έρθουμε σε επαφή.

Τον έχω πιέσει αρκετά, έχω ξεσπάσει αρκετά… Το δικό μου σώμα φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο, και φαντάσου ελεγε για γάμο φέτος το καλοκαίρι κι εγώ επέμεινα να το αφήσουμε γιατί ήμουν σίγουρη οτι θα είμαι έγκυος ως το καλοκαίρι..

Δεν ξέρω αν φταίνε και τα χαπάκια που έπαιρνα αλλά γενικά έχω τις μισές μέρες του μήνα που απλά κλαίω με την πιο απλή αφορμή. Σήμερα έμεινα όλη μέρα σπίτι, πήγε με την παρέα μας θάλασσα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα έπρεπε ν συναναστραφώ πάλι με βρέφη προτίμησα να μείνω μόνη μου στο σπίτι.

Μου ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό…

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Εγώ από την άλλη κορίτσια με τα χάπια που έχω πάρει δεν έχω καταλάβει τπτ, μπορώ να πω ότι με βοήθησε να καταλάβω και καλύτερα το σώμα μου. Τώρα ήταν ο τελευταίος κύκλος που τα πήρα, κάνω κανονικά τεστ ωορρηξίας για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και περιμένω απο κει και πέρα να δω τα θετικά αποτελέσματα... 

Γενικά θυμάμαι μόνο πέρσι με είχαν επηρεάσει ψυχολογικά μεγάλες μεταπτώσεις. Φέτος είμαι με άλλη διάθεση. 

Μια φίλη μου τώρα είναι σε διαδικασία πρόκλησης με χάπια (δε θυμάμαι ποια μου είπε) και μου περιγράφει ότι έχει έντονη κούραση, λαχανιαζει εύκολα, έχει πρηστεί. Οπότε όλα παίζουν πιστεύω, τόσο με τα χάπια που παίρνεις όσο και με τον οργανισμό πως αντιδρά. 

@NerinaΠροσπάθησε να διώξεις από μέσα σου το αρνητικό προαίσθημα και να σκεφτείς θετικά. Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας. Εύχομαι τον Ιούνιο να μας ανακοινώνεις το θετικό τεστ. 

@pennakiΚαλη δύναμη στην εξωσωματική και αναμένουμε κι από σένα το θετικό σου τέστ τον άλλο μήνα !!  

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Ευχαριστώ!
Εγω γενικά είμαι ανοιχτή, ίσως και να το δοκίμαζα αλλά ο φίλος μου δε θέλει οπότε…

Πατάει στο ότι δεν έχουμε θέμα με σπερμα κλπ, και για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να τον πιέσω, το καταλαβαίνω…

Εχει κάνει οξειδωτικό στρες, dfi, όλες τις εξετάσεις που αφορούν τον ανδρικό παράγοντα. Έχουμε ελεύθερες επαφές τόσο καιρό, άλλες φορές πιο συχνά άλλες φορές πιο αραιά αλλά σχεδόν κάθε μήνα στις υποτιθέμενες «γονιμες» ημέρες. Επομένως, η σπερματέγχυση τι νόημα έχει; Θα μας πει ο γιατρός ούτως η άλλως ποτέ να έρθουμε σε επαφή.

Τον έχω πιέσει αρκετά, έχω ξεσπάσει αρκετά… Το δικό μου σώμα φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο, και φαντάσου ελεγε για γάμο φέτος το καλοκαίρι κι εγώ επέμεινα να το αφήσουμε γιατί ήμουν σίγουρη οτι θα είμαι έγκυος ως το καλοκαίρι..

Δεν ξέρω αν φταίνε και τα χαπάκια που έπαιρνα αλλά γενικά έχω τις μισές μέρες του μήνα που απλά κλαίω με την πιο απλή αφορμή. Σήμερα έμεινα όλη μέρα σπίτι, πήγε με την παρέα μας θάλασσα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα έπρεπε ν συναναστραφώ πάλι με βρέφη προτίμησα να μείνω μόνη μου στο σπίτι.

Μου ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό…

Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. όταν θες κάτι τόσο πολύ και δεν έρχεται, έρχεται η απογοήτευση και τα αναπάντητα γιατί. Το ξέρω.. δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε για το μωρό, αλλά θεωρώ απ' όσα έχουμε δει κι εδώ και έξω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει. Επίσης ξέρω από πρώτο χερι ότι η εμμονή και το στρες επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως εκεί χρειάζεται να στοχεύσεις, στο να ηρεμήσεις με κάποιον τρόπο φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. όταν θες κάτι τόσο πολύ και δεν έρχεται, έρχεται η απογοήτευση και τα αναπάντητα γιατί. Το ξέρω.. δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε για το μωρό, αλλά θεωρώ απ' όσα έχουμε δει κι εδώ και έξω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει. Επίσης ξέρω από πρώτο χερι ότι η εμμονή και το στρες επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως εκεί χρειάζεται να στοχεύσεις, στο να ηρεμήσεις με κάποιον τρόπο φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου. 
    • Εγώ από την άλλη κορίτσια με τα χάπια που έχω πάρει δεν έχω καταλάβει τπτ, μπορώ να πω ότι με βοήθησε να καταλάβω και καλύτερα το σώμα μου. Τώρα ήταν ο τελευταίος κύκλος που τα πήρα, κάνω κανονικά τεστ ωορρηξίας για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και περιμένω απο κει και πέρα να δω τα θετικά αποτελέσματα...  Γενικά θυμάμαι μόνο πέρσι με είχαν επηρεάσει ψυχολογικά μεγάλες μεταπτώσεις. Φέτος είμαι με άλλη διάθεση.  Μια φίλη μου τώρα είναι σε διαδικασία πρόκλησης με χάπια (δε θυμάμαι ποια μου είπε) και μου περιγράφει ότι έχει έντονη κούραση, λαχανιαζει εύκολα, έχει πρηστεί. Οπότε όλα παίζουν πιστεύω, τόσο με τα χάπια που παίρνεις όσο και με τον οργανισμό πως αντιδρά.  @NerinaΠροσπάθησε να διώξεις από μέσα σου το αρνητικό προαίσθημα και να σκεφτείς θετικά. Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας. Εύχομαι τον Ιούνιο να μας ανακοινώνεις το θετικό τεστ.  @pennakiΚαλη δύναμη στην εξωσωματική και αναμένουμε κι από σένα το θετικό σου τέστ τον άλλο μήνα !!  
    • Ευχαριστώ! Εγω γενικά είμαι ανοιχτή, ίσως και να το δοκίμαζα αλλά ο φίλος μου δε θέλει οπότε… Πατάει στο ότι δεν έχουμε θέμα με σπερμα κλπ, και για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να τον πιέσω, το καταλαβαίνω… Εχει κάνει οξειδωτικό στρες, dfi, όλες τις εξετάσεις που αφορούν τον ανδρικό παράγοντα. Έχουμε ελεύθερες επαφές τόσο καιρό, άλλες φορές πιο συχνά άλλες φορές πιο αραιά αλλά σχεδόν κάθε μήνα στις υποτιθέμενες «γονιμες» ημέρες. Επομένως, η σπερματέγχυση τι νόημα έχει; Θα μας πει ο γιατρός ούτως η άλλως ποτέ να έρθουμε σε επαφή. Τον έχω πιέσει αρκετά, έχω ξεσπάσει αρκετά… Το δικό μου σώμα φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο, και φαντάσου ελεγε για γάμο φέτος το καλοκαίρι κι εγώ επέμεινα να το αφήσουμε γιατί ήμουν σίγουρη οτι θα είμαι έγκυος ως το καλοκαίρι.. Δεν ξέρω αν φταίνε και τα χαπάκια που έπαιρνα αλλά γενικά έχω τις μισές μέρες του μήνα που απλά κλαίω με την πιο απλή αφορμή. Σήμερα έμεινα όλη μέρα σπίτι, πήγε με την παρέα μας θάλασσα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα έπρεπε ν συναναστραφώ πάλι με βρέφη προτίμησα να μείνω μόνη μου στο σπίτι. Μου ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό…
    • Έτσι είναι δυστυχώς στην επαρχία, το ίδιο και μεις , γιαυτό τον παράγγειλα, είμαι σε δίλημμα όμως,  να τον κρατήσω;
    • @Maria98νομιζω ότι ένας μαρσιπος π αναγράφει ότι ειναι εργονομικός εχει περασει κ τα τεστ,  εχεθ πιστοποίηση, δ δίνεται ετσι στην αγορά. Ειχα πετύχει ενα βίντεο να σ πω την αλήθεια στο τικ τοκ π εψαχνε μια κοπέλα μαρσιπο κ της τον είχαν προτείνει αρκετοί και αυτόν ειχα σκοπο να πάρω να σ πω την αλήθεια. Δν εχω κ την δυνατότητα να δω κάποιον απο κοντά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...