Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Το ελπιζω κι εγώ, σε αλουμινοχαρτο ειπε ναι να το τυλιξει.

Εμένα η γνώμη μου είναι για να μην υπάρχουν τέτοια λάθη και άγχος χωρίς λόγο να γίνεται σε εξειδικευμένο κέντρο και να γίνεται στους κατάλληλα χώρους που έχουν εκεί τα εργαστήρια, όσο δύσκολη είναι η διαδικασία πας μια φορά εκεί το κάνεις ξεμπέρδεψες και θα  αποτέλεσμα που να είναι σίγουρα σωστά 

Εγώ αν θυμάμαι καλά μας είπε 5 μέρες αποχή (δύο δεν ήταν σίγουρα)

έχω γνωστό που πήγε 3 φορες σε μικροβιολογικό και όλο κάτι λάθος γινότανε με το δείγμα και τελικά κατέληξε να πάει σε εξειδικευμένο για να πάρει αποτελέσματα 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Δεν ξέρω σε ποια μέρα είμαι γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο ακόμα λόγω θηλασμού. Κάπου 1-2 μέρες καθυστέρηση υπολογίζω. Έκανα τεστ γιατί εδώ και μια βδομαδα έχω πόνους περιόδου και δεν έρχεται και ήταν ο πρώτος μας μήνας με φουλ ελεύθερες επαφές. Δεν το πιστεύω έχω σοκαριστεί. Ο μικρός μου μπόμπιρας θα γίνει ο μεγάλος... Μακάρι να πάνε όλα καλά! Δεν μπορώ να πάω για χοριακη πριν τη Δευτέρα γιατί φεύγουμε ταξίδι σε δύο ώρες. Έτσι είχε γίνει και με το μεγάλο εν τω μεταξύ! Μόλις το έμαθα φύγαμε ταξίδι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Δεν ξέρω σε ποια μέρα είμαι γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο ακόμα λόγω θηλασμού. Κάπου 1-2 μέρες καθυστέρηση υπολογίζω. Έκανα τεστ γιατί εδώ και μια βδομαδα έχω πόνους περιόδου και δεν έρχεται και ήταν ο πρώτος μας μήνας με φουλ ελεύθερες επαφές. Δεν το πιστεύω έχω σοκαριστεί. Ο μικρός μου μπόμπιρας θα γίνει ο μεγάλος... Μακάρι να πάνε όλα καλά! Δεν μπορώ να πάω για χοριακη πριν τη Δευτέρα γιατί φεύγουμε ταξίδι σε δύο ώρες. Έτσι είχε γίνει και με το μεγάλο εν τω μεταξύ! Μόλις το έμαθα φύγαμε ταξίδι 🥰

Εντάξει τέλεια συγκυρία!! Να περάσετε σούπερ και όταν επιστρέψετε εύχομαι μια πολλή μεγάλη χοριακη! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα! Το τσεκαρα μετά από είκοσι λεπτά γιατί έτρεχα με το μικρό που έφαγε χαρτί τουαλέτας. Υπάρχει αμφιβολία πιστεύετε επειδή το είδα μετά από περισσότερη ώρα;

IMG_20250515_084408.jpg

Τι αμφιβολία να υπάρχει καλέ;!;!;!;!;!;;;;; Συγχαρητήριαααααααααααααααααα!!! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Δεν ξερω οτι πως του τα ειπε, για σιγουριά θα παει παλι αύριο το δείγμα, αλλα με βιταμινες διορθωνεται κατι που ειναι χαμηλό, τώρα να εκανε λάθος.Παιζει ρόλο η μεταφορά, ειχε πολλη ζέστη εκει που τ εβαλε και μετα το σκέφτηκε.Αυτο ειναι σπανιο να μην εχει καθόλου, δεν μπορω να το πιστεψω. Μετα τι γινεται?Εξωδωματικη να φανταστω?

Το μετά είναι αναλόγως το πρόβλημα. πρεπει να γίνει επίσκεψη σε ουρολόγο που ασχολείται με υπογονιμότητα, λογικα δεν θα δεχτεί το σπερμοδιαγραμμα που έχετε οπότε δεν γλιτώνετε να δώσει πάλι δείγμα σε εξειδικευμένο εργαστήριο για να έχει ένα σίγουρο αποτέλεσμα, και μετά θα ψάξει την αιτία του προβλήματος για να σας καθοδηγήσει αναλόγως. Εμάς ας πούμε οι βιταμίνες δεν άλλαξαν σε τίποτα τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.. το καθόλου δεν ξέρω πόσο σπάνιο είναι αλλά γενικα τα προβλήματα στο σπέρμα δεν είναι καθόλου σπάνια ίσα ίσα.. ας ελπίσουμε να ήταν λάθος του εργαστηρίου.. καταλαβαίνω απόλυτα το σοκ σας, τα περάσαμε κ μεις αλλά πίστεψέ με βήμα βήμα όλα θα γίνουν..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sandyb είπε:

Το μετά είναι αναλόγως το πρόβλημα. πρεπει να γίνει επίσκεψη σε ουρολόγο που ασχολείται με υπογονιμότητα, λογικα δεν θα δεχτεί το σπερμοδιαγραμμα που έχετε οπότε δεν γλιτώνετε να δώσει πάλι δείγμα σε εξειδικευμένο εργαστήριο για να έχει ένα σίγουρο αποτέλεσμα, και μετά θα ψάξει την αιτία του προβλήματος για να σας καθοδηγήσει αναλόγως. Εμάς ας πούμε οι βιταμίνες δεν άλλαξαν σε τίποτα τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.. το καθόλου δεν ξέρω πόσο σπάνιο είναι αλλά γενικα τα προβλήματα στο σπέρμα δεν είναι καθόλου σπάνια ίσα ίσα.. ας ελπίσουμε να ήταν λάθος του εργαστηρίου.. καταλαβαίνω απόλυτα το σοκ σας, τα περάσαμε κ μεις αλλά πίστεψέ με βήμα βήμα όλα θα γίνουν..

Το ελπιζω,ασε σοκ..

Δημοσίευση

Καλημέρα! Το τσεκαρα μετά από είκοσι λεπτά γιατί έτρεχα με το μικρό που έφαγε χαρτί τουαλέτας. Υπάρχει αμφιβολία πιστεύετε επειδή το είδα μετά από περισσότερη ώρα;

IMG_20250515_084408.jpg

Καμία αμφιβολιαααα! Και μάλιστα θα έχει καλό νούμερο η χοριακη! Με το καλό 🥰

περιμένουμε νέα από τα κορίτσια που έχουν γιατρούς ❤️

Δημοσίευση

IMG_20250515_084408.jpg

Έτσι ήταν και το δικό μου κορίτσι μου!! Συγχαρητήρια πιο θετικό δεν γίνεται!! Καλά να περάσετε στο ταξίδι σας και με το καλό να κάνεις τη χοριακη μετά 🥳🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σχετικά με το σπερμοδιαγραμμα, θα συμφωνήσω με όσα έχετε πει. Το παν είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο. 
Σήμερα νομίζω έχουμε γιατρούς; @Naty_ @marinamanoulitsa @Eliza Kats σωστά θυμάμαι;; Καλή επιτυχία κορίτσια μου!! Περιμένουμε νέα σας!! 

Ευχαριστούμε για τη σκέψη κορίτσι μου! Όλα καλά με το μικράκι μου 12+1 Δευτέρα αυχενική! Να φύγει κι αυτό το άγχος μπας και ηρεμήσουμε λίγο 😄 

Αναμένουμε και των κοριτσιών τα νέα! 

Εσύ πως είσαι;; 

Δημοσίευση

@Zelda συγχαρητήριαααα!!! Με το καλό!!! 

@Naty_ μου μπράβο τέλεια τα νέα σας!! Άντε να κάνεις και την αυχενική να περάσεις το πρώτο "μαξιλαράκι" . Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιο κέντρο πήγατε για τον άντρα σου στη Θεσσαλονίκη;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστούμε για τη σκέψη κορίτσι μου! Όλα καλά με το μικράκι μου 12+1 Δευτέρα αυχενική! Να φύγει κι αυτό το άγχος μπας και ηρεμήσουμε λίγο 😄 

Εσύ πως είσαι;; 

Μπράβο κορίτσι μου!! Νομίζω ήδη θα νιώθεις πιο ανάλαφρη εεε; Να έρθει η Δευτέρα να ησυχάσεις για τα καλά!

Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι πολύ καλά είναι η αλήθεια, γιατί το άγχος που έχω μου δημιουργεί πίεση κ νεύρα.. περιμένω το αυριανό ραντεβού να ηρεμήσω κάπως…

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mantarini είπε:

@Zelda συγχαρητήριαααα!!! Με το καλό!!! 

@Naty_ μου μπράβο τέλεια τα νέα σας!! Άντε να κάνεις και την αυχενική να περάσεις το πρώτο "μαξιλαράκι" . Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιο κέντρο πήγατε για τον άντρα σου στη Θεσσαλονίκη;;

Στη Ζεγκινιαδου πήγαμε κορίτσι μου, πληρώσαμε ένα πακέτο περίπου 300 ευρώ, του έκανε μοριακό έλεγχο και για μικρόβια κλπ και κατακερματισμό DNA. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Στη Ζεγκινιαδου πήγαμε κορίτσι μου, πληρώσαμε ένα πακέτο περίπου 300 ευρώ, του έκανε μοριακό έλεγχο και για μικρόβια κλπ και κατακερματισμό DNA. 

Κ ο άντρας μου εκεί έκανε! Ευχαριστημένος πολύ κ από τον χώρο. Υπήρχε διακριτικότητα κ ένιωσε άνετα σχετικά για να δώσει εκεί το δείγμα κ τις 2 φορές. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Rena92 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Νομίζω ήδη θα νιώθεις πιο ανάλαφρη εεε; Να έρθει η Δευτέρα να ησυχάσεις για τα καλά!

Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι πολύ καλά είναι η αλήθεια, γιατί το άγχος που έχω μου δημιουργεί πίεση κ νεύρα.. περιμένω το αυριανό ραντεβού να ηρεμήσω κάπως…

Νιώθω πιο ανάλαφρη αλλά όχι εντελώς, δηλαδή και σήμερα έλεγα θα πάω θα μου πει ότι κάτι δεν πάει καλά κλπ. Χθες το βράδυ είχα φουλ στρες στον ύπνο. Νομίζω μεχρι να αρχίσω να το νιώθω θα έχω ανησυχία αλλά πορευόμαστε όπως και να χει! 

Αύριο έχεις; Είναι το πρώτο ραντεβού;; Τέλεια θα το δείτε το σποράκι να πάρεις μια πρώτη ανάσα κι εσύ 😍

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νιώθω πιο ανάλαφρη αλλά όχι εντελώς, δηλαδή και σήμερα έλεγα θα πάω θα μου πει ότι κάτι δεν πάει καλά κλπ. Χθες το βράδυ είχα φουλ στρες στον ύπνο. Νομίζω μεχρι να αρχίσω να το νιώθω θα έχω ανησυχία αλλά πορευόμαστε όπως και να χει! 

Αύριο έχεις; Είναι το πρώτο ραντεβού;; Τέλεια θα το δείτε το σποράκι να πάρεις μια πρώτη ανάσα κι εσύ 😍

Νομίζω γύρω στο Νοέμβριο θα ηρεμήσεις εντελώωωως που θα έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά, αλλά ελπίζω έως τότε να χαλαρώσεις όσο γίνεται περισσότερο! 
Ναι ναι αύριο πρώτο ραντεβού, θα είμαι 5+2 αλλά επειδή νομίζω έκανα νωρίτερα ωορρηξία, ελπίζω να δούμε κάτι..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

IMG_20250515_084408.jpg

Καλέ πιο θετικό πεθαίνεις! Σίγουρα ένα 300αρι χοριακή σε κόβω! 

Περιμένουμε μεγάλο νούμερο τη Δευτέρα! Συγχαρητήρια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σχετικά με το σπερμοδιαγραμμα, θα συμφωνήσω με όσα έχετε πει. Το παν είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο. 
Σήμερα νομίζω έχουμε γιατρούς; @Naty_ @marinamanoulitsa @Eliza Kats σωστά θυμάμαι;; Καλή επιτυχία κορίτσια μου!! Περιμένουμε νέα σας!! 

Καλημέρα! Ναι γιατρό σήμερα κατά τις 19:00. Και θα πάμε όλοι οικογενειακώς 😜 Ελπίζω να είναι όλα όπως πρέπει 😊 Τα συμπτώματα πάνε και έρχονται 😅 

Θα σας στείλω νέα!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Νομίζω γύρω στο Νοέμβριο θα ηρεμήσεις εντελώωωως που θα έχεις το θαυματακι σου αγκαλιά, αλλά ελπίζω έως τότε να χαλαρώσεις όσο γίνεται περισσότερο! 
Ναι ναι αύριο πρώτο ραντεβού, θα είμαι 5+2 αλλά επειδή νομίζω έκανα νωρίτερα ωορρηξία, ελπίζω να δούμε κάτι..

Νομίζω τα ξέρεις, σε αυτή την εβδομάδα αναμένουμε να δούμε απλά τον σάκο μέσα στη μήτρα και νομίζω και εμβρυϊκά στοιχεία (αλλά δεν είμαι σίγουρη για αυτό). 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εσύ πως είσαι;; 

Τι υπέροχα νέα, χαίρομαι πάρα πολύ κορίτσι μου!! Θα ηρεμήσεις αρκετά μετά την αυχενική, θα δεις!! Το 2025 ήρθε για να φέρει ουράνια τόξα 🌈🌈🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Zelda είπε:

IMG_20250515_084408.jpg

Με το καλό 🙏 💝 θετικό εννοείται!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ναι αγάπη μου σήμερα!!!! Και ανυπομονώ 🩷🙏 με το καλό σε όλες μας

Δημοσίευση

Πήρα τηλ το γυναικολόγο να του πω ότι είχα θετικό τεστ και ότι μπορώ να κάνω χοριακη από Δευτέρα και μου είπε να μην κάνω καθόλου απλώς να ξεκινήσω φυλλικό αν δεν παίρνω ήδη, το θετικό τεστ αρκεί και να μην αγχωθω με τις αυξήσεις κλπ αλλά να πάω σε δέκα μέρες να το δούμε κατευθείαν στον υπέρηχο εκτός κ αν αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα. Στο πρώτο θυμάμαι πάλι του ειχα πει μήπως το βλέπαμε πριν φύγω ταξίδι (μήπως ήταν εξωμήτριο είχα σκεφτεί και ξεματωσω σε ξενη χώρα) και είχε πει όχι είναι πολύ νωρίς, γυρνα με το καλό και θα ακούσουμε καρδια, όπως και έγινε. Οπότε δε θα κάνω χοριακη τη Δευτέρα αν όλα πάνε καλά αλλά μου είπε να κάνω αυτές τις εξετάσεις αίματος που κάνουμε στην αρχή της εγκυμοσύνης, τοξόπλασμα, cmv κλπ. Ε τώρα αν μου έρθει αφού θα μου πάρουν που θα μου πάρουν αίμα να κάνω και μια χοριακη να την έχω ενθύμιο. Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά... 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια γυρίζω για μεσημέρι από τη δουλειά και βλέπω το μωράκι που άρπαξαν στην Ομόνοια… Τέλος πάντων αφού έσκασα στο κλάμα είδα κι ένα ντοκιμαντέρ στο YouTube για τις αγοραπωλησίες βρεφών από γυναίκες σε ανέχεια, στη Βουλγαρία, σε καταυλισμούς Ρομα κλπ…

Πως γίνονται αυτά ρε κορίτσια; 
Για ποιον λόγο; Κι αν υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη γιατί στο άλλο επιτρέπει αυτές οι καταστάσεις να διαιωνίζονται; Βρέφη στον πόλεμο, βρέφη στους δρόμους, στις φυλακές… Τόσες γυναίκες να περιμένουν για υιοθεσία, άλλες τοσες να προσπαθούν με εξωσωματικές…Τόσα ζευγάρια στο 0…

Κανουμε τόσες προσπάθειες, υποφέρουμε κι άλλοι χωρίς να τα θέλουν έχουν 10 παιδιά… Κι άλλοι για 10.000 αγοράζουν ένα…

Εχει κολλήσει το μυαλό μου… Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει όμως μάλλον ποτέ. 

Δημοσίευση
στις On 12/5/2025 at 6:09 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Αχ βρε αγαπημένες μου πόσο σας νιώθω να ξέρατε.   Είναι βασανιστήριο οι πρώτες εβδομάδες, ειδικά για εμάς με παλινδρομες/βιοχημικές. Κάθε υπέρηχος και ανάσα, και ξανά άγχος μέχρι τον επόμενο. Είναι τρομερά ψυχοφθόρο.. Όμως ο καιρός θα περάσει και μετά που θα νιώθετε το μωράκι να κλωτσαει όλες οι ανησυχίες θα φύγουν (καλά, σχεδόν όλες...). Βήμα βήμα, εδώ όλες μαζί να σπρώχνουμε τις ημέρες 🫶🫶

στις On 12/5/2025 at 6:37 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάστε. Εγώ κάθε φορά είχα κλειστά τα μάτια στους υπερηχους μέχρι να ακούσω καρδιά να χτυπάει.  Κάθε φορά με μαλωνε ο γιατρός μου γιατί πήγαινα αγχωμένη.  Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε χαλαρές, εγώ πέρασα μια εγκυμοσυνη μέσα στο άγχος!

Αχ βρε κορίτσια,  αυτό το συναίσθημα το νιώθω ακόμα αν κλείσω τα μάτια μου , οι πρώτες επισκέψεις ίσως και μέχρι την αυχενική διαφάνεια για όσες έχουμε περάσει παλινδρομη είναι δύσκολες, άγχος φόβος στο άκουσμα πως ευτυχώς πάνε όλα καλά! 

Μη το βάζετε κάτω,  να σκέφτεστε επίσης πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και όλα θα πάνε καλά 🌸 θα κρατήσετε το θαυματακι αγκαλιά 😇

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Πήρα τηλ το γυναικολόγο να του πω ότι είχα θετικό τεστ και ότι μπορώ να κάνω χοριακη από Δευτέρα και μου είπε να μην κάνω καθόλου απλώς να ξεκινήσω φυλλικό αν δεν παίρνω ήδη, το θετικό τεστ αρκεί και να μην αγχωθω με τις αυξήσεις κλπ αλλά να πάω σε δέκα μέρες να το δούμε κατευθείαν στον υπέρηχο εκτός κ αν αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα. Στο πρώτο θυμάμαι πάλι του ειχα πει μήπως το βλέπαμε πριν φύγω ταξίδι (μήπως ήταν εξωμήτριο είχα σκεφτεί και ξεματωσω σε ξενη χώρα) και είχε πει όχι είναι πολύ νωρίς, γυρνα με το καλό και θα ακούσουμε καρδια, όπως και έγινε. Οπότε δε θα κάνω χοριακη τη Δευτέρα αν όλα πάνε καλά αλλά μου είπε να κάνω αυτές τις εξετάσεις αίματος που κάνουμε στην αρχή της εγκυμοσύνης, τοξόπλασμα, cmv κλπ. Ε τώρα αν μου έρθει αφού θα μου πάρουν που θα μου πάρουν αίμα να κάνω και μια χοριακη να την έχω ενθύμιο. Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά... 🙏

Με το καλό βρε κορίτσι μου!!!! Να περάσετε τέλεια στο ταξίδι σας και θα περιμένουμε τα νεότερα σας 😇 

Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω, πότε ήρθε η περιοδος με τον θηλασμό; επίσης προσπαθουσατε καιρό για το επόμενο παιδάκι; ήρθε γρήγορα;

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Με το καλό βρε κορίτσι μου!!!! Να περάσετε τέλεια στο ταξίδι σας και θα περιμένουμε τα νεότερα σας 😇 

Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω, πότε ήρθε η περιοδος με τον θηλασμό; επίσης προσπαθουσατε καιρό για το επόμενο παιδάκι; ήρθε γρήγορα;

Εμένα μου ήρθε στους 4 μήνες με αποκλειστικό θηλασμό αλλά μετά ο κύκλος μου ήταν από 26 έως 40 μέρες χωρίς πιθανότητα εγκυμοσύνης (προσέχαμε). Μόλις χρονισε το ζουζούνι μας και είπαμε χαλαρά να μην χρησιμοποιούμε προφύλαξη, μας ήρθε στον πρώτο κύκλο. Δεν τσεκαρα ωορρηξία απλώς τώρα που έχουμε μπει σε μια σειρά είχαμε συχνές επαφές όλο το μήνα. Τώρα όπως φαίνεται θα ξαναβγούμε από τη σειρά 🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...