Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι θα γίνει και πως θα διαχειριστώ το άγχος μου…ενώ ξεκίνησα πολύ αισιόδοξη και είχα συμπτώματα έντονα…έχει εδώ κ 2 μέρες που δεν έχω τόσο και με κυριεύει το άγχος. Ίσως ευθύνεται ότι ήταν σκ και ήμουν πιο ξεκούραστη , αλλά εγώ σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά κ νιώθω χάλια! Αυτό απλά ήθελα να μοιραστώ γιατί μόνο εδώ καταλαβαινόμαστε, οι υπόλοιποι με βρίσκουν υπερβολική…

Είμαι μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα και σήμερα από το απόγευμα και μετά είμαι χάλια 🤢🤢🤢 Οπότε βάστα γερά! Δεν ξέρεις πότε και πώς θα σου ξαναέρθουν! Απόλαυσε το!

Υ.Γ. σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ αγχώθηκα αλλά μάλλον όλα βαίνουν καλώς!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ε ναι έτσι ακριβώς! Πόσο θα είσαι την Πέμπτη στο ραντεβού;; 
Εγώ βάση περιόδου 5+2 και δεν έχω ελπίδες για να δω πολλά! Θα σκάσωωω 🤣🤣

Α είσαι πολύ νωρίς ακόμα για να έχεις έντονα συμπτώματα. Συνήθως μετά την 7η -8η εβδομάδα επιδεινώνονται.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

6+3 θα είμαι...ίσως να ακούσουμε καρδούλα αλλά δεν είναι σίγουρο ,ίσως να είναι και νωρίς!!!! Εσύ θα δεις σάκο σίγουρα! 

Μακαρι μακάρι να περάσει ο καιρός γρήγορα 🙏 με το καλό σε όλες μας!

Μακάρι να την ακούσετε ή έστω να την δείτε! Εγώ 6+5 ήμουν και την ακούσαμε με το ζόρι αλλά φαινόταν καθαρά στον υπέρηχο που αναβόσβηνε 😊 Είναι μικρουλια μωρέ τότε και είναι δύσκολο να την πιάσει την καρδούλα καθαρά ο γιατρός.

@Naty_ μαζευτηκαμε πολλές βλέπω με υπέρηχο την Πέμπτη 😜 Εύχομαι να πάει σε όλες καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Μακάρι να την ακούσετε ή έστω να την δείτε! Εγώ 6+5 ήμουν και την ακούσαμε με το ζόρι αλλά φαινόταν καθαρά στον υπέρηχο που αναβόσβηνε 😊 Είναι μικρουλια μωρέ τότε και είναι δύσκολο να την πιάσει την καρδούλα καθαρά ο γιατρός.

@Naty_ μαζευτηκαμε πολλές βλέπω με υπέρηχο την Πέμπτη 😜 Εύχομαι να πάει σε όλες καλά!

Είμαστε πολλές δεν μπορεί να πάει κάτι λάθος!! 😊🫶🏼 Ποια εβδομάδα είσαι τώρα εσύ; 

Δημοσίευση
στις On 9/5/2025 at 6:55 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@Elk οχι κορίτσι μου δ γεννησα ακομα. 37+2 σημερα. Μολις βγήκαμε από τ γιατρό. Όλα καλά. Σας παρακολουθώ καθημερινα. Χαίρομαι με τ θετικα τεστ κ στεναχωριέμαι με όσα τραβάνε μερικά κοριτσια εδω μεσα.

Ρε κορίτσια σήμερα μ ειπε κατι η μαια μου κ σας τ μεταφέρω. Λεγαμε για τις ομάδες αίματος κ τ ρεζους. Κ μ ανέφερε ότι αν έχεις αλλο ρεζους από τ μωρο γίνεται μια ενεση στη μαμά ώστε σε επομενη κυηση να μην έχει πρόβλημα. Αυτό τ γνώριζα. Μ ανέφερε ότι η ίδια ενεση γίνεται σε γυναίκες μετά από αποβολή για να μειώσει τ κίνδυνο σε επόμενη κυηση για αποβολή. Κ οτι δ γίνεται συνήθως πολύ κακώς κ οτι ευθύνεται και αυτό για επομενη αποβολή. Ρώτησε τ γιατρό σας σχετικά. Εγω πρώτη φορά τ ακουσα και είπα να σαε τ μεταφέρω. Οσες έχετε αποβολες ρωτήστε γυναικολογο, αιματολογο κτλ.

Ναι Διώνη μου ισχύει. Στα δίδυμα την έφαγα και δύο φορές γτ ηταν διαφορετικές εβδομάδες. Αυτό όμως μόνο σε όσες γυναίκες έχουν ρέζους αρνητικό . Και σε κύηση που έχει Φανή στον υπέρηχο . Στις βιοχημικές δεν έκανα κάποια ένεση (δεν ξέρω εάν είναι λάθος ) αν κρίνω όμως ότι γέννησα μετά ένα αγοράκι με 0+ (ενώ εγώ έχω 0-) τότε δε χρειάζεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α είσαι πολύ νωρίς ακόμα για να έχεις έντονα συμπτώματα. Συνήθως μετά την 7η -8η εβδομάδα επιδεινώνονται.

Μη το λες.. Εμένα σε όλες τις εγκυμοσύνες ερχόντουσαν στην αρχή κ γύρω στην 9η υποχωρούσαν. Βέβαια είμαι από τις τυχερές που απλά λίγο μ ενοχλούσαν οι μυρωδιές κ τώρα σε αυτήν είχα κ λίγες ελάχιστες αναγούλες αλλά μέχρι εκεί.

Ολα θα πάνε καλά σε όλα τα κορίτσια!!! Κ μεις την καρδουλα απλά την είδαμε την 6η εβδομάδα κ την 8η την ακούσαμε.

Δημοσίευση

Εντάξει όλα καλά! Απλά μάλλον ξεκουράστηκα υπερβολικά το ΣΚ και χθες που μπήκα πάλι στους εξαντλητικούς ρυθμούς, άρχισαν πονάκια, τραβήγματα, ζαλάδες κλπ 

Τα μωρά σας τα σηκώνεται εσείς κορίτσια;; Η μικρή μου είναι 10 κιλά και είναι μωρό που θέλει συνεχώς αγκαλιά από μένα! Προσπαθώ όμως όσο μπορώ να μην την σηκώνω και νιώθω πολλές τύψεις..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Εντάξει όλα καλά! Απλά μάλλον ξεκουράστηκα υπερβολικά το ΣΚ και χθες που μπήκα πάλι στους εξαντλητικούς ρυθμούς, άρχισαν πονάκια, τραβήγματα, ζαλάδες κλπ 

Τα μωρά σας τα σηκώνεται εσείς κορίτσια;; Η μικρή μου είναι 10 κιλά και είναι μωρό που θέλει συνεχώς αγκαλιά από μένα! Προσπαθώ όμως όσο μπορώ να μην την σηκώνω και νιώθω πολλές τύψεις..

Εγώ την σηκώνω φουλ 😅 Αφού δεν με πονάει κάτι. Φαντάζομαι όταν θα αρχίσει να μεγαλώνει η μήτρα θα με δυσκολεύει οπότε εκεί θα σταματήσω. Αλλά θέλω να απόλαυση αγκαλίτσες 🥰🥰🥰

Αλλά και η δικιά μου όλο κάτι θέλει ή πρέπει να την μετακινήσω, οπότε δεν γίνεται να μην την σηκώσω. Δεν είναι και πολύ συνεργάσιμη 😅 Όταν είναι ο μπαμπάς όμως την σηκώνει κυρίως αυτός. Κι εμένα γύρω στα 11 κιλά είναι. Πόσο μηνών είναι τώρα η δικιά σου;

Δημοσίευση

Λ

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!

Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει. Εμένα τώρα η μικρή είναι 12,400 περίπου και 18 μηνών. Εννοείται την σηκώνω φουλ, και είμαι στον 7ο. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι ακόμα μωρό και εκτός από την ανάγκη της για αγκαλιές, είναι και πρακτικοί λόγοι. Να την πλύνω, να την μετακινήσω, να την παρηγορήσω τη νύχτα κλπ κλπ. Τα ξέρεις. Ο γιατρός μου είχε πει δεν υπάρχει κανένα προβλημα, ενώ ο προηγούμενος (πιο αυστηρός σε όλα) είχε πει να μην σηκώνω πάνω από 5 κιλά. Όταν είναι ο σύζυγος σπίτι βέβαια την σηκώνει κυρίως εκείνος.

Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές πρόσεχα περισσότερο, μέχρι να "δέσει" το σπορακι. Παίζει ρόλο και πώς την σηκώνεις από το έδαφος μου είχε πει ο γιατρός. Δηλαδή να χρησιμοποιείς τα πόδια ώστε να μην πέφτει το βάρος στη μέση/μήτρα. Όσες έχετε κάνει βάρη στο γυμναστήριο θα καταλάβετε τι εννοω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ την σηκώνω φουλ 😅 Αφού δεν με πονάει κάτι. Φαντάζομαι όταν θα αρχίσει να μεγαλώνει η μήτρα θα με δυσκολεύει οπότε εκεί θα σταματήσω. Αλλά θέλω να απόλαυση αγκαλίτσες 🥰🥰🥰

Αλλά και η δικιά μου όλο κάτι θέλει ή πρέπει να την μετακινήσω, οπότε δεν γίνεται να μην την σηκώσω. Δεν είναι και πολύ συνεργάσιμη 😅 Όταν είναι ο μπαμπάς όμως την σηκώνει κυρίως αυτός. Κι εμένα γύρω στα 11 κιλά είναι. Πόσο μηνών είναι τώρα η δικιά σου;

Ειναι τώρα 17 μηνών! Καλά αγκαλιές μέσα στο σπίτι κάνουμε συνεχώς, αλλά το θέμα είναι ότι στην βόλτα θέλει να περπατάει κ όταν βαριέται αγκαλιά! Εχω γυρίσει δλδ όλη την Θεσσαλονίκη με 10 κιλά στο χέρι και γι αυτό τώρα όταν περπατάμε κ την παίρνει ο μπαμπάς, της κακοφαίνεται. 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Λ

Καλημέρα κορίτσι μου!

Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει. Εμένα τώρα η μικρή είναι 12,400 περίπου και 18 μηνών. Εννοείται την σηκώνω φουλ, και είμαι στον 7ο. Δεν γίνεται αλλιώς, είναι ακόμα μωρό και εκτός από την ανάγκη της για αγκαλιές, είναι και πρακτικοί λόγοι. Να την πλύνω, να την μετακινήσω, να την παρηγορήσω τη νύχτα κλπ κλπ. Τα ξέρεις. Ο γιατρός μου είχε πει δεν υπάρχει κανένα προβλημα, ενώ ο προηγούμενος (πιο αυστηρός σε όλα) είχε πει να μην σηκώνω πάνω από 5 κιλά. Όταν είναι ο σύζυγος σπίτι βέβαια την σηκώνει κυρίως εκείνος.

Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές πρόσεχα περισσότερο, μέχρι να "δέσει" το σπορακι. Παίζει ρόλο και πώς την σηκώνεις από το έδαφος μου είχε πει ο γιατρός. Δηλαδή να χρησιμοποιείς τα πόδια ώστε να μην πέφτει το βάρος στη μέση/μήτρα. Όσες έχετε κάνει βάρη στο γυμναστήριο θα καταλάβετε τι εννοω

Ναι αυτό με τον τρόπο το διάβασα κ εγώ και νομίζω το πετυχαίνω! Αυτο που λες με το «δέσιμο» σκέφτομαι κ εγώ! Αλλα πχ παλιά μαγείρευα κ στο ένα χέρι την κρατούσα, έσκυβα να πάρω κατσαρόλα κ την κρατούσα κλπ γι αυτό τώρα προσπαθώ αυτά να μετριάσω! Ας πάνε όλα καλά και θα επανέλθουμε και σε αυτά! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ειναι τώρα 17 μηνών! Καλά αγκαλιές μέσα στο σπίτι κάνουμε συνεχώς, αλλά το θέμα είναι ότι στην βόλτα θέλει να περπατάει κ όταν βαριέται αγκαλιά! Εχω γυρίσει δλδ όλη την Θεσσαλονίκη με 10 κιλά στο χέρι και γι αυτό τώρα όταν περπατάμε κ την παίρνει ο μπαμπάς, της κακοφαίνεται. 

Ναι αυτό με τον τρόπο το διάβασα κ εγώ και νομίζω το πετυχαίνω! Αυτο που λες με το «δέσιμο» σκέφτομαι κ εγώ! Αλλα πχ παλιά μαγείρευα κ στο ένα χέρι την κρατούσα, έσκυβα να πάρω κατσαρόλα κ την κρατούσα κλπ γι αυτό τώρα προσπαθώ αυτά να μετριάσω! Ας πάνε όλα καλά και θα επανέλθουμε και σε αυτά! 

Θα προσαρμοστει πολύ σύντομα, μην ανησυχείς. Πχ εμένα έχει μάθει ότι όταν είναι ο μπαμπάς μαζί μας, είτε σπίτι είτε στη βολτα, εκείνος θα τη σηκώσει. Μια δυο τρεις, το έπιασε το νόημα και από ένα σημείο και μετά ζητούσε από εκείνον αγκαλιά. Της έλεγα βέβαια και εγώ, η μαμά δεν μπορεί να σε σηκώσει, έλα να κάτσουμε να σε πάρω αγκαλιά. Είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε 😊

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Περιμένω περίοδο την Πέμπτη κ χθες παρατηρησα παλι καφε που σημαίνει ότι θα αρχίσει περίοδος σιγά σιγά. Ενω δεν θέλω να με πάρει απο κάτω πριν καν αδιαθετησω με πιάνει το παράπονο κ νιώθω πολύ άσχημα.Αναρρωτιεμαι γτ το περνάμε ολο αυτό κ με πιάνουν κλάματα. Δε ξέρω αλήθεια τι να πω άλλο.Νιωθω οτι εχω φθείρει τον εαυτό μου ενα χρόνο τώρα κ αρχίζω κ χανω δυνάμεις. Συγνώμη αν σας μαυριζω αλλα σιγουρα σήμερα δεν είναι μια καλή μερα για μένα. Απο αυριο καλύτερα ελπίζω 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Περιμένω περίοδο την Πέμπτη κ χθες παρατηρησα παλι καφε που σημαίνει ότι θα αρχίσει περίοδος σιγά σιγά. Ενω δεν θέλω να με πάρει απο κάτω πριν καν αδιαθετησω με πιάνει το παράπονο κ νιώθω πολύ άσχημα.Αναρρωτιεμαι γτ το περνάμε ολο αυτό κ με πιάνουν κλάματα. Δε ξέρω αλήθεια τι να πω άλλο.Νιωθω οτι εχω φθείρει τον εαυτό μου ενα χρόνο τώρα κ αρχίζω κ χανω δυνάμεις. Συγνώμη αν σας μαυριζω αλλα σιγουρα σήμερα δεν είναι μια καλή μερα για μένα. Απο αυριο καλύτερα ελπίζω 

Σήμερα μου ήρθες στο μυαλό κορίτσι μου γιατί θυμόμουν ότι κάπου τώρα περιμένεις περίοδο. Αρχικά το αίμα μπορεί να είναι περιόδου μπορεί και όχι αφού είναι λίγο νωρίτερα θα φανεί αν αυξηθεί σε ποσότητα! Θύμισε μου πόσο καιρό έχετε ελεύθερες επαφές ξανά; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Απο τον Μαρτιο ξεκινησαμε προσπάθεια μετα απο δυο κύκλους της απόξεσης

Άρα ουσιαστικά δύο μήνες σωστά; Είναι πολυυυυ μικρό το διάστημα κορίτσι μου, αλλά καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου στην προοπτική περιόδου ή όταν τελικά έρχεται. Έτσι ένιωθα κι εγώ. Γιατί η επιθυμία ήταν μεγάλη όπως και σε σένα. Να εμπιστεύεσαι το σώμα σου, ότι ξέρει τι κάνει. Και κάποια στιγμή δεν θα έρθει γιατί θα είναι η κατάλληλη στιγμή! Το σώμα ξέρει πραγματικά. Τσεκαρεις και μέρες ωορρηξίας κλπ; Αν θέλεις την άποψη μου  σ' αυτό αν ξέρεις τις μέρες σου δοκίμασε στον επόμενο κύκλο να μην κάνεις τεστ, να έχεις επαφές εκείνες τις μέρες αλλά χωρίς τον ψυχαναγκασμό των τεστ. 

Δημοσίευση

@Naty_Ειναι το σύνολο της κατάστασης προσπάθεια εγκυμοσύνη αποβολη ξανά προσπάθεια και ένας Θεός ξερει το πότε και το αν. Σίγουρα δεν είναι όλα τόσο χάλια αλλα κλείσαμε ένα χρόνο ηδη και τα συναισθήματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Ειναι το σύνολο της κατάστασης προσπάθεια εγκυμοσύνη αποβολη ξανά προσπάθεια και ένας Θεός ξερει το πότε και το αν. Σίγουρα δεν είναι όλα τόσο χάλια αλλα κλείσαμε ένα χρόνο ηδη και τα συναισθήματα αρχίζουν να δυσκολεύουν.

Σίγουρα είναι ψυχοφθόρο το ξέρω, από το 2022 το ζούσα back to back. Κι είναι ό,τι χειρότερο. Αλλά μην το βάζεις κάτω, γιατί θα έρθει! Και όταν αποφασίσεις να εμπιστευτείς πραγματικά το πότε θα έρθει θα δεις ότι τότε θα γίνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο χθες. Έκλαιγα απαρηγόρητη 1 ώρα. Σου στέλνω μια αγκαλιά… 

Μεταξυ άλλων, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, εξήγηση δεν υπάρχει όσο και να ψάχνουμε…

Επισης, στις αιματολογικές προγεστερονης εσείς μετά την ωορρηξία ποσό εχετε περίπου κορίτσια; Το έψαξε καμία; Έκανε τέτοιες εξετάσεις κάποια;

Ειναι αλήθεια οτι για εμφύτευση θελουμε τουλάχιστον 15ng/ml ?

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο χθες. Έκλαιγα απαρηγόρητη 1 ώρα. Σου στέλνω μια αγκαλιά… 

Μεταξυ άλλων, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, εξήγηση δεν υπάρχει όσο και να ψάχνουμε…

Επισης, στις αιματολογικές προγεστερονης εσείς μετά την ωορρηξία ποσό εχετε περίπου κορίτσια; Το έψαξε καμία; Έκανε τέτοιες εξετάσεις κάποια;

Ειναι αλήθεια οτι για εμφύτευση θελουμε τουλάχιστον 15ng/ml ?

Αχ κορίτσια και εγώ πολύ απογοητευμενη.. Μου ήρθε χθες περίοδος και σήμερα πήγα να κάνω εξετάσεις ορμονικές για τον φάκελο της εξωσωματικής πριν λίγο μου στείλανε τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ FSH 25,7... Τον Μάρτιο ήταν 7,4 και Ιανουαρίο 8,4. Αγχώθηκα τόσο πολύ που φοβάμαι και για την εξωσωματική αν θα τα καταφέρω... Τι γίνεται με αυτά τα ωάρια θα τα ψάχνω μου φαίνεται... Γιατί ανεβηκε τόσο σε αυτόν τον κύκλο;;

Πραγματικά φοβάμαι για το τι με περιμένει...

Όσο για προγεστερονη δεν εχω μετρήσει δεν με έχουν βάλει.

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αχ κορίτσια και εγώ πολύ απογοητευμενη.. Μου ήρθε χθες περίοδος και σήμερα πήγα να κάνω εξετάσεις ορμονικές για τον φάκελο της εξωσωματικής πριν λίγο μου στείλανε τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ FSH 25,7... Τον Μάρτιο ήταν 7,4 και Ιανουαρίο 8,4. Αγχώθηκα τόσο πολύ που φοβάμαι και για την εξωσωματική αν θα τα καταφέρω... Τι γίνεται με αυτά τα ωάρια θα τα ψάχνω μου φαίνεται... Γιατί ανεβηκε τόσο σε αυτόν τον κύκλο;;

Πραγματικά φοβάμαι για το τι με περιμένει...

Όσο για προγεστερονη δεν εχω μετρήσει δεν με έχουν βάλει.

Πως είναι η ΑΜΗ σου; 

Δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω για την fsh, ωστόσο ο γιατρός μου λέει ότι καμία τιμή μιας μόνο ανάλυσης δεν πρέπει να ερμηνεύεται μόνη της, πρέπει πάντα να βλέπουμε το σύνολο και να μην τρομάζουμε με μια υψηλή τιμή ή μια χαμηλή τιμή. Όποτε ίσως να ρωτήσεις ή να προσπαθήσεις να την ερμηνεύσεις μαζί με τις υπόλοιπες εξετάσεις…

Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλες μας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Πως είναι η ΑΜΗ σου; 

Δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω για την fsh, ωστόσο ο γιατρός μου λέει ότι καμία τιμή μιας μόνο ανάλυσης δεν πρέπει να ερμηνεύεται μόνη της, πρέπει πάντα να βλέπουμε το σύνολο και να μην τρομάζουμε με μια υψηλή τιμή ή μια χαμηλή τιμή. Όποτε ίσως να ρωτήσεις ή να προσπαθήσεις να την ερμηνεύσεις μαζί με τις υπόλοιπες εξετάσεις…

Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλες μας ❤️

H AMH μου είναι χαμηλή για την ηλικία μου 0,67ng...  Αλλά ως τώρα είχα καλή FSH  τώρα σε αυτό τον κυκλο χάλια...

Θα μιλήσω με τον γιατρό ναι..

Μακάρι βρε κορίτσια να τα καταφέρουμε όλες!!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

H AMH μου είναι χαμηλή για την ηλικία μου 0,67ng...  Αλλά ως τώρα είχα καλή FSH  τώρα σε αυτό τον κυκλο χάλια...

Θα μιλήσω με τον γιατρό ναι..

Μακάρι βρε κορίτσια να τα καταφέρουμε όλες!!!!🙏🙏🙏

Όλα θα γίνουν! Κι εγώ δεν έχω πολύ καλή και είμαι σχεδόν 32.. Είναι στο 1.5 περίπου.

Μην πέφτεις, θα τα καταφέρουμε…πότε σκέφτεσαι για εξωσωματική; Θα πάρεις από φυσικό κύκλο ή όχι; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Αρε ευακι μου εγώ γτ νιώθω ότι είσαι τόσο κοντά στο όνειρο; 

Πραγματικά νιώθω ότι σύντομα .. είσαι τόσο κοντά που ούτε εσύ η ίδια δεν το φαντάζεσαι...

Άκου ιστορία 

27.09.2022 είμαστε στον αδελφό μου  είμαι με τη. Γυναίκα του και επειδή είναι παιδοψυχολογος συζητάμε τι να λέω στον μεγάλο που ζητάει αδερφάκι (όλα τα παιδάκια έχουν εγώ γτ δεν έχω που είναι τα μωράκια κτλ ) πολλές ερωτήσεις για ένα 5 χρ και φυσικά βουρκωνω και εγώ  νιώθω τόσο χάλια... Το απόγευμα πάω στην τουαλέτα βλέπω αιματακι (που αν ήμουν σπίτι θα το είχα φωτογραφία) λέω Ώπα τι είναι αυτό; Α.. μην ελπίζεις Ελπίδα μην δίνεις ψεύτικες ελπίδες τζάμπα μάλλον έρχεται ουρολοίμωξη ή απ' το εσώρουχο (μαύρο φορούσα αλλά ο τρελός δεν έχει λογική ) μετά από λίγες μέρες τι τεστ θετικό. 

Τότε ένιωθα ακριβώς όσα γράφεις σήμερα εσύ σε αυτό το κείμενο.. θα μου πεις μιλάς απ' την σιγουριά.. όχι κοριτσάκι μου ξέρεις πόσο πάλεψε και είμαι εδώ για ΟΛΕΣ σας κάθε σας προσπάθεια ,κάθε πέσιμο αλλά και κάθε ανέβασμα και κάθε θετικό ..  

Θα υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, όμως θέλω να ζητήσω απ' όλες μια χάρη .. να μη ζείτε για να μείνετε έγκυος! 

Τι εννοώ; Έχασα. ΠΟΛΎΤΙΜΕΣ στιγμές απ' την ζωή μου .. δεν έπινα δεν έτρωγα δεν έβγαινα δεν δεν δεν ζούσα σαν καραντίνα για μια εγκυμοσύνη.. και οι 2 εγκυμοσύνες μου ήταν όταν είπα Ε.. άστα κομμάτια πάω ταξίδι, πίνω βγαίνω κτλ αλλά το είχα βγάλει και απ' το μυαλό εδώ πρέπει η κάθε μία να κάνει τον δικό της τρόπο. Κανένας δεν ξέρει πως θα σε βοηθήσει πέρα απ' τον εαυτό σου σε αυτό.. 

Απ' τις λίγες φορές που γράφω τόσα ααα.  Αλλά σε ένιωσα απόλυτα 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Όλα θα γίνουν! Κι εγώ δεν έχω πολύ καλή και είμαι σχεδόν 32.. Είναι στο 1.5 περίπου.

Μην πέφτεις, θα τα καταφέρουμε…πότε σκέφτεσαι για εξωσωματική; Θα πάρεις από φυσικό κύκλο ή όχι; 

Έχω κλείσει ραντεβού στην επιτροπή 20 Ιουνίου. Δεν τα έχουμε συζητήσει αυτά ακόμη με τον γιατρό στο τι πρωτόκολλο θα ακολουθήσει αλλά προφανώς θα με βάλεις και .σε επόμενο κύκλο να κάνω ορμονικές.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...