Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είπε σε 2-3 μήνες για πρόκληση…

Λυπάμαι πολύ, άλλος ένας μήνας, σε καταλαβαίνω…Λογική η απογοήτευση… 

Εγώ παίρνω Felicine 5mg 

Σας ευχαριστώ όλες,  ειλικρινά… Ειλικρινά αν μου έλεγε κάποιος κάνε εξωσωματική θα πετύχει και θα γεννήσεις ένα υγιές μωράκι θα το έκανα αυτή τη στιγμή. 
Δε μπορώ άλλο, αντί να είμαι ήρεμη και να απολαμβάνω κάποια πράγματα εγώ το μόνο που κανω ειναι να αγχώνομαι για όλα… 

Μόλις συνειδητοποίησα ότι σήμερα όλη μέρα δεν έχω φάει τίποτα, μόνο 1 αβγό με λίγο αβοκάντο και μια φέτα τοστ το πρωί…

Όταν πήγα στον εξειδικευμενο γυναικολογο να αξιολόγησει την κατάσταση μας τον ρώτησα γιατρέ πόσο καιρό μας δίνεται να προσπαθούμε; Αυτό που είπε είναι πως την κόκκινη γραμμή θα την βάλουμε εμείς όταν νιώθουμε ότι δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε και φτασουμε σε τέλμα. Βέβαια κυρίως και λόγο ηλικίας ούτε εγώ νιώθω ότι θέλω να αφήσω χρόνο όποτε ήδη ξεκίνησα διαδικασίες  αλλά και αυτός αυτό πρότεινε να προσπαθήσουμε γύρω 4-5 μήνες. 

Εσένα μάλλον το θέμα σου είναι ότι δεν κάνεις ωορηξια σε κάθε κύκλο αυτό  απο μονο του δημιουργεί καθυστερήσεις πρέπει να ρυθμίστει κ ίσως τότε να σου έρθει και γρήγορα και φυσικά.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα ίδια ακριβώς φοβάμαι τα πάντα ολο αυτή η λέξη κυριαρχεί στο μυαλό μ. Δε με θυμάμαι ποτέ στη ζωή μ να έτρεμα για κάτι τόσο. Άκουγα τη καρδούλα χθες και σαν να μην ήμουν απόλυτα εκεί.Σαν να φοβάμαι να δεθω με αυτό το σποράκι. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα νομίζω ότι θα δω κάτι. Έχω σε ένα μήνα ξανά γιατρό και σκεφτόμουν όλη μέρα θα προλάβω?θα πάω για αυτό π πρέπει όντως?Εγώ πάντως εκτός των άλλων προσεύχομαι να έχω και τα λογικά μ μέχρι το τέλος.

@Παρασκευαιδου για μιλα μας λίγο για αυτό, το έχω σκεφτεί πολλές φορές δεν ήξερα οτι υπάρχει. Που το προμηθεύτηκες?

Κορίτσι μου γιατί θα πας σ ένα μήνα και όχι λίγο νωρίτερα; Για να σου φύγει και το άγχος στο ενδιάμεσο λίγο 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Όταν πήγα στον εξειδικευμενο γυναικολογο να αξιολόγησει την κατάσταση μας τον ρώτησα γιατρέ πόσο καιρό μας δίνεται να προσπαθούμε; Αυτό που είπε είναι πως την κόκκινη γραμμή θα την βάλουμε εμείς όταν νιώθουμε ότι δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε και φτασουμε σε τέλμα. Βέβαια κυρίως και λόγο ηλικίας ούτε εγώ νιώθω ότι θέλω να αφήσω χρόνο όποτε ήδη ξεκίνησα διαδικασίες  αλλά και αυτός αυτό πρότεινε να προσπαθήσουμε γύρω 4-5 μήνες. 

Εσένα μάλλον το θέμα σου είναι ότι δεν κάνεις ωορηξια σε κάθε κύκλο αυτό  απο μονο του δημιουργεί καθυστερήσεις πρέπει να ρυθμίστει κ ίσως τότε να σου έρθει και γρήγορα και φυσικά.

Δε ξέρω βρε Σοφία μου ειλικρινά… Δεν αντέχω άλλο να περιμένω… Θα κάνω ο,τι μου πούνε, κάνω ήδη δηλαδή ο,τι μου πούνε.. Γιατρός δεν είμαι, ξέρω όμως τον οργανισμό μου, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν είμαι χαζή.

Δουλεύω κάθε μέρα, δε γίνεται να είμαι όλη μέρα ζεν και να ασχολούμαι με γιόγκα, γυμναστικές, διατροφές και ωορρηξίες όλη την ημέρα. Κάνω ο,τι μπορώ, όμως, ειλικρινά. Κι έχει τρελαθεί το κεφάλι μου… Είχα πει αυτόν τον μήνα θα το δω πιο χαλαρά, θα ασχοληθώ με εμένα, με την ψυχολογία μου, με το σώμα μου. 

Αλλα άγχος, άγχος, άγχος… Για όλα.

Λύση δε βλέπω όμως, δεν μπορεί ο δικός μου οργανισμός να το υποστηρίξει; 8 μήνες ακριβώς, και από την αρχή ψάχνομαι γιατί δεν κάνω ωορρηξίες, δεν εχω κανένα σύμπτωμα από αυτά που αναφέρουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Εχω κυκλο 35-38 ημερών. Εχω ΣΠΩ, υψηλή προλακτινη, με τον θυρεοειδή κάτι αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς και τώρα πάλι να ψάξουμε και κάτι άλλο. Και ο νέος ενδοκρινολόγος που μου φάνηκε τόσο καλός και εξειδικευμένος, με έκανε να αγχωθώ περισσότερο…  

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Δε ξέρω βρε Σοφία μου ειλικρινά… Δεν αντέχω άλλο να περιμένω… Θα κάνω ο,τι μου πούνε, κάνω ήδη δηλαδή ο,τι μου πούνε.. Γιατρός δεν είμαι, ξέρω όμως τον οργανισμό μου, βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν είμαι χαζή.

Δουλεύω κάθε μέρα, δε γίνεται να είμαι όλη μέρα ζεν και να ασχολούμαι με Γιόγκα, γυμναστικές, διατροφές και ωορρηξίες όλη την ημέρα. Κάνω ο,τι μπορώ, όμως, ειλικρινά. Κι έχει τρελαθεί το κεφάλι μου… 

Και άγχος, άγχος, άγχος… Για όλα.

Λύση δε βλέπω όμως, δεν μπορεί ο δικός μου οργανισμός να το υποστηρίξει; 8 μήνες ακριβώς, και από την αρχή ψάχνομαι γιατί δεν κάνω ωορρηξίες, δεν εχω κανένα σύμπτωμα από αυτά που αναφέρουν οι υπόλοιπες κοπέλες. Εχω κυκλο 35-38 ημερών. Εχω ΣΠΩ, υψηλή προλακτινη, με τον θυρεοειδή κάτι αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς και τώρα πάλι να ψάξουμε και κάτι άλλο. Και ο νέος ενδοκρινολόγος που μου φάνηκε τόσο καλός και εξειδικευμένος, με έκανε να αγχωθώ περισσότερο…  

Καλά ειναι και θέμα γιατρού, εδω εμένα μου ειπε με tsh 3,46 να μην κάνω τιποτα, δεν ειναι θέμα για τ συλλθηψη.Αραγε αν πηγαινα σε αλλον μπορει να μου ελεγε αλλα...😵

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλά ειναι και θέμα γιατρού, εδω εμένα μου ειπε με tsh 3,46 να μην κάνω τιποτα, δεν ειναι θέμα για τ συλλθηψη.Αραγε αν πηγαινα σε αλλον μπορει να μου ελεγε αλλα...😵

Το είδα αυτό βρε αγάπη και να σου πω την αλήθεια σε σκεφτόμουν… Εμένα μου είπε ότι ιδανικά το θελουμε γύρω στο 1.5 με  2.0 τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης..

Τωρα θα μου πεις αυτό φταίει; Ποιος ξέρει… Συνδυασμός παραγόντων εικάζω… Ίσως εάν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια στον οργανισμό σου, αυτό να μην επηρεάζει…

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Το είδα αυτό βρε αγάπη και να σου πω την αλήθεια σε σκεφτόμουν… Εμένα μου είπε ότι ιδανικά το θελουμε γύρω στο 1.5 με  2.0 τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης..

Τωρα θα μου πεις αυτό φταίει; Ποιος ξέρει… Συνδυασμός παραγόντων εικάζω… Ίσως εάν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια στον οργανισμό σου, αυτό να μην επηρεάζει…

Ναι κορίτσια μάλλον είναι κ θέμα γιατρού γενικά στο τι λένε. Εγώ επειδή έχω Hasimoto μου είπαν κ κάτω από 1,5 η TSH ιδανικά. Γιατί αν είναι είναι πολύ αυξημένη μπορεί να μπλοκάρει την ωορηξια αλλά σχετίζεται και με κίνδυνο αποβολων.

Αλλά σίγουρα είναι και συνδυασμός παραγόντων γιατροί δεν είμαστε. Αλλά ο νέος γιατρός σε αγχωσε γιατί το ψάχνει περισσότερο σε βάθος.

@Nerina Σε καταλαβαίνω που λες πως κουράζεσαι και δεν μπορεις να ασχολείσαι μόνο με διατροφες γυμναστηκες τεστ λες γιατί εγώ να πρέπει να κανω τόσα για να καταφέρω να κάνω ένα παιδάκι κ άλλες ούτε που καταλαβαίνουν πως μένουν...

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από υπομονή και πίστη. Όλες και θα απελπιστουμε και θα πέσουμε και θα ξανά σηκωθούμε πρέπει  να σηκωθούμε.

Εγώ περιμένω περίοδο την Δευτέρα και ενώ αρχικά ήμουν αισιόδοξη από χθες έπεσα λέω πάλι θα μου έρθει...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

εγώ κάνω ωορρηξια και το είδα δηλαδή, τώρα να φταίει αυτο δεν ξερω, θα μου πεις παλιοτερα ηξεραν γι αυτα πως μενανε?!εμένα συνολικά είδε τ εξετάσεις και μ ειπε οταν μείνω θα χρειαστεί να το διορθωσουμε αν ανεβει

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Το σκέφτηκα να ρωτησω κι αλλον γιατρό, αμα δεν δω φως θα ρωτησω κι αλλού.Θα δούμε πως θα βγει το σπερμοδιαγραμμα και θα πραξω αναλόγως.Αυτός ηταν κατηγορηματικος, βλεποντας και τις υπολοιπες ορμόνες που ειναι καλές, δεν τ θεωρεισαι εμποδιο...

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι κορίτσια μάλλον είναι κ θέμα γιατρού γενικά στο τι λένε. Εγώ επειδή έχω Hasimoto μου είπαν κ κάτω από 1,5 η TSH ιδανικά. Γιατί αν είναι είναι πολύ αυξημένη μπορεί να μπλοκάρει την ωορηξια αλλά σχετίζεται και με κίνδυνο αποβολων.

Αλλά σίγουρα είναι και συνδυασμός παραγόντων γιατροί δεν είμαστε. Αλλά ο νέος γιατρός σε αγχωσε γιατί το ψάχνει περισσότερο σε βάθος.

@Nerina Σε καταλαβαίνω που λες πως κουράζεσαι και δεν μπορεις να ασχολείσαι μόνο με διατροφες γυμναστηκες τεστ λες γιατί εγώ να πρέπει να κανω τόσα για να καταφέρω να κάνω ένα παιδάκι κ άλλες ούτε που καταλαβαίνουν πως μένουν...

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από υπομονή και πίστη. Όλες και θα απελπιστουμε και θα πέσουμε και θα ξανά σηκωθούμε πρέπει  να σηκωθούμε.

Εγώ περιμένω περίοδο την Δευτέρα και ενώ αρχικά ήμουν αισιόδοξη από χθες έπεσα λέω πάλι θα μου έρθει...

Υπομονή και πίστη, λοιπόν… Μακάρι τη Δευτέρα να μην έρθει!! Ποτέ δε ξέρεις!!! Αισιοδοξία💕 Είδες ο προηγούμενος μήνας ; Τόσα θετικά τεστάκια είχαν τα κορίτσια… Δεν έρχεται σε όλες μας εύκολα αυτό, τουλάχιστον να έρθει και να μείνει υγιές ως το τέλος - κι ας αργήσει λίγο ακόμα … 

Άντε θα σε περιμένουμε τη Δευτέρα, δεν κανείς μέσα στο ΣΚ κανένα τεστακι κάλε; 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Το σκέφτηκα να ρωτησω κι αλλον γιατρό, αμα δεν δω φως θα ρωτησω κι αλλού.Θα δούμε πως θα βγει το σπερμοδιαγραμμα και θα πραξω αναλόγως.Αυτός ηταν κατηγορηματικος, βλεποντας και τις υπολοιπες ορμόνες που ειναι καλές, δεν τ θεωρεισαι εμποδιο...

Πάντως μακάρι να είναι το σπέρμα το εμπόδιο γιατί διορθώνεται εύκολα!!! Έτσι λένε τουλάχιστον.. 2-3 μήνες βιταμινούλες και όλα καλά. Μακάρι κορίτσι μου να βρείτε την αιτία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...