Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου!!!!

Εύχομαι και αυτός ο μήνας να μας φέρει πολλά μπεμπακια 🩷🩷🩷🩷

Πάμε να κάνουμε μαγιάτικα Στεφανάκια🌹🥀🌺🌷🌷🌸🪷💮🏵️

Κάνω ταγκ όποια θυμάμαι....με συγχωρείτε είμαι που είμαι ξεχασιαρα τώρα δικαιολογούμαι παραπάνω 😝

@Elli13

@anna_30

@annie @Elk @Mantarini @Παρασκευαιδου 💝💝💝 

@Eliza Kats σε έκανα ταγκ και εσένα στο θεμα..το ανοίξαμε μαζί  το ο θέμα 🥰🥰 εύχομαι να φέρουμε γούρι!!!!!

Με το καλό σε όσες είμαστε εγκυουλες και όσες προσπαθούν μακάρι αυτό τον μήνα να κρατήσουν ένα θετικό τεστακι στο χέρι!!!🙏💝🏵️

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου ο μήνας Μάιος είναι ένας αγαπημένος μου μήνας έχω επέτειο γάμου , γενέθλια άντρα και γενέθλια Μάριου . Κάθε εβδομάδα γιορτάζουμε 🥰🥰💐💐 σας εύχομαι πραγματικά να έρθουν σύντομα τα μπεμπακια σας .  Τελευταίο ανέμελο καλοκαίρι θα είναι φέτος για εσάς 🫣😉 

Κάτι μου λέει το 2025 καλοκαίρι θα έχει ++++++ εκεί ο Αύγουστος Σεπτέμβριος θα χτυπήσει κόκκινο 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!!!

Εύχομαι και αυτός ο μήνας να μας φέρει πολλά μπεμπακια 🩷🩷🩷🩷

Πάμε να κάνουμε μαγιάτικα Στεφανάκια🌹🥀🌺🌷🌷🌸🪷💮🏵️

Κάνω ταγκ όποια θυμάμαι....με συγχωρείτε είμαι που είμαι ξεχασιαρα τώρα δικαιολογούμαι παραπάνω 😝

@Elli13

@anna_30

@annie @Elk @Mantarini @Παρασκευαιδου 💝💝💝 

@Eliza Kats σε έκανα ταγκ και εσένα στο θεμα..το ανοίξαμε μαζί  το ο θέμα 🥰🥰 εύχομαι να φέρουμε γούρι!!!!!

Με το καλό σε όσες είμαστε εγκυουλες και όσες προσπαθούν μακάρι αυτό τον μήνα να κρατήσουν ένα θετικό τεστακι στο χέρι!!!🙏💝🏵️

Συγχαρητήρια η χοριακη σου πάει σφαίρα ! Έρχεται το μπεμπακι σου 🥰

Μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι κορίτσι μου 🥰😘🌈 με το καλό !

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλό μήνα με υγιή σπορακια. πολλά θετικά τεστ, μεγάλες χοριακες και άπειρη μπεμπεδοσκονη 🌸🌸🌸🌸

Αχ elli μου αυτό το ζάχαρο πόσο ζόρικο είναι το καταλαβαίνω είναι πολύ δύσκολο σε αυτήν την φάση της εγκυμοσύνης να μην μπορείς να τρως ότι σε ευχαριστεί.. υπομονή θα πω.. μίλησε με τον γιατρό σου και θα περιμένουμε νέα σου 

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

Έχασα το μέτρημα τον Απρίλιο! Ελπίζω να το χάσουμε και το Μάιο! 

@annie!μου... τη Δευτέρα τι ώρα έχεις αυχενική; Θα ταξιδεύω και θέλω να μπω να τσεκάρω τα νέα σου! 

Σε όλες τις υπόλοιπες... Καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες, με γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!!! 

@Elli13μου... κουράγιο καλή μου! Σκέψου μόνο πόσο προσπάθησες για αυτήν την μπεμπούλα... θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα την πάρεις αγκαλιά και θα τα ξεχάσεις όλα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

Έχασα το μέτρημα τον Απρίλιο! Ελπίζω να το χάσουμε και το Μάιο! 

@annie!μου... τη Δευτέρα τι ώρα έχεις αυχενική; Θα ταξιδεύω και θέλω να μπω να τσεκάρω τα νέα σου! 

Σε όλες τις υπόλοιπες... Καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες, με γερά μωράκια στην αγκαλιά σας!!! 

@Elli13μου... κουράγιο καλή μου! Σκέψου μόνο πόσο προσπάθησες για αυτήν την μπεμπούλα... θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα την πάρεις αγκαλιά και θα τα ξεχάσεις όλα!

Αργά αγαπημένη… 20:00…. Με συγκινείς που με σκέφτεσαι!! Πώς είστε εσείς;;; Η μπουμπου τι κάνει;;;

Δημοσίευση

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσια μου!!  όσες είμαστε στις προσπάθειες να δούμε σύντομα θετικά τεστάκια!! εγώ μετραώ τις μέρες μέχρι την περίοδο σαν τους φαντάρους.. 8/5 (δεν) περιμένω οπότε 7 και σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσια μου!!  όσες είμαστε στις προσπάθειες να δούμε σύντομα θετικά τεστάκια!! εγώ μετραώ τις μέρες μέχρι την περίοδο σαν τους φαντάρους.. 8/5 (δεν) περιμένω οπότε 7 και σήμερα. 

Κ εγώ ίσως 8 αλλά ίσως και 4 γιατί δύο μέρες Ένιωσα συμπτώματα, οπότε τώρα αργά έκανα ένα τεστακι που μετά από αυτό θα χρειαστώ οφθαλμίατρο, γιατί με τόσο φως που του έριξα, τώρα βλέπω ασπρακια 🤣🤣🤣 εγώ στο άπλετο φως έβλεπα κάτι που προφανώς φανταζόμουν 😅 ο άντρας μου όχι και χάλασε και τα δικά του τα μάτια… έχουμε μέρες…

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια! Εύχομαι ο Μάης να φέρει στην κάθε μία ότι επιθυμεί!

@marinamanoulitsa χαχα 15/5 έχω κι εγώ το 2ο ραντεβού. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και για τις 2 μας 😊 

@Elli13 κουράγιο... Κάτσε να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Εύχομαι ο Μάης να φέρει στην κάθε μία ότι επιθυμεί!

@marinamanoulitsa χαχα 15/5 έχω κι εγώ το 2ο ραντεβού. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και για τις 2 μας 😊 

@Elli13 κουράγιο... Κάτσε να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός.

Απίστευτο 🤣 συγχρονιστηκαμε κιόλας!!!μακάρι να πάνε όλα καλά και για τις 2 μας 🙏😊🩷🩷 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...