Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Και συνεχίζω την live ενημέρωση σας 😜

Είχα πόση ώρα πονακια στη μήτρα και σε κάποια φάση που ήμουν και ξαπλωμένη ένιωσα 2 σουβλιες στη μήτρα σαν να με εξυνε κάποιος. Και επειδή το έχω ξανανιώσει στο παρελθόν πιστεύω είναι 99% εμφύτευση 😅 Αφήνω μια πιθανότητα λάθους 😅

Οπότε θα κάνω τεστ και αύριο το πρωί να δω αν θα δείξει κάτι.

Μην μας σκας όμως!!! 😅😂

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Και συνεχίζω την live ενημέρωση σας 😜

Είχα πόση ώρα πονακια στη μήτρα και σε κάποια φάση που ήμουν και ξαπλωμένη ένιωσα 2 σουβλιες στη μήτρα σαν να με εξυνε κάποιος. Και επειδή το έχω ξανανιώσει στο παρελθόν πιστεύω είναι 99% εμφύτευση 😅 Αφήνω μια πιθανότητα λάθους 😅

Οπότε θα κάνω τεστ και αύριο το πρωί να δω αν θα δείξει κάτι.

Περιμένουμε το τεστ σου με αγωνία !!! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κ εγώ συνεχίζω τα συμπτώματα. Αφού χθες παρηγγειλα και τεστακια. Σήμερα τα περιμένω και ίσως αρχίσω να κάνω. Με αυτά που νιώθω είτε έχει τρελαθεί το ορμονικό μου, είτε είμαι έγκυος 😂 ποντάρω στο πρώτο…

Μακάρι να μην ειναι ορμονικό και να ήρθε μια εγκυμοσύνη 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Μακάρι να μην ειναι ορμονικό και να ήρθε μια εγκυμοσύνη 🥰

Αχ μακάρι! Σηκώνομαι να πάω μέχρι την τουαλέτα και μετά χρειάζομαι 2 λεπτά να κάτσω να ηρεμήσω από την κούραση 😂 βέβαια δεν έχω καθόλου υπνηλία…που την πρώτη φορά είχα και υπνηλία μαζί με αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχ μακάρι! Σηκώνομαι να πάω μέχρι την τουαλέτα και μετά χρειάζομαι 2 λεπτά να κάτσω να ηρεμήσω από την κούραση 😂 βέβαια δεν έχω καθόλου υπνηλία…που την πρώτη φορά είχα και υπνηλία μαζί με αυτό. 

Στο εύχομαι να έχεις όμορφα νέα να μοιραστείς!! 

Προσθέστε στα συμπτώματα και την συχνουρια παρακαλώ!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, τα φώτα σας! Έχω 1 βδομάδα καθυστέρηση, είχα καταλάβει ότι η ωορρηξία είχε γίνει πιο αργά σ αυτό τον κύκλο κ κάπου σ εκείνες τις μέρες είχα κ 1 μοναδική επαφή. Χθες το πρωί έκανα ένα τεστ κ ήταν αρνητικό, μετά από κάποιες ωρες είδα ότι το εσώρουχο είχε λερωθει με λίγο καφέ κ λέω εντάξει έρχεται η περίοδος. Την υπόλοιπη μέρα χθες δεν είχα τίποτα. Σήμερα το πρωί είχα ξανά καφέ κυρίως στο σκούπισμα κ λίγο περισσότερο από χθες. Οπότε αφού αυξάνεται η ποσότητα όλο λέω έρχεται κι έρχεται αλλά τίποτα ακόμα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι εμφύτευσης 2 βδομάδες μετά την επαφή; Αν είναι όντως, το τεστ πότε θα πρέπει να δείξει;

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου στις 2 βδομάδες μετά την επαφή είχα έντονο θετικό τεστ οπότε μου φαίνεται περίεργο αν είμαι να μην έδειξε χθες.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, τα φώτα σας! Έχω 1 βδομάδα καθυστέρηση, είχα καταλάβει ότι η ωορρηξία είχε γίνει πιο αργά σ αυτό τον κύκλο κ κάπου σ εκείνες τις μέρες είχα κ 1 μοναδική επαφή. Χθες το πρωί έκανα ένα τεστ κ ήταν αρνητικό, μετά από κάποιες ωρες είδα ότι το εσώρουχο είχε λερωθει με λίγο καφέ κ λέω εντάξει έρχεται η περίοδος. Την υπόλοιπη μέρα χθες δεν είχα τίποτα. Σήμερα το πρωί είχα ξανά καφέ κυρίως στο σκούπισμα κ λίγο περισσότερο από χθες. Οπότε αφού αυξάνεται η ποσότητα όλο λέω έρχεται κι έρχεται αλλά τίποτα ακόμα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι εμφύτευσης 2 βδομάδες μετά την επαφή; Αν είναι όντως, το τεστ πότε θα πρέπει να δείξει;

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου στις 2 βδομάδες μετά την επαφή είχα έντονο θετικό τεστ οπότε μου φαίνεται περίεργο αν είμαι να μην έδειξε χθες.

Δύσκολο να είναι εμφύτευσης μετα από 2 εβδομάδες, μάλλον κάποιο ορμονικό θα έχει επηρεάσει την περίοδο σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η afr είπε:

Κορίτσια καλημέρα, τα φώτα σας! Έχω 1 βδομάδα καθυστέρηση, είχα καταλάβει ότι η ωορρηξία είχε γίνει πιο αργά σ αυτό τον κύκλο κ κάπου σ εκείνες τις μέρες είχα κ 1 μοναδική επαφή. Χθες το πρωί έκανα ένα τεστ κ ήταν αρνητικό, μετά από κάποιες ωρες είδα ότι το εσώρουχο είχε λερωθει με λίγο καφέ κ λέω εντάξει έρχεται η περίοδος. Την υπόλοιπη μέρα χθες δεν είχα τίποτα. Σήμερα το πρωί είχα ξανά καφέ κυρίως στο σκούπισμα κ λίγο περισσότερο από χθες. Οπότε αφού αυξάνεται η ποσότητα όλο λέω έρχεται κι έρχεται αλλά τίποτα ακόμα.

Εάν έχουν περάσει 14 μέρες από την ωορρηξία πιθανόν να είναι ανωμαλία του κύκλου, ειδάλλως θα μπορούσε να είναι εμφύτευσης..

Δημοσίευση

Τώρα κατάφερα να μπω! Έκανα ένα τεστ το πρωί αλλά ήταν αρνητικό (εντάξει δεν είχα και πολλές ελπίδες). Τώρα αν κρατήθηκα θα κάνω πάλι τη Δευτέρα. Αλλιώς θα κάνω κι αύριο 😅 

Εξακολουθώ να έχω ήπιες κράμπες αλλά όχι κάτι πολύ έντονο όπως χθες. Οπότε αναμονή ακόμα 😅

@afr τα καφέ θα μπορούσαν να είναι και εμφύτευσης. Στη θέση σου θα έκανα ένα τεστ και αύριο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...