Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Ξύπνησα και εγώ πρωί πρωί να επαναλάβω το τεστακι μου αλλά στο σκούπισμα είχα λίγο ροζ, άρα έρχεται η περίοδος. Πάει και αυτός ο μήνας! Τουλάχιστον είναι σταθερή! 

Κορίτσι μου σκέψου θετικά…πρώτον είναι σταθερή, άρα λειτουργεί σωστά το σύστημα σου και δεύτερον, στις γιορτές θα είσαι καθαρή και θα τις χαρείς! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ με το καλό! Έλα σε περιμένω! Κοντα είσαι! Πρώτη εμβρυομεταφορα είναι αυτή;

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι να σε ακολουθήσω κ εγώ σε λίγες μέρες 😊 Ναι, ναι πρώτη κ ας ελπίσουμε να είναι κ τυχερή🙏 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι αύριο!!!

@Sofi1987@Katiana1987@Rena92@Nerina @Evaki- Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!! Μακάρι για την καθεμία ξεχωριστά να έχεις ότι λαχταράει φέτος🥰 Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα, έχω χαθεί λίγο γιατί τρέχω με δουλειές αλλά μπαίνω και σας διαβάζω στα γρήγορα και σίγουρα κάτι θα έχω χάσει χαχαχα..

@Naty_ και @annie! πως είστε κορίτσια μου???

@Eliza Kats συγχαρητήρια κορίτσι μου και καλούς διπλασιασμούς εύχομαι ❣️
@Sia A με το καλό και μια μεγάλη χοριακή εύχομαι ❣️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.
Η εβδομάδα μπήκε πολύ δύσκολα τελικά.. έχω θέματα με τη δουλειά.
Με μια ηλίθια υπεύθυνη που έχουμε στο τμήμα, μου έκανε ιστορίες τη Δευτέρα και μέχρι και τη δουλειά μου με απείλησε ότι θα χάσω.. το παλιόφιδο..
Οπότε δεν μπορώ να είμαι και πολύ ενεργή.. αλλά δεν πειράζει ότι μπορώ και όσο μπορώ.!
😘😘😘😘   

@Naty_ διάβασα Κοζάνη και χάρηκα... τα τέσσερα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου.!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, έχω χαθεί λίγο γιατί τρέχω με δουλειές αλλά μπαίνω και σας διαβάζω στα γρήγορα και σίγουρα κάτι θα έχω χάσει χαχαχα..

Καλά κοπέλα μου, ήσυχα… Τίποτα νεότερο. Εσύ;

Δημοσίευση

Κορίτσια sos νέα μαμά εδώ με πολλές απορίες και η κυριότερη πως να κοιμάται το μωρό πλάι ή ανάσκελα; Διάβασα στο διαδίκτυο ότι η νέα οδηγία είναι ανάσκελα για την αποφυγή του συνδρόμου εφνιδιου θανάτου, όμως απ' το μαιευτήριο έβλεπα τη μικρή ότι την είχαν στο πλάι. Δε ξέρω τι να κάνω, και με τις παλινδρομήσεις που έχει το ανάσκελα είναι επικίνδυνο. Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το θέμα θα ήθελα να μάθω για τις εμπειρίες σας.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Angie N. είπε:

Κορίτσια sos νέα μαμά εδώ με πολλές απορίες και η κυριότερη πως να κοιμάται το μωρό πλάι ή ανάσκελα; Διάβασα στο διαδίκτυο ότι η νέα οδηγία είναι ανάσκελα για την αποφυγή του συνδρόμου εφνιδιου θανάτου, όμως απ' το μαιευτήριο έβλεπα τη μικρή ότι την είχαν στο πλάι. Δε ξέρω τι να κάνω, και με τις παλινδρομήσεις που έχει το ανάσκελα είναι επικίνδυνο. Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το θέμα θα ήθελα να μάθω για τις εμπειρίες σας.

Αυτό που έχω διαβάσει κ εγώ είναι για το ανάσκελα. Εγω έτσι την έβαζα την μικρή μου και είχα βάλει το λίκνο σε ανάκληση (είχε επιλογή να σηκώνεται λίγο) και έτσι ήμουν σχετικά ήσυχη. Να σου ζήσει!! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Angie N. είπε:

Να σου ζησει η μπουμπουκα!!! Ανασκελα κοιμοντουσαν τα δικα μου, κ οταν ξςκινησαν να γυρνανε μου ειχε πει ο παιδιατρος να τα αφηνω οπως τα βολευει. Με τον παιδιατρο μιλησες; 

Δημοσίευση

@Tina23 καλα κορίτσι μου, εδώ στον αγώνα! Εκεί τι γίνεται σε τι φάση είσαι; 

@melitiniღ φοιτήτρια να φανταστώ; Καλά είναι μωρέ ήσυχα, εμένα δεν μου πολυαρέσει θα ήθελα να μένω σε ένα νησί ιδανικά! Μου τη δίνει τόσος βορράς χαχα 

Δημοσίευση

Κορίτσια υπάρχει καμία άλλη ή μόνο εγώ είμαι η παλαβή που έκανα τεστ και τώρα στις 7 βδομάδες να δω αν είναι εκεί το σπορί 😄  Λες και η νύστα μου κι η ναυτία δεν είναι σημάδια !

Έχετε κάνει ποτέ σε αυτές τις εβδομάδες ή πιο μετά; Διάβασα εντωμεταξύ για το hook effect που όσο αυξάνεται η χοριακή και φτάνει υψηλά επίπεδα, υπάρχει περίπτωση τα τεστ να δείχνουν πιο αχνή γραμμή και αν ανακατέψεις τα ούρα με το νερό τότε δείχνει κανονικά. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tina23 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια υπάρχει καμία άλλη ή μόνο εγώ είμαι η παλαβή που έκανα τεστ και τώρα στις 7 βδομάδες να δω αν είναι εκεί το σπορί 😄  Λες και η νύστα μου κι η ναυτία δεν είναι σημάδια !

Έχετε κάνει ποτέ σε αυτές τις εβδομάδες ή πιο μετά; Διάβασα εντωμεταξύ για το hook effect που όσο αυξάνεται η χοριακή και φτάνει υψηλά επίπεδα, υπάρχει περίπτωση τα τεστ να δείχνουν πιο αχνή γραμμή και αν ανακατέψεις τα ούρα με το νερό τότε δείχνει κανονικά. 

Πραγματικά είδα το μνμ σου κ γέλασα τόσο πολ΄ύ 😅 Είσαι τρελή, ΄έχετε ακούσει καρδούλα κ ακόμη κάνεις τεστ???  Κ αν βγει ελαττωματικό αρνητικό να το πιστέψεις κιόλας , εεε θα μας τρελάνεις 😵 

Τώρα πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις τεστ!!! Τζάμπα λεφτά!!! Το σπορι αυτ΄ό ήρθε για να μείνει πίστεψε το  🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🥰

Πραγματικά είδα το μνμ σου κ γέλασα τόσο πολ΄ύ 😅 Είσαι τρελή, ΄έχετε ακούσει καρδούλα κ ακόμη κάνεις τεστ???  Κ αν βγει ελαττωματικό αρνητικό να το πιστέψεις κιόλας , εεε θα μας τρελάνεις 😵 

Τώρα πέρα από την πλάκα καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις τεστ!!! Τζάμπα λεφτά!!! Το σπορι αυτ΄ό ήρθε για να μείνει πίστεψε το  🥰

Χαχαχαχ δεν αγόρασα μου περίσσεψαν από τα προηγούμενα οι ταινίες. Μιλάμε παράνοια, αααχχχ έχω καει τόσο πολύ κι ακόμα δεν το πιστεύω 😅😅

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου ; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Χαχαχαχ δεν αγόρασα μου περίσσεψαν από τα προηγούμενα οι ταινίες. Μιλάμε παράνοια, αααχχχ έχω καει τόσο πολύ κι ακόμα δεν το πιστεύω 😅😅

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου ; 

Ελπίζω να σου τελειώσουν γρήγορα γτ σε βλέπω να πηγαίνεις να γεννήσεις κ λες στον γιατρό μα έκανα τεστ κ δεν είναι τόσο σκούρη η γραμμή 🙃 😅 Ναι κορίτσι μου είναι λογικό με τόσα που έχεις περάσει αλλά όλα πάνε κ θα πάνε καλά 🥰 Πότε θα ξαναπάς για υπέρηχο?

Εγώ καλά δεν νιώθω τπτ κ προσπαθώ να μην αγχωθώ κ να είμαι χαλαρή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ελπίζω να σου τελειώσουν γρήγορα γτ σε βλέπω να πηγαίνεις να γεννήσεις κ λες στον γιατρό μα έκανα τεστ κ δεν είναι τόσο σκούρη η γραμμή 🙃 😅 Ναι κορίτσι μου είναι λογικό με τόσα που έχεις περάσει αλλά όλα πάνε κ θα πάνε καλά 🥰 Πότε θα ξαναπάς για υπέρηχο?

Εγώ καλά δεν νιώθω τπτ κ προσπαθώ να μην αγχωθώ κ να είμαι χαλαρή!!!

😆😆  Από βδομάδα έχω, θα ενημερώσω! 

Ωραία έτσι χαλάρωσε τώρα γιατί σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα συμπτώματα 😅 💕 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

😆😆  Από βδομάδα έχω, θα ενημερώσω! 

Ωραία έτσι χαλάρωσε τώρα γιατί σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα συμπτώματα 😅 💕 🙏🏼

Τέλεια θα περιμένουμε νέα σου!!!! Θετικές σκέψεις κ όλα θα πάνε σούπερ 😊

Χαχαχα μακάρι ,μακάρι!!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ φοιτήτρια να φανταστώ; Καλά είναι μωρέ ήσυχα, εμένα δεν μου πολυαρέσει θα ήθελα να μένω σε ένα νησί ιδανικά! Μου τη δίνει τόσος βορράς χαχα 

Εεεε ναι! φοιτήτρια, τι άλλο..!!! ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Διοίκησης και Οικονομίας, τμήμα Λογιστικής!
Υπέροχη πόλη στα δικά μου μάτια, και υπέροχα φοιτητικά χρόνια..! Έχω κρατήσει ακόμη φίλους ντόπιους από εκεί. Χόρευα στους "Μακεδνούς"...
Γιατί μωρέ, μια χαρά είναι η Κοζανούλα.. και κοντά στα πάντα.. και από Βορρά και από Νότο.. αλίμονο σε μας εδώ πάνω που είμαστε τέρμα Θεού, αρχές Αλλάχ! 
Όσο για τα τεστ του τρελού, τα ίδια έκανα κι εγώ.. 🤣
Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έβλεπα θετικό τεστ και έκανα δυο τρία ενώ είχα δει το σπόρι και την καρδούλα του! 😉 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ κρατιέμαι με νύχια κ με δόντια να μην πάρω🤣🤣🤣 Πολύ φίλη μου όμως!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Να σου ζησει η μπουμπουκα!!! Ανασκελα κοιμοντουσαν τα δικα μου, κ οταν ξςκινησαν να γυρνανε μου ειχε πει ο παιδιατρος να τα αφηνω οπως τα βολευει. Με τον παιδιατρο μιλησες; 

Ευχαριστώ πολύ!! Ναι μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ανάσκελα με πλάι το κεφαλάκι της. Φοβάμαι όμως για την παλινδρόμηση που κάνει. Είμαι όλη την ώρα από πάνω της να την ελέγχω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Βάλε φώτο 😂🧐

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλέ μίλησε κανείς για παράνοια;; Εδώ εμένα θα ρωτάτε. Το hook effect είναι αληθινό, το έχω τεσταρει και αυτό σε μεγάλη εβδομάδα 🫣🫣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Χαχα ναι είσαι τρελή. Έλα πες την αλήθεια, απλά γουστάρεις που βλέπεις θετικό 😜

Επίσης δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά αν φύγει το σπορι δεν θα το μάθεις από τα τεστ😅 

Αν είναι να λήξουν σύντομα καντα να τα χαρείς 😜

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Angie N. είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Ναι μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ανάσκελα με πλάι το κεφαλάκι της. Φοβάμαι όμως για την παλινδρόμηση που κάνει. Είμαι όλη την ώρα από πάνω της να την ελέγχω..

Χαχα να σου ζήσει γλυκιά μανούλα! Το έχω ακούσει από πολλές μαμάδες αυτό 😅 Εγώ για έναν περίεργο λόγο ήμουν yolo σε αυτό το θέμα. Καταρχάς να ξέρεις ότι γουλιες κάνουν ΟΛΑ τα μωρά και είναι το νορμάλ και όχι δεν θα χάσει βάρος από αυτό (το έχω ακούσει από πολλές που το έχουν άγχος). Τώρα η παλινδρόμηση είναι μεγάλο κεφάλαιο και συνοδεύεται και με άλλα συμπτώματα κατά τη σίτιση. 

Βάζε την ανάσκελα όπως είναι οι γενικές οδηγίες εκτός και αν γυρνάει μόνη της στο πλάι (το έχω δει αυτό σε βρέφος!) , οπότε αστην έτσι, αλλά προσεχε μην γυρίσει μπρούμυτα. Μην αγχώνεσαι γυρίζουν το κεφάλι όταν θέλουν να κάνουν γουλια και όλα καλά 😊

Δημοσίευση

@Elli13 χαχαχα εντάξει ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Εμένα ένα μου περίσσεψε, λέω να το αφήσω στην ησυχία του γιατί άμα κάνω και βγει αχνό θα φρικάρω!

@Eliza Kats απαπαπ ούτε να το σκέφτομαι, αλλά δίκιο έχεις!! Πώς είσαι εσύ κορίτσι; Αύριο ξανά χοριακή;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πουλί μου εδώ εγώ το παλαβω 5μηνων έκανα χχααψα γτ ήθελα να έχω ένα ψηφιακό και να το έχω σε βίντεο 😂😂😂😂 και κορυφή είχα και άγχος. Επίσης ΝΑΙ είναι αλήθεια όταν είναι το πικ της χοριακης δεν δείχνει τόσο θετικό 

Δημοσίευση

Την τρέλα την είχαμε ανέκαθεν η το ιστορικό της καθεμιας μας μας  έχει αποτρελανει?

@naty γενικά όλα καλά με την αγωγή?παλεύεται?

Γιατί όταν με το καλό μείνω θα τα παίρνω όλα κι εγώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια κορίτσι μου, υγεία σε εσενα και την όμορφη οικογένεια σου, όλα καλά να κυλήσουν από εδώ και μπρος στη ζωή σας. 
    • Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι ανοίγω τέτοιο θέμα... Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω καλά καλά ότι ούσα υπογονιμη τόσα χρόνια βρέθηκα τελικά να είμαι μητέρα δύο αγοριών 💙💙  Αποφάσισα να μοιραστώ την εμπειρία του vbac τοκετού μου μήπως κάποια κοπέλα βοηθηθεί.  Τον Ιούλιο του 2023 γέννησα με καισαρική τον πρώτο μου γιο και ακριβώς ένα χρόνο μετά Ιούλιο του 2024 έμεινα έγκυος στον δεύτερο γιο μου εντελώς απρόσμενα!  Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη μου σκεφτόμουν πόσο πολύ θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού και ότι θα ήθελα να γυρίσω σπίτι γερή, να μπορώ να πάρω αγκαλιά και το μεγάλο μου παιδάκι χωρίς να έχω ράμματα, με λίγα λόγια δε περνούσε από το μυαλό μου μια δεύτερη καισαρική αν και η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πολύ τους πόνους γιατί λόγω της αιμορροφιλιας μου δε μπορώ να κάνω επισκληριδειο αναισθησία.  Το επόμενο βήμα λοιπόν ήταν να βρω την ομάδα που θα υποστήριζε αυτό το θέλω μου, μαία και γιατρό που να ασχολούνται όντως με vbac τοκετούς. Βρήκα ανεξάρτητη μαία και στη πορεία γιατρό που κατά τύχη συνεργαζόταν έτσι κι αλλιώς με αυτή τη μαία. Έκλεισα ραντεβού και αφού μου ταίριαξαν αποφάσισα να συνεχίσω με αυτό το team.  Έκανα μαθήματα με την μαία μου για τον τοκετό, τις αναπνοές, μεθόδους ανακούφισης από τις συσπάσεις, ασκήσεις εμπέδωσης, στάδια τοκετού κτλ για να είμαι έτοιμη για τη μεγάλη μέρα και στο τελευταίο μάθημα φτιάξαμε μαζί το πλάνο τοκετού όπου εκεί συμπλήρωσα τι θέλω και τι όχι από τον τοκετό μου.  Από το βράδυ της Κυριακής 06/04 ξεκίνησαν οι πρώτες συσπάσεις οι οποίες δυστυχώς δεν συγχρονιζοντουσαν, πρωί βράδυ, όλη μέρα και όλη νύχτα είχα συσπάσεις για 5 μέρες συνεχόμενα. Το τραχηλικό πώμα έφυγε στις 09/4 αλλά τίποτα, συνεχιζόταν το ίδιο μοτίβο. Την Παρασκευή 11/04 ξημερώματα πήρα τηλ τη μαία μου γιατί πλέον οι συσπάσεις ήταν συντονισμένες και δύσκολες... Ήρθε από το σπίτι, μου έβαλε tense στη μέση να με ανακουφίσει λίγο από τον πόνο στη μέση που ένιωθα και είδε πως είχα διαστολή 5.  Φύγαμε μαζί για το μαιευτήριο και μαζί κάναμε την εισαγωγή.  Μπήκαμε στο δωμάτιο 17 του Ιασώ που επιτρέπει τον τοκετό μέσα σε νερό γιατί έχει την ειδική μπανιέρα. Η μαία φρόντισε τον χώρο να έχει χαμηλό φωτισμό, στόλισε με λαμπάκια τους τοίχους, έβαλε χαλαρωτική μουσική, άρωμα βανίλιας και σε κάθε κύμα ήταν μαζί μου μαζί με τον άντρα μου. Κάναμε μαζί τις ανάσες, μου έκαναν μασάζ, μου κρατούσαν το χέρι σε κάθε νέο κυμα συσπάσεων. Όταν έφτασα διαστολή 8 βυθίστηκα στο ζεστό νερό της μπανιέρας, το σώμα μου χαλάρωσε και μέσα σε λιγότερο από μία ώρα πλέον έφτασε στη διαστολή 10! Ένιωσα την ανάγκη να σπρώξω και ξεκίνησαν οι εξωθησεις, ο γιατρός, η μαία και ο άντρας μου με ενθάρρυναν σε κάθε νέο κύμα και μου υπενθύμιζαν πόσο κοντά στο μωρό μου είμαι. Όταν έβαλα το χέρι μου και έπιασα τα μαλλάκια του πεισμωσα και έσπρωξα με όλη μου τη δύναμη.... Ένα μικρό αγοράκι με μαύρα μαλλάκια βρέθηκε πάνω μου ❤️ ήταν το αγοράκι μου...  Αν έχεις κάνει καισαρική και θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία στο σώμα σου να ζήσει τον φυσιολογικό τοκετό τότε πίστεψε το ότι μπορείς! Ψάξε τη σωστή ομάδα που θα σε υποστηρίξει και προχώρα!  Ελπίζω η εμπειρία μου να δώσει ελπίδα στα κορίτσια που θέλουν έναν vbac τοκετό ☺️
    • @Sofia0294 στο 2 ωρο ήμουν αρκετά κάτω από το όριο,στην μια ώρα είχα 0,08 πάνω από το όριο…με αποτέλεσμα να μπω σε αυστηρή διατροφή γιατί με το παραμικρό ανέβαιναν οι μετρήσεις ….αλλά τότε μπορούσα να τρώω ότι έπρεπε στην ώρα που έπρεπε…τώρα δεν θα την παλέψω με ένα νήπιο όλη μέρα κ να έχω πρόγραμμα ….. ας σκέφτομαι θετικά πως θα βγουν καλά τα αποτελέσματα….
    • Πονάω σε σημείο που θα έπαιρνα ένα παυσίπονο να με χαλαρώσει.    Κάπου είχα διαβάσει πως χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι και σε συνδυασμό και το μωρό που μεγαλώνει και παίρνει θέση υπάρχει αυτός ο πόνος χαμηλά αλλά και στην μέση.  Εμένα σήμερα η κοιλιά μου μια είναι πάνω μια κάτω,με είδε πάλι μια γιαγιά μου λέει κοντεύεις λίγο έμεινε έχει κατέβει πολύ η κοιλιά σου. Αλλά γενικά και στις 2 εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν ποτέ ψηλά.
    • @ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις. Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...