Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τα δικά μου τα νέα, μόλις γύρισα από τον γιατρό 😊 6+5 σήμερα και είδαμε και μωράκι και καρδούλα 😊 Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι. Ποπό δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα... 

τέλεια κοπέλα μου τι όμορφα… μεγαλώνει το μπεμπάκι.. απο συμπτώματα πως εισαι.; 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

τέλεια κοπέλα μου τι όμορφα… μεγαλώνει το μπεμπάκι.. απο συμπτώματα πως εισαι.; 

Ε έχουν αρχίσει λίγο ζαλάδες και ανακατωσουρα αλλά σε καλό βαθμό μέχρι στιγμής. Δεν με δυσκολεύουν.

Το πρόβλημα μου είναι τώρα πως δεν θα πάρω κιλά και αν γίνεται να χάσω κι όλας γιατί έχω και 2 βαφτίσεις τέλος του άλλου μήνα 😅 Θέλω να μπω στα ρούχα και να μην φαίνομαι πολύ έγκυος 😅 

Βέβαια το στήθος μπόμπα! Δεν μπορώ να κλείσω τα χέρια μου 🤣🤣🤣🤣  Δεν θυμάμαι καθόλου αν ήταν έτσι και στην πρώτη εγκυμοσύνη τόσο νωρίς!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια σήμερα θα τρελαθώ! 
Γεια σε όλες αρχικά🩷

3 μηνες τώρα κάνω τεστ ωορρηξίας, πάντοτε με τα πρώτα πρωινά ούρα!

Δεν βρίσκω γενικά ωορρηξία, με αποκορύφωμα τον τωρινό κύκλο που δείχνει ένα χάος… @Elk μου άνοιξες τα μάτια τώρα με το ότι δεν πρέπει να το κάνουμε πρωί…

Ρώτησα μόλις και το ChatGPT, έχω εθιστεί τον ρωτάω μέχρι και τι να μαγειρέψω… Και προφανώς λέει να μην κάνουμε το τεστ με τα πρώτα πρωινά… Εγώ συνήθως 6.30 με 7.00 το πρωί! Λέτε γι αυτό να είναι τόσο άκυρες οι μετρήσεις; Παίζει τόσο σημαντικό ρόλο;

IMG_0958.jpeg

IMG_0957.jpeg

Μπορείς να χρησιμοποιησεις και τα τεστ με την φατσούλα να συγκρινεις και να δεις ποια ταιριαζουν καλύτερα σε σένα

IMG_7294.png

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@anna_30 τι κάνεις;;;;μην μας αφήνεις σε αγωνία!!!ξανά έκανες τεστακι;;;;;;;;;;;; 🤔 Έχεις ακόμα καθυστέρηση;

Προχθές απόγευμα είχα φρικτό πόνο για μια ώρα και μετά είχα αιμορραγία..χθες έκανα ένα τεστ και βγαίνει πάλι άχνη..να είναι ελαττωματική η παρτίδα; Ίσως δεν ξαναπάρω hometest.. προχωράμε!

Δημοσίευση

Και έγινε αυτό που φοβόμουν περισσότερο από την πρώτη μου κιόλας εγκυμοσύνη.. η καμπύλη σακχάρου δεν είναι καλή... Αχ βρε κορίτσια δεν αντέχω να κάνω διατροφή στην παρούσα φάση, αλήθεια.. Κάνω μια ζωή διατροφή και γυμναστική και στην εγκυμοσύνη είναι η μόνη περίοδος που απολαμβάνω τα γλυκάκια μου... 😮‍💨😮‍💨 Έχω συνεχώς λιγούρες, μόνο στην ιδέα ότι θα περιοριστω τόσο πολύ για τους επόμενους τρεις μήνες με πιάνει θλίψη ..

Τελοσπαντων, θα μου πείτε, το σημαντικό είναι να είναι καλά η μπέμπα..

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Και έγινε αυτό που φοβόμουν περισσότερο από την πρώτη μου κιόλας εγκυμοσύνη.. η καμπύλη σακχάρου δεν είναι καλή... Αχ βρε κορίτσια δεν αντέχω να κάνω διατροφή στην παρούσα φάση, αλήθεια.. Κάνω μια ζωή διατροφή και γυμναστική και στην εγκυμοσύνη είναι η μόνη περίοδος που απολαμβάνω τα γλυκάκια μου... 😮‍💨😮‍💨 Έχω συνεχώς λιγούρες, μόνο στην ιδέα ότι θα περιοριστω τόσο πολύ για τους επόμενους τρεις μήνες με πιάνει θλίψη ..

Τελοσπαντων, θα μου πείτε, το σημαντικό είναι να είναι καλά η μπέμπα..

Αχ κρίμα ρε γμτ... Τι σου είπε ο γιατρός; Ρυθμίζεται με διατροφή; Είχες και στην πρώτη κακή καμπύλη ζαχάρου;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Προχθές απόγευμα είχα φρικτό πόνο για μια ώρα και μετά είχα αιμορραγία..χθες έκανα ένα τεστ και βγαίνει πάλι άχνη..να είναι ελαττωματική η παρτίδα; Ίσως δεν ξαναπάρω hometest.. προχωράμε!

Εγώ λέω να πάρεις ένα τεστ από το φαρμακείο...για να βγαίνει αχνή γραμμή ανιχνεύει εγκυμοσύνη!!!μήπως πρέπει να πάρεις αγωγή αν είσαι έγκυος!!!!έχεις κανονικό αίμα περιόδου;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τέλεια πάει το σπορακι 👏👏👏 Τι σου είπε ο γιατρός; Θα ξανακάνεις;

Όχι μόνο μου έκλεισε ραντεβού στις 15/5 !!!είπε λογικά θα ακούσουμε και καρδούλα τότε! 🙏❣️ Μακάρι 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κρίμα ρε γμτ... Τι σου είπε ο γιατρός; Ρυθμίζεται με διατροφή; Είχες και στην πρώτη κακή καμπύλη ζαχάρου;

Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Έλα μωρέ η γλυκούλα! Στέλνουμε θετική ενέργεια για γιο τότε! Μην απογοητευτεί το παιδί 🤣 

Τώρα κορίτσια για αυτά που λέτε που είναι έγκυος οι γύρω σας και τις αποφεύγετε. Κακώς! Κάπου διάβασα ότι υπάρχει το effect του συγχρονισμού εγκυμοσύνης! Πως όταν κάποιες κοπέλες κάνουν πολύ παρέα και συγχρονίζεται η περίοδος τους? Ε έτσι με την εγκυμοσύνη! Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά η κολλητή μου που προσπαθούσε 1 χρόνο περισσότερο από μένα και με κακό σπέρμα, έμεινε έγκυος τελικά λίγους μήνες μετά από μένα και δεν το περίμενε κι όλας γιατί θεωρούσε ότι δεν πέτυχε την ωορρηξία. Τώρα να δουλεψε το effect? Θα μάθουμε αν μείνει κι αυτή έγκυος τώρα κοντά 🤣🤣🤣

Επίσης στη δουλειά είμαι η 3η στην ομάδα που έμεινε έγκυος 😅 ( θα τραβάει τα μαλλιά του ο υπεύθυνος 🤣) Οπότε στενή επαφή με τις εγκύους κορίτσια!

Το επιβεβαιώνω, αφού έσκασα που έμειναν όλες γύρω μου έγκυες,με παρέσυρε η τελευταία κι ακολούθησα😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ελα ρε ήταν εκεί ο γλυκουλης τοσες ωρες? Αστα κ γω στο 2ο εκλαιγα στην κλινική με τις ώρες για τη μεγαλη μου. Ηταβ κ μόλις 21 μηνων μωράκι. Αστα να πανε. Καλη αναρρωση κοπέλα μου! Να κοιμασαι καθιστή. Αμα σε βολευει κ στον καναπε. Θα σε βοηθησει πολυ περισσότερο απο τ τερμα ξαπλα. Μια βδομάδα υπομονή κ δ θα πονάς καθολου αρκει αυτές τις μέρες να μη ζορίζεσαι.  @Kateriniooεμεις μείναμε χαχα και η @Sotiria_94 που λογικα ειναι η επόμενη. Εγω απο χθες τ βραδυ κ όλη μερα εχω ενα πολύ περίεργο πονο στα ισχυα. Αλλα την παλεύω. Θέλω να πάρει άλλες 15 μέρες. Τωρα π θα υελειωσω με τιε δουλειές μ να ξεκουραστω καπως.  
    • Αχ κορίτσια πεθαίνω κάνω δύο βήματα και δεν μπορώ να πάρω ανάσα λες και είμαι στον ένατο τι γίνεται σε αυτήν την εγκυμοσύνη θα πεθάνω από τώρα;😭😭😭😭
    • Για το βάρος θα μπορούσες να ενοικιάσεις μια ζυγαριά να σε ηρεμεί. Παρόλα αυτά δεν είναι απαραίτητη. Αν βλέπεις ότι το μωρό βρέχει κ λερώνει πάνες μέσα στη μέρα όσο πρέπει για την ηλικία του, είστε μια χαρά. Εμένα που όντως δεν έτρωγε καλά από το στήθος γιατί είχε συνηθίσει το μπουκάλι,  είδα κατευθείαν αλλαγή στις ημερήσιες πάνες κ το κατάλαβα. 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Αποκλείεται από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα να μην είχε φανεί αν ήσουν έγκυος. Επειδή όμως φαίνεται να αντιμετωπίζεις κάποια ανωμαλία στον κύκλο σου που δε φαίνεται να φτιάχνει από μόνη της, πρέπει να επισκεφτείς έναν γυναικολόγο. Να κάνεις εξετάσεις κ να σου πει τη γνώμη του.  Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
    • Κορίτσι μου μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη και να είσαι λιγότερων εβδομάδων απ ότι υπολογίζεις με βάση την περίοδο. Είναι καλό το ότι είδατε κάποια στοιχεία. Πες μας αν θέλεις τα νέα σου,  ξαναπηγες στον γιατρό?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...