Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Για την ώρα δεν έχει ζοριστεί με τα δοντάκια της εντάξει είναι και το πρώτο βέβαια θα δείξει πώς θα πάνε..

με τις ιώσεις όμως έχει μεγάλη ταλαιπωρία 

Και έχω 12 μέρες που συνήλθα από ίωση με ταλαιπώρησε πόσες μέρες μέχρι να μπορέσω να γίνω καλά 

μακάρι να ανοίξει ο καιρός να ηρεμήσουμε κάπως 

Αυτό το πράγμα με τις ιώσεις φετος το κάτι αλλο…! Χαμός…

έκανα αλλο ενα τεστάκι σήμερα η γραμμη ειναι ακομα πιο αχνη σημερα

IMG_7273.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αυτό το πράγμα με τις ιώσεις φετος το κάτι αλλο…! Χαμός…

έκανα αλλο ενα τεστάκι σήμερα η γραμμη ειναι ακομα πιο αχνη σημερα

IMG_7273.jpeg

Άρα έγινε η ωορρηξία σου με βάση τα τεστ εύχομαι καλά αποτελέσματα τώρα 😊

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε.;

εγώ πήγα σήμερα στον καινούριο γιατρό παρα την μεγάλη αναμονή το ραντεβού μας έγινε όλα πολύ καλά και μου είπε πως δεν έχω ΣΠΩ ούτε ο υπέρηχος δείχνει τετοια εικόνα ούτε οι κύκλοι μου.. τι να πω πραγματικά…! Πολύ επεξηγηματικός απο την αρχη μεχρι το τέλος και μαζι μου και με τον συντροφο μου μας εξηγουσε το καθετι..

μου επιβεβαιωσε πως εγινε ωορηξία απο την αριστερη ωοθηκη και απο την δεξιά έχω ενα ωοθηλάκιο 10 εκατοστά.. πάμε για διπλή ωορηξία μαλλον μου ειπε εγω δεν ηξερα καν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

θα προγραμματισουμε και σαλπιγγογραφεια στον επομενο κυκλο το σπερμοδιαγραμμα το ειδε μας ειπε ολα πολυ καλα και οι εξετασεις μας.. μενει μονο η σαλπιγγογραφια για να πουμε οτι εχουμε ενα πληρη φακελο..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

εγώ πήγα σήμερα στον καινούριο γιατρό παρα την μεγάλη αναμονή το ραντεβού μας έγινε όλα πολύ καλά και μου είπε πως δεν έχω ΣΠΩ ούτε ο υπέρηχος δείχνει τετοια εικόνα ούτε οι κύκλοι μου.. τι να πω πραγματικά…! Πολύ επεξηγηματικός απο την αρχη μεχρι το τέλος και μαζι μου και με τον συντροφο μου μας εξηγουσε το καθετι..

μου επιβεβαιωσε πως εγινε ωορηξία απο την αριστερη ωοθηκη και απο την δεξιά έχω ενα ωοθηλάκιο 10 εκατοστά.. πάμε για διπλή ωορηξία μαλλον μου ειπε εγω δεν ηξερα καν οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

θα προγραμματισουμε και σαλπιγγογραφεια στον επομενο κυκλο το σπερμοδιαγραμμα το ειδε μας ειπε ολα πολυ καλα και οι εξετασεις μας.. μενει μονο η σαλπιγγογραφια για να πουμε οτι εχουμε ενα πληρη φακελο..

Ωραία κορίτσι μου θετικά τα νέα δηλαδή! Και πως εξηγεί τους ακανόνιστους κύκλους; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Ωραία κορίτσι μου θετικά τα νέα δηλαδή! Και πως εξηγεί τους ακανόνιστους κύκλους; 

Μου είπε πως έχω κάθε μήνα περίοδο ο οποίος κατα μέσο ορο κυμαίνεται απο 28 - 35 ημέρες..

Στο ΣΠΩ υπαρχουν μου ειπε στις περισσοτερες περιπτωσεις πολυ μεγαλοι κύκλοι και μήνες κενοί οπου δεν υπαρχει εμμηνος ρυση.

εχω απλα μια εικονα πολυ ηπιας μορφης..! 

τι να πω κι εγω δεν ξερω εχω δεν εχω ο καθε γιατρος εχει τις δικες του γνωσεις τωρα τι ισχυει θα δειξει μελλοντικα..

τα inofert μου ειπε να τα σταματήσω γιατι ενω ηταν στρωμενοι οι κυκλοι μου τωρα εχουν γινει μεγαλυτεροι και μ ειπε να ξεκινησω κατι βιταμινες pregnacare conception 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μου είπε πως έχω κάθε μήνα περίοδο ο οποίος κατα μέσο ορο κυμαίνεται απο 28 - 35 ημέρες..

Στο ΣΠΩ υπαρχουν μου ειπε στις περισσοτερες περιπτωσεις πολυ μεγαλοι κύκλοι και μήνες κενοί οπου δεν υπαρχει εμμηνος ρυση.

τι να πω κι εγω δεν ξερω εχω δεν εχω ο καθε γιατρος εχει τις δικες του γνωσεις τωρα τι ισχυει θα δειξει μελλοντικα..

τα inofert μου ειπε να τα σταματήσω γιατι ενω ηταν στρωμενοι οι κυκλοι μου τωρα εχουν γινει μεγαλυτεροι και μ ειπε να ξεκινησω κατι βιταμινες pregnacare conception 

Μπράβο χαίρομαι για τα νέα σου!! Ελπίζω να έχεις θετικά νέα σύντομα, προσπάθησε να το πιστέψεις και θα έρθει το θαυματάκι σου !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

αρκετά θετικά τα νέα σου! καντε και την σαλπιγγογραφία και εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα... συνήθως λένε μετά την σαλπιγγογραφία μένεις πιο εύκολα έγκυος! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλησπέρα, τις pregnacare conception τις έπαιρνα εγώ,με είχα βοηθήσει στην σύλληψη στις προηγούμενες εγκυμοσύνες. Στους 2 μήνες περίπου που τις έπαιρνα εμένα έγκυος. Μπορεί να μην οφειλόταν στις βιταμίνες αλλά νομίζω πως είναι από τις καλύτερες για ενίσχυση του οργανισμού μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Στο τμήμα καθεξιν αποβολών του Έλενα έμαθα κάτι πολύ σημαντικό όσον αφορά το ΣΠΩ.. Οτι ο μόνος γιατρός υπεύθυνος για να πει αν έχουμε ή όχι, είναι ο ενδοκρινολόγος και όχι ο γυναικολόγος. Γιατί και εμένα 3 διαφορετικοι γυναικολόγοι μου έλεγαν 3 διαφορετικές γνώμες..

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό πολύ ευχάριστα τα νέα σου, θα συμφωνήσω όμως με την @Elli13. Εφόσον κ αν έχεις ΣΠΩ στο επιβεβαιώνει ενδοκρινολόγος βάσει ορμονολογικων εξετάσεων. Κ μένα μου έλεγε παλαιότερα ο γυναικολόγος μου έχει ΣΠΩ με απόλυτα φυσιολογικό ορμονικό προφίλ πάντα… Όταν μπήκαμε στη δοαδοκασια εξωσωματικής μας το επιβεβαίωσε κ ο εξωσωματικός κ ενδοκρινολόγος πως δεν είναι ΣΠΩ.. Τις βιταμίνες αυτές τις έχω πάρει κ γω κ είναι οικονομικές. Καλό κάνουν κακό δεν κάνουν!! Πάντως η δική μου εμπειρία σχετικά με βιταμίνες κ εγώ πήρα διάφορες στις φάσεις που προσπαθούσαμε κ δεν πιάναμε κ ο σύζυγος (μετράω πάνω από 1000€ συνολικά σε αυτά που έχουμε δώσει για βιταμίνες) κ εν τέλη πιάσαμε φυσιολογικά σε περίοδο που δεν παίρναμε τίποτα🤣🤣🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Μια χαρά τα νέα σας !!! Ναι μπορείς να κάνεις διπλή ωορρηξια σε έναν κύκλο δεν είναι απίθανο συμβαίνει 

άρα εάν έγινε πολύ πιθανό τα τεστ σου να έδειξαν σωστά την ωορρηξία σου 😊

Του είπες για το αιματακι που είχες ;  

εγώ από όσες βιταμίνες έχω δοκιμάσει inofert  φακελάκι αυτές της pregnacare και το inofert plus το χάπι εμένα πιο πολύ μου ταίριαξαν το inofert χάπι έμεινα ευχαριστημένη απο αυτό αλλά λογικά έχει να κάνει και με το κάθε οργανισμό 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλεια τα νέα 😊 Κι εμένα οι κύκλοι μου κυμαίνονται πάντα 28-32 μέρες (μπορεί να κάνω και 36 μέρες) αλλά κανείς δεν μου έχει πει ότι έχω ΣΠΩ και ευτυχώς έχω συλλάβει μια χαρά 😊 

Εγώ λέω εκμεταλλευσου τη διπλή ωορρηξία 😉 Και γενικά οι συχνές επαφές βοηθάνε φουλ 😊 Και όταν κάνεις και την σαλπιγγογραφια θα ξέρεις κι εκεί αν είσαι οκ.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Ξεκινάει πολύ καλά η μέρα μου με την μικρή να κοιμάται ακόμα 🤞 Κι έτσι έχω λίγο χρόνο να χουζουρεψω στο κρεβάτι με το κινητό 🤣 

@marinamanoulitsa περιμένω το τεστ σου κυρία μου! Σεβασου την κατάσταση μου και τράβα κατουρα ένα! 

Εγώ κορίτσια ενώ ημερολογιακά αλλάζω εβδομάδα κάθε Τρίτη/Τετάρτη, έχω υπολογίσει βάση της ωορρηξίας ότι αλλάζω κάθε Παρασκευή. Άρα χθες μπήκα αισίως στην 7η εβδομάδα και είχα το απόγευμα λίγες ζαλάδες και ανακατωσουρα. Την ίδια ακριβώς μέρα είχαν ξεκινήσει και τα συμπτώματα στην κόρη μου 😅 Λέτε να είναι κορίτσι κι αυτό; 🤣🤣🤣

Τετάρτη έχω γιατρό 😊 Άντε να περάσουν γρήγορα οι μέρες 😊

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Σοφία21 με εχεις προβληματισει πολυ… Κι εμενα ο κυκλος αυξηθηκε μετα τη ληψη Ινοσιτολης… Αλλο σκευασμα έπαιρνα, οχι Inofert ωστοσο η ιδια ειναι η δραστική ουσια!

Ποσο καιρο προσπαθείτε;

Πολύ θετικα βλεπω τα νεα! Η εικονα των ωοθηκων δηλαδη δεν ηταν πολυκυστική;

Μου φαινεται αδιανόητο ο ενας γιατρος να βγαζει διαγνωση Α και ο αλλος να σου λεει δεν ειναι Α, ειναι Β…

Χανουμε χρονο, στεναχωριομαστε, μπερδευομαστε… Λυπαμαι.

Σου ευχομαι τα καλυτερα αγαπη μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα με τη σαλπιγγογραφια!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ξεκινάει πολύ καλά η μέρα μου με την μικρή να κοιμάται ακόμα 🤞 Κι έτσι έχω λίγο χρόνο να χουζουρεψω στο κρεβάτι με το κινητό 🤣 

@marinamanoulitsa περιμένω το τεστ σου κυρία μου! Σεβασου την κατάσταση μου και τράβα κατουρα ένα! 

Εγώ κορίτσια ενώ ημερολογιακά αλλάζω εβδομάδα κάθε Τρίτη/Τετάρτη, έχω υπολογίσει βάση της ωορρηξίας ότι αλλάζω κάθε Παρασκευή. Άρα χθες μπήκα αισίως στην 7η εβδομάδα και είχα το απόγευμα λίγες ζαλάδες και ανακατωσουρα. Την ίδια ακριβώς μέρα είχαν ξεκινήσει και τα συμπτώματα στην κόρη μου 😅 Λέτε να είναι κορίτσι κι αυτό; 🤣🤣🤣

Ωχ άρχισαν οι ζαλάδες ;; Σε πιάνουν και εμετοί ;; 
Με το καλό να πας γιατρό να δείτε το σποράκι σας !

Έχεις κανένα προαίσθημα για το φύλο;  😂

Δημοσίευση

Πόσο ζηλεύω δεν ξέρεις .. εμένα ξυπνάει από τις 7 να απλωσουμε τραχανά 😂😂😂

Είχα κ γω υπέρηχο την Πέμπτη. Όλα μια χαρά 26 εβδομάδων σήμερα και η μικρή είναι άκρως κινητική 🩷🩷 Τη Δευτέρα πρέπει να πάω για καμπύλη σακχάρου και δεν έχω κάτι χειρότερο.. Μην αναφερθώ στα γλυκά που τρώω κάθε βράδυ μόλις πέσει για ύπνο η μικρή 🫣🫣

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Είχα κ γω υπέρηχο την Πέμπτη. Όλα μια χαρά 26 εβδομάδων σήμερα και η μικρή είναι άκρως κινητική 🩷🩷 Τη Δευτέρα πρέπει να πάω για καμπύλη σακχάρου και δεν έχω κάτι χειρότερο.. Μην αναφερθώ στα γλυκά που τρώω κάθε βράδυ μόλις πέσει για ύπνο η μικρή 🫣🫣

Έφτασες στην καμπύλη;; Μα πως περνάει έτσι ο καιρός.. μπράβο ! 
Ωχ και εγω δεν την μπορώ καθόλου αυτήν την εξέταση καλή υπομονή και καλά αποτελέσματα να έχεις ! 
εμένα το μωρό σηκώνεται νωρίς 7-7:30

τώρα επειδή είναι άρρωστη αργεί λίγο να ξυπνήσει αλλιώς και εγώ από της 7 είμαι στο πόδι μέχρι να ετοιμάσω και την μεγάλη για το σχολείο 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...έφτασες 26η εβδομάδα;; Πώ πω πως κερνάει ο καιρός... Και η @Maria98 μας γεννάει!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου!!!!πάνω που πήγα να ανεβάσω το σημερινό μου τεστ 😊 IMG_20250426_111751.thumb.jpg.6a7ac9c33e862cb9058bcdf4942711d7.jpg

Δευτέρα χοριακή ❣️

Δημοσίευση

@Elli13 @annie! @Elk @Eliza Kats @Nerina @Naty_

Καλημέρα κορίτσια μου η αληθεια ειναι πως για ΣΠΩ γνωρίζει ένας ενδοκρινολογος οπως ειπατε κι εσεις κι εχω ακουσει κι εγω απλως ο γυναικολογος με τον υπερηχο εχει εικονα τι να σας πω κι εγω.. γενικα περα απο ακανονιστους κυκλους λιγο πανω λιγο κατω και κυστουλες στις ωοθηκες δεν εχω κατι αλλο οποτε απ οτι καταλαβα οσως και να εχω απλα οπως μ ειχε πει η ενδοκρινολογος εχω μια πιλυ ηπια μορφη..

νομιζω πως τα inofert και γενικα καθε σκευασμα αε καθε οργανισμο λειτουργει διαφορετικα εμενα προσωπικα μου δοαταραξε τον κυκλο και τον εκανε μεγαλυτερο..!

αυτο που με προβληματισε ειναι πως δν μου ζητησε εκ νεου ορμονολογικο ελεγχο ισως επειδη οι τελευταιες εξετασεις ηταν τον Φεβρουαριο.; Υποθετω λογω αυτου οτι ηταν σε κοντινο χρονικο διαστημ..

Και το οτι δεν καναμε κολπικη καλλιεργεια.

Ελευθερες επαφες εχουμε 1 μιση χρονο αλλα οχι με πολλες επαφες μεσα στο μηνα.. πιο συστηματικα προσπαθουμε απο τον Σεπτέμβρη.! Μας ειπε θα προσπαθησετε μεχρι Σεπτεμβρη φυσιολογικα μονοι σας και αν μεχρι τοτε δεν εχει επιτευχθει εγκυμοσυνη θα ελεγξουμε κι αλλα και θα δουμε πως θα προχωρησουμε

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!!πάνω που πήγα να ανεβάσω το σημερινό μου τεστ 😊 IMG_20250426_111751.thumb.jpg.6a7ac9c33e862cb9058bcdf4942711d7.jpg

Δευτέρα χοριακή ❣️

Συγχαρητήριαααα 🥳🥳♥️♥️♥️ Μαρινάκι μου με το καλό μια μεγάλη χοριακή την Δευτέρα και μια καλή και τελειομανή εγκυμοσύνη σου εύχομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δευτέρα χοριακή ❣️

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλο να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Elli13 @annie! @Elk @Eliza Kats @Nerina @Naty_

Καλημέρα κορίτσια μου η αληθεια ειναι πως για ΣΠΩ γνωρίζει ένας ενδοκρινολογος οπως ειπατε κι εσεις κι εχω ακουσει κι εγω απλως ο γυναικολογος με τον υπερηχο εχει εικονα τι να σας πω κι εγω.. γενικα περα απο ακανονιστους κυκλους λιγο πανω λιγο κατω και κυστουλες στις ωοθηκες δεν εχω κατι αλλο οποτε απ οτι καταλαβα οσως και να εχω απλα οπως μ ειχε πει η ενδοκρινολογος εχω μια πιλυ ηπια μορφη..

νομιζω πως τα inofert και γενικα καθε σκευασμα αε καθε οργανισμο λειτουργει διαφορετικα εμενα προσωπικα μου δοαταραξε τον κυκλο και τον εκανε μεγαλυτερο..!

αυτο που με προβληματισε ειναι πως δν μου ζητησε εκ νεου ορμονολογικο ελεγχο ισως επειδη οι τελευταιες εξετασεις ηταν τον Φεβρουαριο.; Υποθετω λογω αυτου οτι ηταν σε κοντινο χρονικο διαστημ..

Και το οτι δεν καναμε κολπικη καλλιεργεια.

Ελευθερες επαφες εχουμε 1 μιση χρονο αλλα οχι με πολλες επαφες μεσα στο μηνα.. πιο συστηματικα προσπαθουμε απο τον Σεπτέμβρη.! Μας ειπε θα προσπαθησετε μεχρι Σεπτεμβρη φυσιολογικα μονοι σας και αν μεχρι τοτε δεν εχει επιτευχθει εγκυμοσυνη θα ελεγξουμε κι αλλα και θα δουμε πως θα προχωρησουμε

Καλημερα!!! Ποσο είσαι κορίτσι μου; ίσως λόγο ηλικίας δεν σου έβαλε να ψαχτείς παραπάνω και σου δίνει χρόνο. Εγώ που είμαι 38μισο έχω κάνει ένα κάρο εξετάσεις προληπτικά... αφού ο άντρας μου μου λέει φτάνει μην κάνεις άλλες...🤪

Όσον αφορά το ΣΠΩ εμένα μου το ανεφερε ενδοκρινολόγος βάση των εξετάσεων μου λίγο αυξημένα ανδρογόνα πως θα μπορούσα να έχω ΣΠΩ λέω δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο γυναικολόγος γιατί και κυκλο έχω σταθερό 25-27 ημερων και δεν έχω εικόνα πολυκυστικων ωοθηκών. Τότε μου λέει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Για να γίνει διάγνωση ΣΠΩ είναι ένας συνδυασμός εικόνας ωοθηκών, ακανονιστων κύκλων/απουσία ωορηξιας και εξετάσεων. Οπότε πιθανώς να έχεις ήπια μορφή.

Ανέφερες πως θα κάνεις και σαλπιγγογραφια σημαντικό και αυτό για να δεις ότι και από εκεί είναι όλα καλά. Και επίσης και σπερμοδιαγραμμα οπωσδήποτε να κάνετε αν δεν έχετε κάνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης θα συμφωνήσω με τη @Sotiria_94. Μπλοκάρεις μονη σου τον εαυτό σου. Χαλαρωσε, πέρνα ομορφα κ μην εκβιάζεις καταστασεις. Τ μωρακι σου θα ρθει όταν είναι έτοιμο. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Ακομα κ μια μερα παραπάνω είναι οφελος γι αυτο. Περπατα ναι αλλά χαλαρα. Βγειτε βολτα, πιες καφεδακι. Μετα αναγκαστικα για ένα διάστημα θα κλειστεις. Εγω σήμερα εβαλα ακομα ένα πλυντήριο τ μωρου τ ρουχακια, είναι απειρα. Να τ σιδερωσω αυριο κ να τ ξεχωρισω γτ μερικα είναι πιο μικρά αλλα πιο μεγάλα. Μ λειπουν κ μερικα π μάλλον τ έχει η αδερφή μου. Να δω αν τ έχει η αν πρέπει να συμπληρώσω.
    • @ΜαρίαΔημήτρης θα συμφωνήσω με τη @Sotiria_94. Μπλοκάρεις μονη σου τον εαυτό σου. Χαλαρωσε, πέρνα ομορφα κ μην εκβιάζεις καταστασεις. Τ μωρακι σου θα ρθει όταν είναι έτοιμο. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Ακομα κ μια μερα παραπάνω είναι οφελος γι αυτο. Περπατα ναι αλλά χαλαρα. Βγειτε βολτα, πιες καφεδακι. Μετα αναγκαστικα για ένα διάστημα θα κλειστεις. Εγω σήμερα εβαλα ακομα ένα πλυντήριο τ μωρου τ ρουχακια, είναι απειρα. Να τ σιδερωσω αυριο κ να τ ξεχωρισω γτ μερικα είναι πιο μικρά αλλα πιο μεγάλα. Μ λειπουν κ μερικα π μάλλον τ έχει η αδερφή μου. Να δω αν τ έχει η αν πρέπει να συμπληρώσω.
    • Έλεγα να πάω για καφέ ή περπάτημα αλλά να σου πω βαριέμαι απίστευτα. Έχω συχνά πετρώματα και με πιάνει από κάτω σφαξια σαν να με τρυπανε οποτε δεν νιώθω και άνετα να βγω έξω.
    • Στο Σωτηριάδη.  Πόσο αργά περνάνε αυτές οι μέρες πια;! 
    • Πωπω..σοβαρα; Κ εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση τόσες μέρες ότι δν έχω τίποτα ...Ίσως έρθουν πιο μετά ..! Απλά είναι το άγχος Μ και ο φόβος μου σαν πρώτη φορά ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...