Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχα αρνητικό 😜 Δεν είμαι και σίγουρη πότε έκανα ωορρηξία. Θα κάνω πάλι την Παρασκευή! Αλλά ευχαριστώ για την υποστήριξη! 

🧐🧐🧐🧐 Δεν έχω τίποτα να εξετάσω;πφφφ τζάμπα περιμένω με τα κυάλια μου!!!ακόμα έχεις μέρες...εύχομαι να είσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχα αρνητικό 😜 Δεν είμαι και σίγουρη πότε έκανα ωορρηξία. Θα κάνω πάλι την Παρασκευή! Αλλά ευχαριστώ για την υποστήριξη! 

Πάμε μαζί Παρασκευή!! Χαμός θα γίνει!! 😂😂😂 

Καλημέρα κορίτσια!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Έχετε μετρήσει τα ωοθυλακια στις αρχές του κύκλου; 

Εγώ επισκέφτηκα Γυναικολόγο υπογονιμοτητας κάναμε υπέρηχο και είχα 2 ωοθυλακια δεξιά και 5 αριστερά μου είπε πως είναι λίγα για 38 ετών και συμβαδίζουν με την χαμηλή Αμη μου.

Επίσης η σαλπιγγογραφια έδειξε διαβατη μόνο την αριστερή σάλπιγγα.

Συν την μέτρια κινητικότητα στο σπέρμα.

Μας πρότεινε να προσπαθήσουμε λίγο καιρό 3-4 μήνες  λογο ηληκιας κ Αμη και μετά να πάμε για εξωσωματική η και κάποια σπερμετεγχυση πριν.

Η αλήθεια είναι πως έχω κάπως απογοητευτεί πως δεν θα κάνουμε κάτι από το σπίτι.. Βέβαια συνεχίζουμε προσπαθείς συν βιταμίνες άσκηση για κάποια βελτίωση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εγώ επισκέφτηκα Γυναικολόγο υπογονιμοτητας κάναμε υπέρηχο και είχα 2 ωοθυλακια δεξιά και 5 αριστερά μου είπε πως είναι λίγα για 38 ετών και συμβαδίζουν με την χαμηλή Αμη μου.

Μας πρότεινε να προσπαθήσουμε λίγο καιρό 3-4 μήνες  λογο ηληκιας κ Αμη και μετά να πάμε για εξωσωματική η και κάποια σπερμετεγχυση πριν.

Η αλήθεια είναι πως έχω κάπως απογοητευτεί πως δεν θα κάνουμε κάτι από το σπίτι.. Βέβαια συνεχίζουμε προσπαθείς συν βιταμίνες άσκηση για κάποια βελτίωση.

Τι ηλικία έχετε; Έχω τύχει να δω τα ωοθυλάκια σε εξέταση ρουτίνας αλλά δεν τα μετρήσαμε κι όλας... Αλλά δεν πρέπει να ήταν πάνω από 5 σε κάθε ωοθήκη. Με την δεξιά σάλπιγγα τι έγινε; Δεν μπορούσαν να στην ανοίξουν;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!
@Ngsofia κι εγώ στα 35 με ΑΜΗ 2,99 όταν πήγα πρώτη επίσκεψη γνωριμίας στον εξωσωματικό μου λόγο ανδρικού παράγοντα, μου έκανε έναν τυπικό υπέρηχο και ο ίδιος για να δει αν είναι όλα καλά σε μένα και πρώτη φορά άκουσα γιατρό να μου μετράει τα ωοθυλάκια. Είχα 15-16 σε κάθε ωοθήκη, και το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ήταν "Εσύ κορίτσι μου θα γίνεις μανούλα" και του λέω γιατρέ "Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί".. για την ώρα ακόμη είμαι στην αναμονή στο "εγώ πότε θα γίνω μάνα" που έλεγε και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.. 🤣

Σε άλλα νέα κορίτσια σήμερα τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι οι ιστολογικές μου έχουν βγει. Μόλις σχολάσω θα πάω να τις πάρω. Δεν έχω ξανα κάνει τέτοιες εξετάσεις, τι μπορεί να δείχνουν;; Τι να περιμένω ότι θα δω, θα καταλάβω τπτ;; 🤔

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλημέρα Σοφία,

Δεν έχω μετρήσει ωοθυλάκια στην αρχή του κύκλου παρά μόνο για την εξωσωματική. Κ δεν ξέρω τι νόημα έχει όταν προσπαθείς φυσιολογικά γιατί κάθε μήνας διαφέρει.

Για την μια σάλπιγγα τι βρήκε κ δεν είναι είναι διάβατη? Μήπως κάπως διορθώνεται.

Μην σε παίρνει από κάτω, δες εδώ μέσα πόσες κοπέλες τα έχουν καταφέρει φυσιολογικά με χάλια ΑΜΗ, σπέρμα κλπ. Κάντε τις προσπάθειες σας με βιταμίνες κ όσο αντέχετε γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο κ αν λέω αν δεν έρθει μην φοβάσαι το παραπέρα βήμα, φαίνεται βουνό αλλά να ναι καλά κ η επιστήμη που μπορεί να βοηθήσει τόσο πολύ. Κ στο λέω εγώ που ήμουν αρνητικ΄ότατη για εξωσωματική αφού έμεινα μια φορά έγκυος θα ξανά μείνω έλεγα. Κ όμως τα έφερε έτσι ο χρόνος κ τώρα λέω γιατί δεν ξεκίνησα πιο πριν. Δεν ξέρω αν θα πετύχει είμαι λίγες μέρες πριν την 1η εμβρυομεταφορά κ ελπίζω για το καλύτερο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Κορίτσι μου εμένα μια δυο φορές που μου τα μέτρησε ο γιατρός είχα αν θυμάμαι καλά 8 στη μια ωοθήκη και 12 στην άλλη; Αλλά ήμουν και 32 χρόνων. Σίγουρα η ηλικία παίζει τον ρόλο της εφόσον αναφέρεις και χαμηλή ΑΜΗ. 

Επιπλέον, και με μια σάλπιγγα γίνεται δουλειά, μην σε ανησυχεί αυτο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν αφαιρέσει τη μια μετά πό εκτοπη κύηση και μια χαρά έμειναν εγκυουλες. Αν όχι, το plan b είναι ήδη έτοιμο, και αυτό είναι πολύ σημαντικό!! 

Σημασία έχει να γίνεις μανούλα και να κρατήσεις ένα υγιές παιδάκι στην αγκαλιά σου 🙏

στις πριν 13 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
@Ngsofia κι εγώ στα 35 με ΑΜΗ 2,99 όταν πήγα πρώτη επίσκεψη γνωριμίας στον εξωσωματικό μου λόγο ανδρικού παράγοντα, μου έκανε έναν τυπικό υπέρηχο και ο ίδιος για να δει αν είναι όλα καλά σε μένα και πρώτη φορά άκουσα γιατρό να μου μετράει τα ωοθυλάκια. Είχα 15-16 σε κάθε ωοθήκη, και το πρώτο πράγμα που μου είχε πει ήταν "Εσύ κορίτσι μου θα γίνεις μανούλα" και του λέω γιατρέ "Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί".. για την ώρα ακόμη είμαι στην αναμονή στο "εγώ πότε θα γίνω μάνα" που έλεγε και η Δήμητρα Παπαδοπούλου.. 🤣

Σε άλλα νέα κορίτσια σήμερα τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι οι ιστολογικές μου έχουν βγει. Μόλις σχολάσω θα πάω να τις πάρω. Δεν έχω ξανα κάνει τέτοιες εξετάσεις, τι μπορεί να δείχνουν;; Τι να περιμένω ότι θα δω, θα καταλάβω τπτ;; 🤔

Η ιστολογική (γίνεται πάντα όταν αφαιρείται οτιδήποτε από το σώμα), κυρίως εξετάζει υπερπλασίες και κακοήθειες. Επιβεβαιώνει επίσης την κύηση. Δυστυχώς δεν δίνει πληροφορίες για τον λογο της παλινδρομης, όπως θα έδινε ο καρυότυπος του εμβρύου. Μην σε ανησυχεί, είναι ουσιαστικά τυπική διαδικασία 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι ηλικία έχετε; Έχω τύχει να δω τα ωοθυλάκια σε εξέταση ρουτίνας αλλά δεν τα μετρήσαμε κι όλας... Αλλά δεν πρέπει να ήταν πάνω από 5 σε κάθε ωοθήκη. Με την δεξιά σάλπιγγα τι έγινε; Δεν μπορούσαν να στην ανοίξουν;

Είμαι 38 και μου είπε πως είναι λίγα.

Στην δεξιά σάλπιγγα δεν προχώρησε το σκιαγραφικο οπότε είναι πιθανόν κλειστή και δεν άνοιγε.

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο από θέμα ωαρίων είσαι πολύ καλά!!! Και για αυτό κ προφανώς τα πήγες καλά και στην διέγερση και έχεις εμβυακια στην κατάψυξη. Με το καλο η επόμενη να είναι η τυχερη!!! 

Ιστολογικες εξετάσεις δεν έχω κάνει εγώ.. 

Όμως επειδή η μητέρα μου έχει πάθει θρομβωση μου σύστησε ο γυναικολόγος να κάνω προληπτικά όλο το πακέτο θρομβοφιλιας και ας μην είχα κάποια αποβολή. Βασικά δεν είχα ποτέ συλληψη..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Δεν μου έχει μετρήσει ποτέ τα ωοθυλάκια γιατί φαντάζομαι διαφέρουν από κύκλο σε κύκλο. Και εγώ φέτος γίνομαι 39 και η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή πολύ (1ng/ml) ..
Να μην απογοητεύεσαι κορίτσι μου γιατί εγκυούλα θα μείνεις είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον.. Επίσης και το οτι είναι μόνο η μια σου σάλπιγγα διαβατή, επίσης δεν είναι πρόβλημα..

Ο σύζυγος έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα? (σορρυ εάν το έχεις αναφέρει, δεν θυμάμαι)

Δημοσίευση

@Elli13 ναι δεν έχει τύχει να κάνω κάτι αντίστοιχο άλλη φορά οπότε και δεν γνωρίζω την όλη διαδικασία. Κρίμα που δεν μπορεί να μας πει κάτι παρά πάνω για το έμβρυο, μιας και δεν μπόρεσα να το στείλω για έλεγχο. Τεσπα! θα πάμε εμείς να τα πάρουμε να τα έχω στο αρχείο μου, να τα στείλω και στο γιατρό μου και από κει και πέρα πάμε παρακάτω.. να ρθει κι αυτή η αναθεματισμένη η περίοδος που με έχει σκάσει μια εβδομάδα τώρα να ησυχάσω..

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Σοφία,

Δεν έχω μετρήσει ωοθυλάκια στην αρχή του κύκλου παρά μόνο για την εξωσωματική. Κ δεν ξέρω τι νόημα έχει όταν προσπαθείς φυσιολογικά γιατί κάθε μήνας διαφέρει.

Για την μια σάλπιγγα τι βρήκε κ δεν είναι είναι διάβατη? Μήπως κάπως διορθώνεται.

Μην σε παίρνει από κάτω, δες εδώ μέσα πόσες κοπέλες τα έχουν καταφέρει φυσιολογικά με χάλια ΑΜΗ, σπέρμα κλπ. Κάντε τις προσπάθειες σας με βιταμίνες κ όσο αντέχετε γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο κ αν λέω αν δεν έρθει μην φοβάσαι το παραπέρα βήμα, φαίνεται βουνό αλλά να ναι καλά κ η επιστήμη που μπορεί να βοηθήσει τόσο πολύ. Κ στο λέω εγώ που ήμουν αρνητικ΄ότατη για εξωσωματική αφού έμεινα μια φορά έγκυος θα ξανά μείνω έλεγα. Κ όμως τα έφερε έτσι ο χρόνος κ τώρα λέω γιατί δεν ξεκίνησα πιο πριν. Δεν ξέρω αν θα πετύχει είμαι λίγες μέρες πριν την 1η εμβρυομεταφορά κ ελπίζω για το καλύτερο 😊

Η αλήθεια είναι αυτή πως μου το είπε πως αυτά τα δεδομένα είναι αυτού του κυκλου και πως αλλάζει κάθε μήνα. Βέβαια η χαμηλή Αμη δεν αλλάζει άρα σίγουρα δεν μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω.

Και εγώ δεν θέλω να χάσω πολύ χρόνο γιατί σκέφτομαι και σε εξωσωματική να πάω δεν ξέρουμε και εκεί πόσο χρόνο θα πάρει..Μακάρι με την πρώτη  όπως και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την πρώτη εμβρυομεταφορα!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Δεν μου έχει μετρήσει ποτέ τα ωοθυλάκια γιατί φαντάζομαι διαφέρουν από κύκλο σε κύκλο. Και εγώ φέτος γίνομαι 39 και η ΑΜΗ μου είναι χαμηλή πολύ (1ng/ml) ..
Να μην απογοητεύεσαι κορίτσι μου γιατί εγκυούλα θα μείνεις είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον.. Επίσης και το οτι είναι μόνο η μια σου σάλπιγγα διαβατή, επίσης δεν είναι πρόβλημα..

Ο σύζυγος έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα? (σορρυ εάν το έχεις αναφέρει, δεν θυμάμαι)

Ναι σωστά διαφέρουν σε κάθε κυκλο απλώς επιβεβαίωσαν ότι όντως η Αμη είναι χαμηλή. Το σπερμοδιαγραμμα έδειξε μέτρια κινητικότητα. Ο γιατρός μας πρότεινε 4 μήνες να το προσπαθήσουμε και μετά πάμε πιο δραστικά γιατί κ ο χρόνος που περνάει δεν βοηθάει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι σωστά διαφέρουν σε κάθε κυκλο απλώς επιβεβαίωσαν ότι όντως η Αμη είναι χαμηλή. Το σπερμοδιαγραμμα έδειξε μέτρια κινητικότητα. Ο γιατρός μας πρότεινε 4 μήνες να το προσπαθήσουμε και μετά πάμε πιο δραστικά γιατί κ ο χρόνος που περνάει δεν βοηθάει.. 

Καταλαβαίνω το άγχος σου..Μπορείτε να ξεκινήσετε κάποιες βιταμίνες για ενίσχυση και αφού υπάρχει το plan b απολαύστε αυτό το 4μηνο και που ξέρεις, ίσως έρθει φυσικά ❣️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Η αλήθεια είναι αυτή πως μου το είπε πως αυτά τα δεδομένα είναι αυτού του κυκλου και πως αλλάζει κάθε μήνα. Βέβαια η χαμηλή Αμη δεν αλλάζει άρα σίγουρα δεν μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω.

Και εγώ δεν θέλω να χάσω πολύ χρόνο γιατί σκέφτομαι και σε εξωσωματική να πάω δεν ξέρουμε και εκεί πόσο χρόνο θα πάρει..Μακάρι με την πρώτη  όπως και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την πρώτη εμβρυομεταφορα!!🙏🙏🙏

Σίγουρα η ΑΜΗ δεν αλλάζει αλλά είναι ένα νούμερο κ τα βλέπουν κ συνδυαστικά οι γιατροί... Όσο υπάρχουν ωάρια κ σπερματοζωάρια όλα γίνονται 😊

Αν έχετε σκεφτεί για εξωσωματική μέσω επιτροπής για να μην χάνετε χρόνο μπορείς ταυτόχρονα με τις προσπάθειες να κλείσεις ραντεβού για επιτροπή (γτ σου κλείνουν ραντεβού μετά από 2-3 μήνες).

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Σίγουρα η ΑΜΗ δεν αλλάζει αλλά είναι ένα νούμερο κ τα βλέπουν κ συνδυαστικά οι γιατροί... Όσο υπάρχουν ωάρια κ σπερματοζωάρια όλα γίνονται 😊

Αν έχετε σκεφτεί για εξωσωματική μέσω επιτροπής για να μην χάνετε χρόνο μπορείς ταυτόχρονα με τις προσπάθειες να κλείσεις ραντεβού για επιτροπή (γτ σου κλείνουν ραντεβού μετά από 2-3 μήνες).

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!

Μπορώ να κλείσω ραντεβού χωρίς ακόμη να έχω ετοιμάσει τον φάκελο; Ούτως ή άλλως εμείς το δεύτερο σπερμοδιαγραμμα μπορούμε να το κάνουμε  από αρχές Ιουνίου που θα έχουν περάσει οι 75 μέρες μεταξύ των δύο.

Χωρίς να γνωρίζω νόμιζα πως θα ετοιμάσουμε πρώτα όλα τα χαρτιά κ εξετάσεις για τον φάκελο κ μετά θα πάρω για ραντεβού. Ιδανικά νομίζω θα ήταν καλά να περάσουμε επιτροπή Ιούλιο.

@Tina23 Ήδη παίρνουμε τις pregnacare και οι 2 εγω και Ω3. Ο γυναικολόγος μου πρότεινε και χωριά βιταμίνη D και Q10 συνενζυμο.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Μπορώ να κλείσω ραντεβού χωρίς ακόμη να έχω ετοιμάσει τον φάκελο; Ούτως ή άλλως εμείς το δεύτερο σπερμοδιαγραμμα μπορούμε να το κάνουμε  από αρχές Ιουνίου που θα έχουν περάσει οι 75 μέρες μεταξύ των δύο.

Χωρίς να γνωρίζω νόμιζα πως θα ετοιμάσουμε πρώτα όλα τα χαρτιά κ εξετάσεις για τον φάκελο κ μετά θα πάρω για ραντεβού. Ιδανικά νομίζω θα ήταν καλά να περάσουμε επιτροπή Ιούλιο.

Ναι μπορείς να κλείσεις κ χωρίς να έχεις όλα τα χαρτιά που χρειάζεται. Για Θεσσαλονίκη είχα στείλει email 8/11 κ μου έκλεισαν 20/1. Εσύ Αθήνα είσαι? Αν θέλεις ρώτα τα κορίτσια στο θέμα με τις εξωσωματικές για Αθήνα πόσο καιρό κάνουν τα ραντεβού

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και Καλό Μήνα να έχουμε, είμαι καινούργια στη παρέα σας αλλά δυστυχώς αργούν να ανέβουν τα μνμ μου και περνούν οι σελίδες χωρίς να προλάβετε να τα δείτε. Ευελπιστώ να φτάσω άμεσα στα 20 μηνύματα για να μπορώ να συμμετάσχω άμεσα στις συζητήσεις σας. 

Γεια σου! Καλώς ήρθες @Eirin!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Εφόσον έχεις ρυθμισμένο το ορμονικό σου προφίλ θα έρθει!!! Μην τρελαίνεσαι με τις γόνιμες.. Εάν έχετε επαφές σε όλη τη διάρκεια του κύκλου δουλειά γίνεται κ θα έρθει το σποράκι σύντομα!! 

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το ορμονικό προφίλ κι έχω αγχωθεί.. Πάνε 6 μήνες τώρα, τεστ, ξανά τεστ, αιμοληψία, βιταμίνες, φυλλικό, ινοσιτόλη... 

LH διπλάσια από FSH, Προλακτίνη στο 24... ΑΜΗ όχι πολύ καλή μολονότι έχω Σύνδρομο Πολυκυστικών... Και είμαι 32!

Δεν κάνω ωορρηξία, έχω δει θετικό τεστ ωορρηξίας μόνο 2 φορές.  Εάν ούτε τον Απρίλιο δω θετικό τεστ ωορρηξίας μου είπε ο γιατρός μου πως θα πάρω ένα χαπάκι για λίγες ημέρες στην αρχή του κύκλου. Έπειτα θα πάω στο Ιατρείο να με παρακολουθήσει με υπέρηχο, ώστε να δοκιμάσουμε φυσική σύλληψη με προγραμματισμένες επαφές… Έχω αγχωθεί αρκετά. Διάβαζα για τις Παρενέργειες (πχ  σύνδρομο υπερδιέγερσης ωοθηκών) και τρόμαξα… Αν κάποια από εδώ έχει καμιά θετική εμπειρία ας τη μοιραστεί μπας και πάρω λίγο θάρρος..

Ευχαριστώ… 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ναι μπορείς να κλείσεις κ χωρίς να έχεις όλα τα χαρτιά που χρειάζεται. Για Θεσσαλονίκη είχα στείλει email 8/11 κ μου έκλεισαν 20/1. Εσύ Αθήνα είσαι? Αν θέλεις ρώτα τα κορίτσια στο θέμα με τις εξωσωματικές για Αθήνα πόσο καιρό κάνουν τα ραντεβού

Οχι και εγώ Θεσσαλονίκη θα περάσω επιτροπή. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!🙂

Δημοσίευση

Οχι και εγώ Θεσσαλονίκη θα περάσω επιτροπή. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!🙂

Ε τότε κορίτσι μου αν θες να περάσεις Ιούλιο μέσα στο Μάιο κλείσε ραντεβού. Βέβαια εύχομαι να μην χρειαστεί κ να σε προλάβει εγκυμοσύνη 😊 Ότι χρειαστείς μου λες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλώς όρισες κορίτσι! Πες μας λίγα πράγματα για εσένα 😊

Ευχαριστώ πολύ 😊 Είμαι 31 και έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες από τον Ιούνιο του 23' δυστυχώς δεν είχα ρύθμιση το θυρεοειδή μου οπότε από Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησα τη θεραπεία. Μετά από επίμονη ότι δε πάει κάτι καλά, βρήκα ένα πολύποδα τον οποίο και αφαίρεσα το Φεβρουάριο του 24', όπως μου είπε ο γιατρός μετά την επέμβαση ήταν ένα προβληματικό ενδομήτριο όμως τώρα είναι εντάξει, ακόμα μου είπε ότι κατά τη διάρκεια της έλεγξε και τις σάλπιγγες και είδε ότι ήταν διαπερατες δε βρήκε κάποιο άλλο θέμα. 

Το βασικό θέμα που έχω είναι ότι η διαρκεί της περιόδου είναι κάθε μήνα και διαφορετική, τη μια φορά μπορεί να έχει διάρκεια 35 μέρες, την άλλη 28 μετά 40 οπότε είναι κάτι που μου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος πότε είναι σωστά. Γι αυτό έχω ξεκινήσει ρύθμιση της ωορρηξίας με χάπια και από το προηγούμενο μήνα κάνω και τεστ ωορρηξίας για να μπορώ να είμαι πιο σίγουρη. 

Ευχαριστώ για την υπομονή σας για το σεντόνι. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου...!!!
Σήμερα ξύπνησα από τα εννιά χαράματα γιατί κατουριόμουν.. 🤭 αλλάαα.. μου ήρθε επιτέλους η περίοδοοοος..!!!! 🥳Είδα το πρώτο αίμα, αλλά έχω και τους πρώτους πόνους.. 😪
Πήρα Nourofen για την ώρα, μπας και λίγο μου κόψει τον πόνο να μπορέσω στη δουλειά να ανταπεξέλθω σήμερα και να μην κοιλοπονάω όλη την ώρα. 
Άντε καλή μας αρχή θα πω και όλα καλά από δω και πέρα.! 🤗
Εχθές πήρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών από το νοσοκομείο, δεν κατάλαβα τπτ.. 😅δεν έγραφε και πολλά, φαντάζομαι οι γιατροί τα καταλαβαίνουν καλύτερα.. εγώ μια φορά τα έβαλα στο ChatGPT να μου τα εξηγήσει.. καλά νομίζω τα πήγε.. 😆από κει κάτι κατάλαβα.! 🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
    • @Sotiria_94 εγω παλι σκέφτομαι εκεί αρχές Μαΐου να πάω να κάνω χέρια πόδια νυχια, μη σ πω κ μια βαφή τ μαλλι να είμαι έτοιμη. Να μην τ σκέφτομαι μετά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...