Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γόνιμες ημέρες και ωορρηξία

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ δεν έχω πάει σε σύμβουλο γονιμότητας, αυτή τη κυρία που αναφέρεται την ακολουθώ κι εγώ στο Instagram, όντως είναι θετικός άνθρωπος και μόνο που διαβάζω τις αναρτήσεις της με βοηθάει, σκεφτόμουν να κάνω ένα ραντεβού κάποια στιγμή αλλά παρατηρώ ότι μάλλον θα είναι καλύτερο να πάω σε γυναικολόγο γονιμότητας. 

Γενικά πηγαίνω σε ενδοκρινολόγο όπου και έχω ρυθμίσει το θυρεοειδή μου, έχω κάνει κάποιες βασικές εξετάσεις (δεν έχω κάνει ακόμα ΑΜΗ) ο σύντροφός μου έχει κάνει εξετάσεις ο γιατρός του είπε ότι όλα καλά είναι, να διώξουμε το άγχος και θα έρθει.... 

@Nerina εύχομαι να μη σου έρθει περίοδος. 

@Lilaki93 να πας σίγουρα σε ενδοκρινολόγο, να δεις τον θυρεοειδή σε τ επίπεδα είναι. 

@Ngsofia Μπράβο που κάνεις και πιλάτες και προσπαθείς να έχεις μια καλή υγεία. Πώς κατάφερες να περιορίσεις τα γλυκά; είμαι κι εγώ γλυκατζου και δε μπορώ να τα σταματήσω. 

Πέρσι είχα πάει σε διατροφολόγο για να ξεκινήσω μια διατροφή για να ενισχύσω τη γονιμότητα και το μόνο που μου έδωσε ήταν μια λίστα με τα τρόφιμα και που βοηθούν, δυστυχώς τίποτα συγκεκριμένο. Ούτε ποσότητες για να έχω ένα πλάνο 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσια εγώ δεν έχω πάει σε σύμβουλο γονιμότητας, αυτή τη κυρία που αναφέρεται την ακολουθώ κι εγώ στο Instagram, όντως είναι θετικός άνθρωπος και μόνο που διαβάζω τις αναρτήσεις της με βοηθάει, σκεφτόμουν να κάνω ένα ραντεβού κάποια στιγμή αλλά παρατηρώ ότι μάλλον θα είναι καλύτερο να πάω σε γυναικολόγο γονιμότητας. 

Γενικά πηγαίνω σε ενδοκρινολόγο όπου και έχω ρυθμίσει το θυρεοειδή μου, έχω κάνει κάποιες βασικές εξετάσεις (δεν έχω κάνει ακόμα ΑΜΗ) ο σύντροφός μου έχει κάνει εξετάσεις ο γιατρός του είπε ότι όλα καλά είναι, να διώξουμε το άγχος και θα έρθει.... 

@Lilaki93 να πας σίγουρα σε ενδοκρινολόγο, να δεις τον θυρεοειδή σε τ επίπεδα είναι. 

@Ngsofia Μπράβο που κάνεις και πιλάτες και προσπαθείς να έχεις μια καλή υγεία. Πώς κατάφερες να περιορίσεις τα γλυκά; είμαι κι εγώ γλυκατζου και δε μπορώ να τα σταματήσω. 

Πέρσι είχα πάει σε διατροφολόγο για να ξεκινήσω μια διατροφή για να ενισχύσω τη γονιμότητα και το μόνο που μου έδωσε ήταν μια λίστα με τα τρόφιμα και που βοηθούν, δυστυχώς τίποτα συγκεκριμένο. Ούτε ποσότητες για να έχω ένα πλάνο 🤣

Καλησπέρα Κορίτσια 

@Eirin Ναι νομίζω πως είναι καλύτερα όταν το νιώσεις πως σου χρειάζεται να πας σε ένας εξειδικευμενο Γυναικολόγο όπου και θα αξιολόγηση της κατάσταση σας και θα σας προτείνει λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν σου λένε με την μια πήγαινε για εξωσωματική ειδικά αν οι εξετάσεις είναι καλές.

Αλλά όπως λες και εγώ την παρακολουθώ την coah και με ηρεμεί ο τρόπος της.

Πιλατες με βιντεακια στο YouTube κάνα μισάωρο ίσα  κάνω μια ήπια ασκηση γιατί δεν έκανα τίποτα...

Τα γλυκά κρατιέμαι να μην τρώω κ αποφεύγω να φτιάχνω η να αγοράζω αλλά από κανενα κομματάκι σοκολατιτσα τρώω να μη  μου πέσει κ το ζάχαρο...χάχα

Ούτως ή άλλως όλα με μέτρο δεν πειράζουν οπότε φάε ότι σου κάνει όρεξη!!

Αν γράψεις στο chat gpt διατροφή για ενίσχυση γονιμοτητας θα σου βγάλει κάποιες συμβουλές.

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

κορίτσι μου σίγουρα το θυρεοειδη θα τον δω γιατι είχα βρει μια εξέταση πριν κανα εξάμηνο που είχα κανει την  tsh και ηταν στο 3.03, δεν ειναι λίγο υψηλή για σύλληψή??γιατι η ωορρηξια γινεται και σίγουρα σπερμοδιάγραμμα  ο σύντροφος.Σίγουρα η καλύτερη διατροφή και η ασκηση βοηθούν σωματικά και ψυχολογικά.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

κορίτσι μου σίγουρα το θυρεοειδη θα τον δω γιατι είχα βρει μια εξέταση πριν κανα εξάμηνο που είχα κανει την  tsh και ηταν στο 3.03, δεν ειναι λίγο υψηλή για σύλληψή??γιατι η ωορρηξια γινεται και σίγουρα σπερμοδιάγραμμα  ο σύντροφος.Σίγουρα η καλύτερη διατροφή και η ασκηση βοηθούν σωματικά και ψυχολογικά.

Είναι όντως λίγο ψηλά η tsh για ασφαλή σύλληψη θέλουμε ιδανικά κάτω από 2.

Έχεις δει ενδοκρινολόγο; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Είναι όντως λίγο ψηλά η tsh για ασφαλή σύλληψη θέλουμε ιδανικά κάτω από 2.

Έχεις δει ενδοκρινολόγο; 

Γιατι ομως να ανέβηκε?!Θα κάνω μέτρηση και θα επισκεφτω αυτον τον μήνα, μηπως με επηρεαζει αυτη η ορμόνη του θυρεοειδους, γιατι ωορρηξια γινεται, οποτε κατι αλλο επηρεαζει ή απλως ειναι τυχαιο γεγονός.μ

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Γιατι ομως να ανέβηκε?!Θα κάνω μέτρηση και θα επισκεφτω αυτον τον μήνα, μηπως με επηρεαζει αυτη η ορμόνη του θυρεοειδους, γιατι ωορρηξια γινεται, οποτε κατι αλλο επηρεαζει ή απλως ειναι τυχαιο γεγονός.μ

Καλημέρα!!! Εγώ έχω χασιμοτο και παίρνω χαπι ξεκινήσαμε προσπάθειες και μετά από 4 μήνες άρχισα να ψάχνομαι με εξετασεις παρόλο που έπαιρνα το χάπι μου ή, tsh ήταν στο 6 ο ενδοκρινολόγος μου είπε με αυτή την τιμή δεν θα εμένα έγκυος. Και μου άλλαξε το χάπι και έπεσε.

Το 3 δεν είναι πολύ υψηλό για να σου επηρέαζε την ωορηξια αλλά καλό είναι να επαναλάβεις την εξέταση και να δεις έναν ενδοκρινολόγο. Είχες ποτέ άλλη φορά θέμα; μην σε ανησυχεί κάτι λύνεται εύκολα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ έχω χασιμοτο και παίρνω χαπι ξεκινήσαμε προσπάθειες και μετά από 4 μήνες άρχισα να ψάχνομαι με εξετασεις παρόλο που έπαιρνα το χάπι μου ή, tsh ήταν στο 6 ο ενδοκρινολόγος μου είπε με αυτή την τιμή δεν θα εμένα έγκυος. Και μου άλλαξε το χάπι και έπεσε.

Το 3 δεν είναι πολύ υψηλό για να σου επηρέαζε την ωορηξια αλλά καλό είναι να επαναλάβεις την εξέταση και να δεις έναν ενδοκρινολόγο. Είχες ποτέ άλλη φορά θέμα; μην σε ανησυχεί κάτι λύνεται εύκολα.

Καλησπερα!!Παλιοτερα, επείδη εψαχνα εξετάσεις για να δω ποσο είχα πριν καιρό, δηλαδή πριν 3 χρονια είχα 2.50.Σε ενδοκρινολογο που είχα παει τοτε είχα λίγο χαμηλή παραθορμονη αλλα είδαμε τον θυροειδη και μπυ ειπε οτι ειναι λειτουργικό.Μονο οζιδια σαν κουκιδες είχα και ειπε οτι ειναι κληρονομικο επείδη εχει και η μαμά μου υπερθυρεοειδισμο και τον χειρουργησε μικρή.Λειτουργικός ηταν ο θυροειδης τώρα αν αλλαξε κατι απο τοτε και λόγω αγχους για να μεινω εγκυος.Αφου γινεται η ωορρηξια, κατι αλλο θα φταίει..

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπερα!!Παλιοτερα, επείδη εψαχνα εξετάσεις για να δω ποσο είχα πριν καιρό, δηλαδή πριν 3 χρονια είχα 2.50.Σε ενδοκρινολογο που είχα παει τοτε είχα λίγο χαμηλή παραθορμονη αλλα είδαμε τον θυροειδη και μπυ ειπε οτι ειναι λειτουργικό.Μονο οζιδια σαν κουκιδες είχα και ειπε οτι ειναι κληρονομικο επείδη εχει και η μαμά μου υπερθυρεοειδισμο και τον χειρουργησε μικρή.Λειτουργικός ηταν ο θυροειδης τώρα αν αλλαξε κατι απο τοτε και λόγω αγχους για να μεινω εγκυος.Αφου γινεται η ωορρηξια, κατι αλλο θα φταίει..

@Lilaki93 έχεις ελέγξει την Προλακτίνη;; 

@Eirin συμφωνώ με τη Σοφία γράψε στο chatgpt για παράδειγμα:

Είμαι κοπέλα 31 ετών με το τάδε θέμα και προσπαθώ για εγκυμοσύνη. Δημιούργησε μια 15ήμερη διατροφή για ενίσχυση γονιμότητας, η οποία να περιέχει (..) και όχι (…)

Θα σου βγάλει ωραίο πλάνο σίγουρα! Το δοκίμασα κι εγώ είναι καλό! 

Εν τω μεταξύ στο κινητό μου… Ούτε οι εφαρμογές δεν μπορούν να υπολογίσουν τον κύκλο μου από 10-19 Απριλίου θα μου έρθει περίοδος… Έκανα τη Δευτέρα εξέταση Προγεστερονης και δείχνει ότι πιθανότατα  δεν έγινε ούτε αυτόν τον μήνα ωορρηξία ή έγινε πολύ νωρίς.
Αντε να έρθει να πάω για πρόκληση κι εγώ, σαν την @Eirin

IMG_0224.thumb.jpeg.c7f658c3c48420d33127f4a1381b22f4.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου εσύ έχεις δοκιμάσει πρόκληση ωορρηξίας με χαπάκια; Έχεις κάνει τέτοιο πρωτόκολλο με Κλομιφαινη πχ;
Είδα και σε άλλο θεμα πως έχεις αρχίσει κ ψάχνεις και για ivf, αν κατάλαβα σωστά έχουμε τον ίδιο γιατρό, τον κ. Σα…φη.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είμαι κοπέλα 31 ετών με το τάδε θέμα και προσπαθώ για εγκυμοσύνη. Δημιούργησε μια 15ήμερη διατροφή για ενίσχυση γονιμότητας, η οποία να περιέχει (..) και όχι (…)

Εν τω μεταξύ στο κινητό μου… Ούτε οι εφαρμογές δεν μπορούν να υπολογίσουν τον κύκλο μου από 10-19 Απριλίου θα μου έρθει περίοδος… Έκανα τη Δευτέρα εξέταση Προγεστερονης και δείχνει ότι πιθανότατα  δεν έγινε ούτε αυτόν τον μήνα ωορρηξία ή έγινε πολύ νωρίς.

Την προλακτινη τ μέτρησα στην αρχή ηταν στο 38 μετα επεσα στο 23 με οριο το 29.Η γυναικολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι και δεν χρειάζεται να παρω αγωγή για να πεσει, αλλα εγώ θα ρωτησω και ενδοκρινολογο καλυτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Την προλακτινη τ μέτρησα στην αρχή ηταν στο 38 μετα επεσα στο 23 με οριο το 29.Η γυναικολογος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι και δεν χρειάζεται να παρω αγωγή για να πεσει, αλλα εγώ θα ρωτησω και ενδοκρινολογο καλυτερα..

@Lilaki93 πρόσεξε το αυτό, νομίζω ότι είναι  κάπως υψηλή για ασφαλή σύλληψη … Μήπως αυτό είναι που ψάχνεις; Μήπως αυτό φταίει εννοώ; 
Έμενα με αυτές τις τιμές μου είπε πως πρέπει να επαναλάβω σίγουρα για τον επόμενο μήνα τις ίδιες εξετάσεις, ότι θα θέλαμε ιδανικά λίγο χαμηλότερη την προλακτίνη αλλά προς το παρόν δεν θα το ρυθμίσουμε και ότι θα δώσουμε έμφαση στη  λήψη Ινοσιτόλης ώστε να έχουμε ισορροπία στις τιμές FSH LH …

Η προλακτίνη απ’ όσο γνωρίζω είναι πολύ σημαντικό να είναι ρυθμισμένη, επηρεάζει τη σύλληψη, Βέβαια μπορεί να εξαρτάται και από το πως έκανες τις εξετάσεις αίματος. Για παράδειγμα εμένα ο γυναικολόγος που πήγα μου είπε ότι πρέπει εκείνη την ημέρα να είμαι ήρεμη το πρωί, να μην πάω νωρίς το πρωί για εξετάσεις, Να μην είμαι κουρασμένη η αγχωμένη γιατί ανεβαίνει μετά η προλακτίνη φαίνεται δηλαδή αυξημένη ενώ δεν είναι…

Δε ρωτάς και τον ενδοκρινολόγο σου;

IMG_0225.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@Lilaki93 πρόσεξε το αυτό, νομίζω ότι είναι  κάπως υψηλή για ασφαλή σύλληψη … Μήπως αυτό είναι που ψάχνεις; Μήπως αυτό φταίει εννοώ; 
Έμενα με αυτές τις τιμές μου είπε πως πρέπει να επαναλάβω σίγουρα για τον επόμενο μήνα τις ίδιες εξετάσεις, ότι θα θέλαμε ιδανικά λίγο χαμηλότερη την προλακτίνη αλλά προς το παρόν δεν θα το ρυθμίσουμε και ότι θα δώσουμε έμφαση στη  λήψη Ινοσιτόλης ώστε να έχουμε ισορροπία στις τιμές FSH LH …

Η προλακτίνη απ’ όσο γνωρίζω είναι πολύ σημαντικό να είναι ρυθμισμένη, επηρεάζει τη σύλληψη, Βέβαια μπορεί να εξαρτάται και από το πως έκανες τις εξετάσεις αίματος. Για παράδειγμα εμένα ο γυναικολόγος που πήγα μου είπε ότι πρέπει εκείνη την ημέρα να είμαι ήρεμη το πρωί, να μην πάω νωρίς το πρωί για εξετάσεις, Να μην είμαι κουρασμένη η αγχωμένη γιατί ανεβαίνει μετά η προλακτίνη φαίνεται δηλαδή αυξημένη ενώ δεν είναι…

Δε ρωτάς και τον ενδοκρινολόγο σου;

IMG_0225.jpeg

Οι υπολοιπες ορμόνες εμένα φυσιολικες ειναι, στην επαναληπτικη μςτρηση επεσε στο 23 και μου ειπε η γυναικολογος οτι ανεβαίνει με το αγχος.Τώρα η tsh  θέλει ρυθμιση αν οντως δεν ειναι νορμαλ η τιμή.Το αγχος ολα τα επηρεαζει, αλλα απο τ στιγμή που γινεται ωορρηξια αν δεν φταίει το σπερμα κατι την επηρεαζει προφανως..Ειπα να δώσω χρόνο αλλα τωρα θα την ελεγξω σιγουρα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσι μου εσύ έχεις δοκιμάσει πρόκληση ωορρηξίας με χαπάκια; Έχεις κάνει τέτοιο πρωτόκολλο με Κλομιφαινη πχ;
Είδα και σε άλλο θεμα πως έχεις αρχίσει κ ψάχνεις και για ivf, αν κατάλαβα σωστά έχουμε τον ίδιο γιατρό, τον κ. Σα…φη.

Οχι κορίτσι μου δεν έχω κάνει ποτέ πρόκληση δεν έχω θέμα με την ωορηξια. Απλώς έχω χαμηλη ΑΜΗ και μια σάλπιγγα κλειστή και για αυτό ο λόγο ηλικίας 38μισο σκέφτομαι αν δεν ερθει θετικό τεστ τους επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε εξωσωματική.

Το γιατρό Σα..φη  τον επισκέφτηκα πρώτη  φορά για σαλπιγγογραφια και να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης μας όπου κ αυτος μας έδωσε περιθώριο μερικούς μήνες.

Εσένα τι σου πρότεινε; τον γνωρίζεις χρόνια; Εμένα μου έκανε  καλή εντύπωση και φάνηκε πως έχει γνώσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Οχι κορίτσι μου δεν έχω κάνει ποτέ πρόκληση δεν έχω θέμα με την ωορηξια. Απλώς έχω χαμηλη ΑΜΗ και μια σάλπιγγα κλειστή και για αυτό ο λόγο ηλικίας 38μισο σκέφτομαι αν δεν ερθει θετικό τεστ τους επόμενους μήνες να προχωρήσουμε σε εξωσωματική.

Το γιατρό Σα..φη  τον επισκέφτηκα πρώτη  φορά για σαλπιγγογραφια και να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης μας όπου κ αυτος μας έδωσε περιθώριο μερικούς μήνες.

Εσένα τι σου πρότεινε; τον γνωρίζεις χρόνια; Εμένα μου έκανε  καλή εντύπωση και φάνηκε πως έχει γνώσεις.

Όχι, 2 φορές εχω πάει.. Πριν ενάμιση μήνα δηλαδή τον επισκέφτηκα κ μιλήσαμε 2 φορές. Μου εβγαλε εμπιστοσ΄ύνη, φάνηκε πως έχει γνώσεις. Έχω ακούσει θετικά, δεν ξέρω όμως κάτι παραπάνω...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

Όχι, 2 φορές εχω πάει.. Πριν ενάμιση μήνα δηλαδή τον επισκέφτηκα κ μιλήσαμε 2 φορές. Μου εβγαλε εμπιστοσ΄ύνη, φάνηκε πως έχει γνώσεις. Έχω ακούσει θετικά, δεν ξέρω όμως κάτι παραπάνω...

Ακριβώς έτσι και εμένα μου έβγαλε εμπιστοσύνη και ηρεμία με τον τρόπο που μιλάει. Όντως τα σχόλια είναι θετικά.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει. 

Να λες να μην έρθει, ποτε δε ξέρεις από που θα έρθει το καλό νέο!! 

Δημοσίευση
στις On 9/4/2025 at 11:07 ΜΜ, ο/η Eirin είπε:

Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει. 

Την   tsh και την Αμη οποιαδηποτε μέρα του κύκλου μπορω να τις μετρησω?

Δημοσίευση
στις On 9/4/2025 at 11:07 ΜΜ, ο/η Eirin είπε:

Γελάω, εμένα το ChatGPT είναι νομίζω η νέα μου κολλητή πλέον.

Μακάρι να μην έρθει.. Τι να πω..

Δημοσίευση

Περιμένω περίοδο από μέρα σε μέρα..

Τελικά αποφάσισα να μην πάρω σε αυτό τον κύκλο Κλομιφαινη να περιμένω ακόμη έναν κύκλο κι έπειτα… Δεν ξέρω κάπως έχω απελπιστεί και κουραστεί… 

Νιώθω ότι θα τραβήξω πολλά, δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι έτσι τόσο αρνητικά. Φοβάμαι τα πάντα, από το στρες (έχω και γονίδια βέβαια) έχει τώρα λίγους μήνες που έχουν αρχίσει να ασπρίζουν έντονα τα μαλλιά μου… Αντί να πάρω κανένα κιλό, έχω χάσει 2.5 …

Ολη μέρα μετά τη δουλειά νιώθω κουρασμένη κι εντέλει δεν κάνω τίποτα…

Τωρα σκέφτομαι ότι πάλι θα κληθώ να παραστώ σε οικογενειακά ή φιλικά  τραπέζια και δε νιώθω καλά και μόνο στην ιδέα ότι κάποιος θα με ρωτησει κάτι… 

Ίσως δεν είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι, από την άλλη θεωρώ πως είναι.

Νιωθω ότι θα κάνω «μπαμ»…

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Τελικά αποφάσισα να μην πάρω σε αυτό τον κύκλο Κλομιφαινη να περιμένω ακόμη έναν κύκλο κι έπειτα… Δεν ξέρω κάπως έχω απελπιστεί και κουραστεί… 

Νιώθω ότι θα τραβήξω πολλά, δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι έτσι τόσο αρνητικά. Φοβάμαι τα πάντα, από το στρες (έχω και γονίδια βέβαια) έχει τώρα λίγους μήνες που έχουν αρχίσει να ασπρίζουν έντονα τα μαλλιά μου… Αντί να πάρω κανένα κιλό, έχω χάσει 2.5 …

Τωρα σκέφτομαι ότι πάλι θα κληθώ να παραστώ σε οικογενειακά ή φιλικά  τραπέζια και δε νιώθω καλά και μόνο στην ιδέα ότι κάποιος θα με ρωτησει κάτι… 

Κορίτσι μου μέσα στον κυκλο η ψυχολογία της γυναίκες περνάει πολλά σκαμπανεβασματα και όσο δεν βλέπουμε το θετικό αποτέλεσμα απογοητευομαστε!! 

Δεν είναι εύκολο να ελέγχεις το άγχος και το στρες αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς να ξεχνιέσαι κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί και να βρίσκεσαι με άτομα που νιώθεις καλά κοντά τους και ξεφεύγει το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.

Δυστυχώς μόνες μας πρέπει να βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Είναι μέρες που είναι μαύρες και άλλες όχι τοσο. Καλό είναι να πιστεύουμε πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά και να εμπιστευτουμε τα σχέδια που έχει ο θεός για εμάς..

Θέλω να πιστεύω πως οι γυναίκες που πραγματικά θέλουν να γίνουν μανούλες θα τα καταφέρουν.

Δημοσίευση

Αχ κοπέλα μου, σε νιώθω απόλυτα με αυτά που λες. Δυστυχώς πολλές φορές περιμένουμε τόσο πολύ να έρθει κάτι και όταν δεν έρχεται απελπιζομαστε και χάνουμε την ελπίδα μας. 

Πάρε λίγο το χρόνο σου, αν θεωρείς ότι πρέπει να το αφήσεις άλλο ένα κύκλο εσύ ξέρεις καλύτερα. Ξέσπασε με όποιο τρόπο αισθάνεσαι ότι θα σε βοηθήσει. Μη τα κρατάς μέσα σου γτ δε θα σε βοηθήσει.

Δημοσίευση

Νιωθω ότι θα κάνω «μπαμ»

Εγώ δεν ειμαι παντρεμενη ακόμη, αλλα μετα σκέφτομαι μεχρι να μείνω εγκυος αν δεν μείνω σύντομα οτι θα τον ρωτανε αυτο αδιακριτα.Μην αγχωνεσαι, υγεία πρεπει να εχεις εσύ πανω απ ολα σωματική και ψυχική.Δεν θα πεθανουμε κιόλας, η καλή ψυχολογία και η θετική ενέργεια φέρνουν θετικό αποτελεσμα.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Nerina είπε:

Γελάω, εμένα το ChatGPT είναι νομίζω η νέα μου κολλητή πλέον.

Μακάρι να μην έρθει.. Τι να πω..

Ααα μη γελάς καθόλου.. δεν είναι μόνο δική σου κολλητή.. είναι και δική.. μη σου πω το έτερον μου ήμισυ.. 🤣🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...