Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σαλπιγγογραφια και πρόκληση ωορρηξίας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σας παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα είχα ξεκινήσει να σας γράφω αλλά μετά χάθηκαν οι κωδικοί μου και δεν μπορούσα θα σε συστηθώ λοιπόν είμαι 27 χρονών και προσπαθούμε με τον άντρα μου 2 χρόνια σχεδόν μετά από 3 γυναικολόγους που την πρώτη δεν την πιάνω καν η δεύτερη μου έλεγε ότι έχω πολυκυστικες και τώρα πήγα σε τρίτη γιατί ο κύκλος μου είναι σταθερός και οι εξετάσεις μου πολύ καλές μου είπε ότι δεν έχω πολυκυστικες ούτε καν απλά η αμη μου είναι λίγο χαμηλή σε σχέση με την ηλικία μου μου έδωσε βιταμίνες και κάναμε Σαλπιγγογραφια που ήταν μια χαρά και οι 2 σάλπιγγες μου ανοιχτές έτσι μου είπε να βοηθήσουμε αυτό τον κύκλο και έκανα πρόκληση ωορρηξίας με ovitrell την 13η μέρα του κύκλου και επαφές 13η 14η 15η μέρα και από την 17η μέρα ξεκίνησα προγεστερόνη κολπική την vasclor για 10μερες πρωί βράδυ 

Εχθές λοιπόν 21η μέρα του κύκλου είχα κάτι πονάκια στις ωοθήκες και το βραδάκι στην δουλειά καθώς πήγα τουαλέτα είχα ένα δυνατό πόνο από κάτω όπως αυτό όταν κατεβαίνει η περίοδος και από τότε τίποτα άλλο δεν ξέρω τι να φανταστώ; 
έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών

με συγχωρείτε για το σεντόνι αλλά ήθελα να σας τα πω όλα 🫣

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλωσηρθες!! 

Έχω διαβάσει αυτό "Μετά τη 14η ημέρα του κύκλου, τα επίπεδα της προγεστερόνης αυξάνονται συνεχώς, φτάνοντας 7 ημέρες αργότερα, την 21η ημέρα του κύκλου, στις μέγιστες τιμές τους"

Όποτε μήπως ήταν η κορύφωση των επιπέδων προγεστερόνης ; Σε συνδυασμό και με τη προγεστερόνη που λαμβάνεις;

Με το καλό σου εύχομαι να εχεις θετικό αποτέλεσμα, επειδή έχουν περάσει μέρες από τη μέρα που μας έγραψες, τι έγινε τελικά ; 

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Ευχομαι να έχει γίνει εμφύτευση και γι αυτό τα πονάκια! Ενημέρωσε μας!

Κατι ακόμα, πριν την πρόκληση με Οβιτρελ είχες πάρει κάποια φάρμακα/σκευασματα ;

Είμαι κι εγώ στη φάση που σκέφτομαι να δοκιμάσω με αυτό τον τρόπο… 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...