Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@melitiniღ αγάπη εγώ είχα κάνει υστεροσκοπηση πριν την εμβρυομεταφορά γιατί βρήκαμε ένα πολύποδα κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Την έκανα στο κέντρο εξωσωματικής δεν πήγαμε κλινική. Μου την έκανε ο γιατρός μου/εξωσωματικός κ παράλληλα μου έκανε κ scratching στη μήτρα (το οποίο θεωρητικά βοηθάει στην εμφύτευση) τώρα βοήθησε δε βοήθησε δεν ξέρω πάντως τα δίδυμα έπιασαν!! 500€ μας είχε κοστίσει συνολικά. Όλα μέσα κ γιατρός κ το κέντρο κ ο αναισθησιολόγος. 

• Απαντήσεις 1.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Αντε κορίτσια μου μαζευτειτε να δούμε ποια θα ανοίξει το θεμα του Απριλίου!!!! Πλησιάζουν οι μέρες!!

Εάν δεν θέλει η @Naty_ εφόσον πάει καλά ο υπέρηχος τη Δευτέρα μπορώ να το ανοίξω κ γω με μεγάλη μου χαρά.

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια είμαι στα πολύ down μ αυτές τις μέρες, όλο με πιάνουν τα κλάματα, αλλά μετά να με παρηγορησω λέω αφού είμαι ακόμα όρθια μπράβο μου είναι και αυτό ένα κατόρθωμα.  

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εάν δεν θέλει η @Naty_ εφόσον πάει καλά ο υπέρηχος τη Δευτέρα μπορώ να το ανοίξω κ γω με μεγάλη μου χαρά.

Εννοείται ΘΑ πάει καλά ο υπέρηχος τη Δευτέρα! Με μεγάλη μου χαρά να το ανοίξω εγώ 🥰 Αλλά αν θες άνοιξε το εσύ μιας και είχες το πρώτο θετικό τεστακι του Μάρτη!  

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι στα πολύ down μ αυτές τις μέρες, όλο με πιάνουν τα κλάματα, αλλά μετά να με παρηγορησω λέω αφού είμαι ακόμα όρθια μπράβο μου είναι και αυτό ένα κατόρθωμα.  

Γιατί κορίτσι μου, πες μας τι σκέφτεσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

τι έπαθες κορίτσι μου;; 

Δημοσίευση

Μη σας αγχωνω. Τίποτα συγκεκριμένο, απλά τα υπαρξιακά μου.Τους βλέπω ολους που προχωρναε κι εγώ στάσιμη. Αυτό π για πολλές είναι εύκολο για κάποιες από μας είναι τόσο δύσκολο..πότε θα έρθει και αν θα πάνε όλα καλά...να φανταστείτε μου βγήκε άρθρο για τις διάσημες που έχουν κάνει άμβλωση κι έκλαιγα και για αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Μη σας αγχωνω. Τίποτα συγκεκριμένο, απλά τα υπαρξιακά μου.Τους βλέπω ολους που προχωρναε κι εγώ στάσιμη. Αυτό π για πολλές είναι εύκολο για κάποιες από μας είναι τόσο δύσκολο..πότε θα έρθει και αν θα πάνε όλα καλά...να φανταστείτε μου βγήκε άρθρο για τις διάσημες που έχουν κάνει άμβλωση κι έκλαιγα και για αυτό.

Είναι πολύ λογικό κορίτσι μου να νιώθεις έτσι. Πολλές φορές με έπιανε η μαυρίλα και βυθιζομουν σε αυτές τις σκέψεις. Κάποια πράγματα ναι έρχονται πιο εύκολα σε άλλους. Το ίδιο αναρωτιομουν κι εγώ και θυμωνα πολύ. Γιατί όλος αυτός ο πόνος. Μείνε σε αυτό, ζηστο αλλά μετά βγες ξανά έξω από αυτό. Και συνέχισε να κάνεις όλα αυτά που σε ευχαριστούν και δίνουν νόημα στην καθημερινότητα. Λες τις σκέψεις σου στον σύντροφό σου γενικά; Έχεις υποστήριξη; Θύμισε μου έχεις 3 αποβολές στο ιστορικό σου; Πόσο καιρό τώρα πάλι έχετε που ξεκινήσατε επαφές; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Αντε κορίτσια μου μαζευτειτε να δούμε ποια θα ανοίξει το θεμα του Απριλίου!!!! Πλησιάζουν οι μέρες!!

@Naty_  @annie! Κορίτσια μαζί να το κάνετε.. Να έχουμε περισσότερη μπεμπεδοσκονη 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Δημοσίευση

Ναι ευτυχώς ο σύντροφος μου είναι πολύ υποστηρικτικος και του μιλάω για όλα.Προσπαθουμε πάλι από αρχές έτους γιατί περιμέναμε τις εξετάσεις, αλλά δεν έχουμε αλλάξει κάτι αφού δεν βρέθηκε κάτι. 

Γενικά το έχω πει σε ελάχιστους, δε θα άντεχα να με δει κάποιος ως καημένη.

Ευτυχώς έρχεται καινούργιος μήνας, η άνοιξη όσο να'ναι βοηθάει στην ψυχολογία και βουρ πάλι να τους ξεζουμιξουμε.😄

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

@Naty_  @annie! Κορίτσια μαζί να το κάνετε.. Να έχουμε περισσότερη μπεμπεδοσκονη 🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Τέλεια ιδέα!!! Τι λες @Naty_ μου; 

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; Εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει, πολύ μούχλα.. 

@marinamanoulitsa @anna_30 είχαμε κανένα νεότερο;; 

@Iris9 αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω κ να σου πω κάτι; Έχεις δίκιο!! Αλλά θα έρθει κ σε σας το σποράκι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο!! Εν έτη 2025 οποία θέλει να γίνει μανούλα θα τα καταφέρει αλήθεια!!! Τώρα να ανοίξει λίγο ο καιρός να στρώσει η ψυχολογία και όλα θα φαίνονται αλλιώς. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά κ μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τέλεια ιδέα!!! Τι λες @Naty_ μου; 

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; Εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει, πολύ μούχλα.. 

@marinamanoulitsa @anna_30 είχαμε κανένα νεότερο;; 

@Iris9 αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω κ να σου πω κάτι; Έχεις δίκιο!! Αλλά θα έρθει κ σε σας το σποράκι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο!! Εν έτη 2025 οποία θέλει να γίνει μανούλα θα τα καταφέρει αλήθεια!!! Τώρα να ανοίξει λίγο ο καιρός να στρώσει η ψυχολογία και όλα θα φαίνονται αλλιώς. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά κ μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!!!

Καλημέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη..

Τέλεια ιδέα κορίτσι μου να ανοιξετε μαζί θεματάκι.. ♥️

πως παει η εγκυμοσυνη.; Πότε εχεις υπερηχο.; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα στην όμορφη Θεσσαλονίκη..

Τέλεια ιδέα κορίτσι μου να ανοιξετε μαζί θεματάκι.. ♥️

πως παει η εγκυμοσυνη.; Πότε εχεις υπερηχο.; 

Δεν καταλαβαίνω κάτι προς το παρόν τα ίδια, Δευτέρα απόγευμα έχουμε γιατρό… Εσύ πως είσαι; Ήρθε κανονικά περίοδος ;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! @annie! Ναιιι εννοείται  αλλά πώς θα το κάνουμε μαζί;; 

Είδα πως μπορείς να κάνεις tag στο θέμα. Οπότε συνεννοούμαστε για το στιχάκι κ το ανοίγουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ❣️ να λέμε Δόξα Τω θεώ που έχουμε την υγεία μας...και από εκεί και πέρα ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό...ο Θεός ξέρει πότε θα σου στείλει αυτό το θαύμα στη ζωή σου... συνέχισε να ελπίζεις και να προσεύχεσαι για αυτό! 🙏Ξέρω είναι δύσκολη η υπογονιμότητα γιατί την έζησα τα τελευταία χρόνια....εγώ έχω δευτεροπαθή υπογονιμότητα.. έχει ο Θεός 🙏 σε φιλώ 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Δεν ήρθε! Το μόνο που καταλαβαίνω διαφορετικό από εχθές είναι αναγουλα... Δηλαδή μύρισα το μαλακτικό εχθές και μου ήρθε αναγουλα και λέω "ωπ τι ήταν αυτό" κάτι μου θυμίζει 😜 αλλά από την άλλη έχω πόνους περιόδου....και λέω θα μου έρθει.....🤔 Θα φανεί....το αφήνω έως Δευτέρα και βλέπουμε 

Screenshot_2025-03-29-08-47-25-58_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Δεν καταλαβαίνω κάτι προς το παρόν τα ίδια, Δευτέρα απόγευμα έχουμε γιατρό… Εσύ πως είσαι; Ήρθε κανονικά περίοδος ;

Είδα πως μπορείς να κάνεις tag στο θέμα. Οπότε συνεννοούμαστε για το στιχάκι κ το ανοίγουμε..

Τέλειααα ♥️… εγώ τρίτη μέρα κανονικά αίμα αλλα αυτη τη φορά πολύ ατονία επειδή είχα μεγαλο κυκλο πάντως το αίμα είναι καθαρο κατακοκκινο και τις 3 ημερες…

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δεν ήρθε! Το μόνο που καταλαβαίνω διαφορετικό από εχθές είναι αναγουλα... Δηλαδή μύρισα το μαλακτικό εχθές και μου ήρθε αναγουλα και λέω "ωπ τι ήταν αυτό" κάτι μου θυμίζει 😜 αλλά από την άλλη έχω πόνους περιόδου....και λέω θα μου έρθει.....🤔 Θα φανεί....το αφήνω έως Δευτέρα και βλέπουμε 

Screenshot_2025-03-29-08-47-25-58_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg

Καλέ δεν έχεις κάνει τεστακι καθόλου σε αυτόν τον κύκλο;;; Και με καθυστέρηση θα περιμένεις ως την Δευτέρα;; Θα με τρελάνεις!!! 😂😂

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Ελίζα μου διαβασα σήμερα κάτι που ομολογω πως εγω προσωπικα δεν το γνώριζα.. η ποιοτητα των σπερματων ανα εκδπερματιση διαφερει.. δεν είναι η ιδια σε καθε εκσπερματιση που αυτο συνεπαγεται οτι ακομα και καθημερινη επαφη να υπαρχει ή ανα 2 μερες η μερα παρα μερα ειναι αν θα τυχει να συμπεσει η ποιοτικα καλη ωορηξια με την ποιοτικα καλη εκσπερματιση… δεν το βαζουμε κατω συνεχιζουμε τις προσπαθειες καθε μηνα χωρις απογοητευση και σκεφτομαστε θετικα… 

Καλά όλα τύχη είναι! Αλλά όταν έχουμε συχνές επαφές νιώθω πιο αισιόδοξη ότι το πιάσαμε 😅 Τώρα θα μάθουμε... Εμείς την κάναμε την επαφή μας χθες και βάση ημερολογίου έχω 10 μέρες αναμονή. Θα συνεχίσουμε φυσικά επαφές 😉 Μην ξεχνάμε και το άθλημα.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλά είμαι κοριτσάκι μου γλυκό, στην αναμονή του υπέρηχου..

Όρμα εσύ κ μη σκέφτεσαι μέρες!! Από τη στιγμή που έχεις όρεξη μάλλον είσαι ακόμα γόνιμη οπότε βουρ!!! Εγώ μετά την ωορρηξία δεν πολύ έχω όρεξη.. Προν την περίοδο δε;; Ούτε να με πλησιάσει !!

Πότε πας για υπέρηχο;;;

Κι εγώ έτσι είμαι συνήθως, μετά την ωορρηξία δεν έχω και τόσο όρεξη για επαφή. Ενώ τώρα είμαι αρκετές μέρες με ορέξεις που δεν συνηθίζω 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Μπα οχι κοριτσι μου με τιποτα..

οταν παω τουαλετα πεφτει αιμα κατα την ουρηση οχι πολυ αλλα πεφτει.. χθες ο γιατρος ειπε πιθανον να ειναι περιοδοα να το παρακολουθησω να δω πως θα παει.. εαν εχω 5 μερες θα ειναι περιοδοα αλλα πιο ελαφρια υποθετω…

Έχεις και βλενες και κομματάκια όπως στην περίοδο; Τεστ έχεις κάνει γενικά;

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τέλειααα ♥️… εγώ τρίτη μέρα κανονικά αίμα αλλα αυτη τη φορά πολύ ατονία επειδή είχα μεγαλο κυκλο πάντως το αίμα είναι καθαρο κατακοκκινο και τις 3 ημερες…

Τουλάχιστον θα ηρεμήσει ο οργανισμός σου τώρα που ήρθε. Είπες έκλεισες τα ραντεβού με νέο γιατρό; Αφού παίρνεις κ τα inofert θα στρώσει κ ο κύκλος σου με το καλό σιγά σιγά. Εχεις δει καθόλου τις ovamax; Είναι ακριβές αρκετά αλλά υποτίθεται πως βοηθανε πολύ κ σε σπω 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Πότε πας για υπέρηχο;;;

Κι εγώ έτσι είμαι συνήθως, μετά την ωορρηξία δεν έχω και τόσο όρεξη για επαφή. Ενώ τώρα είμαι αρκετές μέρες με ορέξεις που δεν συνηθίζω 😅 

Τη Δευτέρα🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Κ δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα… Καλό είναι αυτό φίλη δώσε πονοοοοοοο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...