Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Κορίτσι μου πόσο χάρηκα για εσένα!❤️ καλούς διπλασιασμούς εύχομαι! Με το καλό το 3ο παιδάκι ❤️❤️🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου πόσο χάρηκα για εσένα!❤️ καλούς διπλασιασμούς εύχομαι! Με το καλό το 3ο παιδάκι ❤️❤️🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Εύχομαι σύντομα κ στα δικά σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου είμαι έγκυος!!!🥳😍🤰🏼🥳🤰🏼😍 Θα τρελαθώ τελείως!!!! Αχ το είπες @Παρασκευαιδου μου Ζαίρα μου Ελπίδα μου γλυκιά το είπες!! Ιανουάριος +-3… Κ γω δεν το πίστευα πλέον… Πάμε για διπλασιασμό τώρα!!! 27η μέρα του κύκλου με ωορρηξία μάλλον 13η πιστεύω είναι καλή η χοριακη 

IMG_7777.jpeg

Ναι!!! Ναι!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Συγχαρητήριαααααα..καλούς διπλασιασμούς κορίτσι μου και μια τελει΄όμηνη εγκυμοσύνη εύχομαΙ❣️❣️❣️ άντε να ξεκινήσει ο Μάρτης δυναμικά και να γεμίσουμε πολλά θετικά τεστάκια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου εύχομαι να μπει ετσι καλά ο μήνας για όλες μας..! 
καλούς διπλασιασμούς εύχομαι και μια καλή τελειομανή εγκυμοσύνη..!🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Συγχαρητήριαααααα..καλούς διπλασιασμούς κορίτσι μου και μια τελει΄όμηνη εγκυμοσύνη εύχομια❣️❣️❣️ άντε να ξεκινήσει ο Μάρτης δυναμικά και να γεμίσουμε πολλά θετικά τεστάκια!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Πάμε τώρα για την επόμενηηηηηη να γεμίσουμε θετικά τεστ κ γεμάτες κοιλίτσες!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σοφία21 είπε:

Τι όμορφα νέα κορίτσι μου εύχομαι να μπει ετσι καλά ο μήνας για όλες μας..! 
καλούς διπλασιασμούς εύχομαι και μια καλή τελειομανή εγκυμοσύνη..!🙏🏼♥️

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Θέλω να πιστεύω ότι ήρθε για να μείνει 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! Θέλω να πιστεύω ότι ήρθε για να μείνει 

Όλα θα πάνε καλά..

είναι ανηξιάτικο μπεμπέ 🌺🌸

Έτσι λουλουδένια γεμάτη φως να είναι η ζωή σας κορίτσι μου…

πόσο εβδομάδων είσαι με βάση την χοριακή.; 
εχεις καθόλου συμπτώματα.; 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Κορίτσι μου συγχαρητήρια, χάρηκα πολύ για σένα! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, καλούς διπλασιασμούς❤️🥰🌻😊🌺

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Έλα ρε κοριτσάκι μου 🩷 

Συγχαρητήρια 🎉καλούς διπλασιασμους!!🫄🩷🩵

Μια τελειόμηνη κύηση, ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας 🎉🥰🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια με χανετεεεεεεεεε😱😱😱😱

Θα τρελαθωωωωωω!!!! Φεύγω για χοριακη!! Predictor Early δεν πιστεύω να κάνει λάθος… 

IMG_7775.jpeg

IMG_7774.jpeg

IMG_7773.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, τι όμορφα νέα!!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι σου εύχομαι!

Να παίρνουν σειρά και τα άλλα κορίτσια, @evaa__ @anna_30 @Mantarini @Eliza Kats @Σοφία21 @Naty_ @Sia A

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7777.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Είσαι έγκυος, επιτέλους κ ένα καλό νέο!!! Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι😊

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Όλα θα πάνε καλά..

είναι ανηξιάτικο μπεμπέ 🌺🌸

Έτσι λουλουδένια γεμάτη φως να είναι η ζωή σας κορίτσι μου…

πόσο εβδομάδων είσαι με βάση την χοριακή.; 
εχεις καθόλου συμπτώματα.; 

4 εβδομάδων είμαι. Εχω τρελό φούσκωμα, από εκεί μου μπήκαν ιδέες κ βαρύ στήθος. Αυτά προς το παρόν. Ισως κ μια ψιλό αναγούλα αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Θα φανεί.. Νωρίς είναι ακόμα.

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια, χάρηκα πολύ για σένα! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, καλούς διπλασιασμούς❤️🥰🌻😊🌺

Σ ευχαριστώ πολύ αγάπη!!! Πώς είστε εσείς;; Το μπεμπάκι τι κάνει; Ποσό είναι τώρα ; 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Έλα ρε κοριτσάκι μου 🩷 

Συγχαρητήρια 🎉καλούς διπλασιασμους!!🫄🩷🩵

Μια τελειόμηνη κύηση, ένα γερό μωράκι στην αγκαλίτσα σας 🎉🥰🙏

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό!! Εύχομαι σύντομα και στα δικά σου!!!🙏🏻🙏🏻🤰🏼

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, τι όμορφα νέα!!! Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι σου εύχομαι!

Να παίρνουν σειρά και τα άλλα κορίτσια, @evaa__ @anna_30 @Mantarini @Eliza Kats @Σοφία21 @Naty_

Σ ευχαριστώ πολυυυυυυ

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Είσαι έγκυος, επιτέλους κ ένα καλό νέο!!! Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι😊

Σ ευχαριστώ αγάπη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Να παίρνουν σειρά και τα άλλα κορίτσια, @evaa__ @anna_30 @Mantarini @Eliza Kats @Σοφία21 @Naty_

Μακάρι κορίτσι μου εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και να εχουμε θετικά τεστακια οπως της Αννούλας..!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω οποια χρησιμοποιεί και γνωρίζει.

Μου έγραψε η ενδοκρινολόγος μου να παίρνω για τρεις μήνες φιλικό οξύ και σίδηρο.

Μου είπε επίσης να ξεκινήσω και τα inofert μηπως και βοηθήσουν να φτιαξουμε λιγο την ωορηξια..

πήρα τα φακελάκια. 

μου ειπε ενας φακελοσκος την ημερα ειναι αρκετό

μια συναδελφος μου παιρνει 2 την ημερα 1 πρωι 1 βραδυ.

μηπως μου είπε 1 γιατι θα παιρνω και ξεχωριστα φυλικό οξυ.; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και να εχουμε θετικά τεστακια οπως της Αννούλας..!

Μου έγραψε η ενδοκρινολόγος μου να παίρνω για τρεις μήνες φιλικό οξύ και σίδηρο.

Μου είπε επίσης να ξεκινήσω και τα inofert μηπως και βοηθήσουν να φτιαξουμε λιγο την ωορηξια..

πήρα τα φακελάκια. 

κορίτσι μου γενικα η καθεμία κάνει ότι της λέει ο γιατρός της και ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός της. Μην το αναλύεις και πολύ προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει και σου είπε να τα παίρνεις έτσι. Ξεκίνησα κι εγώ σίδηρο! Αυτά τα ωραία τα πόσιμα (μπλιαξ), και επίσης μου είπε αν δεν έρθει εγκυμοσύνη σε αυτόν τον κύκλο ξεκινάω κι εγώ Inofert για ενίσχυση ωαρίων. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tina23 είπε:

@Naty_ @Σοφία21 ρε κορίτσια σίδηρο παίρνετε γιατί έχετε κάποιο θέμα? ( συγνώμη εαν το έχετε ξαναπεί αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι🫣🫣)

εγώ έχω πολύ χαμηλή φεριτίνη, περίπου 7-8 κυμαίνεται έπεσε πάλι οπότε γι' αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

κορίτσι μου γενικα η καθεμία κάνει ότι της λέει ο γιατρός της και ό,τι χρειάζεται ο οργανισμός της. Μην το αναλύεις και πολύ προφανώς κάποιος λόγος θα υπάρχει και σου είπε να τα παίρνεις έτσι. Ξεκίνησα κι εγώ σίδηρο! Αυτά τα ωραία τα πόσιμα (μπλιαξ), και επίσης μου είπε αν δεν έρθει εγκυμοσύνη σε αυτόν τον κύκλο ξεκινάω κι εγώ Inofert για ενίσχυση ωαρίων. 

😂😂 κι εμενα ποσιμο που εδωσε για καλυτερη αποτροφηση..!

Εγω σήμερα 15η μερα κυκλου δν εχω κταλαβει τιποτα απο ωορηξία..

εκανα χθες κ προχθες τεστακι αλλα δν ηταν εντονο οπως η αλλη γραμμη οποτε μαλλον ακομη τιποτα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@Naty_ @Σοφία21 ρε κορίτσια σίδηρο παίρνετε γιατί έχετε κάποιο θέμα? ( συγνώμη εαν το έχετε ξαναπεί αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι🫣🫣)

Εγώ κορίτσι μου στις εξετάσεις που έκανα στον ορμονολογικό έλεγχο ήταν λίγο χαμηλός αιματοκρίτης μου και το σίδηρο και φεριτίνη και γι’ αυτό μου έδωσε για 2-3 μήνες Να πάρω λίγο τα πάνω μου και μετά μου είπε όταν θα έχω περίοδο για πέντε με εφτά μέρες να παίρνω σίδηρο για να αναπληρωνω 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@annie! μα πόσο υπέροχα ξεκινάει ο Μάρτης, ελπίδα ξανά!!

Θύμισέ μου, έχεις 2 παιδάκια και προσπαθούσατε καιρό για το 3ο; Τσέκαρες ωορρηξία κλπ τώρα και είχες στοχευμένες επαφές; 

Σ ευχαριστώ αγάπη!! Τα δίδυμα είναι με εξωσωματική (4 ετών τώρα), από τότε κάνουμε ελεύθερα όχι όμως στοχευμένα ωορρηξία κλπ, πέρυσι έπιασα το Γενάρη φυσιολογικά με μια επαφή παρακαλώ αλλά ήταν βιοχημική. Απο κει κ μετά έκανα τεστ ωορρηξίας κλπ μέχρι το καλοκαίρι κ στοχευμένες σχετικά επαφές αλλά δεν ήρθε. Τώρα δεν είχα τεστ, είχαμε επαφές 10η κ 12η μέρα του κύκλου κ πιστεύω πως η ωορρηξία έγινε 13η. Το κατάλαβα από υγρά, πονάκια κ άνοδο θερμοκρασίας την επόμενη. Είναι η 2η φορά που πιάνουμε φυσιολογικά..

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

πήρα τα φακελάκια. 

Καλησπέρα Σοφία, κι εμένα μου είχε δώσει τις inofert και μετά από 2 μήνες περίπου που τις έπαιρνα είχα θετικό τεστ. Μπορεί να είναι και τυχαίο, βοηθάνε λένε. Κι εμένα μου είχε πει για 1 φακελάκι την ημέρα ενώ στις οδηγίες έλεγε για 2 αλλά ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Καλησπέρα Σοφία, κι εμένα μου είχε δώσει τις inofert και μετά από 2 μήνες περίπου που τις έπαιρνα είχα θετικό τεστ. Μπορεί να είναι και τυχαίο, βοηθάνε λένε. Κι εμένα μου είχε πει για 1 φακελάκι την ημέρα ενώ στις οδηγίες έλεγε για 2 αλλά ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού. 

Μακάρι να έχω κι εγώ θετικά αποτελέσματα..

εχεις ΣΠΩ..; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...