Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και σε όλο το κόσμο!! Μακάρι ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου να φέρει σε όλες τις γυναίκες χαρμόσυνα μηνύματα !!💐💐

Αν ειναι θεμα τύχης τότε εμείς πρέπει να είμαστε οι πιο γκαντέμηδες του κόσμου!!! 🤣 Ξεκινήσαμε στα 30, φτάσαμε 38 (σχεδόν 🤭🤭) .Τι με επαφές στοχευμενες και μη  να το παλεύουμε, τι με εξωσωματικες..ε άμα δεν σε θέλει..δεν θελει!! Ποση τυχη πχια!! 🤣🤣

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.!!!

Άσε κορίτσι μου, είπαμε.. αν σε θέλει, σε θέλει και αν δεν σε θέλει ας το να πάει, άστο... 

Εγώ δεν ξέρω πλέον αν θα καταφέρω να κάνω παιδάκι, θα το παλέψω μέχρι εκεί που μπορώ & όπως μπορώ και όσο με παίρνει και η ηλικία.. γιατί βλέπεις πως όσο περνάει τόσο πιο δύσκολα είναι όλα.. άλλη διέγερση αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά έμβρυα στην κατάψυξη, οπότε μέχρι να ρθει ο καιρός που αν δεν πιάσω τελικά, αναγκαστώ να τα βάλω όλα θα έχουν περάσει κάποια χρόνια, σιγουρα η ηλικία μου δεν θα ευνοεί και πολύ τα υπάρχοντα ωάρια μου.. καλά για το σπέρμα δεν το συζητώ, μέχρι τότε δεν θα υπάρχει καν δείγμα. Βέβαια έχω φίλη που ξεκίνησε προσπάθειες εξωσωματικής στα 35 και έκανε τελικά την κόρη της μετά από 5 εξωσωματικές στα 42 της.. μακάρι έστω και σε εκείνη την ηλικία να έχω το περιθώριο να μας χαρίσει ο Θεός ένα παιδάκι. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ ναι κορίτσι μου και γω όταν ήμουν στη θεση σου τ ιδιο ακριβώς εκανα. Δ τ σκεφτηκα καν, πήγα για εξωσωματικη ασχετα αν ηρθε φυσιολογικα. Ξεκινησαμε προσπαθειες Σεπτεμβρίο του 2014 και εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο του 2016. Σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Απλά μην βασανίζεσαι κ φθειρεσαι με σκέψεις αν δεν κάπνιζε, αν δεν ετρωγε αν αν αν... σίγουρα πρέπει να κάνουμε τ καλύτερο κυριως για τον οργανισμό μας, αλλά κ μονο π προχωρήσατε παρακάτω είναι πολυ σημαντικό. Να εστιάζεις σ αυτό.

Λέγοντας το τι συνεβει στη δική μας περίπτωση δ θέλω να εφησυχαστουν κοπελες κ να πουν ότι ειναι να γίνει θα γίνει, αλλά να ξέρουν κ οτι τίποτα δ ειναι απίθανο. Άλλωστε κνεδω στο φόρουμ υπάρχουν τόσες κοπελες π μετα από εξωσωματικη πέτυχαν εγκυμοσύνη φυσιολογικα ενώ δ τ περίμεναν.

Εντάξει έχεις δίκιο για τη διατροφή και το κάπνισμα και για τον τρόπο ζωής γενικότερα, ότι δεν αλλάζει και πολύ το αποτέλεσμα.. αλλά σκέψου όμως πως μπορεί να το κάνει λίιιιιγο καλύτερο.. αν δηλαδή από τα νεανικά του χρόνια φρόντιζε τον εαυτό του όπως φρόντιζα εγώ το δικό μου, δεν έκανε καταχρήσεις, ίσως το σπέρμα του τώρα να ήταν σε καλύτερη κατάσταση.. με μένα τριμήνο μόνο που έκανε θεραπεία με χάπια και βιταμίνες, και μη καπνίζοντας καπνό άλλα ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη κατάφερε το σπέρμα και από 500.000 αν ml που ήταν να φτάσει 1.500.000. Φαντάσου αν αυτό το έκανε χρόνια πριν σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήταν.. Βέβαια βάση αυτής της θεραπείας πήγαμε και στην εξωσωματική και ευτυχώς που την έκανε γιατί με το ζόρι βρήκαν σπερματοζωάρια για να κάνουν τη γονιμοποίησης.. και από εκείνα όπως βλέπεις έχω μεγάλη αμφιβολία ότι ήταν καλά γενετικά.. τεσπα! ο Θεός είναι μεγάλος, κάνω το σταυρό μου και λέω μόνο να βάλει το χέρι του να είναι έστω και ένα από αυτά καλό και να μας χαρίσει ένα παιδάκι. 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κάτι πιάσαν τα κυάλια σου Ε; 😜 Προς το παρόν στην αναμονή είμαι...αν και έχω πόνους περιόδου αλλά και η @Naty_ είχε πόνους και τελικά είναι έγκυος 😁 μακάρι να γίνει και σε εμένα το ίδιο 

Εσύ;;;έκανες άλλο τεστ;

Στο εύχομαι κοπέλα μουυυ! 🧿

Εγώ έχω από χθες κάποια τραβήγματα..πότε πονάω χαμηλά κεντρικά, πότε όχι.. έκανα ένα πριν λίγο, νομίζω είναι ελάχιστα πιο έντονο από χθες..θα δούμε 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Στο εύχομαι κοπέλα μουυυ! 🧿

Εγώ έχω από χθες κάποια τραβήγματα..πότε πονάω χαμηλά κεντρικά, πότε όχι.. έκανα ένα πριν λίγο, νομίζω είναι ελάχιστα πιο έντονο από χθες..θα δούμε 

Και που είναι;;; Γιατί δεν το ανέβασες;; Εμείς εδώ τι κάνουμε χαρταετό πετάμε;!;!;;;

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια… Διαβάζω τις εμπειρίες σας και παίρνω θάρρος. Δύναμη σε όλες, καμία δεν είναι μόνη… Και καλούς διπλασιασμούς και τελειόμηνες εγκυμοσύνες εύχομαι στα κορίτσια που έχουν θετικα τεστάκια!!! 

Θα ήθελα να μου απαντήσει εάν κάποια γνωρίζει… Παλεύω με ΣΠΩ + λίγο υψηλή Προλακτινη (περίπου στο 20)…

Ο γιατρός μου δε μου μίλησε για χαπάκι ώστε να ελαττωθεί. Διαβάζω τις εμπειρίες άλλων κοριτσιών στο φόρουμ και βλέπω ότι είναι βασικό να έχουμε χαμηλή Προλακτινη για να πετύχει η σύλληψη… Λέτε να πάρω κι άλλη γνώμη; Είμαι πολύ αγχωμένη…

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Και που είναι;;; Γιατί δεν το ανέβασες;; Εμείς εδώ τι κάνουμε χαρταετό πετάμε;!;!;;;

Παρατήρησα από χθες ότι χαλάει πολύ η ανάλυση όταν ανεβάζω φωτό εδώ..θα τις ανεβάσω αλλά δεν ξέρω αν θα φανεί κάτι..IMG_3496.thumb.jpeg.9603637a91b03f201d87c726ad34c5b9.jpeg

IMG_3487.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Παρατήρησα από χθες ότι χαλάει πολύ η ανάλυση όταν ανεβάζω φωτό εδώ..θα τις ανεβάσω αλλά δεν ξέρω αν θα φανεί κάτι..IMG_3496.thumb.jpeg.9603637a91b03f201d87c726ad34c5b9.jpeg

IMG_3487.jpeg

🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Ναι με καλή παρατήρηση την διακρίνω!!!!!

Τέλεια 😁 😁 😁 😁 πότε περιμένεις εσύ;;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, 

@anna_30 δεν βλέπω κάτι είναι η αλήθεια αλλά εσύ μάλλον βλέπεις αφού λες ότι σκουρυνε κι άλλο. Πότε περιμένεις περίοδο; Σου είπα έχω ένα feeling αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα να δείξουν καλά! 

Οπότε αναμένουμε εσένα, @marinamanoulitsa, @Σοφία21 και ποιο άλλο κορίτσι αναμένει περίοδο αυτές τις μέρες; 

@annie! μου πως είσαι; Εμενα με έχει βαρεσει από τη μια η νύστα κι από την άλλη ξυπνάω συχνά μέσα στο βράδυ. Σήμερα ελπίζω να πάμε γιατρό να δούμε τι γίνεται. 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα είμαι σε αναμονή περιόδου όπως είπε η @Naty_ 37η μέρα του κύκλου 6 μερες καθυστερησης σήμερα το στηθος ακόμη πρησμένο και ευαισθητο και οι κραμπες ηπιες πανε κι ερχονται εχω παρα πολλά αέρια εδω και μια εβδομάδα σαν να ειναι η κοιλια μ γεματη αερα συγνωμη για την περιγραφη 

με προβληματιζει το εξης και θα μιλησω σημερα με τον γιατρο μ να παω για υπερηχο.

έκανα πρώτο τεστ το Σάββατο και έδειξε αχνο θετικό την αλλη μέρα το απογευμα βγηκε μια λεπτη γραμμη καθετη που οκ μπορει να ηταν οντως γραμμη εξατμισης απο τα ουρα..

σημερα εκανα παλι με πρωινα ουρα αρνητικοτατο ουτε γραμμη εξατμισης ουρων τιποτα απολυτως..! Ε δεν παιζει 3 τεστ να βγηκαν ελλατωματικα..

θα μιλησω σημερα μαζι του να κλεισω να παω απο κει.. 

σας βαζω τα τεστ απο κατω ανα ημερα

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια καλημέρα είμαι σε αναμονή περιόδου όπως είπε η @Naty_ 37η μέρα του κύκλου 6 μερες καθυστερησης σήμερα το στηθος ακόμη πρησμένο και ευαισθητο και οι κραμπες ηπιες πανε κι ερχονται εχω παρα πολλά αέρια εδω και μια εβδομάδα σαν να ειναι η κοιλια μ γεματη αερα συγνωμη για την περιγραφη 

με προβληματιζει το εξης και θα μιλησω σημερα με τον γιατρο μ να παω για υπερηχο.

έκανα πρώτο τεστ το Σάββατο και έδειξε αχνο θετικό την αλλη μέρα το απογευμα βγηκε μια λεπτη γραμμη καθετη που οκ μπορει να ηταν οντως γραμμη εξατμισης απο τα ουρα..

σημερα εκανα παλι με πρωινα ουρα αρνητικοτατο ουτε γραμμη εξατμισης ουρων τιποτα απολυτως..! Ε δεν παιζει 3 τεστ να βγηκαν ελλατωματικα..

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Αχ Σοφία μακάρι!!!!!!!! Μακάρι!!

περιμένουμε τα ευχάριστα νέα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου!κοίτα αυτά τα τεστ πολλές φορές βγάζουν γραμμές εξάτμισης!!!

Μου έχει τύχει αυτό....αλλά μου έχει τύχει και το εντελώς αρνητικό..να μην βγάλει ποτέ εξάτμισης...μάλλον είναι η παρτίδα;;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!κοίτα αυτά τα τεστ πολλές φορές βγάζουν γραμμές εξάτμισης!!!

Μου έχει τύχει αυτό....αλλά μου έχει τύχει και το εντελώς αρνητικό..να μην βγάλει ποτέ εξάτμισης...μάλλον είναι η παρτίδα;;;; 

Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. εστειλα μηνυμα στον γιατρο μου και αναμενω να μου απαντήσει…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, 

@anna_30 δεν βλέπω κάτι είναι η αλήθεια αλλά εσύ μάλλον βλέπεις αφού λες ότι σκουρυνε κι άλλο. Πότε περιμένεις περίοδο; Σου είπα έχω ένα feeling αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα να δείξουν καλά! 

Οπότε αναμένουμε εσένα, @marinamanoulitsa, @Σοφία21 και ποιο άλλο κορίτσι αναμένει περίοδο αυτές τις μέρες; 

@annie! μου πως είσαι; Εμενα με έχει βαρεσει από τη μια η νύστα κι από την άλλη ξυπνάω συχνά μέσα στο βράδυ. Σήμερα ελπίζω να πάμε γιατρό να δούμε τι γίνεται. 

Καλημέρα κοριτσάκι μου, καλά είμαι.. Οι αϋπνίες σταμάτησαν επιτέλους εδώ κ 2 μέρες κ γω ακριβώς όπως είσαι εσύ ήμουν κ επιπλέον ξυπνούσα από τις 04:00-05:00…!!! Ξεκίνησα εχθές να μετριέμαι γιατί στα δίδυμα είχα κάνει διαβήτη κυήσεως κ λέω αφού έχει μετρητή δε ρίχνεις μια ματιά;; Ε απ ότι φαίνεται κ σ αυτό θα έχω διαβήτη κ από νωρίς μάλιστα.. Το καλό είναι ότι δε θα πάρω κιλά γιατί θα προσέχω🤣🤣🤣

@marinamanoulitsa καλημέρα κορίτσι μου, έκανες τεστακι σήμερα; 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_3487.jpeg

Καλημέρα αγάπη, δεν βλέπω κάτι ρε γαμωτο…😢😢😢 Αν βλέπεις εσύ όμως είμαστε οκ!!!! Σήμερα έκανες με πρωινά; 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου…δυστυχώς έτσι είναι αυτά τα τεστ…θα τα εμπιστευόμουν μόνο αν έβγαινε Σκουρή γραμμή όσο του ελέγχου.. μίλα με τον γιατρό σου παρόλα αυτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου, καλά είμαι.. Οι αϋπνίες σταμάτησαν επιτέλους εδώ κ 2 μέρες κ γω ακριβώς όπως είσαι εσύ ήμουν κ επιπλέον ξυπνούσα από τις 04:00-05:00…!!! Ξεκίνησα εχθές να μετριέμαι γιατί στα δίδυμα είχα κάνει διαβήτη κυήσεως κ λέω αφού έχει μετρητή δε ρίχνεις μια ματιά;; Ε απ ότι φαίνεται κ σ αυτό θα έχω διαβήτη κ από νωρίς μάλιστα.. Το καλό είναι ότι δε θα πάρω κιλά γιατί θα προσέχω🤣🤣🤣

@marinamanoulitsa καλημέρα κορίτσι μου, έκανες τεστακι σήμερα; 

Τουλάχιστον ναι θα προσέχεις τι τρως και δε θα πάρεις κιλά! 😃 Κι εγώ έχω την τάση για αυξημένο σάκχαρο θα φανεί πως θα πάει! Σήμερα πάντως νιώθω σαν άρρωστη, χάλια. Τώρα αυτό καλό είναι; Να δω πως θα κάνω μαθήματα όλη μέρα πφφ 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. εστειλα μηνυμα στον γιατρο μου και αναμενω να μου απαντήσει…

Κορίτσι μου εγώ θα έλεγα να μην κάνεις αυτά να κάνεις τις ταινίες που γενικά είναι αξιόπιστες. Εμένα όσες φορές δεν ήμουν δεν υπήρχε η υπόνοια γραμμής καν. Και όσες ήμουν έδειχναν σίγουρα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τουλάχιστον ναι θα προσέχεις τι τρως και δε θα πάρεις κιλά! 😃 Κι εγώ έχω την τάση για αυξημένο σάκχαρο θα φανεί πως θα πάει! Σήμερα πάντως νιώθω σαν άρρωστη, χάλια. Τώρα αυτό καλό είναι; Να δω πως θα κάνω μαθήματα όλη μέρα πφφ 

Καλό είναι καλό είναι!!! Καθηγήτρια είσαι αγάπη; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Καλό είναι καλό είναι!!! Καθηγήτρια είσαι αγάπη; 

Ναι! Και κάποιες φορές νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στην καρέκλα, ρεζιλια 😆 Εσύ στη δουλειά είσαι οκ; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ναι! Και κάποιες φορές νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στην καρέκλα, ρεζιλια 😆 Εσύ στη δουλειά είσαι οκ; 

Καθηγήτρια είμαι κ γω, αναπληρώτρια απλά φέτος δε με πήρανε… Τώρα είμαι σε μια διαφημιστική (μαύρα) για λίγο, δουλεύω από το σπίτι κ κάνω τα ραντεβού όπως με βολεύουνε όποτε είμαι καλά. Στο φροντιστήριο όμως που έχω 6ωρο κάθε Τετάρτη απόγευμα δεν την παλεύω.. Κ όπου να ναι ξεκινάνε τα ΚΕΚ κ εκεί θα έχω 8ωρα μαθημάτων.. Αυτά να δω πως θα βγαίνουν🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου εγώ θα έλεγα να μην κάνεις αυτά να κάνεις τις ταινίες που γενικά είναι αξιόπιστες. Εμένα όσες φορές δεν ήμουν δεν υπήρχε η υπόνοια γραμμής καν. Και όσες ήμουν έδειχναν σίγουρα 

Ειναι μπελας πραγματικα δεν τα ξαναπαίρνω θα χρησιμοποιώ μονάχα ταινίες..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Θα γράψω καλή εβδομάδα γιατί νιώθω ότι είναι Δευτέρα σήμερα...😂😂 

@anna_30 κορίτσι μου δεν διακρίνω κάτι στα τεστακια σου αλλά επιφυλάσσομαι γιατί και εγώ όταν τα ανέβαζα τα κορίτσια δεν το έβλεπαν λόγω χάλια ανάλυσης  αλλά με γυμνό μάτι φαινόταν. Εύχομαι να είναι θετικά!! 

@Σοφία21 τα τεστακια αυτά πάντα με μπερδεύουν γιατί βγάζουν αυτή την γραμμή εξάτμισης και νομίζεις ότι είναι θετικό ενώ τελικά δεν είναι...

Οι φρεσκοεγκυουλες  της παρέας @Naty_ και @annie! Πώς είστε κορίτσια;; Πότε έχετε επίσκεψη σε γιατρό να μας πείτε τα ευχάριστα;; 

Σε άλλα νέα εγώ είμαι σε γόνιμες μέρες και το δίνουμε και καταλαβαίνει... Ρίξτε λίγο μπεμπεδοσκονη και σε εμάς!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα!!! Εγώ μία φορά έχω κάνει αυτό το τεστ που ήταν κ θετικό κ η γραμμή χοντρή κ μπλε όπως η γραμμή ελέγχου...Οπότε μάλλον Σοφία μου ήταν εξάτμισης στο 1ο 😕 Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

IMG_7112.jpeg

IMG_7113.jpeg

IMG_7114.jpeg

Καλημέρα κορίτσι μου. Ο γιατρός θα σου πει να κάνεις χοριακή για σιγουριά 😅 Δεν "παίζουν" με τα τεστ όπως εμείς 😅 Εγώ να σου πω τέτοια τεστ είχα στη βιοχημική μου. Και αν έχεις και σταθερό κύκλο, συνάδει με την καθυστέρηση. Αν και αύριο το πρωί σου βγει αρνητικό, τότε σε 1-2 μέρες περίμενε περίοδο 😕

Δημοσίευση

Τώρα όσες έχετε ανεβάσει τεστ που κάτι αχνοφαινεται, είναι τόσο αχνό δυστυχώς που θεωρώ ότι είναι αρνητικά, μιας και αυτά εντοπίζουν από 10 μονάδες. Παρολα αυτά όμως εφόσον είστε πριν την καθυστέρηση δεν σημαίνει ότι δεν είστε έγκυες 😊 Απλά λίγη ακόμα αναμονή!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...