Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μέρα που ο θεός δημιούργησε την ελπίδα ήταν πιθανότατα η ίδια μέρα που δημιούργησε την Άνοιξη.. Μάρτη μου γλυκέ φέρε γερά ανοιξιάτικα σπορ΄άκια!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχεις τρελαθεί σήμερα με τα τεστάκια ε; 😆😆 Εγώ να σου πω πιστεύω ότι είσαι έγκυος αλλά ακόμα δεν δείχνουν. Γιατί αν το αίμα ήταν εμφύτευσης ακόμα θέλει λίγες μέρες να ανέβει! 

Χαχαχ τώρα αν σου πω ότι μου ήρθε φλασια τον Ιούλιο που είχα τα θετικά πιο έντονα τα απογεύματα..και λέω δεν κάνω ενα και τώρα; Θα σταματήσω κάπου εδώ..εντάξει είπαμε😅 κρατάω μικρό καλάθι και βλέπουμε στην αναμενόμενη ημερομηνία!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Χαχαχ τώρα αν σου πω ότι μου ήρθε φλασια τον Ιούλιο που είχα τα θετικά πιο έντονα τα απογεύματα..και λέω δεν κάνω ενα και τώρα; Θα σταματήσω κάπου εδώ..εντάξει είπαμε😅 κρατάω μικρό καλάθι και βλέπουμε στην αναμενόμενη ημερομηνία!

Αν εχεις τεστ ωορηξιας κανε ενα και δες αν η γραμμη θα ειναι εντονη..

αν ειναι ενω περιμενεις περιοδο μαλλον εισαι κοριτσι μου πραγματικα στο ευχομαι 🤞🏼♥️

αναμενω φωτο αν κανεις 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Diwniμου η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ δεν είχα κάτι "σοβαρό" και η κύηση στην ουσία ήταν αρχομένη οπότε και δεν επηρεάστηκε πάρα πολύ η μήτρα μου. Η γυναικολόγος αφού τη ρώτησα, έκρινε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε & την εμπιστευτικά, αν μου έλεγε ότι υπάρχει θέμα ή μου έβαζε κάποια απαγόρευση όπως είχε κάνει στην αρχή της εγκυμοσύνης θα την άκουγα. Τεσπα! το θέμα είναι ότι, ότι έγινε, έγινε.. 

Πήγα κορίτσια τελικά στο γιατρό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του έχω κολπίτιδα. Μου πήρε κολπικό υγρό για καλλιέργεια, για να δούμε πιο μικρόβιο είναι για να πάρω την κατάλληλη αντιβίωση, θα κάνω και εξέταση ούρων.. Μου λέει θα σου έγραφα αντιβίωση κατευθείαν αλλά καλύτερα να δούμε που είσαι ανθεκτική και που όχι.. Τώρα τα αποτελέσματα από Τετάρτη.. & το καλό είναι πως έκανα ωορρηξία όπως το είχα καταλάβει και σε καμιά 10ρια μέρες μου λέει θα σου έρθει η περίοδος. Η μήτρα μου μετά την απόξεση είναι μια χαρά, μου λέει όλα δείχουν πολύ καλά και μην ανησυχείς. Δεν υπάρχουν υπολείμματα. Έχει καθαρίσει.

Κορίτσια όσον αφορά το κάπνισμα δεν μπορώ να πω τπτ.. ο δικός μου μόνο που δεν καπνίζει και από τον κώλο.. συγνώμη για την περιγραφή.. 🤣

Σπέρμα δεν έχει & παρόλα αυτά δεν το κόβει με τπτ.. τι ηλεκτρονικό, τι iqos, τι τσιγάρα κανονικά.. τι αναψυκτικά, τι βρώμικα.. μιλάμε δεν καταλαβαίνει τπτ.. ενώ τον πειράζει που δεν μπορεί να κάνει παιδιά φυσιολογικά, παρόλα αυτά δεν κάνει & τπτ για να διορθώσει λίγο την κατάσταση.. στα παπάκια του.. άντρες!!!!

Αααα κι εσύ παθουσα Ε;;;🤣🤣🤣 Έτσι και ο δικός μου....χαχαχχαχαχα μόνο από τον κωλο δεν καπνίζει...όπως το είπες...ναι ρε συ αλλά επηρεάζει πάρα πολύ το σπέρμα...αλλά άντε να βάλουν μυαλό!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Περαστικά κορίτσι μου, 🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αααα κι εσύ παθουσα Ε;;;🤣🤣🤣 Έτσι και ο δικός μου....χαχαχχαχαχα μόνο από τον κωλο δεν καπνίζει...όπως το είπες...ναι ρε συ αλλά επηρεάζει πάρα πολύ το σπέρμα...αλλά άντε να βάλουν μυαλό!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Περαστικά κορίτσι μου, 🙏 

Παθούσα δεν θα πεις τπτ.. και παθούσα και καμμένη... γιατί αν καταλάβαινε τι κακό κάνει στον εαυτό του και στο γάμο του, ίσως με γλύτωνε από την εξωσωματική, την ταλαιπωρία, τις τόσες ορμόνες, τα τόσα χρήματα & τον τόσο χαμένο χρόνο... αλλά τι να πεις όταν δεν μπορούν να αντιληφθούν το έγκλημα που κάνουν στην ζωή & την οικογένεια τους!!!

Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να γίνουμε γονείς έστω κι από την εξωσωματική.. μακάρι να μπορέσω να αποκτήσω ένα παιδάκι έτσι, γιατί αλλιώς δεν....

Ελπίζω μέχρι την επόμενη ετ τουλάχιστον να έχω επανέλθει πλήρως και να μην έχω ούτε λοιμώξεις, ούτε μυκητιάσεις, ούτε τπτ.!!! Ευτυχώς ο γιατρός είπε πως το ενδομητρίο είναι μια χαρά και καθαρό!!! Δεν βλέπω την ώρα να ρθει η περίοδος..!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Χαλάει πολύ η ανάλυση γαμωτο..

IMG_3459.png

Σαν κάτι να φαίνεται... Εσύ την βλέπεις; Αχ αν κρατηθείς κάνε σε 2 μέρες πάλι για πιο έγκυρα αποτελέσματα. Αλλιώς και αύριο θα περιμένουμε το τεστακι σου με τα κυάλια 😅

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

4 ημέρες πριν γράφει το ημερολόγιο περιόδου...έκανα τεστ μόλις με self clear...και εντελώς αρνητικό 😔 βαρέθηκα... κουράστηκα...το θέλω τόσο πολύ ! Προσεύχομαι τόσο πολύ για να γίνει αυτό το θαύμα...και τίποτα! Ξέρω πως ο Θεός ξέρει τι είναι καλό  για εμάς και τι όχι...αλλά είμαι άνθρωπος και βαρέθηκα! βαρέθηκα να ελπίζω σε κάτι ....και κάθε φορά να μην γίνεται τίποτα! Ξέρω θα μου πείτε έχεις ήδη δύο παιδάκια...δεν αντιλέγω... Δοξάζω τον Θεό καθημερινά αλλά θέλω τόσο πολύ και ένα τρίτο! 🙏😔 Κακώς πήρα τεστ...πολύ κακώς !με έριξε πολύ!

Αγάπη μου μην προδικάζεις είναι πάρα πολύ νωρίς!! Σε καταλαβαίνω κ έχεις δίκιο!!! Σίγουρα είναι πιο μαλακό από το να μην έχεις καθόλου παιδιά αλλά αν θέλεις κ άλλο η λαχτάρα είναι λαχτάρα!! Θα γίνει το θαύμα αφού έγινε σε μένα θα γίνει σε όλες απλά για κάποιο λόγο αργεί.. Σχετικά με το τσιγάρο σίγουρα παίζει ρόλο αλλά ρε κορίτσια αν είναι η ώρα του έρχεται.. Εμείς έχουμε πάρει ότι υπάρχει στο εμπόριο σε βιταμίνες, παίζει να χουμε πιάσει τετραψήφιο ποσό.. Διατροφές, κόψιμο καπνίσματος κλπ (6 χρόνια το είχε κομμένο ο άντρας μου) και να μη στα πολυλογώ ήρθε τώρα που ούτε βιταμίνες έπαιρνε, καπνίζει κ σε καμμία περίπτωση δεν προσέχει διατροφή.. Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά κ πιστεύω πως θα έρθει σύντομα!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Σημερα το πρωι εκανα ενα one step και ειχε μια παρα μα παρα πολυ αχνη επρεπε να βγαλω τα ματια μ γ ν δω..

λεω να αφησω λιγες μερες ακομα κι αν δεν ερθει να ξανακανω τελος εβδομαδας..

πιο πολυ μπηκα στο τρυπακι να κανω λογω καθυστερηση και γιατι με ποναει το στηθος που γενικα δεν το εχω ποτε στην περιοδο η πριν..

Μακάρι να σκουρήνει!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια;

IMG_3458.thumb.png.0cbaba29f8ce786c6675e0345d8aab0d.png

Κοιτα τώρα αν θες την άποψη μου είσαι έγκυος δεν το συζητώ… Κάτι φαίνεται κ σε αυτή κ στην κανονική.. Κατέβασε το pregnancy checker!! Έχει πολύ ωραία φίλτρα κ το AI για αναγνώριση γραμμής..

Δημοσίευση

@melitiniღ @marinamanoulitsa ενα παθολογικά κακό σπερμα παραμένει κακό οτι κ να κάνεις. Σίγουρα επηρεαζει τ κάπνισμα πολυ κ η διατροφή αλλα ακομα κ αν τ κόψουν θαύματα δ γίνονται. Σε βάθος χρόνου βελτιώνεται η κινητικότητα. Όταν προσπαθουσαμε για τ 1ο μας τ σπερμα ηταβ τερμα χαλια. Τι να σας πω? Στην καλύτερη 3.500.000 σύνολο. Κινητικότητα χαλια. Εκοψε τ κάπνισμα κ ξεκινησε διατροφή βιταμινες κτλ για να πάμε σε εξωσωματικη με τ καλύτερο δυνατό σπερμα. Ε εμεινα φυσιολογικα. Βελτίωση ειδαμε μόνο στην κινητικότητα. Στο 2ο εμεινα εγκυος με μια ελεύθερη επαφή, ενώ είχε ξανα αρχίσει τ κάπνισμα, καμια διατροφή, καμια βιταμίνη. Στο 3ο ξεκινησαμε χαλαρα, μας ήρθε στο εξάμηνο περιπου ενώ δ τ περιμέναμε. Κάπνισμα φουλ αλλα προσεχε διατροφή κ γυμναστήριο για τον εαυτό του οχι για παιδι. Κάναμε τη διακοπή. Μετα από 6 μηνες ξεκινησαμε παλι προσπαθειες. Στους 2 μήνες εκανε σπερμοδιαγραμμα. Τι να σας πω? Πιο χαλια από ποτέ. 1.500.000 μόλις ολικο. Συνεχίσαμε να κάνουμε ελευθερα, εκανα εγω βεβαια τ τεστ ωορηξιας μου, όλο ελεγε θα κόψω τ κάπνισμα, δ τ εκοψε ποτε. Ηρθε τ μωρο στους 8 κυκλους συνολικά προσπαθειων. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Βέβαια είμαι της άποψης ότι κ μεις πρέπει να τ παλεύουμε. Να έχουμε τις επαφες μας, αν περασει καιρος δίχως αποτέλεσμα να τ ψάξουμε, αν βρεθεί θεμα να δούμε πως θα κινηθούμε κτλ. 2 χρόνια προσπαθειων στο 1ο κ.ποτε δ σκεφτηκα αν θέλει να ρθει θα ρθει, εγω εξωσωματικη πχ δ κανω. Είναι κοπελες κ ζευγαρια π τ αφήνουν στην τύχη κ για τους λόγους τους δ μπαίνουν σε διαδικασία εξωσωματικης. Εγω θα εμπαινα. Ακόμα κ τ 1ο π ηρθε έτσι, ελεγα αφπυ έχουμε θέμα, αλλά θέλω κ 2ο, θα πάμε σε εξωσωματικη.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ @marinamanoulitsa ενα παθολογικά κακό σπερμα παραμένει κακό οτι κ να κάνεις. Σίγουρα επηρεαζει τ κάπνισμα πολυ κ η διατροφή αλλα ακομα κ αν τ κόψουν θαύματα δ γίνονται. Σε βάθος χρόνου βελτιώνεται η κινητικότητα. Όταν προσπαθουσαμε για τ 1ο μας τ σπερμα ηταβ τερμα χαλια. Τι να σας πω? Στην καλύτερη 3.500.000 σύνολο. Κινητικότητα χαλια. Εκοψε τ κάπνισμα κ ξεκινησε διατροφή βιταμινες κτλ για να πάμε σε εξωσωματικη με τ καλύτερο δυνατό σπερμα. Ε εμεινα φυσιολογικα. Βελτίωση ειδαμε μόνο στην κινητικότητα. Στο 2ο εμεινα εγκυος με μια ελεύθερη επαφή, ενώ είχε ξανα αρχίσει τ κάπνισμα, καμια διατροφή, καμια βιταμίνη. Στο 3ο ξεκινησαμε χαλαρα, μας ήρθε στο εξάμηνο περιπου ενώ δ τ περιμέναμε. Κάπνισμα φουλ αλλα προσεχε διατροφή κ γυμναστήριο για τον εαυτό του οχι για παιδι. Κάναμε τη διακοπή. Μετα από 6 μηνες ξεκινησαμε παλι προσπαθειες. Στους 2 μήνες εκανε σπερμοδιαγραμμα. Τι να σας πω? Πιο χαλια από ποτέ. 1.500.000 μόλις ολικο. Συνεχίσαμε να κάνουμε ελευθερα, εκανα εγω βεβαια τ τεστ ωορηξιας μου, όλο ελεγε θα κόψω τ κάπνισμα, δ τ εκοψε ποτε. Ηρθε τ μωρο στους 8 κυκλους συνολικά προσπαθειων. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Βέβαια είμαι της άποψης ότι κ μεις πρέπει να τ παλεύουμε. Να έχουμε τις επαφες μας, αν περασει καιρος δίχως αποτέλεσμα να τ ψάξουμε, αν βρεθεί θεμα να δούμε πως θα κινηθούμε κτλ. 2 χρόνια προσπαθειων στο 1ο κ.ποτε δ σκεφτηκα αν θέλει να ρθει θα ρθει, εγω εξωσωματικη πχ δ κανω. Είναι κοπελες κ ζευγαρια π τ αφήνουν στην τύχη κ για τους λόγους τους δ μπαίνουν σε διαδικασία εξωσωματικης. Εγω θα εμπαινα. Ακόμα κ τ 1ο π ηρθε έτσι, ελεγα αφπυ έχουμε θέμα, αλλά θέλω κ 2ο, θα πάμε σε εξωσωματικη.

Κοίτα τώρα για το 3ο δεν θα έμπαινα σε διαδικασία εξωσωματικής...! Στα παιδιά μου εμένα έγκυος με τον 1ο μήνα επαφής...αλλά εντάξει ήμασταν 13 χρόνια και 10 χρόνια νεότεροι... εγώ στο πρώτο μου ήμουν 23 χρονών έγκυος και στο δεύτερο στα 25... ημουν μικρούλα και ίσως για αυτό έπιανα πιο εύκολα...

Τέλος πάντων ..έχει ο Θεός!αν θέλει ας έρθει...

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa ναι καλά γενικά το είπα. Για το 3ο ούτε εγώ θα εμπαινα. Εννοουσα πως όπως έγραψα ότι με μια ελεύθερη επαφή εμεινα εγκυος στο 2ο κ αν είναι να έρθει θα έρθει, δεν πρέπει όμως να αφηνομαστε μόνο στηβ τυχη. Δ τ έγραψα για σας προσωπικα. Εννοουσα ότι προσωπικά πιστεύω ότι θέλει και τύχη αλλα αβ δούμε ότι δ ερχεται με τον καιρό για μενα πάντα προσωπικά πρέπει να τ ψάξουμε κ λίγο. Τ έγραψα γενικά για όποια κοπέλα διαβάσει την ανάρτηση μου. Εγω παλι στα 26 μ εκανα 2 χρόνια κ ηρθε στα 28 η εγκυμοσύνη και περυσι κ πρόπερσι π ήμουν 35 κ 36 ηρθε πολυ πιο εύκολα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

Στο έχω ξανά πει αγάπη, είναι και λίγο θέμα τύχης, ως πολύ νομίζω.. εμείς τρία χρόνια τώρα τπτ.. με σπέρμα 1.500.000 και πολύ σου βάζω στα δύο χρόνια ολικό, με φουλ επαφές κάθε μήνα τόσο που το είχα βαρεθεί να σου πω την αλήθεια και είχε καταντήσει λίγο ψυχοφθόρο, και τώρα στον τρίτο χρόνο σχεδόν με ολικό σπέρμα 3.500.000 το πολύ σου βάζω, πάλι τζίφος.. ξεκίνησα στα 33 και έχω φτάσει 36.. οπότε δεν είναι σε όλους εννοείται το αποτέλεσμα το ίδιο.. εγώ πιστεύω πως εμείς παιδί χωρίς εξωσωματική δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε.. τι με τεστ ωορρηξίας και υπέρηχο ταυτόχρονα είχα επιβεβαιωνένες επαφές, τι καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου.. τπτ μιλάμε, τπτ.. το απόλυτο τπτ.. Είναι να σε θέλει νομίζω και λίγο.. δεν ξέρω.. τυχερά είναι αυτά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά κοριτσάρες!!!

Με πρωινά ούρα σήμερα...βγάλτε κυάλια και πείτε.... Εγώ πάντως βλέπω μια αχνή γραμμουλα 🙏🙏🙏 3 ημέρες πριν!!!!IMG_20250325_092413.thumb.jpg.c2144a16fee4203b16f9a2f0309ede41.jpg

IMG20250325091916.jpg

Δεν βλεπω κατι η αναλυση χαλαει πολυ την εικονα ρε γαμωτο..

ελπιζω να ειναι θετικοοοο 🤞🏼🤞🏼

ειδες που σου ειπαμε να μην απογοητευεσαι.;

Ασε να περασει λιγη ωρα να σκουρυνει κι αλλο και ξαναστειλε μας φωτο 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν βλεπω κατι η αναλυση χαλαει πολυ την εικονα ρε γαμωτο..

ελπιζω να ειναι θετικοοοο 🤞🏼🤞🏼

ειδες που σου ειπαμε να μην απογοητευεσαι.;

Ασε να περασει λιγη ωρα να σκουρυνει κι αλλο και ξαναστειλε μας φωτο 

Μακάρι 🙏🙏🙏 ναι όντως κι εγώ λέω μάλλον είναι νωρίς!το έκανα εχθές με απογευματινά ουρά πριν την καθυστέρηση που να δείξει😛

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και σε όλο το κόσμο!! Μακάρι ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου να φέρει σε όλες τις γυναίκες χαρμόσυνα μηνύματα !!💐💐

στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Στο έχω ξανά πει αγάπη, είναι και λίγο θέμα τύχης, ως πολύ νομίζω.. εμείς τρία χρόνια τώρα τπτ.. με σπέρμα 1.500.000 και πολύ σου βάζω στα δύο χρόνια ολικό, με φουλ επαφές κάθε μήνα τόσο που το είχα βαρεθεί να σου πω την αλήθεια και είχε καταντήσει λίγο ψυχοφθόρο, και τώρα στον τρίτο χρόνο σχεδόν με ολικό σπέρμα 3.500.000 το πολύ σου βάζω, πάλι τζίφος.. ξεκίνησα στα 33 και έχω φτάσει 36.. οπότε δεν είναι σε όλους εννοείται το αποτέλεσμα το ίδιο.. εγώ πιστεύω πως εμείς παιδί χωρίς εξωσωματική δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε.. τι με τεστ ωορρηξίας και υπέρηχο ταυτόχρονα είχα επιβεβαιωνένες επαφές, τι καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου.. τπτ μιλάμε, τπτ.. το απόλυτο τπτ.. Είναι να σε θέλει νομίζω και λίγο.. δεν ξέρω.. τυχερά είναι αυτά.. 

Αν ειναι θεμα τύχης τότε εμείς πρέπει να είμαστε οι πιο γκαντέμηδες του κόσμου!!! 🤣 Ξεκινήσαμε στα 30, φτάσαμε 38 (σχεδόν 🤭🤭) .Τι με επαφές στοχευμενες και μη  να το παλεύουμε, τι με εξωσωματικες..ε άμα δεν σε θέλει..δεν θελει!! Ποση τυχη πχια!! 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@marinamanoulitsa σαν να βλέπω κάτι κορίτσι! Ποιο τεστ είναι; Δεν κρατιέσαι να περάσουν 2 μέρες να ξανακάνεις;;! 

🥰🥰 Αμήν μακάρι να δω έντονη γραμμή σε λίγες ημέρες...ναι τώρα θα κάνω ξανά Σάββατο!!!!που θα έχω καθυστέρηση....αν δεν έρθει δηλαδή!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα την ημέρα! Εδώ Θεσσαλονίκη, ο καιρός δεν είναι και ο ιδανικός για βόλτα, αλλά θα προσαρμοστούμε. Εύχομαι οι αχνές γραμμούλες να σκουρύνουν με τις μέρες… 
Σχετικα με το σπερμα και τις κακές συνήθειες που συζητάτε, συμφωνώ και εγώ με @Diwni. Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων…προσωπικά δεν θεωρώ πως πρέπει να καταπιεζόμαστε για έναν σκοπό, αλλά να σκεφτούμε το γενικό καλό που θα αποκομίσουμε από τις «καλές» μας συνήθειες. Και εμείς καπνίζουμε iqos, ελάχιστα μεν, αλλά καπνίζουμε και εγώ το περιόρισα στα 2 τσιγάρα την ημέρα, αλλά όχι για το θέμα παιδιού, όσο για όλους τους άλλους λόγους. Οπως και να έχει, ο καθένας έχει τις «αδυναμίες» του και εμείς όσο μπορούμε τους στηρίζουμε προς το καλύτερο. 
Σε άλλα νέα, εγώ 11η μέρα σήμερα και επίσημα λοιπόν love zone. Ξεκινήσαμε μέρα παρά μέρα επαφές και είπαμε πως θέλουμε να επαναφέρουμε το ερωτικο κομμάτι και να μην εστιάσουμε στην προσπάθεια. Ετσι και αλλιώς δεν μας πολύ θέλει 😅 οπότε πάμε χαλαρά και χωρίς τεστ και με το καλό τον Μάιο πάμε για σπερματέγχυση, όπου θα έχουμε κλείσει και 1 χρόνο προσπαθειών μετά τη γέννα. 

Δημοσίευση

@melitiniღ ναι κορίτσι μου και γω όταν ήμουν στη θεση σου τ ιδιο ακριβώς εκανα. Δ τ σκεφτηκα καν, πήγα για εξωσωματικη ασχετα αν ηρθε φυσιολογικα. Ξεκινησαμε προσπαθειες Σεπτεμβρίο του 2014 και εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο του 2016. Σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Απλά μην βασανίζεσαι κ φθειρεσαι με σκέψεις αν δεν κάπνιζε, αν δεν ετρωγε αν αν αν... σίγουρα πρέπει να κάνουμε τ καλύτερο κυριως για τον οργανισμό μας, αλλά κ μονο π προχωρήσατε παρακάτω είναι πολυ σημαντικό. Να εστιάζεις σ αυτό.

Λέγοντας το τι συνεβει στη δική μας περίπτωση δ θέλω να εφησυχαστουν κοπελες κ να πουν ότι ειναι να γίνει θα γίνει, αλλά να ξέρουν κ οτι τίποτα δ ειναι απίθανο. Άλλωστε κνεδω στο φόρουμ υπάρχουν τόσες κοπελες π μετα από εξωσωματικη πέτυχαν εγκυμοσύνη φυσιολογικα ενώ δ τ περίμεναν.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά κοριτσάρες!!!

Με πρωινά ούρα σήμερα...βγάλτε κυάλια και πείτε.... Εγώ πάντως βλέπω μια αχνή γραμμουλα 🙏🙏🙏 3 ημέρες πριν!!!!IMG_20250325_092413.thumb.jpg.c2144a16fee4203b16f9a2f0309ede41.jpg

IMG20250325091916.jpg

Ωπ ωπ 🧐🧐🧐 κάτι φαίνεται Μαρινάκι! Πως είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Ωπ ωπ 🧐🧐🧐 κάτι φαίνεται Μαρινάκι! Πως είσαι;

Κάτι πιάσαν τα κυάλια σου Ε; 😜 Προς το παρόν στην αναμονή είμαι...αν και έχω πόνους περιόδου αλλά και η @Naty_ είχε πόνους και τελικά είναι έγκυος 😁 μακάρι να γίνει και σε εμένα το ίδιο 

Εσύ;;;έκανες άλλο τεστ;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Evaki- είπε:

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και σε όλο το κόσμο!! Μακάρι ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου να φέρει σε όλες τις γυναίκες χαρμόσυνα μηνύματα !!💐💐

Αν ειναι θεμα τύχης τότε εμείς πρέπει να είμαστε οι πιο γκαντέμηδες του κόσμου!!! 🤣 Ξεκινήσαμε στα 30, φτάσαμε 38 (σχεδόν 🤭🤭) .Τι με επαφές στοχευμενες και μη  να το παλεύουμε, τι με εξωσωματικες..ε άμα δεν σε θέλει..δεν θελει!! Ποση τυχη πχια!! 🤣🤣

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες.!!!

Άσε κορίτσι μου, είπαμε.. αν σε θέλει, σε θέλει και αν δεν σε θέλει ας το να πάει, άστο... 

Εγώ δεν ξέρω πλέον αν θα καταφέρω να κάνω παιδάκι, θα το παλέψω μέχρι εκεί που μπορώ & όπως μπορώ και όσο με παίρνει και η ηλικία.. γιατί βλέπεις πως όσο περνάει τόσο πιο δύσκολα είναι όλα.. άλλη διέγερση αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά έμβρυα στην κατάψυξη, οπότε μέχρι να ρθει ο καιρός που αν δεν πιάσω τελικά, αναγκαστώ να τα βάλω όλα θα έχουν περάσει κάποια χρόνια, σιγουρα η ηλικία μου δεν θα ευνοεί και πολύ τα υπάρχοντα ωάρια μου.. καλά για το σπέρμα δεν το συζητώ, μέχρι τότε δεν θα υπάρχει καν δείγμα. Βέβαια έχω φίλη που ξεκίνησε προσπάθειες εξωσωματικής στα 35 και έκανε τελικά την κόρη της μετά από 5 εξωσωματικές στα 42 της.. μακάρι έστω και σε εκείνη την ηλικία να έχω το περιθώριο να μας χαρίσει ο Θεός ένα παιδάκι. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ ναι κορίτσι μου και γω όταν ήμουν στη θεση σου τ ιδιο ακριβώς εκανα. Δ τ σκεφτηκα καν, πήγα για εξωσωματικη ασχετα αν ηρθε φυσιολογικα. Ξεκινησαμε προσπαθειες Σεπτεμβρίο του 2014 και εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο του 2016. Σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Απλά μην βασανίζεσαι κ φθειρεσαι με σκέψεις αν δεν κάπνιζε, αν δεν ετρωγε αν αν αν... σίγουρα πρέπει να κάνουμε τ καλύτερο κυριως για τον οργανισμό μας, αλλά κ μονο π προχωρήσατε παρακάτω είναι πολυ σημαντικό. Να εστιάζεις σ αυτό.

Λέγοντας το τι συνεβει στη δική μας περίπτωση δ θέλω να εφησυχαστουν κοπελες κ να πουν ότι ειναι να γίνει θα γίνει, αλλά να ξέρουν κ οτι τίποτα δ ειναι απίθανο. Άλλωστε κνεδω στο φόρουμ υπάρχουν τόσες κοπελες π μετα από εξωσωματικη πέτυχαν εγκυμοσύνη φυσιολογικα ενώ δ τ περίμεναν.

Εντάξει έχεις δίκιο για τη διατροφή και το κάπνισμα και για τον τρόπο ζωής γενικότερα, ότι δεν αλλάζει και πολύ το αποτέλεσμα.. αλλά σκέψου όμως πως μπορεί να το κάνει λίιιιιγο καλύτερο.. αν δηλαδή από τα νεανικά του χρόνια φρόντιζε τον εαυτό του όπως φρόντιζα εγώ το δικό μου, δεν έκανε καταχρήσεις, ίσως το σπέρμα του τώρα να ήταν σε καλύτερη κατάσταση.. με μένα τριμήνο μόνο που έκανε θεραπεία με χάπια και βιταμίνες, και μη καπνίζοντας καπνό άλλα ηλεκτρονικό χωρίς νικοτίνη κατάφερε το σπέρμα και από 500.000 αν ml που ήταν να φτάσει 1.500.000. Φαντάσου αν αυτό το έκανε χρόνια πριν σε πόσο καλύτερη κατάσταση θα ήταν.. Βέβαια βάση αυτής της θεραπείας πήγαμε και στην εξωσωματική και ευτυχώς που την έκανε γιατί με το ζόρι βρήκαν σπερματοζωάρια για να κάνουν τη γονιμοποίησης.. και από εκείνα όπως βλέπεις έχω μεγάλη αμφιβολία ότι ήταν καλά γενετικά.. τεσπα! ο Θεός είναι μεγάλος, κάνω το σταυρό μου και λέω μόνο να βάλει το χέρι του να είναι έστω και ένα από αυτά καλό και να μας χαρίσει ένα παιδάκι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...